2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473

yediğin bişeyden dolayı olabilir cnm çok fazla söktürücü tarzda bir meyve veya sebze tüketiyosan ondan olur

Kızlar bebeğim dünden beri oynamiyoo.sizin hergun hareket ediyomu .yoksa ara ara sessizlesebiliyor mu.benim plesentam ondeymis o etkiler mi ki acaba hareketlerini.çünkü daha öyle çok net tekme.vs.hissetmedm

Kızlar bebeğim dünden beri oynamiyoo.sizin hergun hareket ediyomu .yoksa ara ara sessizlesebiliyor mu.benim plesentam ondeymis o etkiler mi ki acaba hareketlerini.çünkü daha öyle çok net tekme.vs.hissetmedm

hareketlerinin düzenli olarak sayılabilmesi için 24 ü geçmek gerek gibi hatırlıyorum, endişe etme bence

oğluşları olacak hanımlar sizler ne isim koymayı düşünüyorsunuz karar verdinizmi :)
biz cinsiyeti öğrenmeden karar verdik :) içimize doğmuş belkide Beyazıd koyucaz inş :))

nasipse paşama Emir adını koyacağız :) adlarıyla yaşasınlar inşallah.

ben mustela kullanıyorum canım memnunum. ilk gebelikte lierac kullanmıştım o da güzeldi. sebamedi bilemiyorum
peki sence gebeliğin sonuna kadar kaç tüp yeter.mustela dusnyrm bir tüp 150 gr.bide günde kackez sürmek lazim.goguslere de suruyormusun.bebe yagi kullananlarda var .onu ekstradan mi kullanmakgerekiyor.cçok şey sordum ama artık karnim kasiniyo.baskamk istyrm

Kizlar ben çatlakkremi alcm sşuan indirimden iki urun var.hangisini alaym sizce.kulkandnz mi bunlardan birini.fikirlerinizi ve onerilerinizi beklyrmmm

daha önce kullanan arkadaşımın önerisiyle mustela kullanıyorum. ama 1 gün bebek yağı 1 gün mustela şeklinde uyguluyorum. şuanda çatlağım oluşmadı. ileriki zamanlar önemli tabi.

ben banyodan sonra sürüyorum . evet üst bacaklardan başlayıp kalça bel bölgesi göbüş dahil göğüs çevremede sürüyorum. bebe yağıda kullanıyorum 1 gün mustela 1 gün bebe yağı.

daha önce kullanan arkadaşımın önerisiyle mustela kullanıyorum. ama 1 gün bebek yağı 1 gün mustela şeklinde uyguluyorum. şuanda çatlağım oluşmadı. ileriki zamanlar önemli tabi.
himm iste tamda bunu soruyordm peki bebe yagi icin bir onerin varmi marka olark

çok güzel gülerek kullanın. bende kırmızı-siyah veya krem-siyah düşünüyorum. istediğim model 2 renkli çünkü. genellikle tecrubeliler full siyah alınca tozu toprağı çok belli eder sürekli silmek zorundasın demişlerdi. bu arada araba hangi marka ?

ben banyodan sonra sürüyorum . evet üst bacaklardan başlayıp kalça bel bölgesi göbüş dahil göğüs çevremede sürüyorum. bebe yağıda kullanıyorum 1 gün mustela 1 gün bebe yağı.
hergun banyo mu yapysn.yani şöyle soraym banyodan sonra sürmek sartmi

ben 2 tüp aldım ama 3-4 hafta önce. ben karın göğüs ve kalçanın bele yakın kısımlara ( çatlamaya daha müsait) mustela sürüyorum, bazen 1 bazen 2 kere, kaşıntım olursa 2 kere sürüyorum, bir de banyodan sonra mutlaka sürüyorum. burada hava çok kuru olduğu için ihtiyaç duyuyorum. onun dışında kollara sırtıma tüm bacaklara kakao özlü bi krem önerdi doktorum, kokusu da çok güzel, kolay da emiliyor, palmers'in, trde de vardır mutlaka, onu kullanıyorum canım. mustela baya yoğun bir krem, azcık alıyorsun tüm karna yetiyor, lierac da öyleydi. ben ydışında olunca burada bulamadım bunları, trden arkadaştan istedim o getirdi.

himm iste tamda bunu soruyordm peki bebe yagi icin bir onerin varmi marka olark

valla canım bebe yağını araştırmadım marketten aldım johnson's baby pembe olanı 10 kata kadar daha fazla nemi hapseden olanınını kullanıyorum güzel yumuşacık yapıyor.

bnımde dun aksama kadar oynamadı endıselendım ama aksam babasına bı tekme attı gecede vuruyordu
endıselenme tatlı yıyıp sola yat o zaman hıssedersın

hergun banyo mu yapysn.yani şöyle soraym banyodan sonra sürmek sartmi

genelde her gün yaparım. yapmadığım zamanlarda da ekstradan sürmüyorum ama. banyodan sonra sürmemin amacı duşta cildi nemlendirdiğimiz için bebe yağı daha fazla nemi korusun diye sürüyorum. birde temiz vücuda süreyim mantığı var tabi

bnımde dun aksama kadar oynamadı endıselendım ama aksam babasına bı tekme attı gecede vuruyordu
endıselenme tatlı yıyıp sola yat o zaman hıssedersın
ikigindur mide yanmasından sikayetciyim.yesem bi turlu yemesem biturlu.ne yesem midem agriyor.eskiden herşeyi yerdim bana misin demezdm.belki de enerjisz kaldi

anldm cnm evet mantikli dedigin.zaten yazin istemesekde hergun banyoda oluruz)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…