- 3 Aralık 2014
- 916
- 1.294
- 83
- 31
o kokulu sabun olmasın cnm ya kokulu taşı ilk defa duydumcanlar ya bende kokulu taş yapıcam da alan oldu mu malzeme hiç
burda 14 kilo almışlar var annemKızlar günaydın biz doktorumuzdan geldik. Çok şükür iyiyiz oğluşum 32 cm 710 gr. Olmuş :) doktor çok kızdı bana yalnız. 10 kilo almışım. Çoğu seyi yasakladı. Dikkat etmem gerekiyomuş moralim bozuldu ya. 10 kilo çok mu sizce :/
Cnm ya aynı ölçüde alacaksın yada park yataktan vazgeçip bnm gibi min ik bir ahşap alacaksın portatif kendi yatağı olacak içinde.. gündüzleri odasında yatıracaksın geceleri yanındaki beşikte dediğim gibi zaten uzun zaman yatırmayacaksın yanında nasıl alıştırırsan öyle gider 6-7 ay sonra kendi odasına alıştırmak daha mantıklı.. ben kızımı öyle büyüttüm hiçte bir sorun yaşamadım odası odamın dibindeydi..
ben de sıkılıyorum günler geçse hayırlısıylaiidir canım sen nasılsın..sıkılıyorum bugün yaa...
zorluk çıkarabilecekleri bir konu değil hani rapor alsan falan tamam ama bişey yapamazlar yerıne bırını ısterlerbence de öyle olması lazımkuzumveben canım ama çalıştığım kurum böyle konularda biraz zorluyor bizleri yani izin kullanmamam için her fırsatı deneyeceklerdir. ama SUHAN in yazdığı sanırım kanundan alıntı , şimdi izin kullanamazsın diyebileceklerini sanmıyorum, yasada yazmasaydı derlerdi. Çok teşekkürler ikinize de
hoşgeldinGünaydın herkese merhaba, bende eylül anne adayıyım. Önceki olumsuzluk hamileliklerimden dolayı bir türlü cesaret edemedim buraya yazmaya ilk günden beri takip ediyorum sizleri, ama hızınıza yetişemiyorum hala 8O sayfa var size yetişmeye. 1 kızım var 4 yaşında (Allah ona ömür versin), buda 8. gebeliğim.
Kan pıhtılaşması problemim var. Clexan ve aspirin kullanıyorum. Doktorum bu hafta aspirini keselim dedi. Kızımda iki farklı doktora gitmiştim 32. haftada aspirini kesmiştik. 37+3 de doğum yaptım, doğumdan bir gün öncede iğne yapmıştım. Ama içimde bir his kesme deyip duruyor. Kan pıhtılaşması problemi olanlar cevaplayabilir mi? Doktorları aspirin ve kan sulandırıcıyı kesme konusunda ne düşünüyorlar?
Kızımda gebelik şekeri çıkmıştı. Dün de 5O lik şeker yüklemem 144 çıktı. max. 14O olmalıymış. Dr. 1OO lük yapalım dedi. Onu da yaptırmakta kararsız kaldım. Bu arada idrar tahlilimde de enfeksiyon çıktı oysaki hiç şikayetim yoktu. Buna gizli enfeksiyon diyoruz dedi dr. ilaç verdi tek kullanımlık.
Bu arada bir kızım daha olacak. Gelişimi iyi gidiyor çok şükür. İsmini Öykü düşünüyoruz. Etrafında bu isimle tanıdıkları olanlar karakterlerini yorumlayabilir mi? Uslu, yaramaz vb. gibi.
Çok sordum biliyorum, hakkınızı helal edin. Umarım hepimiz sağlıkla kavuşuruz bebeklerimize. Sizlere en kısa zamanda yetişmek ümidiyle.
hoşgeldin canım.bende 0,4 lük vuruluyorum ve günde yarım coraspin...doktorum baya kullanacaz bunları dedi ama ne zaman keseceğimizi söylemedi..tahminim doğuma yakın olacak bu durum.ayrıca doğum sezeryan hem iğneden dolayı hem yaş hem farklı sağlık sıkıntılarından dolayı..senin doğum şeklin ne olacak bişey dedimi..normal doğum yapan varmı acabaGünaydın herkese merhaba, bende eylül anne adayıyım. Önceki olumsuzluk hamileliklerimden dolayı bir türlü cesaret edemedim buraya yazmaya ilk günden beri takip ediyorum sizleri, ama hızınıza yetişemiyorum hala 8O sayfa var size yetişmeye. 1 kızım var 4 yaşında (Allah ona ömür versin), buda 8. gebeliğim.
Kan pıhtılaşması problemim var. Clexan ve aspirin kullanıyorum. Doktorum bu hafta aspirini keselim dedi. Kızımda iki farklı doktora gitmiştim 32. haftada aspirini kesmiştik. 37+3 de doğum yaptım, doğumdan bir gün öncede iğne yapmıştım. Ama içimde bir his kesme deyip duruyor. Kan pıhtılaşması problemi olanlar cevaplayabilir mi? Doktorları aspirin ve kan sulandırıcıyı kesme konusunda ne düşünüyorlar?
Kızımda gebelik şekeri çıkmıştı. Dün de 5O lik şeker yüklemem 144 çıktı. max. 14O olmalıymış. Dr. 1OO lük yapalım dedi. Onu da yaptırmakta kararsız kaldım. Bu arada idrar tahlilimde de enfeksiyon çıktı oysaki hiç şikayetim yoktu. Buna gizli enfeksiyon diyoruz dedi dr. ilaç verdi tek kullanımlık.
Bu arada bir kızım daha olacak. Gelişimi iyi gidiyor çok şükür. İsmini Öykü düşünüyoruz. Etrafında bu isimle tanıdıkları olanlar karakterlerini yorumlayabilir mi? Uslu, yaramaz vb. gibi.
Çok sordum biliyorum, hakkınızı helal edin. Umarım hepimiz sağlıkla kavuşuruz bebeklerimize. Sizlere en kısa zamanda yetişmek ümidiyle.
hoşgeldin cnm umarım sorunsuz sağlıkla alırsın bebişini kucağına ben aspirin kullanıyorum sadece onuda 35. haftada keseceğimizi söyledi dr.. ama sen artı bir ilaç daha kullanıyorsun belki o yüzden erken kesmiştir aspirini cnm, dr güveniyorsan kafanı karıştırma dr dediğini uygula bence..Günaydın herkese merhaba, bende eylül anne adayıyım. Önceki olumsuzluk hamileliklerimden dolayı bir türlü cesaret edemedim buraya yazmaya ilk günden beri takip ediyorum sizleri, ama hızınıza yetişemiyorum hala 8O sayfa var size yetişmeye
Seninle birebir aynı durumdayım. İzin konusunda problem çıkarma lüksleri yok Allahtan :) Ama şunu yaşıyorum şimdi elimdeki problemli işleri benden sonra kimse yapamayacağı için aylar sürecek projelerin bitirilmesi konusunda biraz yüklenmeye başladılar.bence de öyle olması lazımkuzumveben canım ama çalıştığım kurum böyle konularda biraz zorluyor bizleri yani izin kullanmamam için her fırsatı deneyeceklerdir. ama SUHAN in yazdığı sanırım kanundan alıntı , şimdi izin kullanamazsın diyebileceklerini sanmıyorum, yasada yazmasaydı derlerdi. Çok teşekkürler ikinize de
amin cnm inşallah bende senin gibi 1 yaşına girdikten sonra döneceğim işe..2 tane ahşap beşik almak istemedim canım, zaten odasında oda takımının bi tane olacak, diğeri de park yatak olsun ki odasına geçirdiğim zaman park yatakta oyun fln oynar, salonda vs içine koyarım diye düşündüm. Bi de eşimin ailesi şehir dışında, belki oraya giderken yanımızda götürürüz park yatağı.. Ben de 8-9 aydan sonra odasına geçirmeyi , 1 yaşından sonra da işe geri dönmeyi planlıyorum. İnşallah planladığımız gibi olur her şey
10 kilo çok değil aslında ama neden kızdıki 13 15 kilo arası normal zaten gerçi bundan sonra hızlı alıcaz inş. bebişlerimiz alır.Kızlar günaydın biz doktorumuzdan geldik. Çok şükür iyiyiz oğluşum 32 cm 710 gr. Olmuş :) doktor çok kızdı bana yalnız. 10 kilo almışım. Çoğu seyi yasakladı. Dikkat etmem gerekiyomuş moralim bozuldu ya. 10 kilo çok mu sizce :/
Kızlar günaydın biz doktorumuzdan geldik. Çok şükür iyiyiz oğluşum 32 cm 710 gr. Olmuş :) doktor çok kızdı bana yalnız. 10 kilo almışım. Çoğu seyi yasakladı. Dikkat etmem gerekiyomuş moralim bozuldu ya. 10 kilo çok mu sizce :/
maşalah size bazı dr lar takıyorlar arkadasım ıkızlere hamıleydı dr ona sadece 4 kılo aldırmıstıKızlar günaydın biz doktorumuzdan geldik. Çok şükür iyiyiz oğluşum 32 cm 710 gr. Olmuş :) doktor çok kızdı bana yalnız. 10 kilo almışım. Çoğu seyi yasakladı. Dikkat etmem gerekiyomuş moralim bozuldu ya. 10 kilo çok mu sizce :/
profılın altındakı orjınal kadını yenı mı yazdınamin cnm inşallah bende senin gibi 1 yaşına girdikten sonra döneceğim işe..
yok bebeğim ya kokulu taş alçı gibi bi şey hatta kelebekler yapıcam kızım için inş.o kokulu sabun olmasın cnm ya kokulu taşı ilk defa duydum
Seninle birebir aynı durumdayım. İzin konusunda problem çıkarma lüksleri yok Allahtan :) Ama şunu yaşıyorum şimdi elimdeki problemli işleri benden sonra kimse yapamayacağı için aylar sürecek projelerin bitirilmesi konusunda biraz yüklenmeye başladılar.
evetprofılın altındakı orjınal kadını yenı mı yazdın
Ayyy ne bilim doktor korkuttu yemicem valla öyle tosun gibi oldum gerçektenburda 14 kilo almışlar var annemmoral olsun sana
hmm anladım cnm bunu kaçırmışım bak kokulu alçı iyi fikirmiş bi araştırayım eymenin odasına isim yazarım belki süs yaparımyok bebeğim ya kokulu taş alçı gibi bi şey hatta kelebekler yapıcam kızım için inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?