2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473

tamamdır ben de yanıma alırım burada dışarda kahvaltı diye bişey yok malesef:) sağol canım..

o konuda eşime güveniyorum.yatak konusunda benden daha dikkatli..sert olmalımış yatak
atak sertliği de bebeğinizin sağlığı ve konforu açısından büyük önem taşır. Bebek yatağı ne çok sert ne de çok yumuşak olmalıdır. Çok sert olması konforu azaltacak ve uyku kalitesini düşürecektir. Çok yumuşak olması ise yeni gelişmekte olan iskelet ve kas sisteminin ortopedik yapısını olumsuz etkileyecektir. Ayrıca çok yumuşak yataklarda bebeklerin nefes alma yolları kapanabilir. Yarı ortopedik yataklar bu açıdan tavsiye edilir. DİYE Bİ YAZI OKUDUM BENDE CANIM

canlar ya bebek için yatağı ne yapıcaz ya, az önce arkadaş bahsetmiş gördümde alan var mı bence bu husus çok önemli günün çoğunu uyuyarak geçirecek bebişler
cnm yatak konusunda uzman markalar var biliyosun onlardan alabilirsin.. kaliteli olması şart ortapedik vücudun şekline uyum sağlayan bir yatak olmalı kesinlikle yumuşak olmamalı orta sertlikle olmalı cnm..

kizlar yarin ilk defa bebisime biseyler almaya cikicam burda pazar varmis... Pazarda bebek icin biseyler bulabilir miyim sizce bu kusmuk bezlerinden falan ozellikle?? Yurtdisinda bu kadar ucuza bulamam gibi burdan depoluycam.

Pazarda bulman zor olabilir cnm eminönüne gitsen daha ii sanki

ydışında olunca burada uygulama nasıl bilmiyorum canım, umarım derdimi anlatabilirim. doktorlar iyi de çalışan personel bazen harbiden salak oluyor anlat anlat anlamıyorlar:) bu kadar güvensizlikle burada naıl doğum yapıcam o da muamma.. hayırlısı bakalım..

Yanina haslama yumurta birde 1 bardak süt iciyordum.gerci sen meyvesuyu icmissin hemde sekerli.iyi cikmis.sen nerde yaptirdin testi.parmaktanmi baktilar?
Saglik ocagina gittim koldan kan aldilar..Yaaa benimde aklimda şüpeler var vallaa belki yeniden yaptiririmm... Canim eritrosit,lökosit,trombosit bide vitamin D. Ve idrar kulturu bunlar acmi tok karninami.olmak gerekiyor fikrin nedir

Senin evet dusukmus amann canim yuksek cikmasindaaa bu degerler iyi

ahahaha :) ay biz aslanlar yokmuyuz biz dediğin gbi haksızlık karşısında asla susamam ve de bence bu özellikle aslan kadınlarında olan bi özellik ki pratik zekamız yüksek oluyor :)) ama eminim senin kızın da burcu ne olursa olsun annesi gibi cin göz bi kız olucak :)))

aynen canım benim oğlan da sevmedi geri verdik ama ben 3 aydan sonra aldım ilk günden başlasam bence alışabilirdi. kolik bebek olsa sürekli kucak istese falan sling şart.. sürekli kucakta anca öyle taşınır..kendine sling yapan da gördüm ama wrap slingleri kullanmak bence baya zor

doğrudur canım...yatak konusunu eşime bıraktım ben...

aaa canım çok saol gerçekten içimi rahatlattın.. ben şimdiden kendimi şeker çıkıcak diye şartlandırmıştım, baya rahatladım

Dilimiz farkli ondan anlamiyorlardir belki :))
orada uygulamalar farklida olabilir.
gerci burada bile farkliliklar oluyor.
istersen şeker cihazi al evde istedigin zaman bak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…