cnm ya bnde de var aynı sıkıntı muhtemelen mantar olmusundr ... vücut zayf dustugunde hmn patlak verıyo... hamıleyken fıtıl kullanmak ck doğru degıl 3. dereceden cunku fıtıl ılacları ama hergun sırkelı suyla temızlıyebılrısın bn ole yapıyorum doktor tavsıye ettı gecıcek bakalım ınsKizlar migrosta hem bebek bezlerinde guzel indirimler vat.bebek urunleri hep indirimde..ben ozellikle sivi deterjan aldim omonun.bi arksdsim onermisti 1 alana 1 bedava
bunun dışında genital bolgede dehset bir kasintim var bayadir vardi ama gecen ay doktoruma soyledim suyla temas ettirme demisti ama yaz geldikce ve akinti cogaldikca dayanamiyorum..kasintidan yara yapiomararadım doktorumu hemsiresiyle gorustum bakalim donus yapcak.sizlerdede varmi boyle problemler
hastanede başka bir arkadışnda çok fazla bulantısı ve kusması olduğu için mama başladı doktorum ona eğer hiç bişey yiyemeyecek duruma gelirsen sanada başlarız dedi ama ben şükür az az yiyorum yeşil mercimek çok faydalı diye sürekli çorbalarımda onu bulunduruyorum yeni yenide katı yiyeceklere başladım bakalım ama ilaç almayınca tek lokma alamıyorum ağzıma
kıyaslamak için değil. Bebişler hakkındaki birşeyleri paylaşmak adına.4. Aydan sonra bebek gelişimi tamamen genetik ve annenin beslenmesine baglidir.baskalari ile kiyaslamayiniz :) cunku herkesin farklilik gosterir
aynen öyle evet herşey onlar için doktorum banada kızıyor ilk 3 ay hiç bişey demedi ama artık yemem için kızıyor bakalım zorlaya zorlaya bişeyler yicez artık çoğu gitti azı kaldı :)öyle yada böyle yarısını bitirdik. kalan yarısını da sağ salim tamamlayıp hayırlısıyla alırız kuzucuklarımızı inşallah. mama daha zor olabilir yutması sanki. en güzeli yiyecekleri yiyebilmek. bazen zor oluyor ama napalım. hem kendimiz hem bebişlerimiz için yemeye çalışcaz. ben de et yiyemediğimi söyledim doktora. yiyeceksin dedi. zaten kan ve vitamin ilacı kullanıyosun dedi. kendimi zorlayıp yemeliymişim.
oyy göbüşünü sevsinler onun ya rabbim sağlık hayırlı ömürler versin inşallah çok sevindim iyi olmasına bende çok özledim kuzumu ama daha 13 günümüz var kontroledoktordan geldik şimdi :) bebişimi çok çok özlemişim. o kadar çikolata yedim. bizimkinin umru olmadı yan gelmiş yatıyo. elleriyle yüzünü kapatmıştı. ama parça parça gördüm yavrumu. en son dayanamadım sordum tek parça göremeyecekmiyim diye. büyüdüğü için tek parça zor dedi. en son bi tane renkli çekti. orda tam gördüm yavrumu :) boyu 20 cm kilosu 235 gr yavrumun. göbekliymiş azcık. yerim ben o göbüşü :)
oyy göbüşünü sevsinler onun ya rabbim sağlık hayırlı ömürler versin inşallah çok sevindim iyi olmasına bende çok özledim kuzumu ama daha 13 günümüz var kontrole
Bebek telsizini ne kadara aldiniz bende karamsarim alip almamakta ?kızlar merhaba,
Dün prensesimize bunları aldık. Bebek arabasının mor olanını aldık ama hiç yorum bulamadım bu markayla ilgili. Dün saatlerce bütün mağazalara hemen hemen bütün bebek arabalarına baktım tam istediğimi bulamayıp gidiyordum ki picabo diye bir mağaza çıktı karşıma ve sanırım istediğim arabayı tam olmasada buldum. Tek kötü yanı tek yönlü kullanılıyor olması. Gerçi 1 yaşına kadar ana kucağını kullanacak ve o çift yönlü kullanılıyor. Bu arada hepsinde indirim vardı internet sitesine bi bakın dedim. www.picabo.com.tr
kızlar bende ufak ufak bezlerini alayım diyorum stok olsun :) ama aldığım beze alerjisi olur mu yoksa ilk nasıl alışırsa öyle gider mi bilemedim. göbek bağı düşene kadar oyuntulu kullanmak lazım. var mı bu konuda bi fikri olan?
111 tl ye inmişti 150 tl falandı sanırım. Bende kararsızdım ama bebepe kayınvalidem bakacak bahçeye falan çıktığında en azında iyi olur diye düşündüm.Bebek telsizini ne kadara aldiniz bende karamsarim alip almamakta ?
Canim yatis modu varya 3 kademe.önünde bisi olmasinin ne onemi varki.valla dun kullanan birini gordum cok hosuma gitti sadece ebebekte var.5 nokta emniyet var nie asagi kaysin
Ben kan hapimi sabah ac karnina bir bardak portakal suyu ile iciyorum drum oyle onerdi ne ishal ne kabiz oldum ne de mide agrisi cektim
yani kaliteli bana göre bebek için yeterli ama alıcagın ürüne göre değişir canm banyo havlusunu alcm ben şimdi ordan ama hepsi aynı yumuşaklıkta değil ama giysileri güzel yumuşacık :) ben memnunum ürünlerinden çokta güzel kokuyorlar herşeyimi ordan alıyorumhaftasonu netten göz gezdirdim.güzel şeyler vardı..olmadı normal mağazadan bakarım önce.kalite olarak ürünler nasıl acaba dedim
Bi de öyle deneyim sağol bir arkadaş da bende de yapti sonra geçti dedi biraz daha sabredeyim mide agrisi ya da kramp gibi bi şey de oluyormuydu sende de
Ben hemen olmasından yanayım cnm hem farkında olmaması hemde daha çabuk iyileştiğini söldikleri için ayrıca büyüdüğüde kıyamam yaa ağlamasına fln dayanamam diorum ama eşim kendinde olmalı bilmeli onu olgunlaştırmalı dio bende biliodum travmamı yaşadım dio bende ondan bölesin işte sen cani diip kızıorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?