2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473

Ben bu hurmayı bi kitapta okumuştum. Gördüğüm hep bi hurmanın iç kısmından doğumdan sonra bebeğin damağına sürdükleriydi ama öyle değilmiş :) Doğuma yakın 3 hurmaya ayrı ayrı birer yasin okunurmuş. İlk hurmayı anne sancısı başlayınca yermiş, ikinciyi gene anne doğumdan sonra yermiş. 3.hurma da bebeğe tahnik edilirmiş. Tahnik çocuğun damağının o yiyecek ile ovulması demekmiş. Ben de bu 3 hurmayı ve zemzemi doğum çantama koymak istiyorum inşallah :)

bende de bu hafta tuhaf şekilde iştahsızlık başladı ve ağzımda aynı ilk haftalardaki gibi ekşimsi bi tat.. bugün kahvaltı yapamadım sadece peynir ekmek.. yeni yeni açlık hissediyorum birazdan gidip yiyecem ama anlamadım neden oldu.. hamilelik tuhaf bi süreç:) verirsin inşallah asıl ikincide zor oluyormuş ben de ondan korkuyorum

ben hurmamı ve zemzemi hazırladım..eşimi sürekli tembihliyorum.unutma ha unutma diye..ilk tadacağı şeyler ikisi anne sütünden önce..bağışıklığı için hurmanın ilk olması gerekiyormuş

bende de bu hafta tuhaf şekilde iştahsızlık başladı ve ağzımda aynı ilk haftalardaki gibi ekşimsi bi tat.. bugün kahvaltı yapamadım sadece peynir ekmek.. yeni yeni açlık hissediyorum birazdan gidip yiyecem ama anlamadım neden oldu.. hamilelik tuhaf bi süreç:) verirsin inşallah asıl ikincide zor oluyormuş ben de ondan korkuyorum

Kızlar ben bir şey merak ettim
Hani epiduralde bele bir şey takıyorlar ya
Sonuçta doğumda yatağa yatıyorsun sürtünüyorsun, ne bileyim hareket vs ediyorsun bir şey olmuyor mu??

ben katateri doğumdan sonra çıkardılar sanıyordum meğer duruyormuş ertesi gün taburcu olurken çıkardılar. çok iyi bi şekilde sabitliyorlar canım flasterlerle.. hiçbişey olmuyor

ben hurmamı ve zemzemi hazırladım..eşimi sürekli tembihliyorum.unutma ha unutma diye..ilk tadacağı şeyler ikisi anne sütünden önce..bağışıklığı için hurmanın ilk olması gerekiyormuş

Misk yukarda yazdım. Her anneye lazım diye bi dua kitabı almıştım. Onda okudum ben :) sen de oku yasinleri hurmalara :)

Kizlar aventin gogus kalkanini aldim ama Nasil kullanacagimi anlamadim. 40dk dan fazla takmayiniz diyor. Ne zaman kullanacagim bu aleti kullanan varsa anlatabilirmi?

aaa ben 3 hurmayı bilmiyordum..öyle yapayım bende..hurmayı zemzemle ezip damağa sürün demişti bi arkadaşta

Geçmiş olsun canım benimde hamilelik başında beri hem idrar yolu enf hemde mantar var bi sürü fitil kullandıö nafile bende de çok akıntı var bazen beyaz oluyor akıntı bazende su gibi. Yarın randevum var doktora tekrar sorucam oda yine ilaç verecek ama ben yıldım ilaç kullanmaktan bi doğursaydık hayırlısıyla

evet tatlım nimetlerinden faydalanmak gerekir siz ne güzel umrede yapmışsınızdır, darısı başımıza :)
hurma ve zemzemi hiç duymamıştım, ben de bi sorayım bakayım bulabilirsek yaparım :)

s.arabistandayım canım. Suudiler yaz olunca soluğu türkiyede aldıkları için acayip pahalı, bir de artık hac sezonu başlamış oluyor, korkunç fiyatlar.. tek kişi 3600 civarı
Doğru hatırlıyormusumda hac dönemi doğru fiyatlar tavandır. Bugün burası 35 derece, hissedilende 40 olabilir , resmen suratım Çeşme gibi, ter döküyorum, birkaç gün böyleymiş, belki sonrası dahada sıcak olur. Sizin oraları hiç düşÜneniyorum, Allah kolaylık versin sana cnm.

Bende de enfeksiyon var dediğin gibi çamaşırım bazen öyle bir islaniyor ki.. gebelikte çok sık görülen birsey canını sıkma

Kızlar bişey sorucam normalde bebişi karnımın ortalarına doğru hissederdim ama son günlerde bayaa aşağıda hissediyorum sanki çıkışı zorluyor gibi mesanemde falan hissediyorum birde biyere dayanıyor sanki bildiğin zıplıyorum sizdede oluyormu heeşeyi doktora sormaktan bıktım adamda bıktı onun için oladar normal ki ama ben telaşlanıyorum işte sizde benzer şeyler hissediyomusunuz

evet tatlım nimetlerinden faydalanmak gerekir siz ne güzel umrede yapmışsınızdır, darısı başımıza :)
hurma ve zemzemi hiç duymamıştım, ben de bi sorayım bakayım bulabilirsek yaparım :)
crycım hurma bulman kolay olur her markette vardır şimdi ramazan diye..zemzemde hac malzemeleri satan yerlerde olabilir sanki

crycım hurma bulman kolay olur her markette vardır şimdi ramazan diye..zemzemde hac malzemeleri satan yerlerde olabilir sanki

aynen canım ben de öyle düşündüm hazır ramazan illaki kutsal topraklardan gelme hurma ve zemzem suyu buluruz, akşam annemlere fln sölicem, kim müsaitse ramazan sonuna doğru alsın, doğumu beklesin dicem :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…