2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Arkadaslar yardım biraz rahatsızim öksürük var ama gece uyutmuyo gece şiddetli öksürmemle şu gibi akıntım oldu çamaşırım baya islaninca acile gittik Dr turnusol kağıdına baktı bebegin suyu değil dedi enfeksiyon var dedi ve fitil verdi bebegin hareketlerinde sorun yok ama akıntı devam ediyo sizdede böyle akıntısı olan varmı ?

Akintim oluyor canim ama su gibi degil normal akinti.kendi doktoruna sordunmu?

3'lü takımmış sıfırmış canım..netten bakan arkadaşlar vardı.onlar için attım..ikeanın ürünü sanırım..adam almış kullanmamış satıyor..fiyat konusunda fikrim yok..
Misk canim belmadan haberin varmi napti acaba?

32 de ayrılacaksan zaten sorun yok ki neyi dert etmişler:) herşeyi takmayın kafanıza bu kadar deseydin:))

Benim olmuştu. Mantar vardı fitil kullanmıştım ama geçmemişti, sonradan akıntım çok fazlalaşmıştı ve enfeksiyon demişti doktorum. Tek kullanımlık bi antibiyotik, fitil, krem bir de o bölgenin temizliği için bi su hazırlatmıştı eczaneden. Sonradan geçti çok şükür.

canım fakülteleri bilemiyorum çapada mı olcaktı senin sezeryan? orası iyidir sanırım ama sıradan bir üniv hastanesinde öğrencilere de bırakıyor olabilirler. bilmiyorum tam.

o zaman benim oğlan çok mu hareketli. saatte şuanda 10 tane sayabilirim abartmıyorum.

sağol canım sizlerle paylaşınca içim rahat etti.. ben de aslında damağına hurma değdirmek istiyorum ve zemzem. neticede memleketindeyiz:) evimizde her zaman oluyor burada. zemzemi 5 ltlik şişelerde alıyoruz:) keşke sizlere de gönderme şansım olsa..

Akintim oluyor canim ama su gibi degil normal akinti.kendi doktoruna sordunmu?
Sordum canım bugün tüm gün ameliyat ta olucak yarın gidicem beni muayene eden Dr la kendi Dr um görüştü bebegin suyu olmadigindan eminler onun için yarına randevu verdi tabi ben ister istemez endişe ediyorum

Ben Huggies i tercih ediyorum, her markayı kullandım ama sanki o daha az sızdırıyor. Arka bölÜmde lastiği var, bebişinede beline göre rahatça ayarlayabikiyorsun, ben bu konuda cok rahat ettim. Ama yeni Dogan için Göbek bagını DüşÜnen molfix i ilk zaman kullanırım gibi geliyor. Göbek düşene kadar ha değdi, acaba acırım mı diye Aklım kalıyordu, bunda rahatlarım biraz

Banada tek kullanımlık futilden verdi gece kullandım içinde 3 tane olan antibiyotik verdi gece 1 tane içtim inşallah geçer çok şükür sen atlatmissin

s.arabistandayım canım. Suudiler yaz olunca soluğu türkiyede aldıkları için acayip pahalı, bir de artık hac sezonu başlamış oluyor, korkunç fiyatlar.. tek kişi 3600 civarı

32 de ayrılacaksan zaten sorun yok ki neyi dert etmişler:) herşeyi takmayın kafanıza bu kadar deseydin:))
garip biri normalde de..sürekli bana izne ayrıl rapor al vs gibi şeyler diyordu denk geldiğimizde bende bişey demiyordum..derdi kendini almış..mayısmıydı neydi yine gelmişti böyle büroma aman ha doğum iznini geçirme demişti..sanki ben bilmiyorum ne zaman başlıyor doğum iznim..hayır yani bu kadar ne diye dert ediyorsun kendine dımı..ben izne ayılıyorum diyor haftayada sen çık yıllık izne :)))))bekliyorum diyorum hala laf anlamıyo..neyin korkusu anlamadımki..görende çalıştığım yer özel işyeri onu da benim patronum sanacak.

s.arabistandayım canım, hac sezonu ve Suudilerin istanbul sevdası sayesinde korkunç oluyor bilet fiyatları yazın. ağustosa baktım 3600 3800 civarı gününe göre..

canım fakülteleri bilemiyorum çapada mı olcaktı senin sezeryan? orası iyidir sanırım ama sıradan bir üniv hastanesinde öğrencilere de bırakıyor olabilirler. bilmiyorum tam.
üniversite hastanelerinde öğrenci doluyor ameliyathane..hocalr başlarında oluyor ama bazı şeyleri onlara yaptırabiliyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…