- 7 Şubat 2013
- 1.044
- 1.773
- 133
butik bebede şuan 70 liraHavlu setinin fiyati ne kadarmis canim.Netten mi bu? Cok guzel
merhaba doktorunuz kim acabaBen de koru balgat hastanesinde doğumu planlıyorum. Doktorum muayeneleri başka bir yerde yapıyor doğum için orasıyla anlaşmalı. Kendi anlaşması üzerinden de direkt hastaneden aldığım fiyatlara göre daha uygun.
annem almış bi tane normal bi marka. olmazsa bi tane de organik alayım.
Ankara Cerrahi Tıp Merkezinde Funda Doğulu'ya gidiyorum. Koru hastanesinin de doktoru görünüyor sitesinde.merhaba doktorunuz kim acaba
Fiyat fena değil sanki.Ben bi tane normal havlu aldım da.bi tane de organik güzel bisey alayım diyorum arayıştayım halabutik bebede şuan 70 lira
Bende Aziz bebenin hastane çıkışını aldım ama diğer aldığım markaya göre küçüktü yani tam yeni doğduğunda giyebilecek boyuttaydı. Modelden modele değişiyor belkideCanım ben iki tane 10lu aldım
Birisi İdil baby organik biri de normal bi marka
Kesinlikle dokunarak al canım ya
aslında 3 tane almıştım bitanesi aziz bebeydi ama aziz bebe diğerlerine göre büyük ölçtüğümde onu daha sonra kullanıcam bende artık
çok soruyorum farkındayım ama kendimi çok tecrübesiz ve yetersiz hissediyorum ;( mendili kaç tane almalıyız? ve çift katlı mı olmalı
Bende Aziz bebenin hastane çıkışını aldım ama diğer aldığım markaya göre küçüktü yani tam yeni doğduğunda giyebilecek boyuttaydı. Modelden modele değişiyor belkide
cnm bende bilmiyorum ama 24 tane penye olandan aldım 3 tane havlu gibi ter bezi diye geçiyor 6 lı da tülbent gibi olanlardan aldım :) yani toplamdaçok soruyorum farkındayım ama kendimi çok tecrübesiz ve yetersiz hissediyorum ;( mendili kaç tane almalıyız? ve çift katlı mı olmalı
çok inceleyince de insanın Kafası karışıyor şuan kısa devre yapmış durumdayımFiyat fena değil sanki.Ben bi tane normal havlu aldım da.bi tane de organik güzel bisey alayım diyorum arayıştayım hala
cnm çift kat olsada olur olmasada olur önemli olan bol alman.. 15- 20 adet al sen sık sık değiştirerek kullanacaksın, yeni doğan midesini genişlettiği için emdikten sonra gaz çıkarırken kusuyor o yüzden mendiller çok lazım oluyor.. semt pazarlarında bulabileceğin bişey netten bakmasanda olur onu..çok soruyorum farkındayım ama kendimi çok tecrübesiz ve yetersiz hissediyorum ;( mendili kaç tane almalıyız? ve çift katlı mı olmalı
düşüncelerinizi alayım
cnm ben bunu aldım daha pahalısı da vardı daha ucuzu da vardı ama bunun özellikleri bnm içime sindi aldığım yerdeki kızda baya yardımcı oldu saolsun.. bi incele istersen cnm..
http://yatasgrup.com.tr/Product/YATAS/Bebiş/30/
evet cnm bu paylaştığım ürünler 60*120 den başlayıp 90*180 kadar çıkıyor bulursun mutlaka bende 70*140 aldım beşiğim o boyutta.. bnm y.odam için aldığım ahşap beşiğin içinde kendi yatağı vardı gayette güzel zaten özel ölçü sınıfına girdiği için oval kesim onu bulamam dışarda..Günaydın katticim, ben bi bebek odası almayı planlıyorum, bi de yatak odamızda yanımızda yatması için park yatak. İkisi içinde böyle yatak almam lazım di mi, yani anladığım kadarıyla bu yataklar ahşap beşiklere göre bunların park yataklara uyan ölçüleri de oluyo mu
Canim bende 3 tane aldım biri 10 lu büyük takım diğer ikisi 5li küçük setlerden çabuk kirleniyo dediler o şekilde aldimkızlar hastane çıkışı alayım diyorum ama kaçlı ve hangi marka almalı. bir de internetten alıcam nerden almalı?
tekrar ederse doktora git mutlaka arkadasım bebiş de kasılmıştır onun için sertleşmiştirDaha yeni yazmıştım inş taşım hareketlenmez diye ne yazıkki sabahtan beri kıvranıyorum karnım kaskatı kesildi ve şiddetli bir mide bulantısı var doktora gidip gitmemekte kararsızım çünkü yapılacak bişey yok sadece karnımın sert olması korkuttu beni Allah kimseye vermesin çok zor..
canım onlar braxton kasılmaları günde bir kaç defa olması normalmişÇok geçmiş olsun canim aynı sertlesme bendede var bugun doktora gttm nst cihaziyla bktilar sertligin normal oldugunu soyledi doktorum bebek hareket ettikce oluyormus gelişim olarak 1 hafta öndeymisiz bebek iri olduğu için de hareketlenme oldukça sertlesme gibi hissediyormusuz umarim seninkide normal çıkar doktorunu mutlaka bilgilendir
günaydınnnnnngünaydın kızlar. uykum kaçtı bugün yinee. hadi uyanın artık
masalah cnm gcmiş olsun darısı basımaGunaydin kızlarrr :) dun doktora sonucumu gösterdim her şey iyi çıkmış bi tek kan degerlerm depolarm düşmüş kan vitamine devm et dedi b12icinde varms ama ben hic icmiyodum /: tetanz aşımı 2dozunu oldum dun , 28 haftada gidicem bidaha benden haberler boyle:))
bu hafta boyle gıdecek sanırım kuzum gunaydınnnnyine kasvetli, kapalı ve bir o kadar basık istanbul sabahından günaydın kızlar
unnadoyu takıp et arkadasım organık cok guzel seyler oluyor zamn zamncanım burası çok Pahalı mecbur her şeyi netten alıcam. nokta atış yapmam Lazım. evde olunca kendimi alışverişe verdim.
sanada günaydın bebişim, aman gitsin ben severim kasvetli havayı ha yağdı ha yağacak olması hoşuma gidiyor bir garibim vesselambu hafta boyle gıdecek sanırım kuzum gunaydınnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?