2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
merhaba doktorunuz kim acaba

Kızlar günaydın :)
prensesime çok güzel şeyler aldık havuzlu handan. Hemen hemen herşeyi hazır sayılır.
Hastane çıkışı 10 lu aziz bebe : 117 tl
Hastane çıkışı 10 lu markasını hatırlamıyorum : 50 tl
küvet hamağı içi boncuklu :28 tl
kovası ve maşrapası: hatırlayamadım fiyatını
yorgan penolope terapi serisi : 79 tl
yastık penolope terapi serisi : 44 tl
alttan çıtçıtlı 9 adet zıbın: 49,5
Birkaç tane tulum
9 adet çorap
2 adet biri süngerli biri penye emzirme sütyeni
1 paket (içinde 3 adet) tek kullanımlık külot
2 adet hamile külodu
2 adet gecelik
loğusa tacı ve terliği (süslü olanlardan :)
bebek nevresim takımı :75 tl
prensesime süslü saç bantları 2 adet
kapı süsü
hamile destek ve emzirme yastığı
şapkalı havlu
hatırladıklarım bunlar hepsi toplam 1100 tl tuttu %10 indirimle 1000 tl tanıdığımız orda çalıştığı için %5 daha ind yapıldı 950 tl verdik hepsine.
fiyatlara gelince dışarıdakilerle aynı hatta bazı şeyler daha pahalı.
daha önce bebek arabasını
avent natural biberon seti 4 lü,
tırnak makası,
burun temizleme aparatı,
telsiz,
göğüs pedi almıştık picabo diye bir mağazadan bunlara da toplam 1250 tl verdik.
bebek odasını da ikea dan almayı düşünüyoruz oda toplam mobilyası 1100 tl tutuyor.
Haziranda odasını kuracağız sabırsızlıkla bekliyorum :)
odasını şimdiden hazırlayanlar varsa resim eklermisiniz bizlere de fikir olur hem :)

çok soruyorum farkındayım ama kendimi çok tecrübesiz ve yetersiz hissediyorum ;( mendili kaç tane almalıyız? ve çift katlı mı olmalı

Bende Aziz bebenin hastane çıkışını aldım ama diğer aldığım markaya göre küçüktü yani tam yeni doğduğunda giyebilecek boyuttaydı. Modelden modele değişiyor belkide

çok soruyorum farkındayım ama kendimi çok tecrübesiz ve yetersiz hissediyorum ;( mendili kaç tane almalıyız? ve çift katlı mı olmalı

Canım ağız mendillerini annen veya kv yapabiliyorsa yapsın metre hesabı tülbent alıp
Çok daha ucuza gelir, metre hesabı hemde istediğin uzunlukta istediğin ölçülerde yaptırırsın
Kumaşçılara baktım netten mt 2.5 yani baya çıkar bi metreden

Bende Aziz bebenin hastane çıkışını aldım ama diğer aldığım markaya göre küçüktü yani tam yeni doğduğunda giyebilecek boyuttaydı. Modelden modele değişiyor belkide

Bendeki de çok büyük ya neyse dedim sonra kullanır evde.

cnm bende bilmiyorum ama 24 tane penye olandan aldım 3 tane havlu gibi ter bezi diye geçiyor 6 lı da tülbent gibi olanlardan aldım :) yani toplamda

cnm çift kat olsada olur olmasada olur önemli olan bol alman.. 15- 20 adet al sen sık sık değiştirerek kullanacaksın, yeni doğan midesini genişlettiği için emdikten sonra gaz çıkarırken kusuyor o yüzden mendiller çok lazım oluyor.. semt pazarlarında bulabileceğin bişey netten bakmasanda olur onu..

Günaydın kızlarr, kasvetli ve yağmurlu bir bursa sabahından hepinize selamlar..

Sizlerin böyle aldıklarını görünce çok heyecanlanıyorum, herkes aldıklarını güle güle kullansın inşallah ama kendim daha doğru düzgün bişey almadım, nedense cesaret edemiyorum, var mı benim gibi olan?

Günaydın katticim, ben bi bebek odası almayı planlıyorum, bi de yatak odamızda yanımızda yatması için park yatak. İkisi içinde böyle yatak almam lazım di mi, yani anladığım kadarıyla bu yataklar ahşap beşiklere göre bunların park yataklara uyan ölçüleri de oluyo mu

evet cnm bu paylaştığım ürünler 60*120 den başlayıp 90*180 kadar çıkıyor bulursun mutlaka bende 70*140 aldım beşiğim o boyutta.. bnm y.odam için aldığım ahşap beşiğin içinde kendi yatağı vardı gayette güzel zaten özel ölçü sınıfına girdiği için oval kesim onu bulamam dışarda..

tekrar ederse doktora git mutlaka arkadasım bebiş de kasılmıştır onun için sertleşmiştir
canım onlar braxton kasılmaları günde bir kaç defa olması normalmiş
günaydın kızlar. uykum kaçtı bugün yinee. hadi uyanın artık
günaydınnnnnn
masalah cnm gcmiş olsun darısı basıma
yine kasvetli, kapalı ve bir o kadar basık istanbul sabahından günaydın kızlar
bu hafta boyle gıdecek sanırım kuzum gunaydınnnn
canım burası çok Pahalı mecbur her şeyi netten alıcam. nokta atış yapmam Lazım. evde olunca kendimi alışverişe verdim.
unnadoyu takıp et arkadasım organık cok guzel seyler oluyor zamn zamn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…