sıfırmış netten alacaklar için link atıyorum http://www.sahibinden.com/ilan/alis...k-komple-3-lu-takim-sifir-ike-219184598/detay
3'lü takımmış sıfırmış canım..netten bakan arkadaşlar vardı.onlar için attım..ikeanın ürünü sanırım..adam almış kullanmamış satıyor..fiyat konusunda fikrim yok..nedir bu? kim satıyor?
Akintim oluyor canim ama su gibi degil normal akinti.kendi doktoruna sordunmu?Arkadaslar yardım biraz rahatsızim öksürük var ama gece uyutmuyo gece şiddetli öksürmemle şu gibi akıntım oldu çamaşırım baya islaninca acile gittik Dr turnusol kağıdına baktı bebegin suyu değil dedi enfeksiyon var dedi ve fitil verdi bebegin hareketlerinde sorun yok ama akıntı devam ediyo sizdede böyle akıntısı olan varmı ?
Misk canim belmadan haberin varmi napti acaba?3'lü takımmış sıfırmış canım..netten bakan arkadaşlar vardı.onlar için attım..ikeanın ürünü sanırım..adam almış kullanmamış satıyor..fiyat konusunda fikrim yok..
dedim yoksa bilgisayarım izleniyormu..çünkü topikte bu konu hakkında çok yazmıştım direk gelip nezamn ayrılıyorsun diye sorması benim 32. haftamda ayrılacam dememle açıklamaya başlaması çok garipti. lafımı bitireydim sonra açıklama yapaydın iyiydi pampa demek isterdim...
Arkadaslar yardım biraz rahatsızim öksürük var ama gece uyutmuyo gece şiddetli öksürmemle şu gibi akıntım oldu çamaşırım baya islaninca acile gittik Dr turnusol kağıdına baktı bebegin suyu değil dedi enfeksiyon var dedi ve fitil verdi bebegin hareketlerinde sorun yok ama akıntı devam ediyo sizdede böyle akıntısı olan varmı ?
Uzun uzun yazman harika olmuş canım çünkü ihtiyacım vardı cidden ne güzel anlatmissin tip Fakültesi bu konuda nasildir acaba ama günde bir sürü ameliyat yapıyorlar iyidir herhalde diye dusunuyorum
Canim benim boşuna geyiği falan yapilmiyorbu işin hamile karnı umumidir herkes dokunabilir
çok haklısın kızıma da yukanmadi hatta özellikle yıkamayın dediler göbeği sekizinci gün düştü 10. Gün yikadik
Kızlar gogsumun kahverengi kısmı pul pul olmuş sanırım sorun çıkartır bu bana kremim gelse 32. Haftayi beklemeden süreceği sanırım bu arada bebek hareketleri için doktorum sordum hareket halindeyken öğlen kadar 1 tekme ogleden aksama kadar 1 tekme hissetmek yeterliymis ben saatte 10 tane mi saymaliyim dedim kahkaha attı adam olur mu öyle şey dedi
prosedür gerçekten çok farklıymış.. demekki kültür farkı doğumda da fark yaratıyor.. doktorunun da dediği gbi sen muhakkak önceden taleplerini belirt, zaten özel hastane değil mi? illaki ellerinden geldiğince yardımcı olmaya çalışırlar, devlet hastaneleri bu konularda dha katı oluyordur sanırım.. eşinin de dediği gbi en kötü eşin bebişin peşinde dolanır gözünden ayırmaz, senin de için rahat ederbuarada her ne kdr ilk 6 ay sadece anne sütü dense de doğumdan hemen sonra süt gelmemesi durumunda, ben büyüklerimizin dediği gbi en azından ufak kaşıkla bi iki damla şekerli su ya da mama vermeyi düşünüyorum.. yoksa çocuk açlıktan zaten hastalanıyor.. o durumu çok kafana takma bence ama hemencecik senin yanına getirsinler ve yıkamasınlar mümkünse :)
yok canım..cumadan beri ses yok..profiline mesaj attım girmedi daha.katti gelse ona sorardık bi..telle görüşüyordu normalde onlarMisk canim belmadan haberin varmi napti acaba?
Sordum canım bugün tüm gün ameliyat ta olucak yarın gidicem beni muayene eden Dr la kendi Dr um görüştü bebegin suyu olmadigindan eminler onun için yarına randevu verdi tabi ben ister istemez endişe ediyorumAkintim oluyor canim ama su gibi degil normal akinti.kendi doktoruna sordunmu?
Ben Huggies i tercih ediyorum, her markayı kullandım ama sanki o daha az sızdırıyor. Arka bölÜmde lastiği var, bebişinede beline göre rahatça ayarlayabikiyorsun, ben bu konuda cok rahat ettim. Ama yeni Dogan için Göbek bagını DüşÜnen molfix i ilk zaman kullanırım gibi geliyor. Göbek düşene kadar ha değdi, acaba acırım mı diye Aklım kalıyordu, bunda rahatlarım birazYa ben nette okumuştum: primada sızdırmazlığı sağlayan şey o içerisine konan su emici madde var ya onun fazla olmasıymış. Hatta bezini doldurduğunda koku yaparmış fazla olduğundan. Bu madde de kimyasal olduğundan fazla kullanılması zararlı olabilir vs deniyordu hatta üreme sistemini etkilermiş diyordu bi blogdakararsız kalmıştım huggies de aynıymış, molfix alırım diyordum ama sizin dedikleriniz de çok mantıklı yani hava geçiriyor olması tüm gün bez içinde kalacak yavrucaklar için önemli bilemedim.. Bu konuda bilgisi olan var mı? Zararlımıdır gerçekten?
Banada tek kullanımlık futilden verdi gece kullandım içinde 3 tane olan antibiyotik verdi gece 1 tane içtim inşallah geçer çok şükür sen atlatmissinBenim olmuştu. Mantar vardı fitil kullanmıştım ama geçmemişti, sonradan akıntım çok fazlalaşmıştı ve enfeksiyon demişti doktorum. Tek kullanımlık bi antibiyotik, fitil, krem bir de o bölgenin temizliği için bi su hazırlatmıştı eczaneden. Sonradan geçti çok şükür.
İstanbul U düşünüyorum cnm, İtalya da sistem dogum giderlerini karşılıyor galiba, hiç düşünmediğimden bakmadımda ama sezeryan düşündüğümden buranın Saglık sistemine güvenmiyorum, normal olsa doğal Birsey zaten, Dünya'nın %60 ı Dr a gitmeden evde doğurduğunu düşünürsek , herhangi bir sorun olmazsa tamamendoğal ve Güvenli bir doğum modeli düşünmeden kalırdım burada... Peki senin bilet niye o kadar tutuyor anlamadım, neredeydin ki sen?
garip biri normalde de..sürekli bana izne ayrıl rapor al vs gibi şeyler diyordu denk geldiğimizde bende bişey demiyordum..derdi kendini almış..mayısmıydı neydi yine gelmişti böyle büroma aman ha doğum iznini geçirme demişti..sanki ben bilmiyorum ne zaman başlıyor doğum iznim..hayır yani bu kadar ne diye dert ediyorsun kendine dımı..ben izne ayılıyorum diyor haftayada sen çık yıllık izne :)))))bekliyorum diyorum hala laf anlamıyo..neyin korkusu anlamadımki..görende çalıştığım yer özel işyeri onu da benim patronum sanacak.32 de ayrılacaksan zaten sorun yok ki neyi dert etmişler:) herşeyi takmayın kafanıza bu kadar deseydin:))
İstanbul U düşünüyorum cnm, İtalya da sistem dogum giderlerini karşılıyor galiba, hiç düşünmediğimden bakmadımda ama sezeryan düşündüğümden buranın Saglık sistemine güvenmiyorum, normal olsa doğal Birsey zaten, Dünya'nın %60 ı Dr a gitmeden evde doğurduğunu düşünürsek , herhangi bir sorun olmazsa tamamendoğal ve Güvenli bir doğum modeli düşünmeden kalırdım burada... Peki senin bilet niye o kadar tutuyor anlamadım, neredeydin ki sen?
üniversite hastanelerinde öğrenci doluyor ameliyathane..hocalr başlarında oluyor ama bazı şeyleri onlara yaptırabiliyorlarcanım fakülteleri bilemiyorum çapada mı olcaktı senin sezeryan? orası iyidir sanırım ama sıradan bir üniv hastanesinde öğrencilere de bırakıyor olabilirler. bilmiyorum tam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?