2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473

bende çok korkmuştum canım, bebeğin karın çapı büyük şeker olabilir diye ama doktor 75 lik yaptı ve çok şükür sıkıntı çıkmadı. diğer taraftan bende alt açmayı o yüzden mantıklı buldum minder gibi kullanılır sonuçta yoksa kullan at alt değiştirmek için kullanılır

bende ya minder gibi düşünüyorum zaten alt açmayı

Canim demin mesajimda duzenleme yaptim ama yine yazayim bebisler icin esofman altlarida vardi indirimde normal fiyati galiba 16 di indirimde 6 tl ye inmisdi benimki de erkek Rabbim nasip ederse insallah 5 tanede esofman alti aldim kuzuma evde fln giydiririm dusuncesiyle

Kacinci haftayadek yapilabiliyo canim onu anlamadim sezeryan onceside eger yapilmamissa anne yapiyorlarmi

bana 22 haftamda yaptılar tam olarak ne zamana kadar yapılıyor bende bilmiyorum ama ben hemşirenin bana sölediklerini yazdım sezeryan öncesi yapıolar mı bilmiyorum

Bende vajinal mantar göremedi ama yanma varsa riske atmayalım diyip 2 li fitil verdi
Ve fitili gece kullandım sabaha kadar baya çook ıslaklık vardı gece ıslaklıktan uyandığım oldu
Hatta fitilin tortusu vardı 1 gün sonra

aynen öyle bebişim ben kızımda çok kullandım nereye gitsem misafirliğe temiz bir alanı oluyordu bebişimin.. kullan at başka bi olay minderli olanı salonda koltuğuna bile yatırırken kullanabiliyorsun..

Baya indirime girmişler galiba biz bir kez gittik çok pahalı geldi bana öyle aman aman birsey de bulamadım zaten inşallah yarın giderim de bende alırım birseyler

yemek yememe rağmen kramplar giriyor. Zaten reflüyü 3 senedir çekiyorum daha da kötü oldu . yemek yiyemiyorum yutkunamıyorum. Acı su gelmesini geçtim zaten

Ben daha önce 3 kez o ikili fitil den kullandım ama hiç faydası olmadı hep te akşam gitmiştim doktor a kendi doktoruma gidememistim. En son anlattığım da kim yazdı bunları bunlar idrar yolu enfeksiyonu için sende vajinal mantar var dedi ketoral diye bir fitil yazdı. Ilk kullanımda bile farketti ama bugün islaklik biraz daha çok olunca korktum da annemle konuştum şimdi biraz rahatladım

16. Haftalarda vari canim bende doktor gaviskon verdi ama ben surp icemedigim icin kullanmadim sonra rennine verdi cigneme hapi o cok iyi geldi canim.
Rennie normalde de kullanıyorum , şuan hiç işime yaramıyor. Doktor diyet yapacaksın diyor yapacak birşey yok.

Sana cevap yazmistim yanlislikla baskasinida alntilamisim.simdi gordum.telefondan giriyorum dokunmatik olunca heryere basiyor.gidecegin doktoru simdiden arayabilirsin.aradin mi hic?

Bende 3 çesit var.ilk alından ölcer almistim.sanki bazen atesi az cikariyordu.
ama suyun sıcakligini falan ölcüyorsun ise yariyor.sonra braun'un kulaktan ölcerini aldim.Daha net cikariyor demisti doktor.
bizim gittigimiz hastanede kulaktan bakiyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…