- 7 Aralık 2014
- 1.252
- 1.353
- 158
Canım ateş ölçer ne aldinKızlar geçen gün verdiğim siparişlerim elime ulaştı sterilizatör ve ateş ölçer :)baya hızlı gönderdiler
Akşam eşim gelince açıp bakıcaz :)
ooo iyiymiş sevindim o zaman :) hadi gözün aydın
Sizi yine bekliyorlar kurumumuzda çalışan 11 hamileyi işten çıkardılar bende dahil olmak üzere Allah başka bir kapı açtı o nedenle uğraşmadım Allaha havale ettim.
sağol cnm bende bakayım artık zaman daralıyor :)Cnm ben birmax.com dan aldim. Cok da memnun kaldim
Sevindim canımCANIM YA COK TESEKKUR EDERIM SAYENDE İŞ KURU ARADIM VE DOGRUYU OGRENDIM SONRA MUHASEBECIYLE KONUSTUM VE DURUMU HALLETIK COK SAGOL
Benimde 10-11 arası baştan beri, (hamilelikten öncede böyleydi) doktor ilaç kullanmasan daha da düşerdi dedi.kızlar bişey sorucam.
2 aydır demir hapı kullanmama rağmen hemoglobin değerim yülselmiyor.
12 nin altında.böyle bişey yaşayan ya da duyan var mı?
evet canım ücretsiz 6 aya kadar izin kullanmamız yasal hakkımız zaten. kanunda da açıkça belirtiliyor . şimdiden suratıma 4 ay sonra bekliyorum seni deyince şaşırdım. ben yine yasal hakkımı arayacağım tabi ki. ona kolay geliyor koyalım karnına bir canlı bu sıcakta metrobüse binip 1,5 saate evde olmayı denesin bakalım nasıl bir duygu? insanlar çok duyarsız. işler aksamasın diye çapaya kontrole gidip işe geliyordum ben. kim yapar bunu kimse yapmaz. yoruldum artık evde dinleneceğim bana da yazık valla. yoruldum gerçekten yoruldum .
hamileyken nasıl işten çıkarıyorlar ki çıkaramazlar.. ne kadar vicdansız bunlar..Sizi yine bekliyorlar kurumumuzda çalışan 11 hamileyi işten çıkardılar bende dahil olmak üzere Allah başka bir kapı açtı o nedenle uğraşmadım Allaha havale ettim.
Canım ben 12.haftadan beri kullanıyorum değerim hep 10-12 arası çıkıyor...kızlar bişey sorucam.
Benim de bir türlü yükselmeyince internetten ilaçları araştırdım. Demir 2 ve Demir 3 diye ilaçlar sınıflandırılıyormuş. Demir 2 % 90 emilirken Demir 3 % 4 oranında emiliyormuş. Senin ilacın ne?kızlar bişey sorucam.
Benzer diyaloglar bizde de var, doğum ne zaman diye soruyorlar, 15 eylül diyorum, 10 eylülde izne çıksan yeter, 20 sinde de dönersin diyorlar... Ücretsiz izni düşünme dahi diye de söylemişlerdiya kızlar yarın son ya benim ? müdürüm geldi yanıma , 4 ay sonra bekliyorum seni dedi . daha dur bismillah , daha işten çıkmadım bebek doğmadı ayıp ama ya. sinirlendim iyice ben 2 ay ücretsiz izin nasıl alacağım bilmiyorum . bir de espri yapıyor kendince bir zamanlar bilim ilacın sahibi bana kadın işçi çalıştırma demişti , haklıymış diyor . tövbe yarabbim ya..
Canım bir tane kullanıyor isen günlük çok yükseltmiyor benim 10.7 idi ikiye çıkardık iki haftada 11 e yükseldi şimdi iki tane alıyorumkızlar bişey sorucam.
işverenler ne kara acımasız yaBenzer diyaloglar bizde de var, doğum ne zaman diye soruyorlar, 15 eylül diyorum, 10 eylülde izne çıksan yeter, 20 sinde de dönersin diyorlar... Ücretsiz izni düşünme dahi diye de söylemişlerdi
Bu yaz yıllık iznimi kullanmayı teklif edemedim bile, zaten 4 ay evde yatacaksın gözüyle bakıldığı için kullandırmazlardı zaten
canım ilaç kullanmana rağmen mi böyle?doktor normal mi dedi sana canım?Benimde 10-11 arası baştan beri, (hamilelikten öncede böyleydi) doktor ilaç kullanmasan daha da düşerdi dedi.
Yani ilaçla oluşan fazlalık bebek için kullanılıyor, bizim değer yerinde sayıyor herhalde
hımm çok şaşırdım canım ya nerdeyse ağlayacaktım o derece,Canım ben 12.haftadan beri kullanıyorum değerim hep 10-12 arası çıkıyor...
canım önce feramet kullandım bir ay sadece 0.1 artırmış.Benim de bir türlü yükselmeyince internetten ilaçları araştırdım. Demir 2 ve Demir 3 diye ilaçlar sınıflandırılıyormuş. Demir 2 % 90 emilirken Demir 3 % 4 oranında emiliyormuş. Senin ilacın ne?
aaaa hadi hayırlısı bluecum.. yavruna sağ salim gönlünden geçtiği gbi kavuşursun inş.. her işte bir hayır vardır, belki de bakıcının geç gelmesinin de bi hayrı vardır
kızlar Allah razı olsun sizden gerçekten de moralim az yerine geldi.Canım bir tane kullanıyor isen günlük çok yükseltmiyor benim 10.7 idi ikiye çıkardık iki haftada 11 e yükseldi şimdi iki tane alıyorum
Hangi doktor ? Anadolu da da iyi bir doktor var ama adını bilmiyorum istersen onunla da görüş ama iki hastane de temizlik konusunda biraz zayıf
canım ilaç kullanmana rağmen mi böyle?doktor normal mi dedi sana canım?
benim moralim bozuldu doktor hematolojiye yönlendirdi.
b12 eksikse oda düşürür dedi ama ben zaten b12 kullanıyorum.
Evet ilaç kullanmama rağmen yükselmedi, çok üstünde durmadı doktor, zaten günde tek içiyordum...
Son gittiğimde ilacın emilmesi zor, şurup vereyim dedi, Ferplex kullanıyorum.
Rapor almak için gittiğim doktorda şurup işe yaramaz, şerbet niyetine içersin ancak dedi...
Bende anlamadım kim haklı
Bozma moralini canim doktorun ile konuş ikiye çıkarır seninkini dekızlar Allah razı olsun sizden gerçekten de moralim az yerine geldi.
inşallah yetmediğindendir.bende yarın doktora gideyim aslında aklımda benimde iki
tane hap alma vardı ama doktor tek verince ve hematolojiye yönlendirince moralim bozuldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?