2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
oğluşları olacak hanımlar sizler ne isim koymayı düşünüyorsunuz karar verdinizmi :)
biz cinsiyeti öğrenmeden karar verdik :) içimize doğmuş belkide Beyazıd koyucaz inş :))
Muhammed Furkan koycaz Cnm biz

11 Mayıs'ta kendi doktoruma randevum var dayanamadım 30 Nisan'a devlet hastanesinden randevu aldım ama şimdi ordaki doktora ne Söylücem eminim ki bana laf Söylücek
oğluşları olacak hanımlar sizler ne isim koymayı düşünüyorsunuz karar verdinizmi :)
biz cinsiyeti öğrenmeden karar verdik :) içimize doğmuş belkide Beyazıd koyucaz inş :))
bizde Arın koyucaz ama eşim kendi adına taktı bu ara Oğluma adımı koyucam dıyor oda Mustafa o zaman bende Mustafa Arın olsun dedim çokta uymuyor ama ben Arın derim

Ayy kızlar şimdi bi tartılayım dedim toplamda 6 kilo aldığımı sanıyordum 9 kilo Almışım bu hızla gidersem çok alıcam sanırım sizde kilo durumları nasıl
Ya benim kilo durumu karisik :/ ilk ay uc kg almistim birden bire sonra onu bulantilarim baslayinca verdim, en son cuma tartildigimda 1 kg aldigimi gordum yaklasik. Artik almam normal herhalde almayinca da uzuluyorum bi yandan saglikli diye dusunuyorum amaaannnn....

Okudugum kitapta tamamen normal oldugu yaziyor canimmmmm

allahm nasin ederse mert koymayı düşünüyoruz bizde teyzecimiz zibin bile yaptirdi

Eklentiler

• 20150428_085353.webp
    28,7 KB · Görüntüleme: 151
Kizlar ben çatlakkremi alcm sşuan indirimden iki urun var.hangisini alaym sizce.kulkandnz mi bunlardan birini.fikirlerinizi ve onerilerinizi beklyrmmm
doktor bana mustela yazdı canım, ama almadım henüz...
görümcem memnun kalmamış, madecassol önerdi, ama bilemedim, henüz kullanmadım bişey...
Kardeşimde hiçbirşey kullanmadı, çatlağı falan yok

e bebekte indirimli bir ürün vardı ben onu aldım cnm çok uzun kullanılacak bişey değil maksimum 5 ay sonrasında yerlerde sürünmeli ki kuvveti artsın emeklesin ayaklansın.. o yüzden makul bişey al derim..

ilerleyen sayfaları henüz okumadıgimdan markasını söyledin mi bilmiyorum ama ben de ev tipi ana kucağı araştırıyorum herkes çok kullanılmayacak diyor fakat bazıları da bir uyurum duruyor sanki seninkinin markası ne acaba canım bir ona bakayım ben de

Kizlar ben çatlakkremi alcm sşuan indirimden iki urun var.hangisini alaym sizce.kulkandnz mi bunlardan birini.fikirlerinizi ve onerilerinizi beklyrmmm

ben sebamed i kullanıyorum cnm memnunumda karnım çok çıkmasına rağmen hiç kaşıntı fln yaşamadım ayrıca kokusuda çok güzel ve ph değeri en uygun bitkisel bi ürün oğlum içinde onun ürünlerini almayı düşünüorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…