2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
canim bende o dr cok duydum dogumada kendisi giriyormus oyuzden istedim ama randevulars baya dolu ! ay sonraya gun veriyorlar bende belki giderim diye haziran 16 sina randevu aldim bakalim sen hic gittinmi elif hanima

Yok bende hiç gitmedim daha önce senle burda yazmistik galiba bende 16 haziran à randevu almıştım elif hanim à ama belki de o dönemde şehir dışında olurum gitmem

Çok geçmiş olsun canim aynı sertlesme bendede var bugun doktora gttm nst cihaziyla bktilar sertligin normal oldugunu soyledi doktorum bebek hareket ettikce oluyormus gelişim olarak 1 hafta öndeymisiz bebek iri olduğu için de hareketlenme oldukça sertlesme gibi hissediyormusuz umarim seninkide normal çıkar doktorunu mutlaka bilgilendir

Gunaydin kızlarrr :) dun doktora sonucumu gösterdim her şey iyi çıkmış bi tek kan degerlerm depolarm düşmüş kan vitamine devm et dedi b12icinde varms ama ben hic icmiyodum /: tetanz aşımı 2dozunu oldum dun , 28 haftada gidicem bidaha benden haberler boyle:))

41 YASİN LİSTESİ (4.HAFTA)

**kattina...........................................1
**belmaakca......................................1
**miskamber.....................................1
**mehlikaazra...................................1
**ayselcsb..........................................1
**gayye21..........................................1
**elifahsen..........................................1
seda78................................................1
ysmn1096..........................................1
esmanurcanan....................................5
hülyab27..............................................1
meleğim92...........................................1
kuzucuk87............................................1
oligosakarit..........................................1
eceonur.................................................1
fulya01..................................................1

TOPLAM..............................................19

(cumaya kadar okunacaktır....bebekelrimizin sağlıklı ve bizlerinde hayırlı doğumları için okuyoruz....)

cnm ben bunu aldım daha pahalısı da vardı daha ucuzu da vardı ama bunun özellikleri bnm içime sindi aldığım yerdeki kızda baya yardımcı oldu saolsun.. bi incele istersen cnm..
http://yatasgrup.com.tr/Product/YATAS/Bebiş/30/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…