2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
benım çogu ürünüm butik bebe canım kargo bedava ....ürünlerde sıkıntı yaşamadım...emzık almadım daha bıberon avent aldım 0-3 ay aldım çogunlukla ama 6-9 da var arada
benım netten aldıklarımda magazadan aldıklarım aynı kalıtede

Bende kırıldım aslında eşime; hamile olmasam tamam haklı, ailesiyle bayaramlaşıp gelsin, ama karnım burnumda ve büyük oğlumuz için buradayım keyfi değil, üstelik tatil süresi çok kısa, normalde bencil olmam ama şuan ekstra bi durumumuz var; Canım sizin yolda uzakmış, bizimki 4 saat Saroz da Enezdeyiz ama ona da onay vermedi Meltem Hn gidiyorsanız kendi insiyatifinizle dedi biran önce git gel dedi artık Allah'a emanet çıktım yola

tmm cnm bi bakiyim ben
İyice gerildim daha aalican da yikiyacan da.artık acele etmeliyim

Kızlar bide bebeğin alt temizliği için ne kullancksnz.ıslak mendil onermiylar.unibaby nin yenidoğaniiçin ıslak pamuğu var onu mu alsam diyorum.yada kndim mi pamuk aalıp ıslatıp kullansa m.sizler ne dusnysnz bukonudaa

millet bana manyak gözüyle bakıyo. delidir o yapar diye. bi gece okadar canım sıkıldı moralim bozulduki yapıcam yapamıyorum eşimi çağırdım ne derse beğenirsin ay ben yapamam batıramam dedi. iş yine bana kaldı yapıştırdım iğneyi batırmak veya saplamak demiyorum yapıştırdım diyorumdaha az itici oluyo sanki

yarın cikicm cnm ins.doğum çantamı hazırlayıp koyucam bikenara.diğer gerekenleri de arastrm biraz.keske biri elkme bi liste verse.şundan 3 tane bundan 5 tane diye...offf
canım bak ben acil olanları aldım yardımcı olur belki nette listelerde var araştırıp onlardanda faydalanabilirsin
2 hastane çıkışı, pijama, gecelik, terlik ,bebek için havlu, çamaşırlarını yıkamak için dalin sıvı deterjan,içine giydirmek için zıbınlar,çıtçıtlı badiler, battaniyeler, yelek,patik,çorap,eldiven,park yatak, bikaç tane alt üst takım,emzirme sütyeni veya atleti, ıslak mendil veya bebek temizleme pamuğu, mendiller, bebek bezi şimdilik bu kadar geri kalanlarıda yavaş yavaş lazım oldukça almayı düşünüyorum

Son düzenleme:
Katti canım Alemsin :) :) :) valla sağol canım , benim diğer randevum 30 Temmuz olucak 34. Hafta için olan hafta dönümün o zaman diye ama illa yine denk geliriz zaten ayağımız hastanede olucak artık belki de arka arkaya doğururuz canım aynı günlerde :) sen de yorma canım kendini bi makinayı bugün , diğerini yarın sırayla ütülersin belin ağrımasın

ben bundan aldım iki paket ıslatıp kullanırım dedim

Canim ben hepsini bi mağazaya girdim ordan aldım biberonlarla emzik avent aldım badileri filan yenidoğan 2 tane aldım sadece diğerleri hep 0-3 ay çok çabuk buyuyo dediler... Ozellikle kıyafetleri dokunarak almak bana daha cazip geliyo ama emzik biberon filan markalar belli fiyat nerde uygunsa ordan al derim

çoğu kendi yapıyor aslında ben cesaret edemedim..yapıştırrrrrrrrrrrrr

ben bu lohusa terliğini burnu kapalı istemiyorum hafif topuklu terlik istiyorum...herkes burnu kapalımı kullanacak

öyle yapıcam zaten birini ütüledim diğeri kurusun onu ütülerken 3.makinayı atarım ve biter inşallah.. eşini de takma kafaya bizim kadar ince düşünemiyorlar malesef sen oğlunla keyfine bak

ben bu lohusa terliğini burnu kapalı istemiyorum hafif topuklu terlik istiyorum...herkes burnu kapalımı kullanacak
Canim topuklu dusunme bence sen sezeryan olcaksin dimi zarar olesi sana rahat biseyler al ben gecen gun aldimm ayicikli dayanamadim cok tatli geldi

Eklentiler

• IMAG0056.webp
    45,9 KB · Görüntüleme: 152
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…