2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
amannn boşver zaten izninede az kaldı yavaş yavaş yap son 3 haftan dimi cnm

Aynen bende bayramdan sonraya bıraktım herşeyi

seninle iş konusunda tıpa tıp aynı şeyleri hissediyorum, yapılacak tonla iş var ben ya uyuyorum ya burda takılıyorum.. dönüşte atacaklar kesin beni... birde nasıl geçer 7 hafta misk??

canım o Boşanma sebebi bence

ben pamuk alcam...suda kendım ıslatıcam...belkı ılk 4 -5 ay boyle gıder..kız bebek oldugu ıcın kımyasal degsın ıstemedım

Aaaa yer yarıldı içine mi girdi?? Bn de aradığım biişi bulamadım mı deliriorum, başka bi iş yapamıorm onu bulup rahat etmeden :) inş en kısa zmnda bi yerlerden çıkar cnm

Zeynep sare de guzel yakışıyor canım

ben unibaby ıslak pamuk aldım öneriler hep aynı yondeydı.bide canbebeninkini aldım.

canım ya bende 33teyım..37yi doldurunca mı ızne ayrılıyoruz yoksa yoksa 36yı dolduruncamı?

ama 37+0 dmek 37 dolmus demek. bi yanlıslık var ozaman.
yok canım yani şöyle düşün 36+6 da ben çalışamaz raporu alacağım ve gelmeyeceğim , muhasebeden öyle dediler bana , bir de izne ayrılan bir bayan vardı doğum için ona da sordum o da aynısını dedi. 11 ağustostan itibaren gelmeyeceğim ben müdüre tarihi bildirdim bile. ben mi yanlış biliyorum . kattiye soralım Larimar

insallah 36 dolunca alınıyordur..valla oyleyse bende cok sevınıcem:)ben 37 dolunca sanıyordum cunku hep kendımı 14 agustos son dıe alıstırmıstım:)

canım ben ebebekten baby me Islak mendil aldım. paketin içindeki mendil az Sayıda ve biraz Pahalı ana ben kampanyalı aldım.
24 paketi 60 liraydı. arkadaşlar kullanıyor memnunlar. perihan90

bebeğin maşallah iyi cnm her bebek ayni olmaz ki .muz kivi ve kuruyemiş bebeğe çok yaryrms bilgn olsn
çok teşekkür ederim canım endişeleniyor insan ister istemez ama burda benim gibi arkadaşlarda var inşallah bebeklerimiz çok zayıf olmaz.Bu arada benim bebeğim döndü dönmez diye endişelenmeyin arkadaşlar döner zamanı gelince inşallah.

ama 37+0 dmek 37 dolmus demek. bi yanlıslık var ozaman.
Bir de bir şey diyeceğim 32+0 da çalışabilir raporu aldık ya. bize sgk internet sayfasının bir kopyasını verdiler orada işten ayrılma tarihin yazıyor baktın mı hiç. sana dediğim tarihe denk geliyor. benim yanımda değil kağıt evde kaldı istersen akşam görüntüsünü atarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…