kaşıntı için çamaşırını ütüleyebilirsin yada pamuklu bi bezi ütüleyebilirsin..Doktorum kasinti icin krem yazdi canesten adi lazim olan olursa
Doktorum kasinti icin krem yazdi canesten adi lazim olan olursa
:) yok canım değilim henüz o kadar büyümedi karnım :)perilice_ada fotoğraftaki sen misin? ne tatlı bi poz:)
Tatlım benim , işler de yoğun anca oku oku bitmedi beeeeoyyy bende diyorum belma beğene beğene geliyor.tahmin ettim geçmişi okuduğu
bol kimyonlu iç mercimeği hem süt yapar mercimek çorbası hem kimyon bebeğin gazına iyi gelirMercimek sevenler bence yesin bol bol hamileyken
Geçen emzirirken neler gaz yapar diye baktım ağlayacaktım neredeyse gaz yapmayan bir şey yok
Benim doktorumun verdiği dökümanlarda demir ilaçlarının kahvaltıdan yarım saat önce ya da öğünlerle arası 2 saat olacak şekilde alınmalı yazıyor. Benim mide sorunlarım olduğu için sabah ve öğle yemeği arasında alıyorumkahvaltıyı ne kadar süre sonra yapıyorsunuz?
kan hapini ac karnina portakal suyu ile ic oburunu de kahvaltidan sonra bir bardak su ile tuket deri benben de böyle deneyeyim yarın. benim bi de ayrıca feroglobin var onun içinde de var az miktar demir, bir de kalsiyum d vitamini var. hangisini ne zaman alacağımı şaşırıyorum valla bazen:)
yeşil mercimek mi iyi aklıma getirdinMercimek demisken gidince mercimek yemegi yapim barii :) kocada yok bugun nobette yarina hazir olur :)
evet tahmin ettim ama belki ilk gebeliktir diye düşündüm:) çok güzelmiş:) yok canım değilim henüz o kadar büyümedi karnım :)
Benim doktorumun verdiği dökümanlarda demir ilaçlarının kahvaltıdan yarım saat önce ya da öğünlerle arası 2 saat olacak şekilde alınmalı yazıyor. Benim mide sorunlarım olduğu için sabah ve öğle yemeği arasında alıyorum
öbürü dediğin kalsiyum mu?kan hapini ac karnina portakal suyu ile ic oburunu de kahvaltidan sonra bir bardak su ile tuket deri ben
bnm eşim çok sever cnm ona mercimek verde nasıl olursa olsunbu aksam herkes yeşil mercimek yiyecek hadi bize faydalıda yazık değil mi koçişlerimize askerlikten hepsinde bi travma nede olsa kara şimşek....
bol kimyonlu iç mercimeği hem süt yapar mercimek çorbası hem kimyon bebeğin gazına iyi gelircnm sıkıntı yok tecrübeyle sabit denenmiştir
makarna bnm kız çok severMercimegij yanina ne yapsak :)
maden suyu bol süt yapar ve bebekte gaz olmaz yine günde 2-3 şişe iç emzirirken cnm..Canım şu an ilk çocuğuma hamileyim ama emzirirken dediklerini dikkate alıcam
Sanırım yazarken yanlış anlaşılacak şekilde kurmuşum cümleyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?