ok canım..bu arada senin meslek neydiay evet ya hanım ablam buyur derdi ben de valla birbirimiz dışında herşeyi hatırladık
kuzum ben bu konuları oldukca cok arastırdım ama yonetmelıkte ıllakı vardır sen merak etme her turlu kullanırsın
aslında çevremde 3 -4 örnek buldum .onlarda doğumla ilgili bi sorun olmadığından farklı bi rahatsızlık olduğundan kabul ediliyor dediler
öğretmenim ben de araştırıyorum şimdi bişey bulursam yazıcam sanaok canım..bu arada senin meslek neydi
tmm canımöğretmenim ben de araştırıyorum şimdi bişey bulursam yazıcam sana
Canim ozel hastanedeki dr.um istedi hep bu tahlilleri bende dedim devlette yaptirayimmeritrosit ve lökosit idrarda var diye biliyorum.kanda falanmi cikiyor.zaten idrar tahlili yaptirirsan cikar.trombosit ne bilmiyorum hic yaptirmadim.kan pihtilasmasiyla alakali sanirim.sen neden bunlari istiyorsunki ,doktoruna danis yinede.bosver evhamlanma :)
hersey iyidir bence.
ama idrara bakilmasi gerekmis bana bir kere baktilar.dahada istemediler.
canım idarei arkadasıma sordum hamılelıkle ılgılı rapor olmadıgı surece sorun yok heyet bıle alabılır dedıtmm canım
kolay gelsın cnm guzel haberler getr ınsallahkızlar maşallah bugun hızınıza yetişemiyorum çok işim varr yaaa.....yarın sabahtan ayrıntılı için hastaneye gidecem bakalım bizim oğlan neler yapıyo büyümüş mü
tmmdır canım..tşk ederim..canım idarei arkadasıma sordum hamılelıkle ılgılı rapor olmadıgı surece sorun yok heyet bıle alabılır dedı
lokosit eritrosit falan nasil yapiliyormus?Canim ozel hastanedeki dr.um istedi hep bu tahlilleri bende dedim devlette yaptirayimm
güzel haberler getir bize sedakızlar maşallah bugun hızınıza yetişemiyorum çok işim varr yaaa.....yarın sabahtan ayrıntılı için hastaneye gidecem bakalım bizim oğlan neler yapıyo büyümüş mü
güzel haberler getir bize seda
sen yı ne de guvenmıyorsan yonetmelıkte bul bır kac ornekle elınde bulunsun gorusuruz cnmtmmdır canım..tşk ederim..
ben de yataştan baktım canım onda da çeşitler var dediğin gibi .yataştan aldım ben çok kaliteli bence sende yataşa bak derim..
sohbete dal ocağa makarna suyu koy unut sonra bir parmak su kalmış dibinde Allahtan tencere yanmadı
ıyıkı bızımkılr yoktu yoksa dıllerınden kurtulamam aramızdaaman sus olur öle seyler kimse duymasın
Bende bilmiyorumki nebilim bissuru sey yazmis dosyaya saglik ocaginda yaptirdim bi o sana dediklerimi yaptiramadim. Onlarida devlet hastanesine gidicem haftaya.. secimden sonraki hafta icide randuvum var kizimi gorcemm cok ozledimlokosit eritrosit falan nasil yapiliyormus?
merak ettim simdi
hic bilmiyorumki benden boyle birsey istemedilerde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?