- 13 Ağustos 2014
- 1.928
- 1.727
- 133
canim bende o dr cok duydum dogumada kendisi giriyormus oyuzden istedim ama randevulars baya dolu ! ay sonraya gun veriyorlar bende belki giderim diye haziran 16 sina randevu aldim bakalim sen hic gittinmi elif hanima
himm hatirladim canm bakalim o zamana kadar ne olur bilmiyorumYok bende hiç gitmedim daha önce senle burda yazmistik galiba bende 16 haziran à randevu almıştım elif hanim à ama belki de o dönemde şehir dışında olurum gitmem
Çok geçmiş olsun canim aynı sertlesme bendede var bugun doktora gttm nst cihaziyla bktilar sertligin normal oldugunu soyledi doktorum bebek hareket ettikce oluyormus gelişim olarak 1 hafta öndeymisiz bebek iri olduğu için de hareketlenme oldukça sertlesme gibi hissediyormusuz umarim seninkide normal çıkar doktorunu mutlaka bilgilendirSağol canım İlaç aldım mecburen şimdi daha iyiyim ama gece tekrar ederse direkt acile gidicem inş bu kadar acılı olmaz taş sancısı başlayınca karnım geriliyor kasılıyorum heralde inş yarın daha iyi oluruz
kizlar ankarada dogum yapicak olan arkadskar hangi hastanede dogum yapacaginiz kesinlestimi ben henuz nerde dogum yapacagimi bilmiyorum
canım benim bugün 25 bitiyor dün 944 grdı.10 gün büyük çıktı yine :SKızlar bugün doktor à gittim 900 gr olmuş bebeğim boyunu sordum boy ölçümü yapmıyoruz dedi ama bacak boyu uzun dedi. Kilosu nasıl aynı hafta da olanlar için soruyorum
başından beri eşim yapıyor bana..ben hiç cesaret edemedim..doğru diyosun tek elle zor olurBir kere denedim kolum mosmor oldu tek elle yapması çok zor değil mi kola sen nasıl yapiyosun canım
günaydın ben gazi hastahanesinde yapacam doğumu inşallahkizlar ankarada dogum yapicak olan arkadskar hangi hastanede dogum yapacaginiz kesinlestimi ben henuz nerde dogum yapacagimi bilmiyorum
Kizceler tulumum nasıl kız kardeşim almiss :)) karnm biraz daha buyusun dışarıda çekim yapicz inşallah sizlerdee dusunuyo musnz :)
Bende tulumu hamilelere çok yakistiriyorum güzelmiş canım güle güle kullanKizceler tulumum nasıl kız kardeşim almiss :)) karnm biraz daha buyusun dışarıda çekim yapicz inşallah sizlerdee dusunuyo musnz :)
Günaydın canimgünaydın herkese
Özel Koru Hastanesinde yapacağım ben,kizlar ankarada dogum yapicak olan arkadskar hangi hastanede dogum yapacaginiz kesinlestimi ben henuz nerde dogum yapacagimi bilmiyorum
cnm ben bunu aldım daha pahalısı da vardı daha ucuzu da vardı ama bunun özellikleri bnm içime sindi aldığım yerdeki kızda baya yardımcı oldu saolsun.. bi incele istersen cnm..Kattiii ben de yataşa baktım ama beynim sulandı resmen ya. Hangi marka yatak olduğuna karar versek bi de marka içinde çeşitleri varsen hangisini aldın? Bu piyasa annelerin aklını karıştırıp tercih yapmalarını zorlaştırmak için çalışıyor bence insan satıcı olarak azcık yardımcı olur ama nerdee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?