- 10 Ocak 2015
- 623
- 576
- 18
bnce güzel ama keşke komple kirmizi yerine kirmizi siyah olsaydi .tabi bnm fikrim.buda güzel.erkek bebeğekirmizi cçok hoş oluyo
Bebekte olmaz canım rahat ol ama elinde iz kalmaması için bepanthene ve anestol karıştırılıyor ama sen kullanma çünkü hamileyken olmayabilir bence en iyisi sen drunu ara sor ne sürebilirim diyeKızlar hayırlı akşamlar, geçen elime yağ sıçradı, hemen suya tuttum buz koydum hametan yanık kremi falan sürdüm;ama elimde şimdi bu izler kaldı. Sizce geçer mi? Bir de bebeğinin elinde de leke olur diyorlar ne kadar doğru
Bence çok güzel canım erkek bebeğe kırmızı olur bence biz zamanında ilk oğluma siyah almıştık ama pişmanım keşke biz de renkli alsaymışız tabi şimdi evde olduğu için bizim 2 numara da onu kullanacak inş
Canım bende ekşi yiyorum öyle bir yiyorum ki dilim yara olmuştu geçenlerde tatlıya aram yok benimkide erkek demekki o terimde yalan olduKizlarr acayip eksi sewiyorum bude ayse cikarsa :) doktor erkek demistide :)
Bence çok güzel canım. Hem kız rengi değil ki kırmızı. Güle güle kullanın inş. Ne marka bi de ne kadara aldınız canım?
Bence gayet güzel renkli en azından...sen bizim aldıklarımızı görsen cinsiyeti bile belli deil ama erkek olma olasılığı fazla dedi doktr battaniye,nevresim takımı kırmızıyı geç pembe...eşim almayalım istersen falan dese de benim için renk cinsiyetle alakası olmayan bi durum birincisi,ikincisi de iç açıcı rengarek olsun istiyorum herseyini...yani sende en iyisini yapmışsn zewkine göre ;-)
Diger ürünü bilmiyorum ama seba med markasını saçımdan gözüme yıllardr kullanrm...bu losyonunu da aldm ve cok hoşuma gitti...her banyodan çıktığımda bebek yağı kullanıyirum bide ekstradan..losyon cildimi yumuşacık yapio ve mis gibi kokuyor tawsiye ederim....Kizlar ben çatlakkremi alcm sşuan indirimden iki urun var.hangisini alaym sizce.kulkandnz mi bunlardan birini.fikirlerinizi ve onerilerinizi beklyrmmm
Biz de eylül ismini düşünüyoruz :)))arkadaslar kız bebisi olacak olan anneler isim olarak ne dusunuyorsunuz paylaşırmisiniz benim aklımda ki elif ela sizce nasıl bir iśim???
senin oğlun olacak diye hatrliyorumarkadaslar kız bebisi olacak olan anneler isim olarak ne dusunuyorsunuz paylaşırmisiniz benim aklımda ki elif ela sizce nasıl bir iśim???
bilmiyorm ama bence normal çünkü gebelikte zaman zaman farklı etkiler oluyor canm vucut bebege göre çalıştıgı için bende bi ara kabız oluyrm ilaçlarm sağolsun sonra senin gibi napalım idare edicez normal etkiler bunlar tabi aşırıya kaçarsa doktora sormakta fayda var ama ben gerek görmedimKizlarr ya hamilelik benim metobalizmama neyapti bilmiyorm.çok afedersnz tuvaletten cikamiyorm.günde 4- 5 kez büyük lavabosizce normalmi.zaten idrari hic soylemym bilee.millet kabiz oluyoo .ben ishal degilim ama boyle bi durum var.artk gidip gelmktn yoruldm valla.boyle bi sey yasayan varmi.sizce neden olabilir
Biz kısmetse Beren koyucaz canımarkadaslar kız bebisi olacak olan anneler isim olarak ne dusunuyorsunuz paylaşırmisiniz benim aklımda ki elif ela sizce nasıl bir iśim???
eylülde çok güzel isim ins sağlıkla kucagimiza da alirizBiz de eylül ismini düşünüyoruz :)))
yok canm benim bir oğlum bir drzim var diye yazmıştım şimdi de bir kızımız daha olucak ins ayrıntili ultrason da kız denildi dr hep kıza benzetiyor du zaten hayırlısı sağlıklı olsun da kız erkek fark etmezsenin oğlun olacak diye hatrliyorumnedense.bence guzel elif guzel onu koy.modasi hic gecmez anlami da hos.ikinci isim birazdaha arastrabilirsin.eylul olabilir mesela
çok güzel güle güle kullanın :) benimde oğlum olcak inş bnde kırmızı araba beğendim ama almadım henüz seninkide çok hoşmuş markası nedir ve ne kadar aldınız ?? bndee bu beğendimKizlar ogluma kirmizi bebek arabasi aldik kotu mu etmisiz ya bi siyah bi kirmizisi vardi arabanin ozelliklerini de cok begendik siyah da olmasin dedik ama hala da kararsizim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?