- 16 Nisan 2010
- 460
- 435
- 123
sülalede hala anılır bnm kızım gaz sancısı rekorunu kimse kıramadıama şimdi maşallahı var örnek çocuk selin Allahım bozmasın..
ne işi var teeee ordaay kuzum burdayım hepte yetişmek ne mümkün hızınıza :)okuya okuya geliyorum geriden konu atlıyor yazamıyorum.
kocişimde yok oğluşumla kızımla yalnızız evde adamcım afrikada
cümlemizin ki öyle olsun cnm.. evlatların sana da yaşatsın gururu..amin canım hep gurur duy inşallah kızınla
bizde de öyle...ne yicen? önce sen söyleee...? sen napacan beni sen ne yicen onu söyle bakim...? aaa olmaz sen söyle canım ....yawwwww sen beni napacan hamilesin canın ne istiyor ......önce sen kapat aşkımmmmmmmm..olmaz sen kapatttt...amaaaaaaaaşkımmm senn...........dıt dıt dıttttttttttttttttttttttt
Kan sulandırıcı iğneyi söylüyorsun değil mi canım? Ben de 25+3 üm hala göbekten yapıyorum. Deri Altın'da topraklar oluşuyor değil mibacağı hiç denemedim ben de, bi kaç kez koldan yaptık.
yok canim ya ben en bastan beri araştırıyorum ama malesf en uygunu 1050 fakulte aslında iyi geldi ama doguma erkek dr olur diye esim istemiyor dogumu uzm dr yaptiriyormusyok cnm istanbulda ama ankarada büyük şehir mutlaka bulursun uygun hastanelerde vardır mutlaka.. burda hastaneler ve doğum fiyatları olan bi topik var oraya bak bence
slm cnm 50 spf olanların hepsini kullanabilirsin hassas cildin varsa bebeklere özel olanlardan al onlarda 50 spf+ oluyor..kızlar slm:)
yaz tatili için hamilelikte kullanılabilen güneş kremleri hangileri tavsiyeleriniz???
canım bendende cvs istediler ben yaptırmadım. çok aklıma takılır rahat edemem dersen yaptır. bide galiba sadece down sendromuna bakılıyo yani genetik doktoru bana olabilecek bir sürü genetik hastalık var ama biz sadece buna bakıyoruz demişti yanlış hatırlamıyorsamçünkü diğerlerine bakmaya kalksak sonuçları çok geç çıkıyo sonuçlar çıkana kadar bebek doğar demişti
Vuuu. bilmiyordum.zaten genetik danışman bir çok genetik hastalıık var. sağlıklı bir bebekte bile genetik hastalık çıkabilir dedi. hatta ve hatta sorunları bulamadığımız dosyalar halinde genetik rahatsızlıklar var dedi. Ama yine de yaptırmanı tavsiye ederim dedi. Hem düşük tehlikesi hemde sonuç kötü gelirse stresten erken doğum yaparım diye korkuyorum yaptırmaya. Eşim de yaptır diyor bilmiyorum.
bende sevgi pıtırcığı olmak istiyorum bende bende bendesevgi pıtırcıklarım benimmmmmmmmmmmm
bide istanbula pahalı derler ankarada en uygun 1050 demek o bile yüksek.. gerçi bende sırf dr değişmemek için sgk lı 2750 tl yapacam normal doğumu ama hastanem pahalı bir hastane.. bazı sağlık sorunları yaşamasaydım diretmezdim illa o dr olsun diye 500-600 tl yapardım ama çok hassasım ben rahim muhabbetinde..yok canim ya ben en bastan beri araştırıyorum ama malesf en uygunu 1050 fakulte aslında iyi geldi ama doguma erkek dr olur diye esim istemiyor dogumu uzm dr yaptiriyormus
he vallah ismi lazım değil bi fabrika var izmir torbalıdada burnumdan getirdi teee afrikadaki fabrikadan da iş almışlar bi gün bi iş olursa bu fabrikaya bilin ki benden dir :) gece 3 bile demezler vallah sorun oldu mu eşimi ararlarne işi var teeee ordabari aynı kıtada olaydınız
sen ilk sıradasın kimse alamaz yerini kuzucumbende sevgi pıtırcığı olmak istiyorum bende bende bende
kıyamam tez zamanda gelsin kocan.. aynen öyle cnm kocasızlık çok zor biz evlendikten sonra eşim askere gitti kısa dönem o gün bugündür asla ayrılmıyoruz Allahta ayrı düşürmesin..ay kuzum burdayım hepte yetişmek ne mümkün hızınıza :)okuya okuya geliyorum geriden konu atlıyor yazamıyorum.
kocişimde yok oğluşumla kızımla yalnızız evde adamcım afrikada
ay bende ya çok hassasım ya çok çektim rabbim büyüğünden korusun da bende 4200 yapıcam sanırım ama Allahtan bizim patron ödücek hediye bakalım bu gittiğimdede konuşucam normal doğum yapabilirmi diye o sancıyı yaşamak istiyorum ben (delimiyim neyim)bide istanbula pahalı derler ankarada en uygun 1050 demek o bile yüksek.. gerçi bende sırf dr değişmemek için sgk lı 2750 tl yapacam normal doğumu ama hastanem pahalı bir hastane.. bazı sağlık sorunları yaşamasaydım diretmezdim illa o dr olsun diye 500-600 tl yapardım ama çok hassasım ben rahim muhabbetinde..
Hakkında hayırlısı olsun cnm normal doğumda ayrı bir tecrübe ama önce sağlık sağlıklı olda hangisi olursa olsun.. patrona bravo valla taktir ettim aferim ona memleketim insanı ya güzel izmirin güzel inanları nede olsaay bende ya çok hassasım ya çok çektim rabbim büyüğünden korusun da bende 4200 yapıcam sanırım ama Allahtan bizim patron ödücek hediye bakalım bu gittiğimdede konuşucam normal doğum yapabilirmi diye o sancıyı yaşamak istiyorum ben (delimiyim neyim)
ama en büyük sıkıntım rahim ağzını çok güzel temizliyor normal doğum inş. bi kapı açar drum
bide istanbula pahalı derler ankarada en uygun 1050 demek o bile yüksek.. gerçi bende sırf dr değişmemek için sgk lı 2750 tl yapacam normal doğumu ama hastanem pahalı bir hastane.. bazı sağlık sorunları yaşamasaydım diretmezdim illa o amkarada tobb hast si var normal dogumu 8 bin diye duydum ozel hadt ozel hast degisiyor ufffff napicam yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?