2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
ankarada mi canim bu hastaneler buradaki en uygun etlik lokmsn hekim 1050 tl

Canım benim de oğlumun karın çapı 10gün önde geliyor. Her seferinde doktorum tombik bu bebek diyor :)) şeker yüklemesi yerine aileler diretince doktorumun da yönlendirmesi ile açık ve toklukta kan şekeri ve insülin ölçtürdüm ben. Çok şükür temiz çıktı sonuçlarım. Sor istersen içine sinmiyorsa senin de yükleme yaptırmak.

valla bende bu konuda kararsızım.bi profun özeline gidiyorum...zaten muayeneye dünyanın parasını ödüyorum..sekreterinden fiyat aldık çok uçuk...ama doktorum dedi ağır gelir derseniz arkadaşlarım var.istediğin hastane varsa söyle sana tavsiyede bulunayım.neyseki ince biri.bidahaki kontrolümde fiyat konuşacam indirim falan yapmazsa doktor önerisi alıcam bende.

maşallah sana süpersin en son böyle bi sofrayı beren yokken yani ikinci yılımızda kurmuştum iş yoktu çocuk yoktu şimdi ikisi de var anca rüyamda
hayranım sanaboşver varsın sarı kafalarda olmayıversin...çok güzel takip ediyorsun
etmem mi benim için önemlisiniz hatun

Şeker yüklemesi yaptırdım dün. Çok şükür iyi çıktı. Şu her yerde yazılan şeyleri kafaya takıp gitmeyin. Hiç birşey olmuyor. Allah yardımcınız olsun :)

ankarada mi canim bu hastaneler buradaki en uygun etlik lokmsn hekim 1050 tl
yok cnm istanbulda ama ankarada büyük şehir mutlaka bulursun uygun hastanelerde vardır mutlaka.. burda hastaneler ve doğum fiyatları olan bi topik var oraya bak bence

sabah bende aynısı yazdım canım..dün çorbaya talim eden eşim bugün kendini riske etmedi..dışarda yiyelim dedi

evet cnm son 1 haftam.. ekmek arası istiyim barim.. ev yemekleri uzak biraz..
afiyet olsun cnm bir hafta kalmış nasılsa sonra canın ne ısterse kendin yaparsın
Şeker yüklemesi yaptırdım dün. Çok şükür iyi çıktı. Şu her yerde yazılan şeyleri kafaya takıp gitmeyin. Hiç birşey olmuyor. Allah yardımcınız olsun :)
maşallah geçmiş olsun

o bendede var chek havalardan galiba ne sulu ne kuru yemek ne yiyeceğimi bilmiyorum helede iş yerinde öğlen çok zorlanıyorum.. açım ama ne yesem diyorum bulamıyorum..

Bende ne zeytinyağlısı, ne etlisi, ne salatası hiç canım istemiyor
Akşam artık eşimin gelmesine yakın uyduruyorum resmen
Pazarda da bişey bulamıyorum ki değişik

kızım olacak inşallah canım :) sallamaya bende alıştırmak istemiyorum ama genelde pek mümkün olmuyor çevremden gördüğüm kadarıyla, o yüzden sallanan almak istiyorum.. bu markayı bilmiyordum ürünleri çok hoşuma gitti.. ileride oda alırken kesinlikle bakarım :)

eski günlerimi özledim

Bakalim hic bilgim yok etrafimda park yatak kullananda yok.buyuk olsun rahat yatsin ileriki zamanlardada.kizim besik cocugu olmadigindan sere serpe yatiyor.hic bir yere sigamiyor :)
6.aya kadar ayaklanamadiklari icin ben park yataga,normal yatak almak istiyorum.
sonrada alt kademe zaten.park besigin,yataklari cok ince geldi bana.
visco alanlar var.visco bebeklere uygun bir yatak degil.onuda soyleyelim sert olacak sert sünger yada yari ortapedik deniyor genelde.pamuk yataklar var onlar nasil sertmi acaba...ben yünü sevmiyorum pamuktan yanayimda.

kızında şanslıymışsın canım bakalım oğlun nasıl olacak :) bende alıştırmak istemiyorum ama bazen çok farklı gelişebiliyor yeğenim çok gazlı bir bebekti değil beşikte sallamak neler yapmadık ki sakinleştirmek uyutmak için.. inşallah bizimkiler için gerek kalmaz :)

sabah bende aynısı yazdım canım..dün çorbaya talim eden eşim bugün kendini riske etmedi..dışarda yiyelim dedi

Dışarıda yemekte sorun oluyor bizde Onu yiyecek misin yok
Bunu yiyecek misin yok
Ne yiyelim Chek ?? ııııhh...Bilmiyorum

Bu diyalog geçiyor hep

benim kızım ilk üç ayda en uzun 20 dk kesintisiz uyudu depresyona girdim ben ama hiç sallamadım kucağımdaydı karnına masaj sırtına masaj öyle böyle 3 ayı geçirdik.. pek şanslı sayılmam yani tamamen rahat etmem 6 ayı buldu..

K kuzucuk87 ve kuzumveben kızlar bugün ilk defa yorumlarınızı karıştırdım..biriniz profil fotosu koysa.demin bana gaz vereni kuzumveben sandım
farketmez miskim ikiside kuzum işte ikiside birbirinden tatlı birbirinden şirin ay bak yine sevgi yumağı olduk gördün mü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…