evet cnm istanbuldayım ben yakın bize orası.. bu arada bugün pazardan aldıklarını bizimlede paylaşmayı unutmaCanim gec gordum mesaji ondan ancak yaziyorum. Cok rahat degildi tabii ama cok zor da degildi, varis corabi vermisti doktor dolasim icin onu giydim yan koltuk da bostu yanimizdaki arada uzandim, saat basi kalkip bi yurumeye calistim azcik. 10 saatti yol. Donus zor olacak ama oyle hissediyorum. Cinarciga ilk gelisim bu arada surun ni yermis begendim ben de ... Sen istanbuldaydin dimi?
erkencisin bebişim ya sanada günaydıngünaydın herkese
Aslan candır kızlarhay maşallhhh topik aslan kaynıyorrr...burçdaşlarım benimm
arkadaşlarla oturmadım bugün çay muhabbet derken çok uzuyor..direk büroma geçtim....nasılsnerkencisin bebişim ya sanada günaydın
eşimin aslan olmasını çok isterdimAslan candır kızlarben ve eşim de aslanız
cnm organik olsun 10 parça olsun ve 2 tkm al yeter.. n11 gibi sitelerde var hepsine gir bak.. ama netten değilde gidip görüp alsan daha iyi değilmikızlar hastane çıkışı alayım diyorum ama kaçlı ve hangi marka almalı. bir de internetten alıcam nerden almalı?
iyiyim cnm şafak sayıyorum resmenarkadaşlarla oturmadım bugün çay muhabbet derken çok uzuyor..direk büroma geçtim....nasılsn
kızlar hastane çıkışı alayım diyorum ama kaçlı ve hangi marka almalı. bir de internetten alıcam nerden almalı?
canım burası çok Pahalı mecbur her şeyi netten alıcam. nokta atış yapmam Lazım. evde olunca kendimi alışverişe verdim.cnm organik olsun 10 parça olsun ve 2 tkm al yeter.. n11 gibi sitelerde var hepsine gir bak.. ama netten değilde gidip görüp alsan daha iyi değilmi
annem almış bi tane normal bi marka. olmazsa bi tane de organik alayım.Canım ben iki tane 10lu aldım
Birisi İdil baby organik biri de normal bi marka
Kesinlikle dokunarak al canım ya
aslında 3 tane almıştım bitanesi aziz bebeydi ama aziz bebe diğerlerine göre büyük ölçtüğümde onu daha sonra kullanıcam bende artık
piyasası 50-90 arası ben organik tkm 75 tl aldım nettede aynıdır zaten sen nerde oturuyosun ki cnm..canım burası çok Pahalı mecbur her şeyi netten alıcam. nokta atış yapmam Lazım. evde olunca kendimi alışverişe verdim.
Ben de koru balgat hastanesinde doğumu planlıyorum. Doktorum muayeneleri başka bir yerde yapıyor doğum için orasıyla anlaşmalı. Kendi anlaşması üzerinden de direkt hastaneden aldığım fiyatlara göre daha uygun.kizlar ankarada dogum yapicak olan arkadskar hangi hastanede dogum yapacaginiz kesinlestimi ben henuz nerde dogum yapacagimi bilmiyorum
bartındayım ben. burası küçük Seçenek yok ve olan da gerçekten pahalıpiyasası 50-90 arası ben organik tkm 75 tl aldım nettede aynıdır zaten sen nerde oturuyosun ki cnm..
doğrudur cnm küçük yerler ne yzık ki pahalı oluyor.. bir çok site var gir bak bende bakarım boş kaldıkça bulursam site adını yazarımbartındayım ben. burası küçük Seçenek yok ve olan da gerçekten pahalı
bornozuna bayıldım cnm çok şirin uygunsa al kaçırmadüşüncelerinizi alayım
tamam canım Sağoldoğrudur cnm küçük yerler ne yzık ki pahalı oluyor.. bir çok site var gir bak bende bakarım boş kaldıkça bulursam site adını yazarım
düşüncelerinizi alayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?