Kizlarr ya hamilelik benim metobalizmama neyapti bilmiyorm.çok afedersnz tuvaletten cikamiyorm.günde 4- 5 kez büyük lavabosizce normalmi.zaten idrari hic soylemym bilee.millet kabiz oluyoo .ben ishal degilim ama boyle bi durum var.artk gidip gelmktn yoruldm valla.boyle bi sey yasayan varmi.sizce neden olabilir
bizde nasipse çınar koyucaz canım :))))
gunaydin kizlar .biz simdi kac aylik hamileyiz bilen var mi :)
Kizlar ben çatlakkremi alcm sşuan indirimden iki urun var.hangisini alaym sizce.kulkandnz mi bunlardan birini.fikirlerinizi ve onerilerinizi beklyrmmm
Kızlar bebeğim dünden beri oynamiyoo.sizin hergun hareket ediyomu .yoksa ara ara sessizlesebiliyor mu.benim plesentam ondeymis o etkiler mi ki acaba hareketlerini.çünkü daha öyle çok net tekme.vs.hissetmedm
arkadaslar kız bebisi olacak olan anneler isim olarak ne dusunuyorsunuz paylaşırmisiniz benim aklımda ki elif ela sizce nasıl bir iśim???
oğluşları olacak hanımlar sizler ne isim koymayı düşünüyorsunuz karar verdinizmi :)
biz cinsiyeti öğrenmeden karar verdik :) içimize doğmuş belkide Beyazıd koyucaz inş :))
peki sence gebeliğin sonuna kadar kaç tüp yeter.mustela dusnyrm bir tüp 150 gr.bide günde kackez sürmek lazim.goguslere de suruyormusun.bebe yagi kullananlarda var .onu ekstradan mi kullanmakgerekiyor.cçok şey sordum ama artık karnim kasiniyo.baskamk istyrmben mustela kullanıyorum canım memnunum. ilk gebelikte lierac kullanmıştım o da güzeldi. sebamedi bilemiyorum
Kizlar ben çatlakkremi alcm sşuan indirimden iki urun var.hangisini alaym sizce.kulkandnz mi bunlardan birini.fikirlerinizi ve onerilerinizi beklyrmmm
peki sence gebeliğin sonuna kadar kaç tüp yeter.mustela dusnyrm bir tüp 150 gr.bide günde kackez sürmek lazim.goguslere de suruyormusun.bebe yagi kullananlarda var .onu ekstradan mi kullanmakgerekiyor.cçok şey sordum ama artık karnim kasiniyo.baskamk istyrm
himm iste tamda bunu soruyordmdaha önce kullanan arkadaşımın önerisiyle mustela kullanıyorum. ama 1 gün bebek yağı 1 gün mustela şeklinde uyguluyorum. şuanda çatlağım oluşmadı. ileriki zamanlar önemli tabi.
hergun banyo mu yapysn.yani şöyle soraym banyodan sonra sürmek sartmiben banyodan sonra sürüyorum . evet üst bacaklardan başlayıp kalça bel bölgesi göbüş dahil göğüs çevremede sürüyorum. bebe yağıda kullanıyorum 1 gün mustela 1 gün bebe yağı.
peki sence gebeliğin sonuna kadar kaç tüp yeter.mustela dusnyrm bir tüp 150 gr.bide günde kackez sürmek lazim.goguslere de suruyormusun.bebe yagi kullananlarda var .onu ekstradan mi kullanmakgerekiyor.cçok şey sordum ama artık karnim kasiniyo.baskamk istyrm
himm iste tamda bunu soruyordmpeki bebe yagi icin bir onerin varmi marka olark
bnımde dun aksama kadar oynamadı endıselendım ama aksam babasına bı tekme attı gecede vuruyorduKızlar bebeğim dünden beri oynamiyoo.sizin hergun hareket ediyomu .yoksa ara ara sessizlesebiliyor mu.benim plesentam ondeymis o etkiler mi ki acaba hareketlerini.çünkü daha öyle çok net tekme.vs.hissetmedm
hergun banyo mu yapysn.yani şöyle soraym banyodan sonra sürmek sartmi
ikigindur mide yanmasından sikayetciyim.yesem bi turlu yemesem biturlu.ne yesem midem agriyor.eskiden herşeyi yerdim bana misin demezdm.belki de enerjisz kaldibnımde dun aksama kadar oynamadı endıselendım ama aksam babasına bı tekme attı gecede vuruyordu
endıselenme tatlı yıyıp sola yat o zaman hıssedersın
anldm cnm evet mantikli dedigin.zaten yazin istemesekde hergun banyoda oluruztooches .!.:gehazin her gün yaparım. yapmadığım zamanlarda da ekstradan sürmüyorum ama. banyodan sonra sürmemin amacı duşta cildi nemlendirdiğimiz için bebe yağı daha fazla nemi korusun diye sürüyorum. birde temiz vücuda süreyim mantığı var tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?