2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Kizlar migrosta hem bebek bezlerinde guzel indirimler vat.bebek urunleri hep indirimde..ben ozellikle sivi deterjan aldim omonun.bi arksdsim onermisti 1 alana 1 bedava
bunun dışında genital bolgede dehset bir kasintim var bayadir vardi ama gecen ay doktoruma soyledim suyla temas ettirme demisti ama yaz geldikce ve akinti cogaldikca dayanamiyorum..kasintidan yara yapiom araradım doktorumu hemsiresiyle gorustum bakalim donus yapcak.sizlerdede varmi boyle problemler

Belmacım konuyu sen yazınca, farkettim bende.. Eski yorumlara bakınca, sanırım arkadaşımız eşiyle barışmış.. Tabiki de kimsenin aile içi hayatına karışmak haddimiz olamaz yalnız benim nacizane fikrim, böyle bir olay karşısında, hemen affedip, unutulmaması gerektiğidir.. Yaptığı hatanın gerçekten farkına vardığında, bir daha tekrarlanmayacağına emin olunduğunda affetmenin; ilerisi için daha sağlıklı olduğuna inanıyorum..

Canım mantarın çok kaşıntı yaptığını duymuştum, mantar olmasın o? Kuzenimin başına gelmişti, hamile değildi.. sürekli kuru tutup bebe pudrasıyla pudralıyordu, bir de doktoru krem vermişti..
Geçmiş olsun..

Ya mantarda sari akinti falan oluo diolar ne bilim yaaa suda iciom surekli trmiz tutuom calistigim icin ic camasiri deistirmek olmuo ama kac tane gunluk ped degistiriyorum..simdi kiminiz diceniz gunluk ped zararli die ama ben yillardir kullaniyorum olmazsa olmazim yani.kokusuz kullaniyorum ama bi kac aydir boyle ara ara cok kasinio..mantar olsa surekli kasinir dir dusunuom bilemedim. .

G.olsuın cnm bende ara ara oluyor hemen karbonatlı suyla siliyorum günde 3 kere ertesi gün geçiyor ama abartı bir kaşıntı değil bende ki cvp bekle bakalım belki mantar olmuşsundur fitil verirler.. günlük ped bende kullanırdım doktorum gebelik sürecinde önermiyor belki oda etkiliyordur seni..

Canım günlük pedi doktorlar da pek önermiyor, ama illa ki gerekiyor.. ben çareyi her labavoya gittiğimde yeni selpak koyarak çözüyorum.. :) günlük pedden bi farkı var mı dersen, inan bilmiyorum :) mantardaki sarı akıntıyı da bilmiyordum.. kuzenimde sadece kaşıntı ve beyaz pamukçuk gbi akıntı olmuştu.. Belki akıntı değişkendir.. Sen en iyisi doktorundan, hemşirenden haber bekle.. tekrar geçmiş olsun..

Sari akinti oluyor benim hic bir sikayetim yokken idrar kulturunde mantar görüldü. Fitil kullandım simdi gectimi bilmuyorum kintrole gittigimde ogrencem artik bi idrar kültürü ver istersen canin

Gunluk ped yerine de benim drum gazli bezinbarasina pamuk koy oyle kullan dedi cok kullanmak istiyorsan . Bana kalirsa gunde iki kere ic çamaşırını degistir yeterli dedi.

.
MMaşallah cnm.orasi öyle ama yinede ayni haftada bebeklerinaarasında uçurum derecesinde fark varsa sorun varmi diye bi bakmali

Ev Tipi ana kucağı alanınız var mı :))
Ben bi türlü karar veremiyorum hepsini beğeniyorum görünce
e bebekte indirimli bir ürün vardı ben onu aldım cnm çok uzun kullanılacak bişey değil maksimum 5 ay sonrasında yerlerde sürünmeli ki kuvveti artsın emeklesin ayaklansın.. o yüzden makul bişey al derim..

Sağol canım nette varmış sanırım izleyeyim anlamadığım yerlerde-ki muhtemelen anlamayacağım -yardım isterim senden emi

Ben mamaroo for moms alıcam :) sanırım bahsettiğin böyle birşey.. özellikle gazlı bebeklere çok iyi geliyormuş..

O ürünü çok beğeniyorum canım ama o kadar da para vermek istemiyorum ya bebek hoşlanmazsa diye

e bebekte indirimli bir ürün vardı ben onu aldım cnm çok uzun kullanılacak bişey değil maksimum 5 ay sonrasında yerlerde sürünmeli ki kuvveti artsın emeklesin ayaklansın.. o yüzden makul bişey al derim..

Fisher Pricelerin sallanan sandalye ana kucağı çıkmış onları beğendim 200 e varmıyor fiyatları desenleri de sevimli rengarenk

Uzulme canim bunlar kilo yapan seyler saglikli olsnda zayif olsn bosver :**

Yorumlarin hepsi cok olumlu. Kanguru saglam olmasa bile canta port bebe ve ev tipi ana kuCagi isimi gorur bu fiyata baska yerde bulamam zten ne kadarcik kullancaz cok paralara gerek yok diye dusunuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…