mayışıkların sayısı artıyoooooooooooooooAy kiyamam ya kiz mayisik mayisik oturuyorum birazdan acikicam ama kim yapacakk bana yemekoff)))
canım bendende cvs istediler ben yaptırmadım. çok aklıma takılır rahat edemem dersen yaptır. bide galiba sadece down sendromuna bakılıyo yani genetik doktoru bana olabilecek bir sürü genetik hastalık var ama biz sadece buna bakıyoruz demişti yanlış hatırlamıyorsamKızlar günaydın ;
Dün doktora gittik çapaya bebek vücudu orantılı bir biçimde kol bacak kafa vücud herşeyiyle 2 hafta geriden geliyor dedi. bu ya yapısal çünkü bende çok ufak tefeğim yada genetik olabilir dedi. cvs testi istediler genetik bir rahatsızlık var mı diye , karar veremedim yaptırsam mı ? Perşembe de heyet toplanacak sabah nöroloji uzmanı da orada olacak , bakalım onlar ne diyecek. Stresten kilo veriyorum bakalım hakkımızda hayırlısı.
kardeşlerimde o bebeğe hayran onlar ikiznmiş bi birini oynatıyolarmış bi biriniDaha ne istiyosun sakin sakin olsun işte aşk yeniden diye bir dizi var belki biliyorsunuzdur oradaki minik bebeğe hayranız eşimle çocuğu nası koyarlarsa öle kalıo yavrucak yazık inş buna benzer diip duruyoruz
eşim boğa ben kovabiz boğaların anlaşamayacağı insan yok gibi sadece bizde de biraz kibir var ilk karşılaşmada yada tanışmada ters düştüysek tmm artık ağzıyla kuş tutsa bi daha geri adım atmıyoruz.. ama en iyi anlaştığımız burç evet başak.. özellikle boğa kadını anaçlığın etkisiyle herkesi mağzur görebilir ve sorun yaşamaz kolay kolay.. bizleri dışardan burnu havada aşırı kibirli büyüklenen biri olarak görürler aslında o sadece bir koruma kalkanıdır karşımızdakine güvenince özümüze döneriz ve onların en yakın dostları oluruz çünkü salaklık boyuutunda vefakarız kazık yiyincede Allah için yaptım der çıkarız kenara..
benimde aynı sorunum var yaakizlar bana bi akil verin dogumu nerde yapacagim daha henuz belli degil ne yapacagimi bilmiyorum dusunmekten kafayi yiycem ben ilkbasta kontrollerimi dev hast basladim orda 3lu biraz risk cikinca fakulteye bir prf dr gitim kardesimin dr bir arkadasi vasıtasıyla suan orda devam ediyorim esim dogumu bayan bir dr yaptirmasini istiyor zaten suanki dr sadece sezeryana giriyormus benim bu 3 .dogum oluvcak diger 2 dogumu mormal yaptom nasip olursa buda oyle olsun istiyorum su saaten sonra hanhi dr kime gidiym bilmiyorum zaten cogu ozel hast dogum fiyatları cok ucuk ne yapmaliyim
bu sene bende koycam menemenlik. bezelyeyi attım dolaba cumada taze fasulye alıp atcaz inşallah menemenlikte yapınca ooohhh missben onu yazın yapıyorum kışa hazırlık için çokta rahat oluyor cnm.. özellikle menemen ve domates sosu bol yaparım..
bende güzel bi yemek yaptım aynen devrildim. bazı akşamlar karnımı biraz kenarı koyup dinlenip sonra yerine koymak istiyorumBen sana gaz vereyim mi miiiiskdün çorba, yanına bi sıcak yemek, pilav, soğuk salata, yeşil salata ve dondurduğum meyvelerden meyve suyu yaptım. Planlı girişirsen çok vaktini almıyor, evlendikten sonra hem okulum hem işim olduğu zamanlardan antremanlıyım toplamda tam 2buçuk saat sürdü mutfaktan çıkmam akşam da güzeeel bi sofra kurdum karı koca başbaşa güzel bi yemek yedik :)) gaza geel gelmesine ama sonra noldu biliyomusun böcek gibi devrildim kaldım
ne bulcan değişik yazın sabit kışın sabit sebzeler.. aman boşver hamilelik bitince normale dönersin cnm.. bu ara böyle idare etsin eşin..Bende ne zeytinyağlısı, ne etlisi, ne salatası hiç canım istemiyor
Akşam artık eşimin gelmesine yakın uyduruyorum resmen
Pazarda da bişey bulamıyorum ki değişik
eşini alkışlıyorumeşim boğa ben kovabiri ters bişey yaptığında sen niye aynı şekilde davranmıyosun derim onlar eşek diye bendemi eşek olayım der
25 temmuz canımCanim ayin kacisin sanki beni anlatmissin bende aslanim))))
bizde de öyle...ne yicen? önce sen söyleeeDışarıda yemekte sorun oluyor bizdeOnu yiyecek misin yok
Bunu yiyecek misin yok
Ne yiyelim Chek ?? ııııhh...Bilmiyorum
Bu diyalog geçiyor hep
Benim kocam da ben de koç uz dusunun halimizieşini alkışlıyorumtebrik edilesi burçdaşım bnm aynen öyle karşımdaki seviyesiz diye bende mi seviyesiz olayım yok varsayarım o kendini yesin dursun mantığındayım..
aynısını dün gece eşime dedim biraz sen taşı yada kenara koysam yüz üstü uyusam şöööyleee bi şaapsakbende güzel bi yemek yaptım aynen devrildim. bazı akşamlar karnımı biraz kenarı koyup dinlenip sonra yerine koymak istiyorum
ah cnm ah bende sabahı sabah ettim yarım yamalak uyku nolcak böyle bende bilmiyorum Allah yardımcımız olsunKızlar bu arada benim sıcaklarla başım dertte... sabaha kadar 1 saat bile uyumadım, ben öyle olunca eşimde uyuyamadıbütün geceyi balkonda geçirdim. Sabak 04:30 da yağmur yağdıda azcık serin oldu. şimdiden böyleyse daha sıcaklarda nasıl olacak hiç bilemiyorum
sevgi pıtırcıklarım benimmmmmmmmmmmmfarketmez miskim ikiside kuzum işte ikiside birbirinden tatlı birbirinden şirin ay bak yine sevgi yumağı olduk gördün mü
bizde de öyle...ne yicen? önce sen söyleee...? sen napacan beni sen ne yicen onu söyle bakim...? aaa olmaz sen söyle canım ....yawwwww sen beni napacan hamilesin canın ne istiyor ......önce sen kapat aşkımmmmmmmm..olmaz sen kapatttt...amaaaaaaaaşkımmm senn...........dıt dıt dıttttttttttttttttttttttt
eşime diyorum biraz sen taşı azcık yaw yada sende babasısın bi tane iğneyi sana vuralım dedim. ne dese beğenirsin olmaz aşkım boşuna cennet anaların ayakları altında dememişler bak cennet seriliyo senin ayaklarınaaynısını dün gece eşime dedim biraz sen taşı yada kenara koysam yüz üstü uyusam şöööyleee bi şaapsaksonra geri taksam yerine dedim.. resmen özgürce şaapmayı özledim arkadaş şuç mu
1 aydır uyuyamıyorum cinnet geçirmek üzereyim iki gecedir öyle bi oldum ki ağlamak üzereyken buldum kendimiah cnm ah bende sabahı sabah ettim yarım yamalak uyku nolcak böyle bende bilmiyorum Allah yardımcımız olsun
nerelerdesin bebişim coştuk biz bugün bir an boş kalmadık valla konudan konuya sardık en son sevgi pıtırcığımı yoksa sevgi yumağımı olsak diyoduk sen geldinah cnm ah bende sabahı sabah ettim yarım yamalak uyku nolcak böyle bende bilmiyorum Allah yardımcımız olsun
maşallah iyi dayanmışsın ben olsam hemen sallarım işte o anda.. öyle 3 ay filan bekleyemem 20 dk neymiş yaabenim kızım ilk üç ayda en uzun 20 dk kesintisiz uyudu depresyona girdim ben ama hiç sallamadım kucağımdaydı karnına masaj sırtına masaj öyle böyle 3 ayı geçirdik.. pek şanslı sayılmam yani tamamen rahat etmem 6 ayı buldu..
tamam zor evet kabul...tekduze degılız...yanı guzel burcuz...ayyh canım ben aslanım hatta yükselenim de aslan.. aslanlar iyidir hoştur ama bence biraz zordur :) başak erkekleri dediğin gbi dha sakin oluyor ama kızları tertipli düzenli çalışkan akıllı oluyorlar, dha ne istiyosun allahaşkına :))
sülalede hala anılır bnm kızım gaz sancısı rekorunu kimse kıramadımaşallah iyi dayanmışsın ben olsam hemen sallarım işte o anda.. öyle 3 ay filan bekleyemem 20 dk neymiş yaao uyusun ki benim uyumam lazım
ay kuzum burdayım hepte yetişmek ne mümkün hızınıza :)nerelerdesin bebişim coştuk biz bugün bir an boş kalmadık valla konudan konuya sardık en son sevgi pıtırcığımı yoksa sevgi yumağımı olsak diyoduk sen geldinbak bunlar bizim için taze gelmiş, yolu sevgi olanla özelmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?