2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
kızlar slm:)
yaz tatili için hamilelikte kullanılabilen güneş kremleri hangileri tavsiyeleriniz???

Dışarıda yemeğe gidince aynısı bizde de oluyor. En sonunda eşim kızdı evde olsak olana talim ediyorsun dışarda yerken sen hamilelikte kararsızlıklara boğuldun. Bi daha çıkmayalım dedi dedim tamam tamam karar verdim ben böyle iyi Ama canın ne istiyor diye sorduğunda o an gördüğüm herşeyi istiyor oluyorum napayım. Aralarından bi tane seçmekte zorlanıyorum ama anlamıyorlar işte bizi

Kan sulandırıcı iğneyi söylüyorsun değil mi canım? Ben de 25+3 üm hala göbekten yapıyorum. Deri Altın'da topraklar oluşuyor değil mi bacağı hiç denemedim ben de, bi kaç kez koldan yaptık.

Canım ben kan sulandırıcıyı uzun zamandır gobekten yapmıyorum, kalça , bacak ve kol donuşumlu olarak yapıyoruz aklında olsun biraz değiştir gobegin sertleşmiştir artık. İnternetten deri altı ignelerinin yapıldığı bolgelere bak yada bi hemşireye danış biraz rahatlarsın hep göbek çok zor olur.

yok cnm istanbulda ama ankarada büyük şehir mutlaka bulursun uygun hastanelerde vardır mutlaka.. burda hastaneler ve doğum fiyatları olan bi topik var oraya bak bence
yok canim ya ben en bastan beri araştırıyorum ama malesf en uygunu 1050 fakulte aslında iyi geldi ama doguma erkek dr olur diye esim istemiyor dogumu uzm dr yaptiriyormus

yok canim ya ben en bastan beri araştırıyorum ama malesf en uygunu 1050 fakulte aslında iyi geldi ama doguma erkek dr olur diye esim istemiyor dogumu uzm dr yaptiriyormus
bide istanbula pahalı derler ankarada en uygun 1050 demek o bile yüksek.. gerçi bende sırf dr değişmemek için sgk lı 2750 tl yapacam normal doğumu ama hastanem pahalı bir hastane.. bazı sağlık sorunları yaşamasaydım diretmezdim illa o dr olsun diye 500-600 tl yapardım ama çok hassasım ben rahim muhabbetinde..

ne işi var teeee orda bari aynı kıtada olaydınız
he vallah ismi lazım değil bi fabrika var izmir torbalıdada burnumdan getirdi teee afrikadaki fabrikadan da iş almışlar bi gün bi iş olursa bu fabrikaya bilin ki benden dir :) gece 3 bile demezler vallah sorun oldu mu eşimi ararlar
cumartesi gelicek inş. gün sayıyoruz bizde.
kocişlerinizin kıymetini bilin vallah yanlızlık çok zor.

ay kuzum burdayım hepte yetişmek ne mümkün hızınıza :) okuya okuya geliyorum geriden konu atlıyor yazamıyorum.
kocişimde yok oğluşumla kızımla yalnızız evde adamcım afrikada
kıyamam tez zamanda gelsin kocan.. aynen öyle cnm kocasızlık çok zor biz evlendikten sonra eşim askere gitti kısa dönem o gün bugündür asla ayrılmıyoruz Allahta ayrı düşürmesin..

Oyy amma yazmışsınız arkadaşlar ya :) bitirdim ama hepsini :))
Herkes iyiymiş çok sevindim. Rabbim hep neşeli neşeli muhabbetler etmeyi nasip etsin
Bu arada belmaakca senin kızçeye isim buldum ben. Nazlı :) bu arada bence de o kordondan kan alınacak testi yaptırma. Düşünsene sonucu alacaksın ama allah korusun girdiğin risk yüzünden korkun olursa nolacak? Minyon bi kızçe geliyor işte sadece.yavrucak kendini anlatamadı o kadar fakültelerde dirsek çürütmüş amcalarına teyzelerine :) inşallah sağlıkla doğacak, kucağına aldığında da diyeceksinki keşke üzülüp üzmeseymişim ben bu prensesi

ay bende ya çok hassasım ya çok çektim rabbim büyüğünden korusun da bende 4200 yapıcam sanırım ama Allahtan bizim patron ödücek hediye bakalım bu gittiğimdede konuşucam normal doğum yapabilirmi diye o sancıyı yaşamak istiyorum ben (delimiyim neyim)
ama en büyük sıkıntım rahim ağzını çok güzel temizliyor normal doğum inş. bi kapı açar drum

Hakkında hayırlısı olsun cnm normal doğumda ayrı bir tecrübe ama önce sağlık sağlıklı olda hangisi olursa olsun.. patrona bravo valla taktir ettim aferim ona memleketim insanı ya güzel izmirin güzel inanları nede olsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…