yok canm benim bir oğlum bir drzim var diye yazmıştım şimdi de bir kızımız daha olucak ins ayrıntili ultrason da kız denildi dr hep kıza benzetiyor du zaten hayırlısı sağlıklı olsun da kız erkek fark etmez
Muhammed Furkan koycaz Cnm bizoğluşları olacak hanımlar sizler ne isim koymayı düşünüyorsunuz karar verdinizmi :)
biz cinsiyeti öğrenmeden karar verdik :) içimize doğmuş belkide Beyazıd koyucaz inş :))
Kismetse Rüzgar koyucaz oglumuzun adini canim...oğluşları olacak hanımlar sizler ne isim koymayı düşünüyorsunuz karar verdinizmi :)
biz cinsiyeti öğrenmeden karar verdik :) içimize doğmuş belkide Beyazıd koyucaz inş :))
bizde Arın koyucaz ama eşim kendi adına taktı bu ara Oğluma adımı koyucam dıyor oda Mustafa o zaman bende Mustafa Arın olsun dedim çokta uymuyor ama ben Arın derimoğluşları olacak hanımlar sizler ne isim koymayı düşünüyorsunuz karar verdinizmi :)
bizde nasipse çınar koyucaz canım :))))oğluşları olacak hanımlar sizler ne isim koymayı düşünüyorsunuz karar verdinizmi :)
Ya benim kilo durumu karisik :/ ilk ay uc kg almistim birden bire sonra onu bulantilarim baslayinca verdim, en son cuma tartildigimda 1 kg aldigimi gordum yaklasik. Artik almam normal herhalde almayinca da uzuluyorum bi yandan saglikli diye dusunuyorum amaaannnn....Ayy kızlar şimdi bi tartılayım dedim toplamda 6 kilo aldığımı sanıyordum 9 kilo Almışım bu hızla gidersem çok alıcam sanırım sizde kilo durumları nasıl
Okudugum kitapta tamamen normal oldugu yaziyor canimmmmmKizlarr ya hamilelik benim metobalizmama neyapti bilmiyorm.çok afedersnz tuvaletten cikamiyorm.günde 4- 5 kez büyük lavabosizce normalmi.zaten idrari hic soylemym bilee.millet kabiz oluyoo .ben ishal degilim ama boyle bi durum var.artk gidip gelmktn yoruldm valla.boyle bi sey yasayan varmi.sizce neden olabilir
Ben zeynep istiyorum esim meryem bakalim nolcakBiz kısmetse Beren koyucaz canım
Bizde cinar koycaz :)bizde nasipse çınar koyucaz canım :))))
:) biz de ama bizim cinsiyetimiz henüz belli olmadi utangaç bizimkiBiz de eylül ismini düşünüyoruz :)))
anldm cnm.herkes kabizliktan şikayet edince bende neden boyle diye dsndm.yinede bu durum çok zorOkudugum kitapta tamamen normal oldugu yaziyor canimmmmm
gunaydin kizlar .biz simdi kac aylik hamileyiz bilen var mi :)
4 ayliksin cnm17 den sonra 4 aylik sayiliyogunaydin kizlar .biz simdi kac aylik hamileyiz bilen var mi :)
allahm nasin ederse mert koymayı düşünüyoruz bizdeoğluşları olacak hanımlar sizler ne isim koymayı düşünüyorsunuz karar verdinizmi :)
doktor bana mustela yazdı canım, ama almadım henüz...Kizlar ben çatlakkremi alcm sşuan indirimden iki urun var.hangisini alaym sizce.kulkandnz mi bunlardan birini.fikirlerinizi ve onerilerinizi beklyrmmm
Sen su anda 4 ay 3 haftalik hamilesin :)gunaydin kizlar .biz simdi kac aylik hamileyiz bilen var mi :)
e bebekte indirimli bir ürün vardı ben onu aldım cnm çok uzun kullanılacak bişey değil maksimum 5 ay sonrasında yerlerde sürünmeli ki kuvveti artsın emeklesin ayaklansın.. o yüzden makul bişey al derim..
bizde nasipse çınar koyucaz canım :))))
Bizde cinar koycaz :)
Kizlar ben çatlakkremi alcm sşuan indirimden iki urun var.hangisini alaym sizce.kulkandnz mi bunlardan birini.fikirlerinizi ve onerilerinizi beklyrmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?