sağol canım sizlerle paylaşınca içim rahat etti.. ben de aslında damağına hurma değdirmek istiyorum ve zemzem. neticede memleketindeyiz:) evimizde her zaman oluyor burada. zemzemi 5 ltlik şişelerde alıyoruz:) keşke sizlere de gönderme şansım olsa..
bnde hep duaediyorm Allahım gebelikte bana verms olduğun bu iştahsızlık ömur boyu sursun diye!i) normalde istahliydm baya .gebelikten snra ne olacak canım şuan tiksndgm şeyleri isticekmi gercktn merakedyyrm.ins veririm diyorm şişko bir anne olmk istemiyirumm
ben hurmamı ve zemzemi hazırladım..eşimi sürekli tembihliyorum.unutma ha unutma diye..ilk tadacağı şeyler ikisi anne sütünden önce..bağışıklığı için hurmanın ilk olması gerekiyormuşsağol canım sizlerle paylaşınca içim rahat etti.. ben de aslında damağına hurma değdirmek istiyorum ve zemzem. neticede memleketindeyiz:) evimizde her zaman oluyor burada. zemzemi 5 ltlik şişelerde alıyoruz:) keşke sizlere de gönderme şansım olsa..
bnde hep duaediyorm Allahım gebelikte bana verms olduğun bu iştahsızlık ömur boyu sursun diye!i) normalde istahliydm baya .gebelikten snra ne olacak canım şuan tiksndgm şeyleri isticekmi gercktn merakedyyrm.ins veririm diyorm şişko bir anne olmk istemiyirumm
Kızlar ben bir şey merak ettim
Hani epiduralde bele bir şey takıyorlar ya
Sonuçta doğumda yatağa yatıyorsun sürtünüyorsun, ne bileyim hareket vs ediyorsun bir şey olmuyor mu??
ben hurmamı ve zemzemi hazırladım..eşimi sürekli tembihliyorum.unutma ha unutma diye..ilk tadacağı şeyler ikisi anne sütünden önce..bağışıklığı için hurmanın ilk olması gerekiyormuş
Misk ben prima premium care aldım 2 paket yeni doğan 3 paket 2 numara Jumbo paketkızlar bebk bezini kaç paket kaç beden aldınızbide hangi marka.
aaa ben 3 hurmayı bilmiyordum..öyle yapayım bende..hurmayı zemzemle ezip damağa sürün demişti bi arkadaştaBen bu hurmayı bi kitapta okumuştum. Gördüğüm hep bi hurmanın iç kısmından doğumdan sonra bebeğin damağına sürdükleriydi ama öyle değilmiş :) Doğuma yakın 3 hurmaya ayrı ayrı birer yasin okunurmuş. İlk hurmayı anne sancısı başlayınca yermiş, ikinciyi gene anne doğumdan sonra yermiş. 3.hurma da bebeğe tahnik edilirmiş. Tahnik çocuğun damağının o yiyecek ile ovulması demekmiş. Ben de bu 3 hurmayı ve zemzemi doğum çantama koymak istiyorum inşallah :)
slm bayadır yoktunSelam nasılsınız? :)
Doğum çantalarınızı hazırlamaya başladınız mı?
Çok az kaldı Allahım kolay doğumlar nasip etsin..
Geçmiş olsun canım benimde hamilelik başında beri hem idrar yolu enf hemde mantar var bi sürü fitil kullandıö nafile bende de çok akıntı var bazen beyaz oluyor akıntı bazende su gibi. Yarın randevum var doktora tekrar sorucam oda yine ilaç verecek ama ben yıldım ilaç kullanmaktan bi doğursaydık hayırlısıylaArkadaslar yardım biraz rahatsızim öksürük var ama gece uyutmuyo gece şiddetli öksürmemle şu gibi akıntım oldu çamaşırım baya islaninca acile gittik Dr turnusol kağıdına baktı bebegin suyu değil dedi enfeksiyon var dedi ve fitil verdi bebegin hareketlerinde sorun yok ama akıntı devam ediyo sizdede böyle akıntısı olan varmı ?
sağol canım sizlerle paylaşınca içim rahat etti.. ben de aslında damağına hurma değdirmek istiyorum ve zemzem. neticede memleketindeyiz:) evimizde her zaman oluyor burada. zemzemi 5 ltlik şişelerde alıyoruz:) keşke sizlere de gönderme şansım olsa..
Doğru hatırlıyormusumda hac dönemi doğru fiyatlar tavandır. Bugün burası 35 derece, hissedilende 40 olabilir , resmen suratım Çeşme gibi, ter döküyorum, birkaç gün böyleymiş, belki sonrası dahada sıcak olur. Sizin oraları hiç düşÜneniyorum, Allah kolaylık versin sana cnm.s.arabistandayım canım. Suudiler yaz olunca soluğu türkiyede aldıkları için acayip pahalı, bir de artık hac sezonu başlamış oluyor, korkunç fiyatlar.. tek kişi 3600 civarı
Bende de enfeksiyon var dediğin gibi çamaşırım bazen öyle bir islaniyor ki.. gebelikte çok sık görülen birsey canını sıkmaArkadaslar yardım biraz rahatsızim öksürük var ama gece uyutmuyo gece şiddetli öksürmemle şu gibi akıntım oldu çamaşırım baya islaninca acile gittik Dr turnusol kağıdına baktı bebegin suyu değil dedi enfeksiyon var dedi ve fitil verdi bebegin hareketlerinde sorun yok ama akıntı devam ediyo sizdede böyle akıntısı olan varmı ?
crycım hurma bulman kolay olur her markette vardır şimdi ramazan diye..zemzemde hac malzemeleri satan yerlerde olabilir sankievet tatlım nimetlerinden faydalanmak gerekirsiz ne güzel umrede yapmışsınızdır, darısı başımıza :)
hurma ve zemzemi hiç duymamıştım, ben de bi sorayım bakayım bulabilirsek yaparım :)
canim sen artik basla hazirlamaya benim doktorum 34haftada cantan bi kosede hazir dursun demisdiSelam nasılsınız? :)
Doğum çantalarınızı hazırlamaya başladınız mı?
Çok az kaldı Allahım kolay doğumlar nasip etsin..
crycım hurma bulman kolay olur her markette vardır şimdi ramazan diye..zemzemde hac malzemeleri satan yerlerde olabilir sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?