2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
maşallah canım, inşallah dayanır bebiş. Az kaldı canım sabret , yat uzan dinlen hep.

aa öylemii..valla beğenildiğine sevindim..annemler hiç beğenmiyorlar..annem efe diye tutturdu

Canım içine ne siniyorsa onu koy eşinle, siz beğendiyseniz tamamdır:)
Ona bakarsan eşimin anneannesi yaşlı 80 90 yaşında tutturdu inci olsun ismi diye ama koymayacağım

kızlara üzülüyodum ay hakkat biz hergün oluyoz dimi bide kendi kendimize yapıyozkaynanam o iğneyi sen kendine yapıyon ya ne diyim helal olsun sana dediydi
ben yorumlarnı önce anlamadım..sonradan fark ettim iğneden bahsediyorlarmış..ben kendim yapamıyorumkieşim yapıyor..her gün iğne olacağımı kayınvalide ilk duyduğunda baya üzülmüş..o çok korkar iğneden demişyalan değilse haa

ay sorma nolcak hiç bilmiyoruz. hiç bişey almadıysan önce iki hastane çıkışıyla kendin için pijama ve gecelik al bi kere
yarın cikicm cnm ins.doğum çantamı hazırlayıp koyucam bikenara.diğer gerekenleri de arastrm biraz.keske biri elkme bi liste verse.şundan 3 tane bundan 5 tane diye...offf

Allah sizi varya bende diyorum bunlar ne acısından bahsediyor..biz hergün iğne oluyoz...bu kadar tırsmadık

İğne fobim var aşırı derecede
Hamile kalmadan önce, kan vermeye gideceğim günden önce başlardım korkmaya titremeye o kadar takardım kafama
Daha önce hiç olmadığım için belki penisilin kadar acıtır diye düşündüm ama acıtmadı:)

ohh iyi bari erkenden bitirip gitmişsin yazlığa ben eve hapsoldum cnm izin vermedi yolu çok uzun buldu bizim yazlık ayvalık annemler de akçayda 7 saat sürüyor hemde artık 2 haftada 1 kontrol diye gidemedim.. eşin konusunda kesinlikle haklısın aynı durumda olsam bende çok kızardım tabi hamilelikle alınganlığımız çarpı 2 oluyor bu inkar edilemez, neyse sıkma canını tatilin tadını çıkar ist çok sıcak..

Akşam yatmadan yada sabah uyaninca muz yiyorum yanında süt içiyorum . Her sabah ilk uyandığımda 3 yudum zemzem 1 tane hurma yiyorum aç karnına belki onlar fayda ediyor bilemiyorum ama 2 hafta önde dedi doktorum hurma ole zemzemi tavsiye ederim ama hurma çok yememk lazm erken dogumu tetiklermis 1 tane yeterli şimdilik aslında seninki kuzucuk da çok küçük değil maşallah 2 kilo iyi zaten kilo değil sağlıklı olmasıönemli olan

başladım yapmaya nihayet salonda orta sehpa üzerine çarşaf serdim oturarak orda yapıyorum bnm bir dahaki randevu 27 temmuz cnm umarım denk geliriz.. eşin de tam zamanını buldu ayağını kıracak hem hamilelik hem doğum yaklaşıyor Allah kolaylık versin sana cnm..

Canım ben de yatasin kraft icin urettigi pamuk yataktan aldım cok ince duruyor, senin aldığın yatak 5-6 cm lik mi kalin mi?
cnm şimdi baktım bnm aldığım bebiş serisi 22 cnm yükseklik 70*130 yatak ebatı.. ben incesini görmedim agu - yumurcak - miniko ve bebiş vardı ama hiç biri o kadar ince değildi cnm..

V. Kizlar bisey sorcm özellikle internetten alışveriş yapanlara..bebis için emzik biberon ve kıyafetleri hangi siteden aldınız.bide emzik ve biberon olarak hangi marka ve özelliktealdinz.hhiç bilgim yok.ve almk istyrm artık.son olarak tulum altlar ustlere zibinlar bedenleri ni kaç beden aldınız ve kaçar tane.internetten mi alayim yoksa magazadanmi bilmym.ve kaçar tane almaliym.lütfen fikirlerinizi beklym

Ayh efe ile ilgili de böyle birşey var mıdır acab? Biraz dha araştırayım ben :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…