2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Kızlar günaydın biz doktorumuzdan geldik. Çok şükür iyiyiz oğluşum 32 cm 710 gr. Olmuş :) doktor çok kızdı bana yalnız. 10 kilo almışım. Çoğu seyi yasakladı. Dikkat etmem gerekiyomuş moralim bozuldu ya. 10 kilo çok mu sizce :/

Kızlar bakin belki işinize yarar :))

Eklentiler

• Screenshot_2015-05-09-20-51-17.webp
    35,3 KB · Görüntüleme: 110
  • Screenshot_2015-05-09-20-51-28.webp
    31,7 KB · Görüntüleme: 100
  • Screenshot_2015-05-09-20-51-35.webp
    35,3 KB · Görüntüleme: 120
  • Screenshot_2015-05-09-20-51-43.webp
    35,4 KB · Görüntüleme: 124
burda 14 kilo almışlar var annem moral olsun sana

2 tane ahşap beşik almak istemedim canım, zaten odasında oda takımının bi tane olacak, diğeri de park yatak olsun ki odasına geçirdiğim zaman park yatakta oyun fln oynar, salonda vs içine koyarım diye düşündüm. Bi de eşimin ailesi şehir dışında, belki oraya giderken yanımızda götürürüz park yatağı.. Ben de 8-9 aydan sonra odasına geçirmeyi , 1 yaşından sonra da işe geri dönmeyi planlıyorum. İnşallah planladığımız gibi olur her şey

iidir canım sen nasılsın..sıkılıyorum bugün yaa...
ben de sıkılıyorum günler geçse hayırlısıyla
zorluk çıkarabilecekleri bir konu değil hani rapor alsan falan tamam ama bişey yapamazlar yerıne bırını ısterler
hoşgeldin
ben kızımda ikisini de kullanıyordum coaspini sezeryandan 1 gün önce clexanı da 3 gün önce bıraktırdı

hoşgeldin canım.bende 0,4 lük vuruluyorum ve günde yarım coraspin...doktorum baya kullanacaz bunları dedi ama ne zaman keseceğimizi söylemedi..tahminim doğuma yakın olacak bu durum.ayrıca doğum sezeryan hem iğneden dolayı hem yaş hem farklı sağlık sıkıntılarından dolayı..senin doğum şeklin ne olacak bişey dedimi..normal doğum yapan varmı acaba

hoşgeldin cnm umarım sorunsuz sağlıkla alırsın bebişini kucağına ben aspirin kullanıyorum sadece onuda 35. haftada keseceğimizi söyledi dr.. ama sen artı bir ilaç daha kullanıyorsun belki o yüzden erken kesmiştir aspirini cnm, dr güveniyorsan kafanı karıştırma dr dediğini uygula bence..

Seninle birebir aynı durumdayım. İzin konusunda problem çıkarma lüksleri yok Allahtan :) Ama şunu yaşıyorum şimdi elimdeki problemli işleri benden sonra kimse yapamayacağı için aylar sürecek projelerin bitirilmesi konusunda biraz yüklenmeye başladılar.

amin cnm inşallah bende senin gibi 1 yaşına girdikten sonra döneceğim işe..

10 kilo çok değil aslında ama neden kızdıki 13 15 kilo arası normal zaten gerçi bundan sonra hızlı alıcaz inş. bebişlerimiz alır.
tatlı hamur işlerine dikkat et olmazsa.

maşallah canım oğluna hamileliğe başladığın kilo önemli bence, 10 kilo bazılarında çok bazılarında az olabiliyor, doktor dikkat et dediyse karbonhidratlı, nişastalı, şekerli yiyecek-içeceklerden uzak dursan yeterli olur sanırım

Buda hastaneden vermişler arkadaş paylaşms ama eksikler de var bence

Eklentiler

• Screenshot_2015-05-12-01-01-29.webp
    23,6 KB · Görüntüleme: 188
  • Screenshot_2015-05-12-01-01-29.webp
    23,6 KB · Görüntüleme: 182
maşalah size bazı dr lar takıyorlar arkadasım ıkızlere hamıleydı dr ona sadece 4 kılo aldırmıstı
amin cnm inşallah bende senin gibi 1 yaşına girdikten sonra döneceğim işe..
profılın altındakı orjınal kadını yenı mı yazdın

Allah kolaylık versin canım, yükleniyolarsa o da zor gerçekten. Neyse ki benim öyle bir durumum yok, bana gelen evrakları 1 ay içinde inceleyip onaylamam ya da iade etmem gerekiyor, bizim kurum performans-kalite vs çok önem veriyor da, her evrağın belirli süreleri var. O yüzden izne çıkıncaya kadar elimdeki herşeyi bitirmiş olurum zaten

yok bebeğim ya kokulu taş alçı gibi bi şey hatta kelebekler yapıcam kızım için inş.
hmm anladım cnm bunu kaçırmışım bak kokulu alçı iyi fikirmiş bi araştırayım eymenin odasına isim yazarım belki süs yaparım

evrembus canım tulumunu çok beğendim, çok tatlı olmuşsun, sabah gördüm ama unutmuşum şimdi aklıma geldi ben hamilelere çok yakıştırıyorum tulumu, hatta ben de aldım bi tane ama benimki şortlu tulum, inşallah havalar iyice ısınınca giyicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…