- 8 Haziran 2010
- 6.067
- 2.654
- 248
senin yine iyi çıkmış canım, benim de açlık 70, tokluk 78 çıktı. Hatta kahvaltı olarak o kadar çok şey yedim ki kesin tokluk çok yüksek çıkacak dedim ama düşük çıktı, ben de anlamadım..
sagol kuzu cok begenmesem de bulamadım baska sevındım begenmenebuarada dedim mi profilin güzel olmuş
haa evet dün öğretmen bi bayanın yazdığını paylaşmıştım ondan sanırım öğretmen sandın..bu arada ben yasada bulamadım.bizim pers.işl biraz kıl .yarın bi gün dahiliyeden rapor alırsam doğum sonrası iznimden düşer diye korkuyorum..kanıt bulmam lazım bu konuda.fikrin varmıanladım canım 657 sonucta rapordan bahsedınce ogretmen sandım niyeyse
Dilimiz farkli ondan anlamiyorlardir belki :))
orada uygulamalar farklida olabilir.
gerci burada bile farkliliklar oluyor.
istersen şeker cihazi al evde istedigin zaman bak.
canım gösterebileceğin bir sürü örnek var asla öyle bişey olamaz normalde aldıgın raporu yıllık ıznınden dusuyor mu aynı seyhaa evet dün öğretmen bi bayanın yazdığını paylaşmıştım ondan sanırım öğretmen sandın..bu arada ben yasada bulamadım.bizim pers.işl biraz kıl .yarın bi gün dahiliyeden rapor alırsam doğum sonrası iznimden düşer diye korkuyorum..kanıt bulmam lazım bu konuda.fikrin varmı
haa evet dün öğretmen bi bayanın yazdığını paylaşmıştım ondan sanırım öğretmen sandın..bu arada ben yasada bulamadım.bizim pers.işl biraz kıl .yarın bi gün dahiliyeden rapor alırsam doğum sonrası iznimden düşer diye korkuyorum..kanıt bulmam lazım bu konuda.fikrin varmı
kalçadan yapıldığını bilmiyordum.bana bacak göbek kol demişlerdi..kalça ,kas olmuyormu
hangisi en iyisi peki onu araştırıyorum, yün pamuk kullanan , lateks kullanan firmalar var kattina. annelik de ne zor arkadaş her bi şey kafana takılıyor.cnm yatak konusunda uzman markalar var biliyosun onlardan alabilirsin.. kaliteli olması şart ortapedik vücudun şekline uyum sağlayan bir yatak olmalı kesinlikle yumuşak olmamalı orta sertlikle olmalı cnm..
Yoktur birsey bence olsaydi cikardi.Saglik ocagina gittim koldan kan aldilar..Yaaa benimde aklimda şüpeler var vallaa belki yeniden yaptiririmm... Canim eritrosit,lökosit,trombosit bide vitamin D. Ve idrar kulturu bunlar acmi tok karninami.olmak gerekiyor fikrin nedir
ne bakkal ama kuması vardı ve hepsi aynı evde yaşıyorlardı ya şaka gibi gerçekten sayende çocukluğuma döndüm kuzum yadelihaya döndüm kız baya komşu yani yan yana apartmanlar falan ortak nokta bakkal amca incir agacı
geçen gün baya konuşuldu topikte olmaz diyen olmuştu..bende tekrar araştırayım dedim.dediğin gibi hatta eşim de dedi doğum iznin senin normal yıllık iznin gibi hakkın..canım gösterebileceğin bir sürü örnek var asla öyle bişey olamaz normalde aldıgın raporu yıllık ıznınden dusuyor mu aynı sey
ay evet ya hanım ablam buyur derdi ben de valla birbirimiz dışında herşeyi hatırladıkne bakkal ama kuması vardı ve hepsi aynı evde yaşıyorlardı ya şaka gibi gerçekten sayende çocukluğuma döndüm kuzum ya
kuzum ben bu konuları oldukca cok arastırdım ama yonetmelıkte ıllakı vardır sen merak etme her turlu kullanırsıngeçen gün baya konuşuldu topikte olmaz diyen olmuştu..bende tekrar araştırayım dedim.dediğin gibi hatta eşim de dedi doğum iznin senin normal yıllık iznin gibi hakkın..
Evet idrari goturdum cubuk batirdi anlamadim ne oldu. Bende haftaya hastaneye gidip yaptirmayi dusunuyorum.. canim trombosit kan tahlili degil miYoktur birsey bence olsaydi cikardi.
şu saydiklarin idrar tahlilinde olanlar degil mi.idrar ve d vitamini tahlili icin aç yada tok olmak fark etmiyor.her saat yaptirabilirsin.ama saglik ocagi olmaz.çubukla olcuyorlar ya.bizim aile hekimimiz o yuzden vermedi.hastanede olsun dedi.
Al bendende okadar ay bende aslan olsun isterdim ama hayirlisi zamaninda saglikla gelsinlerde insallah kuzular())ahahaha :) ay biz aslanlar yokmuyuz bizdediğin gbi haksızlık karşısında asla susamam ve de bence bu özellikle aslan kadınlarında olan bi özellik ki pratik zekamız yüksek oluyor :)) ama eminim senin kızın da burcu ne olursa olsun annesi gibi cin göz bi kız olucak :)))
aslında çevremde 3 -4 örnek buldum .onlarda doğumla ilgili bi sorun olmadığından farklı bi rahatsızlık olduğundan kabul ediliyor dedilerbence en iyisi devlet personel daire başkanlığını arayıp sormak. başbakanlığa bağlı olan şu en genel kurum:) ya da sgk ya.. onlar da anlar bu işlerden.. riske atma derim..
yataştan aldım ben çok kaliteli bence sende yataşa bak derim..hangisi en iyisi peki onu araştırıyorum, yün pamuk kullanan , lateks kullanan firmalar var kattina. annelik de ne zor arkadaş her bi şey kafana takılıyor.
bu arada yataşın bebek yatakları fermuarlı kılıf sistemine sahip sökülüp yıkanabiliyor ve bebeğin omurgasına uyumlu şekil alıyor gibi gibi bir çok özellik mevcut..hangisi en iyisi peki onu araştırıyorum, yün pamuk kullanan , lateks kullanan firmalar var kattina. annelik de ne zor arkadaş her bi şey kafana takılıyor.
ben koldan devam edicem zaten..yok canım paylaşalımki öğrenelim birbirimizden...Bende önce hep gobekten yapıyordum kucuk kucuk sertlikler ve morluklar olunca sordum bir hemşireye yapılacak bolgeleri kol bacak dedi, kalça olur mu dedim olur dedi, başkkada kimseye sormadım internetten de deri altı ignelerin uygulandıgı bolgelere baktım o şekildede işime geldi donuşumlu olarak yapıyoruz, genede siz danışın tabi yanlış yonlendirmeyim kimseyi ben tek kişiye sordum.
İNŞALLAHHHHHHahahaha :) ay biz aslanlar yokmuyuz bizdediğin gbi haksızlık karşısında asla susamam ve de bence bu özellikle aslan kadınlarında olan bi özellik ki pratik zekamız yüksek oluyor :)) ama eminim senin kızın da burcu ne olursa olsun annesi gibi cin göz bi kız olucak :)))
eritrosit ve lökosit idrarda var diye biliyorum.kanda falanmi cikiyor.zaten idrar tahlili yaptirirsan cikar.trombosit ne bilmiyorum hic yaptirmadim.kan pihtilasmasiyla alakali sanirim.sen neden bunlari istiyorsunki ,doktoruna danis yinede.bosver evhamlanma :)Evet idrari goturdum cubuk batirdi anlamadim ne oldu. Bende haftaya hastaneye gidip yaptirmayi dusunuyorum.. canim trombosit kan tahlili degil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?