2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473

Evet inşaat işleri daha uzun sürüyor, ben ruhsat dosyası içinde olan zemin etüd raporlarını onaylıyorum, dolayısıyla da ruhsat alma ve inşaat uzun sürse de rapor benden onay almış oluyor, ben onayladıktan sonraki süreçle ilgilenmiyorum yani. Benim iznime engel olamayacaklarsa bi şekilde yolunu bulacaklar, 3 aydan az zaman kaldı ama daha bi gelişme yok benim gidişimle ilgili, merakla bekliyorum ben de

Maaşallah canım oğluna da sanada Son ayda mı aldın, toplamda mı 10 kilo ?
Ben son ayda 3,5 aldım diye kızdı doktor, diyet yürüyüş falan önerdi.
2 haftadır sabit neyseki, kilo almadım daha

Yaaaa maşallah sana :) iradeye bağlı dediğin gibi. Insallah dediğin gibi olur :) aynen kilo dediğin nedir

:) son 2 ayda 6 kilo almışım canım :/ ondan birazda. Ben de başladım artık dikkat etmeye su saatten sonra

geçmiş olsun hayırdır
dün çok afedersiniz makattan vajinadan böyle tekme gibimi desem seğirme gibi mi desem bişey hissettim çatı ağrısı dinlenince geçiyodu bi haftadır sabit kaldı geçmiyo. sağolsun bi sancı girdi bebek nerden gelcek doğum nasıl olcak anladım yani karnımda sertleşti hemen anneme telefon ettim normalmi diye üşütmüşsüdür yat dedi. harbidende cıbıl cıbıl geziyodum kaç gündürbugün geçer dedim geçmemiş gecede kabus gördüm düşük yapmıştım yine eşimde hiç bişey yapma yat dedi yatıştayım dün biraz mutfak dolaplarıyla uğraşmıştım nolduysa ondan sonra olduyarında doktora gitcem zati
akşama yemekiyi hatırlattın ben ne yemek yapıcam yaaa
bu akşam için biz gürcüyüz bi gürcü yemeği yapcaktım yanınada mısır ekmeği hayal oldu gibi

bende son iki ayda 5 kilo aldım kızlar ondan önce sabitti hiç almamıştım. doğuma kaç kiloyla gidicem merak ediyorum doğrusu bir kaç gündür işten eve gidince ayaklarım şişmiş oluyor zaten son zamanlarda ağırlaşmış gibi hissediyorum.. daha erken değil mi bunlar için anlamadım gitti canım sıkılıyor işe gelmek bile istemiyorum evde olayım istiyorum hep.. bi tuhaf ruh hali içindeyim..

:) son 2 ayda 6 kilo almışım canım :/ ondan birazda. Ben de başladım artık dikkat etmeye su saatten sonra
çok korkuyorum kilodan çoookkk demir ilacı başladık kabızlık başladı yarım kilo almışım yarın tartılcaz doktora tartma beni gözünü sevdiğim demeyi düşünüyorum biliyom şişkoyum diycem

canım vajınadan yada makattan tekme normal ben de de oluyor ayakları asagıda olunca ama dınlen gecmıs olsun

eee aferim sana Allah aşkına bırak dolaplar yerinde kalsın bizim için çok tehlikeli o işler yormuşsun kendini artık yorulmamaya özen göstermeliyiz yat dinlen bişey elleme dinlenince geçicek inş.
haa birde havalara kanıyoruz ama dikkat etmek lazım üşütüncede berbat oluyor insan

Ben de dedim çıkmasam nolur diye şişkoyum biliyorum dedim ama nafile doktor saydırdı valla. Hemen toparlan ekmeği kes sunu kes bunu kes. TIrstım kadından ya.

Eminönünde havuzlu han var sadece bebek eşyaları satılıyor oraya bakabilirsin bebek süsü tarzı şeyler tarzı bakıcaksanda kuru kahveci mehmet efendinin sokağında var cnm

canım vajınadan yada makattan tekme normal ben de de oluyor ayakları asagıda olunca ama dınlen gecmıs olsun
bilmiyorum ki tekmemiydi neydi
adam gibi giyinince terlemeye başladım şıpır şıpır. bütün dolaplar değil kız bi çekmece bi dolap alt tarfta kalanlardan bişey yapmadımki içindekileri düzenledim aman aman bişey değildi yani. ne biliyim hangi doktora gittiysem yatmak oturmak yok diyo yürüyüş zaten yapamıyorum ufak ufak işler yapıyorum sadece hareket olsun diye

Ben de dedim çıkmasam nolur diye şişkoyum biliyorum dedim ama nafile doktor saydırdı valla. Hemen toparlan ekmeği kes sunu kes bunu kes. TIrstım kadından ya.
hiç anlamıyolar bizi hiiiçç

artık son 3 aya girdik cnm normal şişmesi kramplar ayakların uyuşması ki siz çalışıyorsunuz ben evdeyim bunların bi çoğu yine var yani ayaklarımı uzatabiliyorum ama oluyor yalnız mis mi demişti soda iyi geliyor diye hakket hergün bir şişe soda ve bi kase yoğurt mutlaka yenmeli kramplarda baya faydası varmış gördüm :)

hmm anladım bende daha daha büyük bi iş sandım dı :)
olsun ama demek buda yoruyor seni dikkat et.
ya ben ütü yaparken bile ayaklarım zonkluyor sıcakta etki ediyor tabi dayanıcaz son 3 ay

hmm anladım bende daha daha büyük bi iş sandım dı :)
olsun ama demek buda yoruyor seni dikkat et.
ya ben ütü yaparken bile ayaklarım zonkluyor sıcakta etki ediyor tabi dayanıcaz son 3 ay
yok o daha daha büyük işlerle işim olmaz ev bile süpürmüyom ağrım var diye
benim kollar bacaklarda bi acayip yatağa yatınca sapıtıyolar çareyi duş ve kesede buldum azda olsa rahatlıyo yoksa banamısın demiyo kese olmadan duşda bi işe yaramıyo. eşime masaj yaptırıyım dedim adam tutunca bacağımı sanki kaslar birbirine giriyo nasıl canım acıyo vücudumun bi türlü gevşemediğini hissediyorum. sende böyleysen sanada tavsiye ederim sıcak bi duş ama özellikle kese

piyasası 50-90 arası ben organik tkm 75 tl aldım nettede aynıdır zaten sen nerde oturuyosun ki cnm..
Benimde almam lazim katticim)))gecen ebebekde indirim vardi 5li uzun kollu badi setlerinden 3 aylik 6 aylik 9,12,2yas,3yas aldim ama olculerde sorun var iyi ki tum olculeri almisim 3 aylik yazilan 56 cikdi yeni dogan olcusu degilmi indirimden set fiyati 24.90 a aldim normalde 49.90100 de 100pamuklu fln yaziyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…