Ben 2 kapılı alcaktım ama beğendiğim modelin sadce 3 kapılısı vardı öyle aldım.gunaydin kizlarr :) bebek odasina dolap 2 kapi mi 3 kapi mi onerirsiniz :) halisiydi perdesiydi biz anca bunlari halledebildik dún alisveris guzelmis ama yorucu :)
günaydıngunaydin kizlarr :) bebek odasina dolap 2 kapi mi 3 kapi mi onerirsiniz :) halisiydi perdesiydi biz anca bunlari halledebildik dún alisveris guzelmis ama yorucu :)
Daha dur bakalim canim 34 35 haftalarda dahada agirlasacaz:))) bebiklerimiz saglikli olsunda napalim katlanicaz artikuykusuz geceler başladı gerçekten. niye uyuyamıyorum karnım tok sırtım pekbu saatte uyanınca gün biter mi. of off.
Eminönü çok kalabalık oluyor özellikle öğlen ve sonrası. sabah erkenden gitmek gerek bu sıcaklarda bazen adım bile atılamıyor. eğer riskli bir durumunuz varsa netten sipariş verin bence...Ben de aynısını dedim bugün eşime belki gitmişimdir ama gittiğim hanların hepsinin adını öğrenemem ki diyeaslında süper olurdu yanımda senin gibi bilgili birinin olması. Senden de baya şey öğrenirdim ama doktor randevumdan sonra eşimle gideceğim gibi duruyor. Anadolu yakasında oturuyorum, karşıya geçmemi geçtim iki sokak ötemdeki tuhafiyeye bile tek başıma gitmeme izin vermiyor eşim bu kadar risklerim varken.. Ama daha sonra mutlaka birlikte gitmek isterim :)
Canim yer sikintin yoksa 3 kapili derim ben ilerisinide dusunmek lazim.gunaydin kizlarr :) bebek odasina dolap 2 kapi mi 3 kapi mi onerirsiniz :) halisiydi perdesiydi biz anca bunlari halledebildik dún alisveris guzelmis ama yorucu :)
prima yenidoğan aldım canımkızlar bebk bezini kaç paket kaç beden aldınızbide hangi marka.
İyi günlerde kullan canım alışverişin büyük parçaları bitmiş maşallah :) artık bebişinin odasını yapınca paylaşırsın, eminim çok güzel olucakdün kimdi hatırlamıyorum ama 2000 TL civari bebek odası takımı arıyordu biri; ben dün mothercare'den aldım, kampanya varmış. dolabı çok küçük ama ben ikea'dan fln tamamlarım artık bişeyler.. @cryofangel next2me nin dove grey'ini aldım dün canım tek tük bulunuyor mothercare mağazalarında haberin olsun... bebek arabasını da hallettim bugaboo bee 3 aldım, ana kucağı da maxi-cosi kullanan var mı bilmiyorum ama umarım memnun kalırım.. büyük başlar bitti artık baya rahatladım :)
tac tan yaptiriyorum perdeyi .hali konusunda saray halidan begendim bi tane ama makinede yikananlar daha iyiymis sanirimBen 2 kapılı alcaktım ama beğendiğim modelin sadce 3 kapılısı vardı öyle aldım.
Ben de halı perde işini nasıl halledicem, onu düşünüyorum. Var mı öneriler?
kızlar bebk bezini kaç paket kaç beden aldınızbide hangi marka.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?