2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
evet cnm istanbuldayım ben yakın bize orası.. bu arada bugün pazardan aldıklarını bizimlede paylaşmayı unutma

kızlar hastane çıkışı alayım diyorum ama kaçlı ve hangi marka almalı. bir de internetten alıcam nerden almalı?
cnm organik olsun 10 parça olsun ve 2 tkm al yeter.. n11 gibi sitelerde var hepsine gir bak.. ama netten değilde gidip görüp alsan daha iyi değilmi

kızlar hastane çıkışı alayım diyorum ama kaçlı ve hangi marka almalı. bir de internetten alıcam nerden almalı?

Canım ben iki tane 10lu aldım
Birisi İdil baby organik biri de normal bi marka
Kesinlikle dokunarak al canım ya
aslında 3 tane almıştım bitanesi aziz bebeydi ama aziz bebe diğerlerine göre büyük ölçtüğümde onu daha sonra kullanıcam bende artık

cnm organik olsun 10 parça olsun ve 2 tkm al yeter.. n11 gibi sitelerde var hepsine gir bak.. ama netten değilde gidip görüp alsan daha iyi değilmi
canım burası çok Pahalı mecbur her şeyi netten alıcam. nokta atış yapmam Lazım. evde olunca kendimi alışverişe verdim.

annem almış bi tane normal bi marka. olmazsa bi tane de organik alayım.

canım burası çok Pahalı mecbur her şeyi netten alıcam. nokta atış yapmam Lazım. evde olunca kendimi alışverişe verdim.
piyasası 50-90 arası ben organik tkm 75 tl aldım nettede aynıdır zaten sen nerde oturuyosun ki cnm..

kizlar ankarada dogum yapicak olan arkadskar hangi hastanede dogum yapacaginiz kesinlestimi ben henuz nerde dogum yapacagimi bilmiyorum
Ben de koru balgat hastanesinde doğumu planlıyorum. Doktorum muayeneleri başka bir yerde yapıyor doğum için orasıyla anlaşmalı. Kendi anlaşması üzerinden de direkt hastaneden aldığım fiyatlara göre daha uygun.

[QUOTEcmiskamber, post: 41155266, member: 304811"]eşimin aslan olmasını çok isterdim[/QUOTE]
Neden kiiii :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…