- 8 Haziran 2010
- 6.067
- 2.654
- 248
İnşallah gönlünce olur canım. Ben evime yakın bi hastane olmadığından hastaneye yakın bi yerde yaptım kahvaltımıtokken 2saat sonra ama doktorum özellikle söylemişti ilk lokmanı ağzına koyduktan tam 2 saat sonra tekrar kan vermelisin demişti. 9.25te ilk kanı vermiştim, 9.45te kahvaltıma başlamıştım, 11.47de de 2.kanı vermiştim ben :)
atak sertliği de bebeğinizin sağlığı ve konforu açısından büyük önem taşır. Bebek yatağı ne çok sert ne de çok yumuşak olmalıdır. Çok sert olması konforu azaltacak ve uyku kalitesini düşürecektir. Çok yumuşak olması ise yeni gelişmekte olan iskelet ve kas sisteminin ortopedik yapısını olumsuz etkileyecektir. Ayrıca çok yumuşak yataklarda bebeklerin nefes alma yolları kapanabilir. Yarı ortopedik yataklar bu açıdan tavsiye edilir. DİYE Bİ YAZI OKUDUM BENDE CANIMo konuda eşime güveniyorum.yatak konusunda benden daha dikkatli..sert olmalımış yatak
cnm yatak konusunda uzman markalar var biliyosun onlardan alabilirsin.. kaliteli olması şart ortapedik vücudun şekline uyum sağlayan bir yatak olmalı kesinlikle yumuşak olmamalı orta sertlikle olmalı cnm..canlar ya bebek için yatağı ne yapıcaz ya, az önce arkadaş bahsetmiş gördümde alan var mı bence bu husus çok önemli günün çoğunu uyuyarak geçirecek bebişler
kizlar yarin ilk defa bebisime biseyler almaya cikicam burda pazar varmis... Pazarda bebek icin biseyler bulabilir miyim sizce bu kusmuk bezlerinden falan ozellikle?? Yurtdisinda bu kadar ucuza bulamam gibi burdan depoluycam.
Ekleme yapmistim sonradan kendi yatagimda visco ve yumusak.
bir harekette icine gomuluyoruz ama cok rahat ortapedik.yani herkese tavsiye ederim bu yataktan.
belki bebeklerinki serttir bakmadim.
Genelde yorumlara baktigimda bebekler icin tavsiye edilmiyor.
tokluk sekerine gelince evde seker cihazlari varya hastanede de ayni onlardan ölcüyorlar.parmaktan kan aliyorlar.
Saglik ocagina gittim koldan kan aldilar..Yaaa benimde aklimda şüpeler var vallaa belki yeniden yaptiririmm... Canim eritrosit,lökosit,trombosit bide vitamin D. Ve idrar kulturu bunlar acmi tok karninami.olmak gerekiyor fikrin nedirYanina haslama yumurta birde 1 bardak süt iciyordum.gerci sen meyvesuyu icmissin hemde sekerli.iyi cikmis.sen nerde yaptirdin testi.parmaktanmi baktilar?
amin inş cümlemizinki.. yok canım memurum ben..inşallah canım bi sıkıntı çıkmaz da sağ salim doğarsa öyle olacakk
dün sana sormuştum ama arada kaynadı öğretmen misin
kattiiiii inanamıyorum kesın beraber oynamıslıgımız varrrrrrrcnm yatak konusunda uzman markalar var biliyosun onlardan alabilirsin.. kaliteli olması şart ortapedik vücudun şekline uyum sağlayan bir yatak olmalı kesinlikle yumuşak olmamalı orta sertlikle olmalı cnm..
anladım canım 657 sonucta rapordan bahsedınce ogretmen sandım niyeyseamin inş cümlemizinki.. yok canım memurum ben..
Senin evet dusukmus amann canim yuksek cikmasindaaa bu degerler iyisenin yine iyi çıkmış canım, benim de açlık 70, tokluk 78 çıktı. Hatta kahvaltı olarak o kadar çok şey yedim ki kesin tokluk çok yüksek çıkacak dedim ama düşük çıktı, ben de anlamadım..
ahhhhh katti yerinde olmak isterdimyok kuzucum çarşamba son yani tam 1 hafat kaldı.. bu arada az daha yazışsak tanış çıkıcaz senle
şaka gibi cnm ya nerden nereye bak.. kızkattiiiii inanamıyorum kesın beraber oynamıslıgımız varrrrrrr
darısı başına inşallah cnm..ahhhhh katti yerinde olmak isterdim
delihaya döndüm kız baya komşu yani yan yana apartmanlar falan ortak nokta bakkal amca incir agacı
tamam zor evet kabul...tekduze degılız...yanı guzel burcuz...
eğer haksızlıga ugradıgımı dusunuyorsam çirşefleşirim bu da gerçek benım kızımda oyle olsun..susup pusp oturmasın..azcık cin göz olsun..çok mu şey istiyorumm cryofangelcimmmm
Slinge bu kadar bel bağlamayın bence. Ben çok beğeniyordum. Araştırmıştım baya. Şimdi bi babasling tarzı olanlar var. Hamak gibi içine koyuyorsun çocuğu. Bi wrap slingler var böyle çaprazlamasına görünüyor önden. Kanguru gibi oluyorsun bebeği taşırken :) bunların farklı kumaşları var. Mesela bi kumaş vardı çabuk kuruyordu, inceydi ve denize girerken bebeği kendine bağlıyordun gibi gibi çeşitleri var :) ben de bu araştırdıklarımdan heveslenmiştim alacaktım kafaya koymuştum ta ki yeğenimi görene kadar.. Çocuğu içine koyar koymaz basıyordu çığlığı yaşimdi arabasını alacağım inşallah. Doğduktan sonra da oğlumu içine koyarak deneyip almayı planlıyorum slingi de. Aklınızda olsun sizin de, bazı bebekler slinglerden hoşlanmayabiliyor yani.
doğrudur canım...yatak konusunu eşime bıraktım ben...atak sertliği de bebeğinizin sağlığı ve konforu açısından büyük önem taşır. Bebek yatağı ne çok sert ne de çok yumuşak olmalıdır. Çok sert olması konforu azaltacak ve uyku kalitesini düşürecektir. Çok yumuşak olması ise yeni gelişmekte olan iskelet ve kas sisteminin ortopedik yapısını olumsuz etkileyecektir. Ayrıca çok yumuşak yataklarda bebeklerin nefes alma yolları kapanabilir. Yarı ortopedik yataklar bu açıdan tavsiye edilir. DİYE Bİ YAZI OKUDUM BENDE CANIM
Canim ben gecen ay aclik kan sekerime baktirdigimda 87 cikmisti. Dünde hem aclik hem tokluk sekerime baktirdim yalniz glikoz icmedim doktorum yanina sandivic ve meyve suyu al dedi onu yedikten 1saat sonra tokluk kan sekerine baktir dedi.Ve ben ddm.kesin benim yuksek cikar cunku cikolatayi felan seven biriyim.. Ama açlik 81 cikti Toklukta 89 cikti ki ben daha yuksek cikar diyodum bakalim dr yorumu ne olcak.Sende fazla kafaya takma
Dilimiz farkli ondan anlamiyorlardir belki :))ydışında olunca burada uygulama nasıl bilmiyorum canım, umarım derdimi anlatabilirim. doktorlar iyi de çalışan personel bazen harbiden salak oluyor anlat anlat anlamıyorlar:) bu kadar güvensizlikle burada naıl doğum yapıcam o da muamma.. hayırlısı bakalım..
buarada dedim mi profilin güzel olmuşkattiiiii inanamıyorum kesın beraber oynamıslıgımız varrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?