2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Ben 2 kapılı alcaktım ama beğendiğim modelin sadce 3 kapılısı vardı öyle aldım.
Ben de halı perde işini nasıl halledicem, onu düşünüyorum. Var mı öneriler?
kızlar benim odam biraz büyük o Yüzden 4 kapılı yaptırdım. odamızda da denizci konsepti yaptığımız için perde düz beyaz zebra yanına da denizci tül perdeden kanat yaptırdım. halı bakmadım henüz onu da düz renk alıcam. her şey gelsin dedim en son halıya da bakarız artık .

anladım canım..no problem ozaman..

bigiler için tşk ederim canım..baya faydalı oldu eşim depo yapma peşide sürekli.2 bedende almış :)))laf anlatamıyorumda..

Ya ben nette okumuştum: primada sızdırmazlığı sağlayan şey o içerisine konan su emici madde var ya onun fazla olmasıymış. Hatta bezini doldurduğunda koku yaparmış fazla olduğundan. Bu madde de kimyasal olduğundan fazla kullanılması zararlı olabilir vs deniyordu hatta üreme sistemini etkilermiş diyordu bi blogda kararsız kalmıştım huggies de aynıymış, molfix alırım diyordum ama sizin dedikleriniz de çok mantıklı yani hava geçiriyor olması tüm gün bez içinde kalacak yavrucaklar için önemli bilemedim.. Bu konuda bilgisi olan var mı? Zararlımıdır gerçekten?

uykusuz olunca bugün baya sinirli uyandım. sabah sabah herkesi parçalamak istiyorum ;(
oyyy kıyamam...yazın etkiside çok uykusuzlukta...bende saat 12-1'e kadar dolanıyorum evin içinde sonra yorgun düşüp yatıyorum neyseki...

oyyy kıyamam...yazın etkiside çok uykusuzlukta...bende saat 12-1'e kadar dolanıyorum evin içinde sonra yorgun düşüp yatıyorum neyseki...
canım yatağa girdiğimde 1 di. son Zamanları düşünemiyorum gerçekten. Allah yardımcımız olsun hepimizin

Kizlar temmuz ayinada girdik cok sukur bu ayida gecirirswk bisey kalmiyor geriye.sanki gunler gecmiyormus gibi geliyor ama geriye bakinca cabuk gecmis.bir zamanlar kalp atisini konusuyorduk simdi dogumu :) Rabbim hepimize saglikla hayirlisiyla ve tabikide zamaninda kucagimiza almayi nasip etsin.

canım bu duyduklarını bende duymuştum..hatta molfix türk malı onu kullan dediler..kardeşim kullanıyor çok memnun bide burda da çoğunluk prima almış yada alacak o yüzden bizde prima aldık

Oylemi dersin cnm.şimdi ben şuan sadece 3 kg aldım ya ins çok az gitmez kilo.zatyiflamayi çok istyrm çok amanaman fazlam yok ama ben tam zayıf olmk istyrm
Ay sen her 3 kilo dediğinde suratıma bi tokat yiyorum resmen, senden 1 ay gerideyiz ve 10 kg aldım, neyle besleniyorum ben, at mı yiyorum Anlamadım, napıyorsam habire kilo alıyorum

halloluyor hepsi merak etme 1-2 haftasonu içinde :) hoş geldin bu arada yoksun çok uzun zamandır?

yapılıp gelmesi 1 ayı buluyormuş mobilyaların doğru mu?

hoşbulduk :) çok yoğun çalışıyorum gün içerisinde akşam olunca da bayılıp yatıyorum ya bitsin bu işler artııkkkk

canım bu duyduklarını bende duymuştum..hatta molfix türk malı onu kullan dediler..kardeşim kullanıyor çok memnun bide burda da çoğunluk prima almış yada alacak o yüzden bizde prima aldık
Canim kizima prima kullandim bide molfix i deniyim dedim kipkirmizi pisik yapmisti bidahada almadim.

yapılıp gelmesi 1 ayı buluyormuş mobilyaların doğru mu?

hoşbulduk :) çok yoğun çalışıyorum gün içerisinde akşam olunca da bayılıp yatıyorum ya bitsin bu işler artııkkkk
kolay gelsin, benim işlerde yoğun ama ben askıya aldım, sonum pek hayırlı değil... ben mothercare'den aldım orada stoklu çalışıldığı için 15 gün içinde teslim ediliyor ama mobilyacılarda 1 ay yapım süresi var sonra birde bol bol havalandırmak gerekiyor. bu nedenle ilk halledilmesi gereken konulardan.. bebek arabalarında da şu zam olayı var, henüz yansımadı halletmekte fayda var gibi...

Ya bakınca etrafımdakilerde çoğunlukla prima kullanıyor ama içime kurt düşürmedi değil o okuduklarım o emici madde sodyum poliakrilit diye bi maddeymiş ve geçmişte kadın üreme organına zarar verdiği için tamponlardan çıkarılmış ama bebekler üzerindeki etkisi araştırılmamış hiç.. Bir de tribulit (maddenin adını tam hatırlayamadım, okuduğumlink kayıtlıydı bulursam atarım ama bi ara pampersda rastlanmışmbu maddeye) diye bi madde varmış o da hormanel dengeyi etkiliyormuş.. Öyle olunca da o okuduğum blogdaki yazı kafamı kurcaladıkça kurcalıyor.. Şu da var o maddeler tüm bebek bezlerinde var ve hangisini alırsak alalım miniklerimizi o maddelerle illa 24saat temas ettircez hem de aylarca yıllarca.. Oyy bilemedim ki

ben ilk aylar çok tedirgindim napacam ne edecem diye..hatta burayada yazmıştım kısırılık yapıyor vs. diye ..kullanıcaz ama bilemedim bende..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…