- 27 Temmuz 2014
- 912
- 1.247
- 133
- 36
Canım benim yazmadan geçemeyeceğim. Foruma ancak bugün bakabiliyorum. İş yerinde yazdığın satırları okurken inan ki çok duygulandım. Eşler arasında elbette tartışmalar yaşanıyor. Ama vurmak, tehdit etmek !!!!! Ne demek yahu !!!! Hem bir kadın olarak hem de bir anne olarak durumuna inanılmaz üzüldüm. Kimsenin aile içi ilişkilerine karışmak haddim değildir. Ama sen bu kadar savunmasızken , ilgiye muhtaçken baba olacak bir adamın eşine şiddet göstermesi akıl alır şey değil. Herkesin olaylar karşısında takınacağı tavır , izleyeceği yol elbette farklıdır. Sana kesinlikle şöyle yap diye direktif vermeyeceğim . Ama tavsiye edebileceğim öncelikle sakin olman. Mantığını önüne alıp eşinin yaptığı davranışları baz alarak bebeğin ve senin için için hayırlı olan eşinle durumunu konuşman. Tartışmak hiçbir zaman çözüm değil. Eşinin yaptıklarının doğru olmadığını, şiddete başvurdukça evliliğinizin zarar gördüğünü ona anlatmalısın. Konuşma sonrasında nasıl bir yol izleyeceğin sana kalmış tabi ki. Hiç kimsenin başına gelmez diye düşünmeyelim , hepimizin başına gelebilir. Senin için en önemli olan şey bebeğin. Umarım herşey yoluna girer. Gelişmelerden bizi haberdar et çok üzüldüm gerçekten.
Kizlar migrosta hem bebek bezlerinde guzel indirimler vat.bebek urunleri hep indirimde..ben ozellikle sivi deterjan aldim omonun.bi arksdsim onermisti 1 alana 1 bedava
bunun dışında genital bolgede dehset bir kasintim var bayadir vardi ama gecen ay doktoruma soyledim suyla temas ettirme demisti ama yaz geldikce ve akinti cogaldikca dayanamiyorum..kasintidan yara yapiomararadım doktorumu hemsiresiyle gorustum bakalim donus yapcak.sizlerdede varmi boyle problemler
Ya mantarda sari akinti falan oluo diolar ne bilim yaaa suda iciom surekli trmiz tutuom calistigim icin ic camasiri deistirmek olmuo ama kac tane gunluk ped degistiriyorum..simdi kiminiz diceniz gunluk ped zararli die ama ben yillardir kullaniyorum olmazsa olmazim yani.kokusuz kullaniyorum ama bi kac aydir boyle ara ara cok kasinio..mantar olsa surekli kasinir dir dusunuom bilemedim. .Canım mantarın çok kaşıntı yaptığını duymuştum, mantar olmasın o? Kuzenimin başına gelmişti, hamile değildi.. sürekli kuru tutup bebe pudrasıyla pudralıyordu, bir de doktoru krem vermişti..
Geçmiş olsun..
G.olsuın cnm bende ara ara oluyor hemen karbonatlı suyla siliyorum günde 3 kere ertesi gün geçiyor ama abartı bir kaşıntı değil bende ki cvp bekle bakalım belki mantar olmuşsundur fitil verirler.. günlük ped bende kullanırdım doktorum gebelik sürecinde önermiyor belki oda etkiliyordur seni..Kizlar migrosta hem bebek bezlerinde guzel indirimler vat.bebek urunleri hep indirimde..ben ozellikle sivi deterjan aldim omonun.bi arksdsim onermisti 1 alana 1 bedava
bunun dışında genital bolgede dehset bir kasintim var bayadir vardi ama gecen ay doktoruma soyledim suyla temas ettirme demisti ama yaz geldikce ve akinti cogaldikca dayanamiyorum..kasintidan yara yapiomararadım doktorumu hemsiresiyle gorustum bakalim donus yapcak.sizlerdede varmi boyle problemler
Ya mantarda sari akinti falan oluo diolar ne bilim yaaa suda iciom surekli trmiz tutuom calistigim icin ic camasiri deistirmek olmuo ama kac tane gunluk ped degistiriyorum..simdi kiminiz diceniz gunluk ped zararli die ama ben yillardir kullaniyorum olmazsa olmazim yani.kokusuz kullaniyorum ama bi kac aydir boyle ara ara cok kasinio..mantar olsa surekli kasinir dir dusunuom bilemedim. .
MMaşallah cnm.orasi öyle ama yinede ayni haftada bebeklerinaarasında uçurum derecesinde fark varsa sorun varmi diye bi bakmali20+4 te 410gr dıama hepimizin bebeklerinin gelişimi kendine has ilerliyor. Onunkinin kilosu iyiymiş benimki zayıf mı diye düşünmemek gerekiyor bence. Daha geçtiğimiz haftasonu bi arkadaşımın bebeği erken doğdu kilosu da 2200 ama maşallahı var çocuğun doğumdan sonraki günde eve çıktılar :)
Ev Tipi ana kucağı alanınız var mı :))
Ben bi türlü karar veremiyorum hepsini beğeniyorum görünce
e bebekte indirimli bir ürün vardı ben onu aldım cnm çok uzun kullanılacak bişey değil maksimum 5 ay sonrasında yerlerde sürünmeli ki kuvveti artsın emeklesin ayaklansın.. o yüzden makul bişey al derim..Ev Tipi ana kucağı alanınız var mı :))
Ben bi türlü karar veremiyorum hepsini beğeniyorum görünce
Sağol canım nette varmış sanırım izleyeyim anlamadığım yerlerde-ki muhtemelen anlamayacağımben daha önce arkadaşımın bebeğine yapmıştım ordan biliyorum.. anlatırım istersen sana.. nette parça parça vermişlerdi o zamanlar çok karışık gelmişti bana.. bir arkadaşımdan öğrendim yapmayıda..
Ben mamaroo for moms alıcam :) sanırım bahsettiğin böyle birşey.. özellikle gazlı bebeklere çok iyi geliyormuş..
e bebekte indirimli bir ürün vardı ben onu aldım cnm çok uzun kullanılacak bişey değil maksimum 5 ay sonrasında yerlerde sürünmeli ki kuvveti artsın emeklesin ayaklansın.. o yüzden makul bişey al derim..
tmm cnm şema çizerim ben sana yeterki isteSağol canım nette varmış sanırım izleyeyim anlamadığım yerlerde-ki muhtemelen anlamayacağım-yardım isterim senden emi
Uzulme canim bunlar kilo yapan seyler saglikli olsnda zayif olsn bosver :**Yaaa ben hiç birşey yemiyorum o zamAn pekmez bal balık et muz bunlar hiç sevmediğim şeyler balık Hariç ondan da tiksindim hatta şimdi eşimle muhabbeti geçti bunları yemen lazım diyor Burda da görünce üzüldüm
gayet uygun ama sağlammı acaba özellikle kanguru çok önemli taşırken ağırlık kaldırmalı,dikiş patlamamalı..http://www.n11.com/ana-kucagi-kanguru-canta-tasima-alt-acma-5-li-set-P18258667
Bu cok uygun geldi bana sanirim alcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?