Ayyyyy benim nette görüp de beğendiğim Beşik buDun konusmustuk hastane ikram suslemeleri uzerine hastaneye gelenler icin yaptigim kolonya siselerim, suslemesi henuz bitmemis olan sato seklinde kapi susumuz ve birdeee canim kocamin kizimiz icin yaptigi el emegi besik :) bu besigi evlenmeden once internette gorup kesin alalim bundan beegimiz oluna demistik ama daha sonra yurt disinda yapilmis olan tasarim ve tek urun oldugunu satisi olmadigini ogrenince kocacim sivadi kollari ben yaparim bunu kizima dedi ve yapti :)icine dosegini falan henuz hazirlayamadim ama birde lohusa serbeti takimimi susledim ama o suan annemin evinde orada yapmistim onu o yuzden fotograflayamiyorm...
Canim simdi aile hekimliginden geliyorm. Dun yaptilar 1. Dozu bana cok akilli ebe gecen ay geldigim kontrolde dosyama ilk doz asi yapildi diye isaretlemis oysaki yapmadilar. Bn simdi ikinci dozu olacakken 1. Dozu oldum. 2. Doz icin 1 ay beklenmesi gerekiormus ama ilk doz gec vuruldugu icin ikinci icin gec kalinmis oluyormus 30. Haftadan sonra sakincaliymis as. 5 yil icin de de olmadim. Cuma kendi doktorumla randevum var soracagim ona.cnm son 5 yıl içinde vurulduysan tek doz vuruyorlar.. ben 3 doz olucam 2 doz hamileyken vuruldum 3. doz kasım ayında dedi hemşirem bebekle geldiğinde yaparız sanada ben not aldım dedi.. sen vuruldun mu daha önce..
Dun konusmustuk hastane ikram suslemeleri uzerine hastaneye gelenler icin yaptigim kolonya siselerim, suslemesi henuz bitmemis olan sato seklinde kapi susumuz ve birdeee canim kocamin kizimiz icin yaptigi el emegi besik :) bu besigi evlenmeden once internette gorup kesin alalim bundan beegimiz oluna demistik ama daha sonra yurt disinda yapilmis olan tasarim ve tek urun oldugunu satisi olmadigini ogrenince kocacim sivadi kollari ben yaparim bunu kizima dedi ve yapti :)icine dosegini falan henuz hazirlayamadim ama birde lohusa serbeti takimimi susledim ama o suan annemin evinde orada yapmistim onu o yuzden fotograflayamiyorm...[/QUOT
Hepsi çok güzel olmuş beşiğe bayıldım :) şişelerin içine simli ne koydun?
Canim tahtalari su bazli vernigi falan 200 tl ye falan denk geldi diye hatirliorum. Net olrak esime sormam lazim. Iyi dileklerin icicooook tesekkur ederiz.Ayyyyy benim nette görüp de beğendiğim Beşik buçok çok güzel olmuş canım. Iyi Günler'de kullansın kızınız inş. Ne kadar mal oldu canım?
Maşallah canım benimşimdi dr dan geldim kızlar. meleğim 1 kilo 200 gr olmuşartık çok hızlı büyüme sürecine girdik hayırlısı bakalım
Eğer yıkama kapasitesi kadar kurutmaya çalışıyorsan kurutmaz. Benim makinem bosch kurutma+yıkma 7 kg yıkıyor ama 4 kg kurutuyor.Canım bîzde arçelik hem Yıkamalı hem kurutmalı var kaç kere kurutma yaptınız dersen 5 kere olmamıştır hiç işe yaramıyor fikrimce nemli kalıyor o yüzden ben memnun degilim Bebek içinde ne kadar saglıklı olur bilemiyorum
Nerden aldın canım? Baya uygunmuş. Genelde 20 tl civarında.Aynen canim ben gecen emzirme sutyenI aldim 4 tane 5 6 tl ye inmisdi normal fiyati 21 miydi neydi tam hatirlamiyorum
Canım benim çok çok geçmiş olsun. Allah zamanı gelince göstersin bi daha o sancıları inş.Kızlar slm zor gunler gecırıyorum cuma gunu cok agrım oldu acıle gıttım hamıle oldugum ıcın kadın doguma yonlendırdıler kendı doktoruma gıttım hersey normal dedı sadece sol yanım acıyodu bebegın kafası burda o yapıyo olabılır dedı magnezyum verdı gecmezse tekrar gel dedı ılac bıraz ıse yaradı gıbı ama gece sancıyla uyandım tum karnıma yayılmıstı ıkı dakıkada bır keskın sancılar vardı kadın dogum hastanesıne gıttım acıl nst ye bagladılar dogum sancın baslamıs dedı doktor hemen durdurmamız lazım yoksa erken dogum olcak dedı. Bu erken dogum da olmnaz dusuk olur dedı dusuncesız doktor. Dunya basıma yıkıldı sankı uc gun yattım taburcu oldum agrı hıssetmıyorum ama nst de cıkıyor. Tuvalet dısında ayaga kalkmak yasak. Surekklı yatıyorum. Bana cok dua edın. Rabbım bebegımı bana bagıslasın. Psıkolojık olarak cokmus durumdayım. Kendınıze cok dıkkat edın hersey bı anlık cok korktum
Sagol canim benimohh mis afiyet olsun cnm.. yarın bende temizliğe başlıcam şöylee dip köşe bi temizlik yapayım..
Cnm pamuklular normal yıkama ısısında bile ilk yıkamada 1 cm kadar çekme yapar.. ne olursa olsun pamuklu ürün ne kadar çok ısıya maruz kalırsa o kadar çeker.. bence risk alma..Benimde hem kurutma hem yıkama ama benim kurutma seçeneklerinde hassas kurutma var acaba ondada çekme yaparmı ki?
Bir kac bebek dergisinde okumustum daha once kirtma makinesinde kurutmak saglikli degil diye. Ama kullananlar da var arada kalmistim ama cozumu camekanli arka balkonumda kirutmak olarak buldum ben.Bende var ben kurutma makinasında kurutacağım canım.
Ben hastane cikisini duz beyaz aldim tul kirdele cicek tas falan kullanip susleyecegim. Internnette gormustum ben yaparim bunu dedim sivadim kollari. Simdi onlari yikadim sadece. Utuleyip susleyecegim. Hazir olsun hastane cikisi findigiinnnerken başlamışsın yıkamaya kuzucum bu arada bnm makinede ariston hotpoint gayet güzel bir ürün..
Benimde geçmek bilmeyen mide yanmalarım var doktor rennie verdi devam ederse de yapacak birşey yok çekeceksin dediKızlar ne olur yardım edin bayılacağım şimdi. Benim hamile kalmadan önce reflü problemim vardı. Şu iki gündür daha da arttı ve artık yemek yerken yediğim her lokmada sancı çekiyorum , lokmalar mideme inerken midem ağrıyor. Çok acı çekiyorum yemin ediyorum. Üstelik yemek yemediğimde bile yanmalar , mide krampları oluyor. İki büklüm dolaşıyorum. İlaç içmem lazım. Var mı benim gibi olan doktorumu da aramak istemiyorum ama uyuyamıyorum bile. Bu arada göbeğim çıkmaya başladı 2 günde
Evet lisede bir asi olmustk hepatit b asisiydi biri bitane daha vardi ama hatirlamiyorm demekki o tetanozmus. Hadi insallah korur bu asilar bizi.Bana da tek sefer vurdular canım.Hatta herkes 2 sefer gidiyor die bende hemşireye sordum 2.si için ne zaman geleyim dedim.Gerek yok zaten liseyken bu aşı olunuyo tekrar vurulmanıza gerek yok dedi.
CAnim hello babyden markasi little dreams shok oldum fiyati gorunce acaba 4 tane yetermiNerden aldın canım? Baya uygunmuş. Genelde 20 tl civarında.
Canim benim cokk gecmis olsun. Aman kalkma sakin yat dinlen. Rabbim evladini sana bagislasin insallah dualarim seninle olacak. Bunu tetikleyen sey neymis soyledimi doktorKızlar slm zor gunler gecırıyorum cuma gunu cok agrım oldu acıle gıttım hamıle oldugum ıcın kadın doguma yonlendırdıler kendı doktoruma gıttım hersey normal dedı sadece sol yanım acıyodu bebegın kafası burda o yapıyo olabılır dedı magnezyum verdı gecmezse tekrar gel dedı ılac bıraz ıse yaradı gıbı ama gece sancıyla uyandım tum karnıma yayılmıstı ıkı dakıkada bır keskın sancılar vardı kadın dogum hastanesıne gıttım acıl nst ye bagladılar dogum sancın baslamıs dedı doktor hemen durdurmamız lazım yoksa erken dogum olcak dedı. Bu erken dogum da olmnaz dusuk olur dedı dusuncesız doktor. Dunya basıma yıkıldı sankı uc gun yattım taburcu oldum agrı hıssetmıyorum ama nst de cıkıyor. Tuvalet dısında ayaga kalkmak yasak. Surekklı yatıyorum. Bana cok dua edın. Rabbım bebegımı bana bagıslasın. Psıkolojık olarak cokmus durumdayım. Kendınıze cok dıkkat edın hersey bı anlık cok korktum
16. Haftalarda vari canim bende doktor gaviskon verdi ama ben surp icemedigim icin kullanmadim sonra rennine verdi cigneme hapi o cok iyi geldi canim.Kızlar ne olur yardım edin bayılacağım şimdi. Benim hamile kalmadan önce reflü problemim vardı. Şu iki gündür daha da arttı ve artık yemek yerken yediğim her lokmada sancı çekiyorum , lokmalar mideme inerken midem ağrıyor. Çok acı çekiyorum yemin ediyorum. Üstelik yemek yemediğimde bile yanmalar , mide krampları oluyor. İki büklüm dolaşıyorum. İlaç içmem lazım. Var mı benim gibi olan doktorumu da aramak istemiyorum ama uyuyamıyorum bile. Bu arada göbeğim çıkmaya başladı 2 günde
Kacinci haftayadek yapilabiliyo canim onu anlamadim sezeryan onceside eger yapilmamissa anne yapiyorlarmibana hemşirenin anlattığı 2007 yılında bir kadın doğum esnasında tenonoz virüsü kapmış ve bu sebepten anne ve çocuğu kaybetmişler ondan sonra çıkan genelgede sağlık bakanlığı doğum masasında dahi olsa bulduğununz her gebeye tenonoz aşısı yapın yönündeymiş ilk yapılan aşı 1 ay ikinci yapılan 1 yıl üçüncü yapılan 5 yıl dördüncü 15 yıl ve beşinci yapılan aşı ömür boyu koruyormuş
Asi bizi korumadindan cok bebegimizi korumasi acisindan cok onemli. Biz illaki tatanoz asisini 3 doz olduk zaten dogumdan bugune kadar bebisin bagisiklik kazanmasi icin asi.hiç bi fikrim yok sanmıyorum.. ama gebelikte yapılıyorsa vardır bi sebebi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?