- 3 Kasım 2014
- 775
- 842
- 43
- 39
benım çogu ürünüm butik bebe canım kargo bedava ....ürünlerde sıkıntı yaşamadım...emzık almadım daha bıberon avent aldım 0-3 ay aldım çogunlukla ama 6-9 da var aradaV. Kizlar bisey sorcm özellikle internetten alışveriş yapanlara..bebis için emzik biberon ve kıyafetleri hangi siteden aldınız.bide emzik ve biberon olarak hangi marka ve özelliktealdinz.hhiç bilgim yok.ve almk istyrm artık.son olarak tulum altlar ustlere zibinlar bedenleri ni kaç beden aldınız ve kaçar tane.internetten mi alayim yoksa magazadanmi bilmym.ve kaçar tane almaliym.lütfen fikirlerinizi beklym
Sadece Sare daha güzel geldi bana canım tabiki önemli olan senin düşüncen. ..Kızlar Ela Sare nasıl ?? ya da sacede Sare mi olsun ..... puff
ilke ismide çok güzel ama yakın arkadaşım koydu !
efe ismi çok güzel ama ben hep yektayı düşünüce istemedim..bide çok yaramaz olurmuş efeler..gözüm korktu birazcıkBiz efe koyuca inş ne güzel isim iştesiz de koysanıza
Bende kırıldım aslında eşime; hamile olmasam tamam haklı, ailesiyle bayaramlaşıp gelsin, ama karnım burnumda ve büyük oğlumuz için buradayım keyfi değil, üstelik tatil süresi çok kısa, normalde bencil olmam ama şuan ekstra bi durumumuz var; Canım sizin yolda uzakmış, bizimki 4 saat Saroz da Enezdeyiz ama ona da onay vermedi Meltem Hn gidiyorsanız kendi insiyatifinizle dediohh iyi bari erkenden bitirip gitmişsin yazlığa ben eve hapsoldum cnm izin vermedi yolu çok uzun buldu bizim yazlık ayvalık annemler de akçayda 7 saat sürüyor hemde artık 2 haftada 1 kontrol diye gidemedim.. eşin konusunda kesinlikle haklısın aynı durumda olsam bende çok kızardım tabi hamilelikle alınganlığımız çarpı 2 oluyor bu inkar edilemez, neyse sıkma canını tatilin tadını çıkar ist çok sıcak..
ben yanlışmı hesapladım acaba 27 temmuzun başladığı hafta alıcam diye hesapladım ben : S3 hafta sonra gel dedi canım 32-3 4 5 gün sıkıntı olmaz dedi
tmm cnm bi bakiyim benbenım çogu ürünüm butik bebe canım kargo bedava ....ürünlerde sıkıntı yaşamadım...emzık almadım daha bıberon avent aldım 0-3 ay aldım çogunlukla ama 6-9 da var arada
benım netten aldıklarımda magazadan aldıklarım aynı kalıtede
ben yanlışmı hesapladım acaba 27 temmuzun başladığı hafta alıcam diye hesapladım ben : S
millet bana manyak gözüyle bakıyo. delidir o yapar diye. bi gece okadar canım sıkıldı moralim bozulduki yapıcam yapamıyorum eşimi çağırdım ne derse beğenirsin ay ben yapamam batıramam dedi. iş yine bana kaldı yapıştırdım iğneyiben yorumlarnı önce anlamadım..sonradan fark ettim iğneden bahsediyorlarmış..ben kendim yapamıyorumkieşim yapıyor..her gün iğne olacağımı kayınvalide ilk duyduğunda baya üzülmüş..o çok korkar iğneden demiş yalan değilse haa
canım bak ben acil olanları aldım yardımcı olur belki nette listelerde var araştırıp onlardanda faydalanabilirsinyarın cikicm cnm ins.doğum çantamı hazırlayıp koyucam bikenara.diğer gerekenleri de arastrm biraz.keske biri elkme bi liste verse.şundan 3 tane bundan 5 tane diye...offf
Katti canım Alemsin :) :) :) valla sağol canım , benim diğer randevum 30 Temmuz olucak 34. Hafta için olan hafta dönümün o zaman diye ama illa yine denk geliriz zaten ayağımız hastanede olucak artık belki de arka arkaya doğururuz canım aynı günlerde :) sen de yorma canım kendini bi makinayı bugün , diğerini yarın sırayla ütülersin belin ağrımasınbaşladım yapmaya nihayet salonda orta sehpa üzerine çarşaf serdim oturarak orda yapıyorumbnm bir dahaki randevu 27 temmuz cnm umarım denk geliriz.. eşin de tam zamanını buldu ayağını kıracak hem hamilelik hem doğum yaklaşıyor Allah kolaylık versin sana cnm..
Ayh efe ile ilgili de böyle birşey var mıdır acab? Biraz dha araştırayım ben :)
Kızlar bide bebeğin alt temizliği için ne kullancksnz.ıslak mendil onermiylar.unibaby nin yenidoğaniiçin ıslak pamuğu var onu mu alsam diyorum.yada kndim mi pamuk aalıp ıslatıp kullansa m.sizler ne dusnysnz bukonudaa
ha iyi bu durumda iki hafta sonra oluyor...hatta benim cumadan gitmem lazımcanım aramızda 3 gün var bende 27 sinde gidecem kontrola raporu o zaman verecem dedi
Canim ben hepsini bi mağazaya girdim ordan aldım biberonlarla emzik avent aldım badileri filan yenidoğan 2 tane aldım sadece diğerleri hep 0-3 ay çok çabuk buyuyo dediler... Ozellikle kıyafetleri dokunarak almak bana daha cazip geliyo ama emzik biberon filan markalar belli fiyat nerde uygunsa ordan al derimV. Kizlar bisey sorcm özellikle internetten alışveriş yapanlara..bebis için emzik biberon ve kıyafetleri hangi siteden aldınız.bide emzik ve biberon olarak hangi marka ve özelliktealdinz.hhiç bilgim yok.ve almk istyrm artık.son olarak tulum altlar ustlere zibinlar bedenleri ni kaç beden aldınız ve kaçar tane.internetten mi alayim yoksa magazadanmi bilmym.ve kaçar tane almaliym.lütfen fikirlerinizi beklym
çoğu kendi yapıyor aslında ben cesaret edemedim..yapıştırrrrrrrrrrrrrmillet bana manyak gözüyle bakıyo. delidir o yapar diye. bi gece okadar canım sıkıldı moralim bozulduki yapıcam yapamıyorum eşimi çağırdım ne derse beğenirsin ay ben yapamam batıramam dedi. iş yine bana kaldı yapıştırdım iğneyibatırmak veya saplamak demiyorum yapıştırdım diyorum daha az itici oluyo sanki
canım bak ben acil olanları aldım yardımcı olur belki nette listelerde var araştırıp onlardanda faydalanabilirsin
2 hastane çıkışı, pijama, gecelik, terlik ,bebek için havlu, çamaşırlarını yıkamak için dalin sıvı deterjan,içine giydirmek için zıbınlar,çıtçıtlı badiler, battaniyeler, yelek,patik,çorap,eldiven,park yatak, bikaç tane alt üst takım,emzirme sütyeni veya atleti, ıslak mendil veya bebek temizleme pamuğu, mendiller, bebek bezi şimdilik bu kadar geri kalanlarıda yavaş yavaş lazım oldukça almayı düşünüyorum
Cnm ben bebisin alt temizliyi icin baby &me pamuk disklerden aldimmKızlar bide bebeğin alt temizliği için ne kullancksnz.ıslak mendil onermiylar.unibaby nin yenidoğaniiçin ıslak pamuğu var onu mu alsam diyorum.yada kndim mi pamuk aalıp ıslatıp kullansa m.sizler ne dusnysnz bukonudaa
öyle yapıcam zaten birini ütüledim diğeri kurusun onu ütülerken 3.makinayı atarım ve biter inşallah.. eşini de takma kafaya bizim kadar ince düşünemiyorlar malesef sen oğlunla keyfine bakKatti canım Alemsin :) :) :) valla sağol canım , benim diğer randevum 30 Temmuz olucak 34. Hafta için olan hafta dönümün o zaman diye ama illa yine denk geliriz zaten ayağımız hastanede olucak artık belki de arka arkaya doğururuz canım aynı günlerde :) sen de yorma canım kendini bi makinayı bugün , diğerini yarın sırayla ütülersin belin ağrımasın
Canim topuklu dusunme bence sen sezeryan olcaksin dimi zarar olesi sana rahat biseyler al ben gecen gun aldimm ayicikli dayanamadim cok tatli geldiben bu lohusa terliğini burnu kapalı istemiyorum hafif topuklu terlik istiyorum...herkes burnu kapalımı kullanacak
ben bu lohusa terliğini burnu kapalı istemiyorum hafif topuklu terlik istiyorum...herkes burnu kapalımı kullanacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?