bende kararsızlar arasındayım..iki ismi olacak..yekta ilk sırada benim için..sence nasıl?
kızıma hamileyken bende çok zorlandım ne isim bulsam bir kulp takan oluyordu papatya istedim esmer olursa olmaz abest olur dediler kızım yeşil gözlü kumral oldu, yaprak istedim bnm halam isimlerin sonuna -oş getirir yapoş yapoş o ne öyle yapış yapış gibi dedilina yı bende duydum cennette hurma ağacı diye biliyorum .. ne çok isim araştırdım gerçekteden zor isim koymak
Geçmiş olsun atlattin sende :) nasıl çok acımadı dimi :)Luckylover canim bende dün oldum uyuşmazlık iğnemi, bende kalçadan oldum:)) kolumdan da tetanoz oldum :)))
cnm bnm plesentaaaşağıda rahim ağzında .artık çıkmaz dedi o yüzden söyledi sanrm .32 . haftda söylüyorlar mı ya ben geçen hafta doplerr çekilmiştim bana da istersen normal çok kolay yapabilirsin demişti doktor .. ama sezeryan mı yoksa normal doğum mu 37 de söyleriz dedi doktorum bakalım nasip artık
bakalım bişey bulamazsak mecbur tek kalacak..şimdilik ikinci isim olarak içime sinen bişey olmadı zatentek başına yekta güzel bence nedense iki isim hep uzak geliyor bana soğuk buluyorum..
cnm nasılsın görüşemedik bayadır denk gelemedik.. bende dün gittim meltem hnm tatilini yapmış pek bi keyifliPerşembe Dr a gidicem
bende asya ismini çok severim.ama ayrı ayrı daha güzel bence...biri kıta biri nehir ismi oluncaKızlarr Asya Nil ismi de çok güzellll öneririm !!
eşim arayışta bakalım bulabilecekmibence çok güzel bir isim ben de severim yekta adını. yanına ne düşünüyorsunuz?
kızıma hamileyken bende çok zorlandım ne isim bulsam bir kulp takan oluyordu papatya istedim esmer olursa olmaz abest olur dediler kızım yeşil gözlü kumral oldu, yaprak istedim bnm halam isimlerin sonuna -oş getirir yapoş yapoş o ne öyle yapış yapış gibi dediyağmur istedim o dönem eşimin çalıştığı yerde köpek yavruladı adını ayğmur koymuşlar şimdi benle dalga geçerler dedi en son Selin koydum onada kolonya adı dediler sizene beeeee dedim selin oldu oğlumda şanslıydım adı rüyama girdi hemde hamile kalmadan bir ay önce böylelikle Eymen oldu adı isim aramadım
senin ki xxl boymuscanım seninki 32 de 2400müş benimki 28de 2400 çıktı doğum şeklide belli değil doktor alışveriş yap dedide öyle başladımçok korkuyorum bu belirsizlikten
çok uyumlu ismi..eşinde sıkıntı etmedikten sonra salla gittsin onları...bayrammmmmm
Kolay gelsin kattinacanım ben o işleri 20 gün önce hallettim çantamı da hazırladım ; yazlığa geldim biraz annemin yanına nolur nolmaz dedim kafam rahat olsun; bayramdan sonraki hafta dönücem inş bi aksilik olmazsa; Oğlumu bu Sıcakta eve kapatmak istemedim; zaten ist la gidince evden zor çıkarım bu sıcakta burada biraz stres atsın oğlum diye; ama eşime biraz bozuğum gelicek diye gün sayarken 1. Gün anneleriyle bayaramlaşıp sonra gelicekmiş kısmetse, zaten 2 gece kalıp geri gidecek yani ben mi çok duygusalım bilmiyorum ki; zaten hep aynı şehirdeyiz yakınız herhafta görüşüyoruz anlamadım niye arifeden bayramlaşamıyorcnm gece uyku tutmuyor kaçta yatarsam yatayım mutlaka saat başı uyanıyorum ya susuyorum ya wc giriyorum ya da göbeğimi nereye koyacağımı şaşırdığım için uyanıyorumbu arada hala başlamadım ütüye gözümde büyüyor vallahi koca 1 sepet var önümde bide minnak minnak
doktorum demire bağlamıştı ama b12'de önemli..olmadı tahlil yaptırayım ben hiç bakılmamışsa..Allah korusun ,unutkanlık falanda var ondanmı yoksa
eşim arayışta bakalım bulabilecekmi
Geçmiş olsun atlattin sende :) nasıl çok acımadı dimi :)
Bende cuma günü gittim 1460gr dı ogluşum dr.gayet iyi dedi ağzını açıp kapatıyor elleriyle yüzünü okşuyordu çok tatliydi bakmaya kiyamadim 3 hafta sonra tekrar gidecez rapor içinaramızda iki gün var patates benimkide 1400 gr..bence normaller..
Merhaba guzel anneler, bayadir yazamadim yazliktaydik hafta sonu geldik dun de dr. Kontrolumuz vardi. Bebegimin gelisimi cok guzel hersey yolunda suyum kilom bebisin kilosu 1549 olmus. Tek problem oglum dogum pozisyonuna girmis kafasi rahime dayali. Drum 6 hafta kipirdamada yatcaksin dedi. Yemek yapmaya dahi kalkma dedi. Yatiyorum dundrn beri. Korkudan dun alisverise gittik herseyini tmamladik bebegimin kizlar dua edin bize 36. Haftayi tamamlayabilelim en azindan. Buda oglumum selfi pozubirer maşallah rice edim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?