2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
ay evet ya hanım ablam buyur derdi ben de valla birbirimiz dışında herşeyi hatırladık

kuzum ben bu konuları oldukca cok arastırdım ama yonetmelıkte ıllakı vardır sen merak etme her turlu kullanırsın
ok canım..bu arada senin meslek neydi

Canim ozel hastanedeki dr.um istedi hep bu tahlilleri bende dedim devlette yaptirayimm

Slm kızlar bugün şeker bakıldı bende de ama yükleme istemedi dr.Sadece aç gittim ve kan verdim. açlık kan şekeri ve hemoglobin a1c baktılar.Değerler normal çıktı.Birde radyolojiye yönlendirmişti tekrar ayrıntılı bakılsın damarları da artık gelişti dedi.Çok şükür herşey yolunda.24+3 755 gr olmuş oğlum.25+1 çıktı ultrasonda.Bir daha 4 hafta sonra çağırdı.Gün saymaya başladım şimdiden

lokosit eritrosit falan nasil yapiliyormus?
merak ettim simdi
hic bilmiyorumki benden boyle birsey istemedilerde.
Bende bilmiyorumki nebilim bissuru sey yazmis dosyaya saglik ocaginda yaptirdim bi o sana dediklerimi yaptiramadim. Onlarida devlet hastanesine gidicem haftaya.. secimden sonraki hafta icide randuvum var kizimi gorcemm cok ozledim nekadar buyumus cok merak ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…