2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Ayyy ne bilim doktor korkuttu yemicem valla öyle tosun gibi oldum gerçekten
bende yemicem diyorum ama midem bir kazınıyor nasıl bişeydir bu ya yemek istemiyorum yerken sıkılıyorum ama o açlık hissi gidene kadar yiyorum bi doğuraydıkta kurtulaydık şu kilolardan yaa

10 kilo çok değil aslında ama neden kızdıki 13 15 kilo arası normal zaten gerçi bundan sonra hızlı alıcaz inş. bebişlerimiz alır.
tatlı hamur işlerine dikkat et olmazsa.
bilmiyorum ya şimdi alıcaksın dedi boyle gidişat istemiyorum dedi. Moralim bozuldu gerçekten dikkat etmem lazım bu ara çok kaçırdım sanırım :)

hoşgeldin ben kızımda ikisini de kullanıyordum coaspini sezeryandan 1 gün önce clexanı da 3 gün önce bıraktırdı

Teşekkür ederim kızlar. Alanya da oturuyorum. Kızımda hem Antalya daki bir doktora hemde buradaki doktoruma gidiyordum. Kayıplarımın sebebini Ant. doktorum buldu. Maalesef çok paracı ve insana vesvese düşüren bir doktordu. kızımla da şimdi gidip gelmem zor diye buradaki doktorumla devam ediyorum. Çok bilgili olduğunu düşünmüyorum doktorumun ama benimle çok ilgili olduğunu biliyorum. Önümde tek örneğim kızım var diğer gebeliklerim 11. haftayı geçmemişti. Ondada ilaç kullanım şeklini yazdım. Bu düşünceyle siz ne önerirsiniz, ben çok zararının olacağını düşünmüyorum. En azından 28. haftaya kadar kullanmak istiyorum.
Kızım doğumdan önce dönmemişti ve doktorlardan biri kordon dolanmış demişti (dolanmamış bu arada), sezaryan oldum. Bunda normali doktorum asla kabul etmez, seninki değerli bebek diyor sadece. 1O eylül gibi olur diyor bu bebek içinde.

evet halamda bana öyle der sende yazınca dur dedim yazayım değişiklik olsun
ben de şaşıdım hani önceden varsa görmeden öyle demiştim çünkü isabet olmuş dicektim
bende yemicem diyorum ama midem bir kazınıyor nasıl bişeydir bu ya yemek istemiyorum yerken sıkılıyorum ama o açlık hissi gidene kadar yiyorum bi doğuraydıkta kurtulaydık şu kilolardan yaa
ben de ben de ne yemek istediğimi de bulamıyorum işin ilginç tarafı

Gelen işlerin süresi 1 ay ise zaten sen ücretli izindeyken başlarlar zorlanmaya ve bir çözüm üretmek zorunda kalırlar. Ücretli izninde kim devam ettirirse işlerini ücretsiz izninde de o baksın o zaman dersin :) Bizimkiler inşaat işleri 2 senedir devam eden işler var elimde bence en az 1 sene daha sürecek işler ama ağustosa bitir diyecek gibiler.

Aynen 60la başladım 70 olmuşum çok fazla dedi. Dikkat Etmeliyim dediğin gibi... sağol canım :)

maşalah size bazı dr lar takıyorlar arkadasım ıkızlere hamıleydı dr ona sadece 4 kılo aldırmıstı
profılın altındakı orjınal kadını yenı mı yazdın
Yaaaaa saka gibi 4 kilo muuuu :/ ben aldım başımı gidiyorum. Yandık desene :)

aynı şeyi benim doktorum diyor kıymetli bebek o .bu yüzden onu riske atamam diyor...onun öyle demesi bana güven veriyor..değerli hissediyorum kendimi..riskli gebelik doktoru olduğu içinde ayrıca güveniyorum zaten..kan pıhtılaşması topiği var istersen orayada yaz ama durumunu en iyi sen ve doktorun bilir...

Ya aynı ben habire ağzımda bişey istiyorum. Nolcak bilmiyorum :) napalım ya strese girmek de isemiyorum. İdare edeceğiz

Ya aynı ben habire ağzımda bişey istiyorum. Nolcak bilmiyorum :) napalım ya strese girmek de isemiyorum. İdare edeceğiz
benim tecrübeyle sabit şeydacım 30 kilo alıp verdim kızıma hamileyken o yüzden sıkıntı yok kilolu olduğum tek dönem hamilelikti sonra yine veriyorum hatta biraz alayım diye uğraşıyorum bünyem başka galiba rahat ol ya kilo dediğin nedir ki alırsında verirsinde yeterki istekli ol vermeye

nabersiniz hatunlar
ben dünden beri rahatsızım bugün tamamen yatıştayımakşama yemek yapsammı yapmasammı onu düşünüyorum

kiloyu bende çok sorun etmiyorum 13 kilo aldım hatta belki 14 dür 15 gündür tartılmıyorum tadını çıkarmak lazım gebelikte yemek yemek çok farklı normal zamandan yada bana öyle iştahsız bi insan olunca :)

işine bak cnm bişey kaçırmadın tipik muhabbetlere devam.. kolaymı ispanyalara uçmak bitir işleri öyle uç Allah kolaylık versin cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…