ankarada mi canim bu hastaneler buradaki en uygun etlik lokmsn hekim 1050 tlcnm gayet uygun fiyatlı özellerde var mesela bnm eve yakın 2 hastane var 500-600 tl normal doğumları ama ben 12 yıllık dr gittiğim için o hastanelerde doğum yapmayacağım.. araştırırsan hem bütçene uygun hem kafana uygun bi dr bulursun ama başla bir an önce aramalara vakit daralıyor..
evet cnm son 1 haftam.. ekmek arası istiyim barim.. ev yemekleri uzak biraz..canım benım bı haftan kaldı dımı ne yıceksın sımdı etrafında var mı ev yemegı falan yapan bır yer
canım benim doktorum da hamile 30 haftalık, kendisi ile uzun uzun konuştuk. kendisi de yaptığını söyledi. bütün dünyada yapılıyor dedi, %99 yappılmalı taraftarı dünyada dedi zaten bebim bebeğin karın çapı büyük çıktı, riskli gruptayım ben yaptırıcam.
valla bende bu konuda kararsızım.bi profun özeline gidiyorum...zaten muayeneye dünyanın parasını ödüyorum..sekreterinden fiyat aldık çok uçuk...ama doktorum dedi ağır gelir derseniz arkadaşlarım var.istediğin hastane varsa söyle sana tavsiyede bulunayım.neyseki ince biri.bidahaki kontrolümde fiyat konuşacam indirim falan yapmazsa doktor önerisi alıcam bende.kizlar bana bi akil verin dogumu nerde yapacagim daha henuz belli degil ne yapacagimi bilmiyorum dusunmekten kafayi yiycem ben ilkbasta kontrollerimi dev hast basladim orda 3lu biraz risk cikinca fakulteye bir prf dr gitim kardesimin dr bir arkadasi vasıtasıyla suan orda devam ediyorim esim dogumu bayan bir dr yaptirmasini istiyor zaten suanki dr sadece sezeryana giriyormus benim bu 3 .dogum oluvcak diger 2 dogumu mormal yaptom nasip olursa buda oyle olsun istiyorum su saaten sonra hanhi dr kime gidiym bilmiyorum zaten cogu ozel hast dogum fiyatları cok ucuk ne yapmaliyim
maşallah sana süpersin en son böyle bi sofrayı beren yokken yani ikinci yılımızda kurmuştum iş yoktu çocuk yoktu şimdi ikisi de var anca rüyamdaBen sana gaz vereyim mi miiiiskdün çorba, yanına bi sıcak yemek, pilav, soğuk salata, yeşil salata ve dondurduğum meyvelerden meyve suyu yaptım. Planlı girişirsen çok vaktini almıyor, evlendikten sonra hem okulum hem işim olduğu zamanlardan antremanlıyım toplamda tam 2buçuk saat sürdü mutfaktan çıkmam akşam da güzeeel bi sofra kurdum karı koca başbaşa güzel bi yemek yedik :)) gaza geel gelmesine ama sonra noldu biliyomusun böcek gibi devrildim kaldım
etmem mi benim için önemlisiniz hatunhayranım sanaboşver varsın sarı kafalarda olmayıversin...çok güzel takip ediyorsun
yok cnm istanbulda ama ankarada büyük şehir mutlaka bulursun uygun hastanelerde vardır mutlaka.. burda hastaneler ve doğum fiyatları olan bi topik var oraya bak benceankarada mi canim bu hastaneler buradaki en uygun etlik lokmsn hekim 1050 tl
sabah bende aynısı yazdım canım..dün çorbaya talim eden eşim bugün kendini riske etmedi..dışarda yiyelim dediKızlar valla benimde en büyük sorunum akşama ne yesek oldu bu ara
Acıkıyorum ama canım yemek istemiyor midem bulanıyor yemek düşününce
Dışarıdan yiyeyim desem onları da canım istemiyor
Ne yicem ben böyle
afiyet olsun cnm bir hafta kalmış nasılsa sonra canın ne ısterse kendin yaparsınevet cnm son 1 haftam.. ekmek arası istiyim barim.. ev yemekleri uzak biraz..
maşallah geçmiş olsunŞeker yüklemesi yaptırdım dün. Çok şükür iyi çıktı. Şu her yerde yazılan şeyleri kafaya takıp gitmeyin. Hiç birşey olmuyor. Allah yardımcınız olsun :)
o bendede var chek havalardan galiba ne sulu ne kuru yemek ne yiyeceğimi bilmiyorum helede iş yerinde öğlen çok zorlanıyorum.. açım ama ne yesem diyorum bulamıyorum..
kızım olacak inşallah canım :) sallamaya bende alıştırmak istemiyorum ama genelde pek mümkün olmuyor çevremden gördüğüm kadarıyla, o yüzden sallanan almak istiyorum.. bu markayı bilmiyordum ürünleri çok hoşuma gitti.. ileride oda alırken kesinlikle bakarım :)Yok canım sallanmıyor
Ben kendi yanıma park yatak aldım o sallanıyor diye bunu sallanan almadım
Bir de sallanmaya alıştırmak istemiyorumİnşallah yapabilirim
Ama beyaz yatak çok var artık hep beyaz istiyorlar dedi çoğu satıcı gönlüne göre bulursun inş:)
Ama bak aklıma geldi newjoyun bu yatağı sallanıyor, oğlun olacaksa çok güzel bunun odasını alırdım oğlan olsa benimki :)
Eki Görüntüle 1540896
Ben sana gaz vereyim mi miiiiskdün çorba, yanına bi sıcak yemek, pilav, soğuk salata, yeşil salata ve dondurduğum meyvelerden meyve suyu yaptım. Planlı girişirsen çok vaktini almıyor, evlendikten sonra hem okulum hem işim olduğu zamanlardan antremanlıyım toplamda tam 2buçuk saat sürdü mutfaktan çıkmam akşam da güzeeel bi sofra kurdum karı koca başbaşa güzel bi yemek yedik :)) gaza geel gelmesine ama sonra noldu biliyomusun böcek gibi devrildim kaldım
Bakalim hic bilgim yok etrafimda park yatak kullananda yok.buyuk olsun rahat yatsin ileriki zamanlardada.kizim besik cocugu olmadigindan sere serpe yatiyor.hic bir yere sigamiyor :)büyük olursa da fazla sarsılabiliyor demişlerdi. yine bakıp ona göre karar verirsin. park yatakta yatak koruma örtülerine, gerek olmuyor ben almadım bile. hele üst kademedeyken takacak yer de yok zaten:) sonrasında da kendileri istemiyorlar, anneyi görmek istiyorlar uyanınca.
evet cnm sabit bu ben sallamaya alıştırmak istemiyorum çünkü biz öğretiyoruz sallanmayı kızımı hiç sallamadan büyütebildim mümkün yani.. kolay gibi geliyor sallamak ama en yorucusu o alışınca hep sallanmak istiyorlar gittiğin her yerde beşik olmuyor.. bence alıştırmaman en doğrusu..
Ay kiyamam ya kiz mayisik mayisik oturuyorum birazdan acikicam ama kim yapacakk bana yemekbanada yolla öğlen yemeği olur şimdiaçıktım mı ne
sabah bende aynısı yazdım canım..dün çorbaya talim eden eşim bugün kendini riske etmedi..dışarda yiyelim dedi
benim kızım ilk üç ayda en uzun 20 dk kesintisiz uyudu depresyona girdim ben ama hiç sallamadım kucağımdaydı karnına masaj sırtına masaj öyle böyle 3 ayı geçirdik.. pek şanslı sayılmam yani tamamen rahat etmem 6 ayı buldu..kızında şanslıymışsın canım bakalım oğlun nasıl olacak :) bende alıştırmak istemiyorum ama bazen çok farklı gelişebiliyor yeğenim çok gazlı bir bebekti değil beşikte sallamak neler yapmadık ki sakinleştirmek uyutmak için.. inşallah bizimkiler için gerek kalmaz :)
sende öylesin canımmaşallah sana süpersin en son böyle bi sofrayı beren yokken yani ikinci yılımızda kurmuştum iş yoktu çocuk yoktu şimdi ikisi de var anca rüyamda
etmem mi benim için önemlisiniz hatun
farketmez miskim ikiside kuzum işte ikiside birbirinden tatlı birbirinden şirin ay bak yine sevgi yumağı olduk gördün müK kuzucuk87 vekuzumveben kızlar bugün ilk defa yorumlarınızı karıştırdım..biriniz profil fotosu koysa.demin bana gaz vereni kuzumveben sandım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?