2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
canım bendende cvs istediler ben yaptırmadım. çok aklıma takılır rahat edemem dersen yaptır. bide galiba sadece down sendromuna bakılıyo yani genetik doktoru bana olabilecek bir sürü genetik hastalık var ama biz sadece buna bakıyoruz demişti yanlış hatırlamıyorsam çünkü diğerlerine bakmaya kalksak sonuçları çok geç çıkıyo sonuçlar çıkana kadar bebek doğar demişti

Daha ne istiyosun sakin sakin olsun işte aşk yeniden diye bir dizi var belki biliyorsunuzdur oradaki minik bebeğe hayranız eşimle çocuğu nası koyarlarsa öle kalıo yavrucak yazık inş buna benzer diip duruyoruz
kardeşlerimde o bebeğe hayran onlar ikiznmiş bi birini oynatıyolarmış bi birini ban kardeşimin yalancısıyım walla

eşim boğa ben kova biri ters bişey yaptığında sen niye aynı şekilde davranmıyosun derim onlar eşek diye bendemi eşek olayım der

benimde aynı sorunum var yaa kocaelide mi istanbuldamı doğurcam belli değil. Annemlerde yoklar doğum zamanı hacca gitmiş olcaklar

ben onu yazın yapıyorum kışa hazırlık için çokta rahat oluyor cnm.. özellikle menemen ve domates sosu bol yaparım..
bu sene bende koycam menemenlik. bezelyeyi attım dolaba cumada taze fasulye alıp atcaz inşallah menemenlikte yapınca ooohhh miss

bende güzel bi yemek yaptım aynen devrildim. bazı akşamlar karnımı biraz kenarı koyup dinlenip sonra yerine koymak istiyorum

Bende ne zeytinyağlısı, ne etlisi, ne salatası hiç canım istemiyor
Akşam artık eşimin gelmesine yakın uyduruyorum resmen
Pazarda da bişey bulamıyorum ki değişik
ne bulcan değişik yazın sabit kışın sabit sebzeler.. aman boşver hamilelik bitince normale dönersin cnm.. bu ara böyle idare etsin eşin..

eşim boğa ben kova biri ters bişey yaptığında sen niye aynı şekilde davranmıyosun derim onlar eşek diye bendemi eşek olayım der
eşini alkışlıyorum tebrik edilesi burçdaşım bnm aynen öyle karşımdaki seviyesiz diye bende mi seviyesiz olayım yok varsayarım o kendini yesin dursun mantığındayım..

Canım şeker yüklemesi yerine açlık tokluk olarak ben de test yaptırdım. Dün anlatmıştım. Akşam 10dan snr bişey yemedim sadece su içtim. Sabah 9da gidip kan verdim. Açlık insülin ve kan şekerim içindi bu kan. Sonra gidip kahvaltı yaptım. Bal reçel dahil olmak üzere en çok tükettiğim yiyecekleri (patates kızartması mesela :) ) kahvaltımda yedim. İlk lokmamı ağzıma attığımdan tam 2 saat sonra gidip tekrar kan verdim. Bu sefer de tokluk insülin ve kan şekeri içindi. Böyle yani :)

Son düzenleme:
Dışarıda yemekte sorun oluyor bizde Onu yiyecek misin yok
Bunu yiyecek misin yok
Ne yiyelim Chek ?? ııııhh...Bilmiyorum

Bu diyalog geçiyor hep
bizde de öyle...ne yicen? önce sen söyleee...? sen napacan beni sen ne yicen onu söyle bakim...? aaa olmaz sen söyle canım....yawwwww sen beni napacan hamilesin canın ne istiyor......önce sen kapat aşkımmmmmmmm..olmaz sen kapatttt...amaaaaaaaaşkımmm senn...........dıt dıt dıttttttttttttttttttttttt

bende güzel bi yemek yaptım aynen devrildim. bazı akşamlar karnımı biraz kenarı koyup dinlenip sonra yerine koymak istiyorum
aynısını dün gece eşime dedim biraz sen taşı yada kenara koysam yüz üstü uyusam şöööyleee bi şaapsak sonra geri taksam yerine dedim.. resmen özgürce şaapmayı özledim arkadaş şuç mu

ah cnm ah bende sabahı sabah ettim yarım yamalak uyku nolcak böyle bende bilmiyorum Allah yardımcımız olsun

Canım ;
kuzumveben bebeğin plesantasından kan alıyorlar. Genetik bir rahatsızlık var mı diye bakıyorlar. Ufakta olsa düşük riski var . Emin olamıyorum yaptırsam mı diye? Bakalım perşembe ne diyecekler ?

aynen öyle 2. tekrarda kapar ararım ne kapatıyosun be e sen kapat dedin aşkım der bende biraz nazlansana der kaparım o an zafer bende olur aaa bu kalp bizim gibi sevgi yumakları için yeni sanırsam

eşime diyorum biraz sen taşı azcık yaw yada sende babasısın bi tane iğneyi sana vuralım dedim. ne dese beğenirsin olmaz aşkım boşuna cennet anaların ayakları altında dememişler bak cennet seriliyo senin ayaklarına

ah cnm ah bende sabahı sabah ettim yarım yamalak uyku nolcak böyle bende bilmiyorum Allah yardımcımız olsun
1 aydır uyuyamıyorum cinnet geçirmek üzereyim iki gecedir öyle bi oldum ki ağlamak üzereyken buldum kendimi

nerelerdesin bebişim coştuk biz bugün bir an boş kalmadık valla konudan konuya sardık en son sevgi pıtırcığımı yoksa sevgi yumağımı olsak diyoduk sen geldin bak bunlar bizim için taze gelmiş, yolu sevgi olanla özelmiş

maşallah iyi dayanmışsın ben olsam hemen sallarım işte o anda.. öyle 3 ay filan bekleyemem 20 dk neymiş yaa o uyusun ki benim uyumam lazım

tamam zor evet kabul...tekduze degılız...yanı guzel burcuz...
eğer haksızlıga ugradıgımı dusunuyorsam çirşefleşirim bu da gerçek benım kızımda oyle olsun..susup pusp oturmasın..azcık cin göz olsun..çok mu şey istiyorumm cryofangelcimmmm

maşallah iyi dayanmışsın ben olsam hemen sallarım işte o anda.. öyle 3 ay filan bekleyemem 20 dk neymiş yaa o uyusun ki benim uyumam lazım
sülalede hala anılır bnm kızım gaz sancısı rekorunu kimse kıramadı ama şimdi maşallahı var örnek çocuk selin Allahım bozmasın..

ay kuzum burdayım hepte yetişmek ne mümkün hızınıza :) okuya okuya geliyorum geriden konu atlıyor yazamıyorum.
kocişimde yok oğluşumla kızımla yalnızız evde adamcım afrikada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…