2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Ayyyyy benim nette görüp de beğendiğim Beşik bu çok çok güzel olmuş canım. Iyi Günler'de kullansın kızınız inş. Ne kadar mal oldu canım?

cnm son 5 yıl içinde vurulduysan tek doz vuruyorlar.. ben 3 doz olucam 2 doz hamileyken vuruldum 3. doz kasım ayında dedi hemşirem bebekle geldiğinde yaparız sanada ben not aldım dedi.. sen vuruldun mu daha önce..
Canim simdi aile hekimliginden geliyorm. Dun yaptilar 1. Dozu bana cok akilli ebe gecen ay geldigim kontrolde dosyama ilk doz asi yapildi diye isaretlemis oysaki yapmadilar. Bn simdi ikinci dozu olacakken 1. Dozu oldum. 2. Doz icin 1 ay beklenmesi gerekiormus ama ilk doz gec vuruldugu icin ikinci icin gec kalinmis oluyormus 30. Haftadan sonra sakincaliymis as. 5 yil icin de de olmadim. Cuma kendi doktorumla randevum var soracagim ona.

Ayyyyy benim nette görüp de beğendiğim Beşik bu çok çok güzel olmuş canım. Iyi Günler'de kullansın kızınız inş. Ne kadar mal oldu canım?
Canim tahtalari su bazli vernigi falan 200 tl ye falan denk geldi diye hatirliorum. Net olrak esime sormam lazim. Iyi dileklerin icicooook tesekkur ederiz.

Eğer yıkama kapasitesi kadar kurutmaya çalışıyorsan kurutmaz. Benim makinem bosch kurutma+yıkma 7 kg yıkıyor ama 4 kg kurutuyor.

Canım benim çok çok geçmiş olsun. Allah zamanı gelince göstersin bi daha o sancıları inş.

Benimde hem kurutma hem yıkama ama benim kurutma seçeneklerinde hassas kurutma var acaba ondada çekme yaparmı ki?
Cnm pamuklular normal yıkama ısısında bile ilk yıkamada 1 cm kadar çekme yapar.. ne olursa olsun pamuklu ürün ne kadar çok ısıya maruz kalırsa o kadar çeker.. bence risk alma..

erken başlamışsın yıkamaya kuzucum bu arada bnm makinede ariston hotpoint gayet güzel bir ürün..
Ben hastane cikisini duz beyaz aldim tul kirdele cicek tas falan kullanip susleyecegim. Internnette gormustum ben yaparim bunu dedim sivadim kollari. Simdi onlari yikadim sadece. Utuleyip susleyecegim. Hazir olsun hastane cikisi findigiinnn

Benimde geçmek bilmeyen mide yanmalarım var doktor rennie verdi devam ederse de yapacak birşey yok çekeceksin dedi Birde istersen şunu dene mide ağrıları ve bulantılarına iyi geliyor; bildiğimiz buzdolabı poşetini midenin üzerine koy tenine yapışacak üzerine kıyafetini çekebilirsin bu şekilde bekle biraz etki etmesi lazım. Normalde işe yarıyor ama hamilelikte yarar mı emin değilim

Bana da tek sefer vurdular canım.Hatta herkes 2 sefer gidiyor die bende hemşireye sordum 2.si için ne zaman geleyim dedim.Gerek yok zaten liseyken bu aşı olunuyo tekrar vurulmanıza gerek yok dedi.
Evet lisede bir asi olmustk hepatit b asisiydi biri bitane daha vardi ama hatirlamiyorm demekki o tetanozmus. Hadi insallah korur bu asilar bizi.

Canim benim cokk gecmis olsun. Aman kalkma sakin yat dinlen. Rabbim evladini sana bagislasin insallah dualarim seninle olacak. Bunu tetikleyen sey neymis soyledimi doktor

16. Haftalarda vari canim bende doktor gaviskon verdi ama ben surp icemedigim icin kullanmadim sonra rennine verdi cigneme hapi o cok iyi geldi canim.

kızlar doktorum aradı her şey yolundaymışşekerden korkuyordum ama normal dedi. buarada artık su tüketimini daha da artırmamız gereken bi döneme girdiğimizi ve bol bol su tüketmemi söyledi. bugün bende çıkışta kızım için bi şeyler bakıcam da alt açma setleri alan var mı ne düşünüyorsunuz. şu pofuduk peluşlar çok tatlı geldi bana

Kacinci haftayadek yapilabiliyo canim onu anlamadim sezeryan onceside eger yapilmamissa anne yapiyorlarmi

hiç bi fikrim yok sanmıyorum.. ama gebelikte yapılıyorsa vardır bi sebebi..
Asi bizi korumadindan cok bebegimizi korumasi acisindan cok onemli. Biz illaki tatanoz asisini 3 doz olduk zaten dogumdan bugune kadar bebisin bagisiklik kazanmasi icin asi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…