2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
lina yı bende duydum cennette hurma ağacı diye biliyorum .. ne çok isim araştırdım gerçekteden zor isim koymak
kızıma hamileyken bende çok zorlandım ne isim bulsam bir kulp takan oluyordu papatya istedim esmer olursa olmaz abest olur dediler kızım yeşil gözlü kumral oldu, yaprak istedim bnm halam isimlerin sonuna -oş getirir yapoş yapoş o ne öyle yapış yapış gibi dedi yağmur istedim o dönem eşimin çalıştığı yerde köpek yavruladı adını ayğmur koymuşlar şimdi benle dalga geçerler dedi en son Selin koydum onada kolonya adı dediler sizene beeeee dedim selin oldu oğlumda şanslıydım adı rüyama girdi hemde hamile kalmadan bir ay önce böylelikle Eymen oldu adı isim aramadım

cnm bnm plesentaaaşağıda rahim ağzında .artık çıkmaz dedi o yüzden söyledi sanrm .

Perşembe Dr a gidicem
cnm nasılsın görüşemedik bayadır denk gelemedik.. bende dün gittim meltem hnm tatilini yapmış pek bi keyifli bu arada bizde herşey yolunda artık 2 haftada 1 çağırdı 34+ haftadan itibaren nts başlıyor 36+ da doğum için testler yapıcam aç geleceksin dedi bakalım.. sende yazarsın durumunu umarım yolundadır herşey..

canım seninki 32 de 2400müş benimki 28de 2400 çıktı doğum şeklide belli değil doktor alışveriş yap dedide öyle başladım çok korkuyorum bu belirsizlikten
senin ki xxl boymus) cnm bnm plesenta asagida normal doguma engel ayrica ckexane kullanym.oyuzden kesinkesti.bnde hicbisey almadm ve isin kotusi ne alcm bilmym elimde bi liste yok.liste olan varsa paylasabilirmi

Merhaba guzel anneler, bayadir yazamadim yazliktaydik hafta sonu geldik dun de dr. Kontrolumuz vardi. Bebegimin gelisimi cok guzel hersey yolunda suyum kilom bebisin kilosu 1549 olmus. Tek problem oglum dogum pozisyonuna girmis kafasi rahime dayali. Drum 6 hafta kipirdamada yatcaksin dedi. Yemek yapmaya dahi kalkma dedi. Yatiyorum dundrn beri. Korkudan dun alisverise gittik herseyini tmamladik bebegimin kizlar dua edin bize 36. Haftayi tamamlayabilelim en azindan. Buda oglumum selfi pozu birer maşallah rice edim

Eklentiler

• IMG_20150713_120638.webp
    15,9 KB · Görüntüleme: 125
Kolay gelsin kattinacanım ben o işleri 20 gün önce hallettim çantamı da hazırladım ; yazlığa geldim biraz annemin yanına nolur nolmaz dedim kafam rahat olsun; bayramdan sonraki hafta dönücem inş bi aksilik olmazsa; Oğlumu bu Sıcakta eve kapatmak istemedim; zaten ist la gidince evden zor çıkarım bu sıcakta burada biraz stres atsın oğlum diye; ama eşime biraz bozuğum gelicek diye gün sayarken 1. Gün anneleriyle bayaramlaşıp sonra gelicekmiş kısmetse, zaten 2 gece kalıp geri gidecek yani ben mi çok duygusalım bilmiyorum ki; zaten hep aynı şehirdeyiz yakınız herhafta görüşüyoruz anlamadım niye arifeden bayramlaşamıyor

Geçmiş olsun atlattin sende :) nasıl çok acımadı dimi :)

Çok acımadı canım ama iğne yapan hemşire daha doğrusu hemşiri dövecektim
Sordum çocuğa çok yakar mı "Evet yakar ağır bi iğne" dedi ben ağlayacaktım yüzüm düştü
Yan döndüm kalçama bi sprey sıktı bu acıyı azaltır biraz dedi eyvah dedim bunu sıktıysa kesin çok feci bir şey geliyor
Ama hissettim ilacı felan ama çok aman aman acımadı:)

sağlıkla tamamlarsınız inşallah canım kalan süreyi. benim oğlan daha dönmemiş, inşallah döner:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…