2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
cnm ya bnde de var aynı sıkıntı muhtemelen mantar olmusundr ... vücut zayf dustugunde hmn patlak verıyo... hamıleyken fıtıl kullanmak ck doğru degıl 3. dereceden cunku fıtıl ılacları ama hergun sırkelı suyla temızlıyebılrısın bn ole yapıyorum doktor tavsıye ettı gecıcek bakalım ıns

kızlar merhaba,

Dün prensesimize bunları aldık. Bebek arabasının mor olanını aldık ama hiç yorum bulamadım bu markayla ilgili. Dün saatlerce bütün mağazalara hemen hemen bütün bebek arabalarına baktım tam istediğimi bulamayıp gidiyordum ki picabo diye bir mağaza çıktı karşıma ve sanırım istediğim arabayı tam olmasada buldum. Tek kötü yanı tek yönlü kullanılıyor olması. Gerçi 1 yaşına kadar ana kucağını kullanacak ve o çift yönlü kullanılıyor. Bu arada hepsinde indirim vardı internet sitesine bi bakın dedim. www.picabo.com.tr

Eklentiler

• medya (1).webp
    7,5 KB · Görüntüleme: 140
  • medya (2).webp
    6 KB · Görüntüleme: 167
  • medya (3).webp
    9 KB · Görüntüleme: 149
  • medya (4).webp
    20,5 KB · Görüntüleme: 148
  • medya.webp
    7,4 KB · Görüntüleme: 167

öyle yada böyle yarısını bitirdik. kalan yarısını da sağ salim tamamlayıp hayırlısıyla alırız kuzucuklarımızı inşallah. mama daha zor olabilir yutması sanki. en güzeli yiyecekleri yiyebilmek. bazen zor oluyor ama napalım. hem kendimiz hem bebişlerimiz için yemeye çalışcaz. ben de et yiyemediğimi söyledim doktora. yiyeceksin dedi. zaten kan ve vitamin ilacı kullanıyosun dedi. kendimi zorlayıp yemeliymişim.

aynen öyle evet herşey onlar için doktorum banada kızıyor ilk 3 ay hiç bişey demedi ama artık yemem için kızıyor bakalım zorlaya zorlaya bişeyler yicez artık çoğu gitti azı kaldı :)

doktordan geldik şimdi :) bebişimi çok çok özlemişim. o kadar çikolata yedim. bizimkinin umru olmadı yan gelmiş yatıyo. elleriyle yüzünü kapatmıştı. ama parça parça gördüm yavrumu. en son dayanamadım sordum tek parça göremeyecekmiyim diye. büyüdüğü için tek parça zor dedi. en son bi tane renkli çekti. orda tam gördüm yavrumu :) boyu 20 cm kilosu 235 gr yavrumun. göbekliymiş azcık. yerim ben o göbüşü :)

oyy göbüşünü sevsinler onun ya rabbim sağlık hayırlı ömürler versin inşallah çok sevindim iyi olmasına bende çok özledim kuzumu ama daha 13 günümüz var kontrole

oyy göbüşünü sevsinler onun ya rabbim sağlık hayırlı ömürler versin inşallah çok sevindim iyi olmasına bende çok özledim kuzumu ama daha 13 günümüz var kontrole

amin canım inşallah. ayda bir gidiyoruz. çok uzun geliyo günler geçmiyo. sende sıkcan biraz daha dişini. çok şükür sağlıklılar da böyle gidiyoruz. rabbim sağlık versin de varsın Ayda bir görelim.

Bebek telsizini ne kadara aldiniz bende karamsarim alip almamakta ?

kızlar bende ufak ufak bezlerini alayım diyorum stok olsun :) ama aldığım beze alerjisi olur mu yoksa ilk nasıl alışırsa öyle gider mi bilemedim. göbek bağı düşene kadar oyuntulu kullanmak lazım. var mı bu konuda bi fikri olan?

ben primanın yenidoğanından aldım 2 paket yeterli diyor bilenler 2 numaradan alcam artık

Canim yatis modu varya 3 kademe.önünde bisi olmasinin ne onemi varki.valla dun kullanan birini gordum cok hosuma gitti sadece ebebekte var.5 nokta emniyet var nie asagi kaysin

yorumları okudum da canım o yüzden herkes bu konuda şikayet etmiş . bebek büyünce uyurken sıkıntı çekiyoruz diye

haftasonu netten göz gezdirdim.güzel şeyler vardı..olmadı normal mağazadan bakarım önce.kalite olarak ürünler nasıl acaba dedim
yani kaliteli bana göre bebek için yeterli ama alıcagın ürüne göre değişir canm banyo havlusunu alcm ben şimdi ordan ama hepsi aynı yumuşaklıkta değil ama giysileri güzel yumuşacık :) ben memnunum ürünlerinden çokta güzel kokuyorlar herşeyimi ordan alıyorum

Bi de öyle deneyim sağol bir arkadaş da bende de yapti sonra geçti dedi biraz daha sabredeyim mide agrisi ya da kramp gibi bi şey de oluyormuydu sende de

yok bende kramp yapmadı, ilginç bi şekilde yemeklerden sonra alın diyor benim bildiğim de 2 saat fark olması gerekiyor en az.. doktora gidince danışıcam önceki sefer unuttum

biz de oğlanı 3 aylıkken sünnet ettirdik, ilk doğduğunda yaptırmayın dediler eğitimde, hani emme sorunu gaz sorunu vs oluyor bebek zaten travmatik bi dönem yaşıyor bi de sünnetle zorlanırsınız dediler. 3 aylıkken de çok kolay oldu, henüz dönmeye vs başlamadan yaptırmak çok iyi oluyor, klipsli yaptırmıştık biz, ağrı kesici bile gerekmedi, uykusunun içinde atlattı çokşükür.. 5 günde herşey bitti gitti:)

Kızlar ayrıntılı ultrasondan sonra hangi kontrol tahlil var bılenınız varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…