2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Bu arada kızlar ben dün NST ye girdim. Bundan sonra her hafta giricem herhalde.
Girmeye başlayan var mı?

Şu günlerde bana da bi korku geldi tekrar, nasıl doğuracam korkusu
Ödüm kopuyor ya, eskiden doğum hikayelerini okuyunca rahatlıyordum şimdi korkuyorum:)
ya ben doğum yaptığım çocuk baktığım halde o korku bende çok şiddetli vardı taki geçen haftaya kadar oğlanı havuza yazdırdım bi bayanla tanıştım orda neyse muhabbet esnasında çok korktuğumu nasıl yapcağımı bilmediğimi söyledim öyle bi laf dediki (beceriksizseniz bilemem ama ) gibi bi cümle çok zoruma gitti evet gayet becerikliyim ve inan çokta teşekkür ettim o baya içimden kendime getirdi beni diyebilirim.
hep kendine güven olurmu biz bunu yapabiliriz bu bizim için çok büyük bi nimet.

Cok kilo Alınca hızlıca veriyorsun zaten, ben 24 den sonrasını saymamıştım sinirden ama doğumla ilk 2 haftada 12 kilo otomatik gitmişti. Son haftalar kiloyu bebiş alıyor zaten. Önemli olan doğum sonrası süt olacak diye eskilere kanmayıp dikkatli beslenmen bence. Yanlış hatırlamıyorsam emziren anneler günlük 500 kalori yakıyor Demişti doktorum. Sağlıklı beslenip hareket edersen yürüyüş gibi, hızlıca istediğin kiloya ulaşabilirsin

İstanbul U düşünüyorum cnm, İtalya da sistem dogum giderlerini karşılıyor galiba, hiç düşünmediğimden bakmadımda ama sezeryan düşündüğümden buranın Saglık sistemine güvenmiyorum, normal olsa doğal Birsey zaten, Dünya'nın %60 ı Dr a gitmeden evde doğurduğunu düşünürsek , herhangi bir sorun olmazsa tamamen doğal ve Güvenli bir doğum modeli düşünmeden kalırdım burada... Peki senin bilet niye o kadar tutuyor anlamadım, neredeydin ki sen?

sağlıkocağındaki hemşire ile tartıştım ben o yüzden oraya gitmek istemiyorum

bnde hep duaediyorm Allahım gebelikte bana verms olduğun bu iştahsızlık ömur boyu sursun diye!i) normalde istahliydm baya .gebelikten snra ne olacak canım şuan tiksndgm şeyleri isticekmi gercktn merakedyyrm.ins veririm diyorm şişko bir anne olmk istemiyirumm

sağlıkocağındaki hemşire ile tartıştım ben o yüzden oraya gitmek istemiyorum
sağlık ocağını değiştir dr aile hekimini değiştirirsen otomatik hemşirende değişir aksi taktirde bütün aşılara ücret ödüceksin ki karma aşılar 100 tl idi 8 yıl önce.

Oylemi dersin cnm.şimdi ben şuan sadece 3 kg aldım ya ins çok az gitmez kilo.zatyiflamayi çok istyrm çok amanaman fazlam yok ama ben tam zayıf olmk istyrm

Kızlar ben bir şey merak ettim
Hani epiduralde bele bir şey takıyorlar ya
Sonuçta doğumda yatağa yatıyorsun sürtünüyorsun, ne bileyim hareket vs ediyorsun bir şey olmuyor mu??

Sanırım en çok ıkınmaktan korkuyorum ya yapamazsam diye..

Aynen kuzumveben zamanı geldi artık ..az buçuk alsam iyi olur ,giysi kıyafet falan aldık ilk etapta giyebilecegi şeyleri ,şimdi bakıyoruz bakalım ,bitane park yatak beyendim 30.haftadan sonra inş onun siparişini vericez ,yada 32falan :)ozamana kalır inş bebek karnımdada :)kendime bişiy almadım daha pijama ,emzirme südyeni vs

canim dogumdan sonra tedaviye baslanacak su anda gebelikten dolayi mudahale yapamiyorlar sadece bazi gidalari yememem konusunda dr. uyardi...irfan hoca hakikaten cok pozitif bir dr. okulda giden arkadaslarin hepsinin fikri seninle ayni yonde keske dogum nplumu olsa diye istekleri var ama buraya ueni gectigi icin sadece muayene yapiyor olsun o da iyi bir sey kafana takilan bir durumda hemen gidersin canim...

adanada olunca ailen tabii uzaktalar ama bayrama da cok kalmadi canim o zamana kadar esin destek olacak artik...benim ailem karsida ama inan buraya cok ters gidip gelme durumlari cok olmuyor bir de benim annem biraz rahatsiz kiyamiyorum gelsin gitsin diye...sag olsun esim her seyi yapmaya calisiyor elinden geldigi kadar yemek olayini beceremez onu da ben oldugu kadar halletmeye calisiyorum Rabbim eslerimizi basimizdan eksik etmesin canim bu surecte onlarin destegi gercekten cok onemliymis bunu anladim ben...

ay ben hic bir sey bilmiyorum her gun yeni bir sey aklimda bulunsun hastanede soylerim...ben yoksa gobek bagi falan dinlemem evde de yikardim sanirim bir uyaran olmadiktan sonra...

Maşallah canım bende 3 ile 4 arasında gidip geliyorum dediğin gibi en son bebek 1,5 kiloydu daha ne kadar alırım bundan sonra bilmiyorum

Kızlar ben bir şey merak ettim
Hani epiduralde bele bir şey takıyorlar ya
Sonuçta doğumda yatağa yatıyorsun sürtünüyorsun, ne bileyim hareket vs ediyorsun bir şey olmuyor mu??
ben bu epiduralle ilgili okadar çok şey merak ediyorumki
bide öyle çok felaket senaryosu duydumki, yok omurgaya yapılıyomuş iğne, bacaklarını hiç hissedemeyen felç kalan varmış, yok bele taktıkları kayyomuş, aklım oynuyo valla

Ölçme aleti aldım kahvaltıdan önce bi ölçüyorum yedikten bir saat sonra bi ölçüyorum sonra sonuçlari not ettim parmaktan bi iğne batırıp ölçülüyor çok basit akşamlarinkinide not ediyorum
sonuçların nasıl çıkıyor ben de ölçüyorum p.tesi sabah tok biraz yüksek çıktı ama hafta sonu biraz diyeti bozdum sanırım onun için onun dışında gayet iyi

sonuçların nasıl çıkıyor ben de ölçüyorum p.tesi sabah tok biraz yüksek çıktı ama hafta sonu biraz diyeti bozdum sanırım onun için onun dışında gayet iyi
Bn de bugün açlık tokluk ölçtürdüm.. Açlık 82 çıktı sonra kahvaltı yaptım bilerek iyi yedim meyve suyu içtim 2 sa sonra 95 çıktı.. Hemşire gayet ii dedi ama acaba dha çok yemem mi gerekiodu, bilemedim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…