2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473

düşük çıkması vücudunun şekeri tolere edebildiğini gösteriyor gayet güzel yani..

anladım canım 657 sonucta rapordan bahsedınce ogretmen sandım niyeyse
haa evet dün öğretmen bi bayanın yazdığını paylaşmıştım ondan sanırım öğretmen sandın..bu arada ben yasada bulamadım.bizim pers.işl biraz kıl .yarın bi gün dahiliyeden rapor alırsam doğum sonrası iznimden düşer diye korkuyorum..kanıt bulmam lazım bu konuda.fikrin varmı

Dilimiz farkli ondan anlamiyorlardir belki :))
orada uygulamalar farklida olabilir.
gerci burada bile farkliliklar oluyor.
istersen şeker cihazi al evde istedigin zaman bak.

evet dil sorunları da var doktorların ingilizceleri iyi oluyor ama çalışanlar o kadar değil tabi, mesai saati olmasa yanıma arapça tercümanlardan birini alıp giderim daha iyi olur da işte mecburen böyle oluyor. ödediğimiz parayı geri alabilmek için her türlü evrakın örneğine faturaya şuna buna ihtiyaç oluyor onların peşinde gezmekten doktora gitmekten de bi zevk alamıyorum. türkiyede öyle bi sıkıntı olmuyor kurumlar kendileri hallettikleri için. zor malesef yurtdışında olmak valla..

canım gösterebileceğin bir sürü örnek var asla öyle bişey olamaz normalde aldıgın raporu yıllık ıznınden dusuyor mu aynı sey

bence en iyisi devlet personel daire başkanlığını arayıp sormak. başbakanlığa bağlı olan şu en genel kurum:) ya da sgk ya.. onlar da anlar bu işlerden.. riske atma derim..

kalçadan yapıldığını bilmiyordum.bana bacak göbek kol demişlerdi..kalça ,kas olmuyormu

Bende önce hep gobekten yapıyordum kucuk kucuk sertlikler ve morluklar olunca sordum bir hemşireye yapılacak bolgeleri kol bacak dedi, kalça olur mu dedim olur dedi, başkkada kimseye sormadım internetten de deri altı ignelerin uygulandıgı bolgelere baktım o şekildede işime geldi donuşumlu olarak yapıyoruz, genede siz danışın tabi yanlış yonlendirmeyim kimseyi ben tek kişiye sordum.

cnm yatak konusunda uzman markalar var biliyosun onlardan alabilirsin.. kaliteli olması şart ortapedik vücudun şekline uyum sağlayan bir yatak olmalı kesinlikle yumuşak olmamalı orta sertlikle olmalı cnm..
hangisi en iyisi peki onu araştırıyorum, yün pamuk kullanan , lateks kullanan firmalar var kattina. annelik de ne zor arkadaş her bi şey kafana takılıyor.

Saglik ocagina gittim koldan kan aldilar..Yaaa benimde aklimda şüpeler var vallaa belki yeniden yaptiririmm... Canim eritrosit,lökosit,trombosit bide vitamin D. Ve idrar kulturu bunlar acmi tok karninami.olmak gerekiyor fikrin nedir
Yoktur birsey bence olsaydi cikardi.
şu saydiklarin idrar tahlilinde olanlar degil mi.idrar ve d vitamini tahlili icin aç yada tok olmak fark etmiyor.her saat yaptirabilirsin.ama saglik ocagi olmaz.çubukla olcuyorlar ya.bizim aile hekimimiz o yuzden vermedi.hastanede olsun dedi.

canım gösterebileceğin bir sürü örnek var asla öyle bişey olamaz normalde aldıgın raporu yıllık ıznınden dusuyor mu aynı sey
geçen gün baya konuşuldu topikte olmaz diyen olmuştu..bende tekrar araştırayım dedim.dediğin gibi hatta eşim de dedi doğum iznin senin normal yıllık iznin gibi hakkın..

ne bakkal ama kuması vardı ve hepsi aynı evde yaşıyorlardı ya şaka gibi gerçekten sayende çocukluğuma döndüm kuzum ya
ay evet ya hanım ablam buyur derdi ben de valla birbirimiz dışında herşeyi hatırladık
geçen gün baya konuşuldu topikte olmaz diyen olmuştu..bende tekrar araştırayım dedim.dediğin gibi hatta eşim de dedi doğum iznin senin normal yıllık iznin gibi hakkın..
kuzum ben bu konuları oldukca cok arastırdım ama yonetmelıkte ıllakı vardır sen merak etme her turlu kullanırsın

Evet idrari goturdum cubuk batirdi anlamadim ne oldu. Bende haftaya hastaneye gidip yaptirmayi dusunuyorum.. canim trombosit kan tahlili degil mi

Al bendende okadar ay bende aslan olsun isterdim ama hayirlisi zamaninda saglikla gelsinlerde insallah kuzular())

bence en iyisi devlet personel daire başkanlığını arayıp sormak. başbakanlığa bağlı olan şu en genel kurum:) ya da sgk ya.. onlar da anlar bu işlerden.. riske atma derim..
aslında çevremde 3 -4 örnek buldum .onlarda doğumla ilgili bi sorun olmadığından farklı bi rahatsızlık olduğundan kabul ediliyor dediler

hangisi en iyisi peki onu araştırıyorum, yün pamuk kullanan , lateks kullanan firmalar var kattina. annelik de ne zor arkadaş her bi şey kafana takılıyor.
yataştan aldım ben çok kaliteli bence sende yataşa bak derim..

bu arada yataşın bebek yatakları fermuarlı kılıf sistemine sahip sökülüp yıkanabiliyor ve bebeğin omurgasına uyumlu şekil alıyor gibi gibi bir çok özellik mevcut..

ben koldan devam edicem zaten..yok canım paylaşalımki öğrenelim birbirimizden...

İNŞALLAHHHHHH Zaten kendini ezdirirse önce benden çekecegi var

Evet idrari goturdum cubuk batirdi anlamadim ne oldu. Bende haftaya hastaneye gidip yaptirmayi dusunuyorum.. canim trombosit kan tahlili degil mi
eritrosit ve lökosit idrarda var diye biliyorum.kanda falanmi cikiyor.zaten idrar tahlili yaptirirsan cikar.trombosit ne bilmiyorum hic yaptirmadim.kan pihtilasmasiyla alakali sanirim.sen neden bunlari istiyorsunki ,doktoruna danis yinede.bosver evhamlanma :)
hersey iyidir bence.
ama idrara bakilmasi gerekmis bana bir kere baktilar.dahada istemediler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…