- 27 Ocak 2011
- 1.989
- 1.672
- 358
- 34
Hadi gounnaydin canim iui cikmasina cok sevindim. Ben almayacagim alt acma seti primaninkilerden kullanacagim.kızlar doktorum aradı her şey yolundaymışşekerden korkuyordum ama normal dedi. buarada artık su tüketimini daha da artırmamız gereken bi döneme girdiğimizi ve bol bol su tüketmemi söyledi. bugün bende çıkışta kızım için bi şeyler bakıcam da alt açma setleri alan var mı ne düşünüyorsunuz. şu pofuduk peluşlar çok tatlı geldi bana
Yok canim suan kendi isime zor yetosiyorum onlari suslerkende esim yardim etti. Begenmene cooooook sevindim :) daha guzelleri sizin olsun :)Kolonyaların şimdiye kadar gordükleriö arasında en güzel olanı sipariş alıyormusun?
Bence yeterli gibi canım. Peki nerden aldın canım?CAnim hello babyden markasi little dreams shok oldum fiyati gorunce acaba 4 tane yetermi
Hello baby diye bi magaza canim.ordan aldim kilotlarda vardi ama buyuk bedenler bitmis((Bence yeterli gibi canım. Peki nerden aldın canım?
Sağ tarafa dönüp uyumanin zararı var mı bilmiyorum ama sırt üstü sakıncalı dediler hiç rahat edemiyorum zaten böyle giderse yakinda koltukta ayaklarimi uzatıp ayakta uyucam gibi geliyorBen de sol tarafıma dönüp uyuyamıyorum,
Gece her gözümü açtığımda ya sağıma dönmüş oluyorum ya da sırt üstü
Umarım zararlı değildir sağa dönüp uyumak:S
Onları yapacak halim bile yok dün akşam yemeği eşim yaptı adam bi de nobetten çıkıp gelmişti 4 saatlik uykuyla duruyordu Allah razı olsun ya. Hava da çok sıkkın ondan mıdır anlamadım. 1.5 ay oldu tasinali halen işlerim bitmedi ve 2 hafta sonra memlekete gidicem bitirmem lazım da bu totoyla zorBende ev daginik otesi durumda camasirlari makineye atiyorum bulasiklari makinaya atiyorum bitiyo pil ev nolcak yerleri kim silicekkkk offf bide yemek Allahim guc verrrr bugun de ev temizliyi yapamicam heralde kafama uykusuzlukdan halsizlikden yildizlar donuyo)))
Halen geçerli midir bu fiyatlar bizde yakınız ama ancak yarın gidebiliriz yada kalmismidir acaba birde alt çamaşır almam gerek var mıdırCAnim hello babyden markasi little dreams shok oldum fiyati gorunce acaba 4 tane yetermi
tek bir tarafa yatmakta çok yoruyor dönmekte gerek aman zor ya geçen gece kollarım çok ağrıdı doğursamda kurtulsam demişim ağlarken eşimin rüyasına girmiş erken doğum yapıyomuşumSersem gibi oluyorum gerçekten ve hiç bir iş yapamıyorum çok rahatsız oluyorum
Bir kaç kez deliksiz uyudum geçen hafta sadece sol a dönüp hiç kıpırdamadan sabaha kadar öyle uyumusum kalktigim da resmen ezilmisti sol tarafım
Aynen cnm)))benim kocis cok guzel dagitmayi biliyor mukemmel otesi uzerine tanimam kocisimin o konuda seninki iyi yine yemek yapiyo benimki yemek lazim diyince hemen eli telefonda siparis ediyo yada askim istersen bi tost yapayim diyoo ay kiyamammmmSağ tarafa dönüp uyumanin zararı var mı bilmiyorum ama sırt üstü sakıncalı dediler hiç rahat edemiyorum zaten böyle giderse yakinda koltukta ayaklarimi uzatıp ayakta uyucam gibi geliyor
Onları yapacak halim bile yok dün akşam yemeği eşim yaptı adam bi de nobetten çıkıp gelmişti 4 saatlik uykuyla duruyordu Allah razı olsun ya. Hava da çok sıkkın ondan mıdır anlamadım. 1.5 ay oldu tasinali halen işlerim bitmedi ve 2 hafta sonra memlekete gidicem bitirmem lazım da bu totoyla zor
Canim gecerlidir heralde hic kacirma valla sudyenler vardi ama kulot beden kac bilmiyorum onlarda minik bedenlerdi.sen nerde oturuyorsunki komsumuyuz yoksa))))Halen geçerli midir bu fiyatlar bizde yakınız ama ancak yarın gidebiliriz yada kalmismidir acaba birde alt çamaşır almam gerek var mıdır
Evet işte kalktigim da sol tarafım ezilmiş oluyor. Dönerken de çok zorlanıyorum bende sabah ağladım ne olacak böyle daha şimdiden diye ya bi yerlerim ağrir ya burnum tıkanir illa yatamamtek bir tarafa yatmakta çok yoruyor dönmekte gerek aman zor ya geçen gece kollarım çok ağrıdı doğursamda kurtulsam demişim ağlarken eşimin rüyasına girmiş erken doğum yapıyomuşumallah korusun 3 ayı da atlatırız inş.
Yok valla kimse benim ki gibi dagitamaz bagiriyorum artık topla şu evi yoksa ben yapmak zorunda kalacam ve sonra daha kötü olucam diyorum ya adam toplarken daha çok dağıtıyorAynen cnm)))benim kocis cok guzel dagitmayi biliyor mukemmel otesi uzerine tanimam kocisimin o konuda seninki iyi yine yemek yapiyo benimki yemek lazim diyince hemen eli telefonda siparis ediyo yada askim istersen bi tost yapayim diyoo ay kiyamammmmkocisimeee
Canim gecerlidir heralde hic kacirma valla sudyenler vardi ama kulot beden kac bilmiyorum onlarda minik bedenlerdi.sen nerde oturuyorsunki komsumuyuz yoksa))))
eline sağlık bitirince paylaş da görelim cnm..Ben hastane cikisini duz beyaz aldim tul kirdele cicek tas falan kullanip susleyecegim. Internnette gormustum ben yaparim bunu dedim sivadim kollari. Simdi onlari yikadim sadece. Utuleyip susleyecegim. Hazir olsun hastane cikisi findigiinnn
kullan atlar daha mı kullanışlı diye düşünüyorsun, mantıklıHadi gounnaydin canim iui cikmasina cok sevindim. Ben almayacagim alt acma seti primaninkilerden kullanacagim.
çok şükür atlattın sende sıra bende p.tesi dr kontrolüm var ve şeker yüklemesi bakalım nasıl geçecek.. bu arada alt açma çok kullanışlı cnm bir yere giderkende yanına aldığında bebeğine ait bir yatak alanı sağlıyor, tavsiye ederim..kızlar doktorum aradı her şey yolundaymışşekerden korkuyordum ama normal dedi. buarada artık su tüketimini daha da artırmamız gereken bi döneme girdiğimizi ve bol bol su tüketmemi söyledi. bugün bende çıkışta kızım için bi şeyler bakıcam da alt açma setleri alan var mı ne düşünüyorsunuz. şu pofuduk peluşlar çok tatlı geldi bana
Hamile olmayan bir arkadaşım geçen hafta kullandı. O da çok fazla sarı kokulu akıntı yaptığını söylemişti. İçindeki iltihap akıyor demişti. Sanırım aynı şeyi yaşamışsınızBir sorum olacak vajinal mantar dan dolayı doktorum fitil verdi zaten başka ilacı yok dedi. 3 taneydi kandil gecesi unuttum daha doğrusu eşim nobetteydi bende evde yalnizdim korkudan daha çok tuvalet ihtiyacı duyuyorum o zamanlarda koymadim. Daha önce koyduğum da da aynı Şey oluyordu ama dün kü daha farklıydı. İçimden birseyler aktı durdu öyle ki iç çamaşırım pijamam bacak arası ve biraz daha fazlası komple islakti. Suyum geldi diye düşündüm çok korktum ama bebis kıpır kıpır. Doktora gitsem mi yoksa enfeksiyon mu çözülmüştür bilemedim
Beylikduzu csnim aynen haramideredeydI benim gitdiyim hellobaby de baska yerlerdede varmidir bilmiyorum...hemen git kacirmaaa cok uygun fiyat o sudyenler senin bebis kiz mi erkek mi canim indirimde erkek bebekler icin esofman altlarida vardi vallah evde fln giydiririm diye hic kacirmadim alayim dedim 5 tane aldim 16 tlden galiba 6 tl inmisdi kacirirmiyim aslaaaaaaaYok valla kimse benim ki gibi dagitamaz bagiriyorum artık topla şu evi yoksa ben yapmak zorunda kalacam ve sonra daha kötü olucam diyorum ya adam toplarken daha çok dağıtıyor
bi de komsuyuz sanırım Haramidere sanayi civarindayim sen nerde oturuyorsun
bana öyle geliyor diğerinin kılıfını çıkar yıka kurusun ütüle tak çoook uzun iş:) sanki biraz tembel mi düşünüyorum :):):):) ama diğerlerini çok beğenip illa almak istiyorsan al bezi değiştirirken kullan at koyarsın üstüne .kullan atlar daha mı kullanışlı diye düşünüyorsun, mantıklı
Sarı değil hatta eriyen fitil tortusu gibi beyaz beyaz akıntı olmuştu bebeğin hareketleri içimi rahatlatıyor ama bilemedimHamile olmayan bir arkadaşım geçen hafta kullandı. O da çok fazla sarı kokulu akıntı yaptığını söylemişti. İçindeki iltihap akıyor demişti. Sanırım aynı şeyi yaşamışsınız
bu gün ancak pazara çıkacağım off ya ancak yarın gidebilirim ona da yine eşimi beklicem büyük ihtimalle tek başıma tansiyon problemi nden dolayi izin vermeyecektir :) bebeğim erkek canım :)Beylikduzu csnim aynen haramideredeydI benim gitdiyim hellobaby de baska yerlerdede varmidir bilmiyorum...hemen git kacirmaaa cok uygun fiyat o sudyenler senin bebis kiz mi erkek mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?