2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
geçmiş olsun canım facete takip ettiğim bir tahminci var 6.6 bekleniyor ege bölgesi marmara bölgesi dedi dünden beri çok korkuyorum
Ayy canim benim insaAllah olmaz Allaha emanetiniz.. Hangi ilde deprem olmus ki canim..

belmacım o müdürüne söyle, sen fazla bile dayandın, yerinde başkası olsa heyet raporlarıyla evde geçirirdi tüm gebeliğini..
doğum sonrası, belki çapada her hafta girdiğin heyettekiler rapor verebilir, o zmn müdürün bşi diyemez heralde? aslında ücretsiz izin de yasal hakkın, karışmaması gerekiyor..

bende ılk basta oyle yaparım dıye dusunuyordum canım gec olması onemlı degıl ama muhasebecı 120 gun kesıntısız calısma sartı var dedı bende 4 ay calısmayacagım ıcın olmaz dedı
Öyleymiş ne yazık ki, bende akşam eşime sordum senin dediğin gibi olmaz. 120 gün kesintisiz gerekiyor işsizlik için dedi. Bu arada eşim mali müşavir. İnşallah doktorun raporunu ayarlar. 5 gün için yaşamazsın inşallah böyle kötü bir durum

aaaa hadi hayırlısı bluecum.. yavruna sağ salim gönlünden geçtiği gbi kavuşursun inş.. her işte bir hayır vardır, belki de bakıcının geç gelmesinin de bi hayrı vardır

aaaa hadi hayırlısı bluecum.. yavruna sağ salim gönlünden geçtiği gbi kavuşursun inş.. her işte bir hayır vardır, belki de bakıcının geç gelmesinin de bi hayrı vardır

Hepimize özelliklede çalışanlara bu sıcaklarda allah kolaylık versin oğluşumda çok hareketsiz bugün sıcaktan mıdır nedir daraldı oda içerde herhalde

gerçekten ne fena bi sıcak var, klima çarpcak en sonunda beni.. sbhtan beri pek keyifsizim, sıcak, ağırlık, gece de güzel uyuyamadım.. oğluşum da etkilendi heralde, bnmki de çok sakin bugün.. hayırlısıyla bi doğursak da rahatlasak

evet canım ücretsiz 6 aya kadar izin kullanmamız yasal hakkımız zaten. kanunda da açıkça belirtiliyor . şimdiden suratıma 4 ay sonra bekliyorum seni deyince şaşırdım. ben yine yasal hakkımı arayacağım tabi ki. ona kolay geliyor koyalım karnına bir canlı bu sıcakta metrobüse binip 1,5 saate evde olmayı denesin bakalım nasıl bir duygu? insanlar çok duyarsız. işler aksamasın diye çapaya kontrole gidip işe geliyordum ben. kim yapar bunu kimse yapmaz. yoruldum artık evde dinleneceğim bana da yazık valla. yoruldum gerçekten yoruldum .

CANIM BEN AZ ONCE IŞ KURU ARADIM KULLANDIGIMIZ 4 AYLIK RAPOR KESINTI SAYILMIYORMUS YANI RAPORLAR BITTIKTEN SONRA 10 GUN YATIRIRSA İŞ YERI SIKINTI OLMUYORMUS SONRA MUHASEBECIYI ARADIM AYARLADIK DURUMU ÇÖZDÜK İŞİ ÇOK ŞÜKÜR ÇOK RAHATLADIM

CANIM YA COK TESEKKUR EDERIM SAYENDE İŞ KURU ARADIM VE DOGRUYU OGRENDIM SONRA MUHASEBECIYLE KONUSTUM VE DURUMU HALLETIK COK SAGOL

kızlar slm. mide bulantılarım geri döndü sanki. iki gündür çok kötüyüm. çıkarıyorum sürekli. korkmaya da başladım kendimi zorlayıp sancım başlıycak diye. varmı böyle bi sıkıntısı olan

ooo iyiymiş sevindim o zaman :) hadi gözün aydın

Öyle saçmalık mı olur ya genelde zaten bebekler 2500 3200 arası oluyor bence doktorun çok sezeryan yanlısı canm bende kilo konusunu konustum 4kilo ve üzeri zorlar dedi onun dışında sıkıntı olmuyorms tabi doğum zamanı kilosuna göre çatıma bakıcak yorum yapıck

Hangi doktor ? Anadolu da da iyi bir doktor var ama adını bilmiyorum istersen onunla da görüş ama iki hastane de temizlik konusunda biraz zayıf

sorma canım yaa bende şüphe etmeye başladım ama doktoruma çok güveniyordum. bakalım sezeryan diye ısrarcı olursa başka bir doktora daha giderim fikir almak için..

Kızlar ilk defa bebisin ıcın bir şey yaptim...Hastanedeki beşiğe göre yaptim gerçi tül azdı daha sık olmalıydı ama bunu bile yapmak beni çok mutlu etti...beşiğin önüne gelecek şekilde bir de fiyonk olacak...

Eklentiler

• image.webp
    20,9 KB · Görüntüleme: 287
Çanta çok güzelmiş güzel günlerde kullan inş bende hala bulamadım gümlük yanımda taşıyabilceğim şık bişi, başka eenkleri var mıydı?

Sizi yine bekliyorlar kurumumuzda çalışan 11 hamileyi işten çıkardılar bende dahil olmak üzere Allah başka bir kapı açtı o nedenle uğraşmadım Allaha havale ettim.

Kızlar geçen gün verdiğim siparişlerim elime ulaştı sterilizatör ve ateş ölçer :)baya hızlı gönderdiler
Akşam eşim gelince açıp bakıcaz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…