Çok haklısın canım. Ben de evde yatanlardanım. Çok zor oluyor, vakit geçmiyor. Yapcak bişi yok, sayılı gün katlanıcaz. Bir de ev çok dağılıyor. Dağınıklığın içinde yatmak da çok yoruyor beni
Ayniymis agrilarimizCanım o ağrıyı bende yaşıyorum sadece sağ tarafa sırt bölgesi ve ön kaburga kısmı ben evde olduğum halde bir saat otursam agrım oluyor sen bir de çalışıyorsun allah kolaylık versin
Benim bebeğin kafa sağ tarafta dönmedi daha acaba o mu ağırlık yapıyor diyorum ama bilmiyorum artık katlanacagiz. Allah kolaylik versin çalışırken çok çok zordurAyniymis agrilarimizogleden sonra hic durmadan calisiyorum bide ben. Kuyruk hic bitmiyo ve sag kolumu cok kullaniyorum para al ver makbuz kes kopar ver derken sag taraf iptal su an...
Amin canim sagol. Benim bebegim de oyle sag tarafta hep.onun etkisi buyuk sanirimBenim bebeğin kafa sağ tarafta dönmedi daha acaba o mu ağırlık yapıyor diyorum ama bilmiyorum artık katlanacagiz. Allah kolaylik versin çalışırken çok çok zordur
@kattina eminönünü biliyordun değil mi katti sen? :) kızılhan'ı duydun mu hiç? Ben kolonya şişesi falan almak istiyorum, kendim dolduracağım bir de aynadan motifler harfler var ya onlardan almak istiyorum. Kurdele, ip, kutu vs de almam gerekiyor başka işlerim için. Eminönüne gitmişken bu şişeleri ve aynaları da alayım diye düşündüm ama uzun yürüyüşler yasak bana. Nokta atışı yapmam lazıminternetten bulduğum tüm yerlerin adresi kızılhan görünüyor ve kahve dünyasının yanındaki sokağa yakın bir yerde görünüyor. senin bir bilgin var mı bu han hakkında?
Canım ben kına gecemde küçük kavanozlara bonibon koyup sticker tasarlayıp suslemistim. Ve Akgün Züccaciye. Com dan sipariş etmiştim. Hiç kırık olmadan gelmişti aklında bulunsun
Canım morhipodan almıştım baya oldu markasını bilmiyorum kaldırdım valla :)nerden aldin hangi marka :) ben de bikiniyle ortalarda pek dolasmayim ustune elbise mayo ustu alayim diyorum ama bulamadim henuz
geçen Perşembe girdim ben kasılmam olduğu için. 32 den sonra başlayacak doktor.Bu arada kızlar ben dün NST ye girdim. Bundan sonra her hafta giricem herhalde.
Girmeye başlayan var mı?
Bende banyo ve genel temizlik ürününden çok memnunumBen ilk evlendiğinde kullanmıştım misk, fakat deterjanlarından hiç menun kalmadım iç çamaşırlarım beyaz bluzlarım mosmor oldu, hatta çok para verip bi bluz aldım kısa sürede atmak zorunda kaldım hala için yanar. Deterjan dışındaki tüm ürünlerinden memnundum ama
Biz bu aralar büyük eşyalarıyla, odasıyla uğraşıyoruz, ev darmaduman. O yüzden daha süsleme işlerine girişmedim yoksa bende dünya kadar malzeme var zaten sabun yaptığım için. Bu arada zevklerimiz aynı herhalde ben de bebek çikolatası yerine küçük kavanoz düşünüyorum.Aynen.. Geçen kendi kendime dedim evimi toplayıp temizlemeyi özleyeceğimi hiç ama hiç düşünmemiştim.. Sanki ev üstüme üstüme geliyor ki haftada bir temizleniyor ve eşime göre hiiç dağınık değil.. Ama ben her sabah odaları toparlayıp kabaca toz alıp evden öyle çıkardım, temizliğin hariicnde bir kere de kendim süpürürdüm.. Okul iş koşturmacasından sonra pat diye evde kalınca çok bunaldım. En iyisi el oyalayan bebek hazırlıkları sanırım :) gel sen de başla şu bir haftadır çok iyi geldi banabana uzun süre oturmamamı da söylemişti doktorum. Hafif kaykılarak otur en azından demişti. Öyle oturup kesip yapıştırıp dikebiliyorum :)
Aa süper oldu öğrendiğim çok teşekkür ederim :) ben de çikolata yaptırmayıp en minik boy metal kapaklı cam kavanozlara bonibon ya da badem şekeri koymayı düşünüyorum :)) hem kolonya şişesi hem de bunları gidemezsem dediğin siteden sipariş vereyim
Eki Görüntüle 1569659 Eki Görüntüle 1569660 bu sekilde yapmıştık kardeslerimle suslemistim. Çok da uygun à gelmişti
Anladım canım geçmiş olsun. Ben de daha önce yattığımda nst değil de tokoya bağlamışlardı bikaç kere, nst küçük bebeklerde pek etkili değil sanırım ondan ama beni artık rutin her kontrolümde alacak herhalde. Nstye bağlayan hemşire de şaşırdı, senin haftan erken niye gönderdiler diye de o yüzden merak ettim başka giren var mı diye.geçen Perşembe girdim ben kasılmam olduğu için. 32 den sonra başlayacak doktor.
Eki Görüntüle 1569659 Eki Görüntüle 1569660 bu sekilde yapmıştık kardeslerimle suslemistim. Çok da uygun à gelmişti
Ay ne guzell bosver cnm kuzularimiz daha bizi cooook uykusuz birakcaklar insallah ben daha hissedemiyorum kafasimi bacagimi bide benimki fazla hareketli degil uykucuKızlar bebeğim beni uyutmuyor sol yanımda ayağı sanırım döndüğümde yatmak için resmen vuruyor elimi koyuyorum sertlik hissediyorum çok güzel bi duygu ama baya uykusuzluk çekiyorum(
Canım benimde öyle 8 kilo aldım fakat doktorum çok dedikızlar günaydın. biraz önce tartıldım 8.5 kilo almışım. hamileliğim düşündüğümden güzel oldu valla. top gibi karnım var sadece. öyle ki gören çok beğeniyor. doğumdan sonra hiçbir şey kalmaz diyorlar. inşallah öyle olur . şu hiç kilo almayanlara da şaşıyorum doğrusu. bebek zaten 1.5 kilo suyu eşi filan en az 3 4 kilo almak gerekmez mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?