2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
kızlar bişey sorucam.
2 aydır demir hapı kullanmama rağmen hemoglobin değerim yülselmiyor.
12 nin altında.böyle bişey yaşayan ya da duyan var mı?

kızlar bişey sorucam.
Benimde 10-11 arası baştan beri, (hamilelikten öncede böyleydi) doktor ilaç kullanmasan daha da düşerdi dedi.
Yani ilaçla oluşan fazlalık bebek için kullanılıyor, bizim değer yerinde sayıyor herhalde

yerden göğe kdr haklısın belmacım.. inş güzelce dinlen, bebişin de bekleyebildiği kdr beklesin, sağlıkla gelsin..

Sizi yine bekliyorlar kurumumuzda çalışan 11 hamileyi işten çıkardılar bende dahil olmak üzere Allah başka bir kapı açtı o nedenle uğraşmadım Allaha havale ettim.
hamileyken nasıl işten çıkarıyorlar ki çıkaramazlar.. ne kadar vicdansız bunlar..

kızlar bişey sorucam.
Benim de bir türlü yükselmeyince internetten ilaçları araştırdım. Demir 2 ve Demir 3 diye ilaçlar sınıflandırılıyormuş. Demir 2 % 90 emilirken Demir 3 % 4 oranında emiliyormuş. Senin ilacın ne?

Benzer diyaloglar bizde de var, doğum ne zaman diye soruyorlar, 15 eylül diyorum, 10 eylülde izne çıksan yeter, 20 sinde de dönersin diyorlar... Ücretsiz izni düşünme dahi diye de söylemişlerdi
Bu yaz yıllık iznimi kullanmayı teklif edemedim bile, zaten 4 ay evde yatacaksın gözüyle bakıldığı için kullandırmazlardı zaten

kızlar bişey sorucam.
Canım bir tane kullanıyor isen günlük çok yükseltmiyor benim 10.7 idi ikiye çıkardık iki haftada 11 e yükseldi şimdi iki tane alıyorum

işverenler ne kara acımasız ya

Benimde 10-11 arası baştan beri, (hamilelikten öncede böyleydi) doktor ilaç kullanmasan daha da düşerdi dedi.
Yani ilaçla oluşan fazlalık bebek için kullanılıyor, bizim değer yerinde sayıyor herhalde
canım ilaç kullanmana rağmen mi böyle?doktor normal mi dedi sana canım?
benim moralim bozuldu doktor hematolojiye yönlendirdi.
b12 eksikse oda düşürür dedi ama ben zaten b12 kullanıyorum.

Canım ben 12.haftadan beri kullanıyorum değerim hep 10-12 arası çıkıyor...
hımm çok şaşırdım canım ya nerdeyse ağlayacaktım o derece,
demek ki normalmiş o zaman.benimde hamileliğin başında 12.5 muş
sonra 11.2 sonra 11,3 şimdide 10.8 çıktı.

Benim de bir türlü yükselmeyince internetten ilaçları araştırdım. Demir 2 ve Demir 3 diye ilaçlar sınıflandırılıyormuş. Demir 2 % 90 emilirken Demir 3 % 4 oranında emiliyormuş. Senin ilacın ne?
canım önce feramet kullandım bir ay sadece 0.1 artırmış.
başka bir doktora ilaç yazdırmaya gittim az yükselince niye ferro sanal kullanmıyorsun dedi.
iyi onu yazın dedim 1 ayda ferrosanal duadenol kullandım bu seferde 10.8 çıktı.
hamilelik öncesi çok demir hapı kullanmışımdır ferritin düşüklüğü saç dökülmesi yapıyor bende.
ama 1 ay kullanınca tavan yapardı.
yarın hematolojiden randevu aldım.bakalım doktor ne diyecek.

aaaa hadi hayırlısı bluecum.. yavruna sağ salim gönlünden geçtiği gbi kavuşursun inş.. her işte bir hayır vardır, belki de bakıcının geç gelmesinin de bi hayrı vardır

kesinlikle canım, mutlaka hayır vardır..
şimdi ayarlama yapmaya çalışıyorum da, bişey danışaym size. özellikle memur arkadaşlara. 35.haftada izne ayrılırsam kuruma nasıl bildirmem gerek bunu? nasıl bi rapor almam gerek bilen var mı? kurumumdan görüştüğüm memur öyle bi rapora gerek yok dedi ama bence saçmaladı, nasıl gerek yok, nasıl anlıcaklar benim ayrıldığımı?

Canım bir tane kullanıyor isen günlük çok yükseltmiyor benim 10.7 idi ikiye çıkardık iki haftada 11 e yükseldi şimdi iki tane alıyorum
kızlar Allah razı olsun sizden gerçekten de moralim az yerine geldi.
inşallah yetmediğindendir.bende yarın doktora gideyim aslında aklımda benimde iki
tane hap alma vardı ama doktor tek verince ve hematolojiye yönlendirince moralim bozuldu.

Hangi doktor ? Anadolu da da iyi bir doktor var ama adını bilmiyorum istersen onunla da görüş ama iki hastane de temizlik konusunda biraz zayıf

şükrü bey canım. necati beyin telefonu bende var çok teşekkür ederim düşündüğün için:)

Bozma moralini canim doktorun ile konuş ikiye çıkarır seninkini de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…