akşama yemeknabersiniz hatunlar
ben dünden beri rahatsızım bugün tamamen yatıştayımakşama yemek yapsammı yapmasammı onu düşünüyorum
Gelen işlerin süresi 1 ay ise zaten sen ücretli izindeyken başlarlar zorlanmaya ve bir çözüm üretmek zorunda kalırlar. Ücretli izninde kim devam ettirirse işlerini ücretsiz izninde de o baksın o zaman dersin :) Bizimkiler inşaat işleri 2 senedir devam eden işler var elimde bence en az 1 sene daha sürecek işler ama ağustosa bitir diyecek gibiler.
Maaşallah canım oğluna da sanadaKızlar günaydın biz doktorumuzdan geldik. Çok şükür iyiyiz oğluşum 32 cm 710 gr. Olmuş :) doktor çok kızdı bana yalnız. 10 kilo almışım. Çoğu seyi yasakladı. Dikkat etmem gerekiyomuş moralim bozuldu ya. 10 kilo çok mu sizce :/
Yaaaa maşallah sana :) iradeye bağlı dediğin gibi. Insallah dediğin gibi olur :) aynen kilo dediğin nedirbenim tecrübeyle sabit şeydacım 30 kilo alıp verdim kızıma hamileyken o yüzden sıkıntı yok kilolu olduğum tek dönem hamilelikti sonra yine veriyorum hatta biraz alayım diye uğraşıyorum bünyem başka galiba rahat ol ya kilo dediğin nedir ki alırsında verirsinde yeterki istekli ol vermeye
:) son 2 ayda 6 kilo almışım canım :/ ondan birazda. Ben de başladım artık dikkat etmeye su saatten sonraMaaşallah canım oğluna da sanadaSon ayda mı aldın, toplamda mı 10 kilo ?
Ben son ayda 3,5 aldım diye kızdı doktor, diyet yürüyüş falan önerdi.
2 haftadır sabit neyseki, kilo almadım daha
dün çok afedersiniz makattan vajinadan böyle tekme gibimi desem seğirme gibi mi desem bişey hissettim çatı ağrısı dinlenince geçiyodu bi haftadır sabit kaldı geçmiyo. sağolsun bi sancı girdi bebek nerden gelcek doğum nasıl olcak anladım yanigeçmiş olsun hayırdır
bu akşam için biz gürcüyüz bi gürcü yemeği yapcaktım yanınada mısır ekmeği hayal oldu gibiakşama yemekiyi hatırlattın ben ne yemek yapıcam yaaa
bunyene baglı senınde takma kafanı hemen verebılıyorsan sorun yokAyyy tuhafmış o doktor :) hayırlısı ya yapçak bişey yok napalım..
çorbaaaaaaaakşama yemekiyi hatırlattın ben ne yemek yapıcam yaaa
Maaşallah canım oğluna da sanadaSon ayda mı aldın, toplamda mı 10 kilo ?
Ben son ayda 3,5 aldım diye kızdı doktor, diyet yürüyüş falan önerdi.
2 haftadır sabit neyseki, kilo almadım daha
çok korkuyorum kilodan çoookkk:) son 2 ayda 6 kilo almışım canım :/ ondan birazda. Ben de başladım artık dikkat etmeye su saatten sonra
canım vajınadan yada makattan tekme normal ben de de oluyor ayakları asagıda olunca ama dınlen gecmıs olsundün çok afedersiniz makattan vajinadan böyle tekme gibimi desem seğirme gibi mi desem bişey hissettim çatı ağrısı dinlenince geçiyodu bi haftadır sabit kaldı geçmiyo. sağolsun bi sancı girdi bebek nerden gelcek doğum nasıl olcak anladım yanikarnımda sertleşti hemen anneme telefon ettim normalmi diye üşütmüşsüdür yat dedi. harbidende cıbıl cıbıl geziyodum kaç gündür bugün geçer dedim geçmemiş gecede kabus gördüm düşük yapmıştım yine eşimde hiç bişey yapma yat dedi yatıştayım dün biraz mutfak dolaplarıyla uğraşmıştım nolduysa ondan sonra oldu yarında doktora gitcem zati
bu akşam için biz gürcüyüz bi gürcü yemeği yapcaktım yanınada mısır ekmeği hayal oldu gibi
eee aferim sana Allah aşkına bırak dolaplar yerinde kalsın bizim için çok tehlikeli o işler yormuşsun kendini artık yorulmamaya özen göstermeliyiz yat dinlen bişey elleme dinlenince geçicek inş.dün çok afedersiniz makattan vajinadan böyle tekme gibimi desem seğirme gibi mi desem bişey hissettim çatı ağrısı dinlenince geçiyodu bi haftadır sabit kaldı geçmiyo. sağolsun bi sancı girdi bebek nerden gelcek doğum nasıl olcak anladım yanikarnımda sertleşti hemen anneme telefon ettim normalmi diye üşütmüşsüdür yat dedi. harbidende cıbıl cıbıl geziyodum kaç gündür bugün geçer dedim geçmemiş gecede kabus gördüm düşük yapmıştım yine eşimde hiç bişey yapma yat dedi yatıştayım dün biraz mutfak dolaplarıyla uğraşmıştım nolduysa ondan sonra oldu yarında doktora gitcem zati
bu akşam için biz gürcüyüz bi gürcü yemeği yapcaktım yanınada mısır ekmeği hayal oldu gibi
Ben de dedim çıkmasam nolur diyeçok korkuyorum kilodan çoookkkdemir ilacı başladık kabızlık başladı yarım kilo almışım yarın tartılcaz doktora tartma beni gözünü sevdiğim demeyi düşünüyorum biliyom şişkoyum diycem
Ya donuste istanbula da ugruycam da eminonunde berede bulanilirim bu bebek malzemelerini tam olarak iskeleye yakin mi yeni camiinin oralara? Arayarak yorulmak istemiyorum bi de iki uc gunum olcak hemen bi gun icinde halletmem gerek. Pazara da gidicem zaten yarin ordan bulamazsam artik eminonune gecerim napayim
bilmiyorum ki tekmemiydi neydicanım vajınadan yada makattan tekme normal ben de de oluyor ayakları asagıda olunca ama dınlen gecmıs olsun
adam gibi giyinince terlemeye başladım şıpır şıpır. bütün dolaplar değil kız bi çekmece bi dolap alt tarfta kalanlardan bişey yapmadımki içindekileri düzenledim aman aman bişey değildi yani. ne biliyim hangi doktora gittiysem yatmak oturmak yok diyo yürüyüş zaten yapamıyorum ufak ufak işler yapıyorum sadece hareket olsun diyeeee aferim sana Allah aşkına bırak dolaplar yerinde kalsın bizim için çok tehlikeli o işler yormuşsun kendini artık yorulmamaya özen göstermeliyiz yat dinlen bişey elleme dinlenince geçicek inş.
haa birde havalara kanıyoruz ama dikkat etmek lazım üşütüncede berbat oluyor insan
hiç anlamıyolar bizi hiiiççBen de dedim çıkmasam nolur diyeşişkoyum biliyorum dedim ama nafile doktor saydırdı valla. Hemen toparlan ekmeği kes sunu kes bunu kes. TIrstım kadından ya.
artık son 3 aya girdik cnm normal şişmesi kramplar ayakların uyuşması ki siz çalışıyorsunuz ben evdeyim bunların bi çoğu yine var yani ayaklarımı uzatabiliyorum ama oluyor yalnız mis mi demişti soda iyi geliyor diye hakket hergün bir şişe soda ve bi kase yoğurt mutlaka yenmeli kramplarda baya faydası varmış gördüm :)bende son iki ayda 5 kilo aldım kızlar ondan önce sabitti hiç almamıştım. doğuma kaç kiloyla gidicem merak ediyorum doğrusubir kaç gündür işten eve gidince ayaklarım şişmiş oluyor zaten son zamanlarda ağırlaşmış gibi hissediyorum.. daha erken değil mi bunlar için anlamadım gitti canım sıkılıyor işe gelmek bile istemiyorum evde olayım istiyorum hep.. bi tuhaf ruh hali içindeyim..
hmm anladım bende daha daha büyük bi iş sandım dı :)bilmiyorum ki tekmemiydi neydi
adam gibi giyinince terlemeye başladım şıpır şıpır. bütün dolaplar değil kız bi çekmece bi dolap alt tarfta kalanlardan bişey yapmadımki içindekileri düzenledim aman aman bişey değildi yani. ne biliyim hangi doktora gittiysem yatmak oturmak yok diyo yürüyüş zaten yapamıyorum ufak ufak işler yapıyorum sadece hareket olsun diye
hiç anlamıyolar bizi hiiiçç
yok o daha daha büyük işlerle işim olmaz ev bile süpürmüyom ağrım var diyehmm anladım bende daha daha büyük bi iş sandım dı :)
olsun ama demek buda yoruyor seni dikkat et.
ya ben ütü yaparken bile ayaklarım zonkluyor sıcakta etki ediyor tabi dayanıcaz son 3 ay
bunyene baglı senınde takma kafanı hemen verebılıyorsan sorun yok
çorbaaaaaaa
Benimde almam lazim katticim)))gecen ebebekde indirim vardi 5li uzun kollu badi setlerinden 3 aylik 6 aylik 9,12,2yas,3yas aldim ama olculerde sorun var iyi ki tum olculeri almisim 3 aylik yazilan 56 cikdi yeni dogan olcusu degilmi indirimden set fiyati 24.90 a aldim normalde 49.90piyasası 50-90 arası ben organik tkm 75 tl aldım nettede aynıdır zaten sen nerde oturuyosun ki cnm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?