doğru söylüyorsun , herşey bebişlerimiz için onlarla daha fazla vakit geçirmek için dayanıcaz..valla birbirimizi gazlayalım belmacım burda..yoksa geçmicek şu 5 hafta neyseki sen bir haftayı atlatmışsın...önümde iki hafta daha var benim 32. hafta için..
amannn boşver zaten izninede az kaldı yavaş yavaş yap son 3 haftan dimi cnmdeli düğüne gitmiş burası bizim evden güzel demiş misali dosya önümde yapılacak iş var ben burda dır dır dırrrrrrrr....oyhhhhhhhhh iş yapasım yoğğğğğğ..hem bayram geliyor..bayramdan sonra yaparımki...yaparım dımı
Aynen bende bayramdan sonraya bıraktım herşeyideli düğüne gitmiş burası bizim evden güzel demiş misali dosya önümde yapılacak iş var ben burda dır dır dırrrrrrrr....oyhhhhhhhhh iş yapasım yoğğğğğğ..hem bayram geliyor..bayramdan sonra yaparımki...yaparım dımı
Oyy maşallah pek tatlıan itibariyle kızımın odası ve salonumçok hamaratım çook bu arada oğluşumun resimlerini de attım baya baya adam olmuş dr bile babasına benzetti
seninle iş konusunda tıpa tıp aynı şeyleri hissediyorum, yapılacak tonla iş var ben ya uyuyorum ya burda takılıyorum.. dönüşte atacaklar kesin beni... birde nasıl geçer 7 hafta misk??deli düğüne gitmiş burası bizim evden güzel demiş misali dosya önümde yapılacak iş var ben burda dır dır dırrrrrrrr....oyhhhhhhhhh iş yapasım yoğğğğğğ..hem bayram geliyor..bayramdan sonra yaparımki...yaparım dımı
yok canım bariz türkçe bir isim :) ama efe için cennette bir ağaç, nehir, kar tanesi, börtü böcek vs. derlerse inanma
http://www.ismininanlaminedirx.com/efe-isminin-anlami-nedir-2231/
canım o Boşanma sebebi bencegünah ya böyle de yapılmaz ki. resmen zulüm. benim bi komşu anlattı, kocası illa bi isim istemiş meğer eski nişanlısının adıymış. kadın bunu bir zaman sonra öğrenmiş ve mahkeme kararıyla çocuğunun ismini değiştirtmiş. isim meselesi hakkaten resmen bi aşama yani :) ben de kerem ismini çok seviyorum eşim de beğendi. kerem olacak gibi duruyor bayadır açmadık bu konuyu:)
ben pamuk alcam...suda kendım ıslatıcam...belkı ılk 4 -5 ay boyle gıder..kız bebek oldugu ıcın kımyasal degsın ıstemedımKızlar bide bebeğin alt temizliği için ne kullancksnz.ıslak mendil onermiylar.unibaby nin yenidoğaniiçin ıslak pamuğu var onu mu alsam diyorum.yada kndim mi pamuk aalıp ıslatıp kullansa m.sizler ne dusnysnz bukonudaa
Bu sıralar tuhaf tuhaf şeyler oluyor bebişin kıyafetlerini yıkamaya başladım ama bi kaç kıyafet eksik evi talan ettim bulamıyorum sanki yer yarıldı içine girdi artık kendimden şüphe duymaya başladım almadımmı acaba diye ama resmi bile var :-o bi tuhaflıklar hadi hayırlısı
Benimde isim konusu sıkıntılı yaa yardımcı olun bana da ben ilk Esila Sare istiyordum ama esilayı eşim istemiyor o yüzden vazgeçmiştim ve Ela olsun demiştim şimdide Sare koyabilirsin sadece diyor . Sizde Ela Sare mi olsun sadece Sare mi olun ??? Kuzucumun kıyafetleri bayramdan sonra yıkanıp ütülencek inşAllah valizde nerdeyse hazır bebeğimin kıyafetlerini koyunca tam olcak inşAllah
ben unibaby ıslak pamuk aldım öneriler hep aynı yondeydı.bide canbebeninkini aldım.Kızlar bide bebeğin alt temizliği için ne kullancksnz.ıslak mendil onermiylar.unibaby nin yenidoğaniiçin ıslak pamuğu var onu mu alsam diyorum.yada kndim mi pamuk aalıp ıslatıp kullansa m.sizler ne dusnysnz bukonudaa
canım ya bende 33teyım..37yi doldurunca mı ızne ayrılıyoruz yoksa yoksa 36yı dolduruncamı?ayyyyyyyyy aynıyız misk. 33.haftadayım haydi belma bu hafta geçince 3 hafta kaldı diyorum. karnım yine çok belli olmasa da ( iş yerindekiler hala 5 aylık zannediyorlarmış) başladım yorulmalara ben . hava da sıcak metrobüs bir de her hafta doktor valla evde oturup ayaklarımı uzatıp tv izlemek vardı. uffffffffffffff. günleri sayıyorum artıkın..
36yı doldurunca ayrılıyoruz canım. yani 37+0 dan itibaren gelmiyoruz .geçmiyor gibi geliyor günler...canım ya bende 33teyım..37yi doldurunca mı ızne ayrılıyoruz yoksa yoksa 36yı dolduruncamı?
ama 37+0 dmek 37 dolmus demek. bi yanlıslık var ozaman.36yı doldurunca ayrılıyoruz canım. yani 37+0 dan itibaren gelmiyoruz .geçmiyor gibi geliyor günler...
yok canım yani şöyle düşün 36+6 da ben çalışamaz raporu alacağım ve gelmeyeceğim , muhasebeden öyle dediler bana , bir de izne ayrılan bir bayan vardı doğum için ona da sordum o da aynısını dedi. 11 ağustostan itibaren gelmeyeceğim ben müdüre tarihi bildirdim bile. ben mi yanlış biliyorum . kattiye soralımama 37+0 dmek 37 dolmus demek. bi yanlıslık var ozaman.
ben yapcaktım kalktımda sular kesikmişcanım sen diyince fark ettim bende sabahtan beri burdayım kim yapcak bu işleri
insallah 36 dolunca alınıyordur..valla oyleyse bende cok sevınıcem:)ben 37 dolunca sanıyordum cunku hep kendımı 14 agustos son dıe alıstırmıstım:)yok canım yani şöyle düşün 36+6 da ben çalışamaz raporu alacağım ve gelmeyeceğim , muhasebeden öyle dediler bana , bir de izne ayrılan bir bayan vardı doğum için ona da sordum o da aynısını dedi. 11 ağustostan itibaren gelmeyeceğim ben müdüre tarihi bildirdim bile. ben mi yanlış biliyorum . kattiye soralımLarimar
çok teşekkür ederim canım endişeleniyor insan ister istemez ama burda benim gibi arkadaşlarda var inşallah bebeklerimiz çok zayıf olmaz.Bu arada benim bebeğim döndü dönmez diye endişelenmeyin arkadaşlar döner zamanı gelince inşallah.bebeğin maşallah iyi cnm her bebek ayni olmaz ki .muz kivi ve kuruyemiş bebeğe çok yaryrms bilgn olsn
Bir de bir şey diyeceğim 32+0 da çalışabilir raporu aldık ya. bize sgk internet sayfasının bir kopyasını verdiler orada işten ayrılma tarihin yazıyor baktın mı hiç. sana dediğim tarihe denk geliyor. benim yanımda değil kağıt evde kaldı istersen akşam görüntüsünü atarım.ama 37+0 dmek 37 dolmus demek. bi yanlıslık var ozaman.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?