- 7 Aralık 2014
- 1.252
- 1.353
- 158
Aynen canım seker çıkmadığı ıcın sıkıntı yok ınsallah Sağlıcakla alırız kucağımıza...evet canım ama şeker çıkmadı çok şükür su fazlalığıda önemli değil dedi bu göründüğüm 4. doktor oldu o yüzdn artık çok rahatım.. ( kendi doktorum izinde olduğu için diğer iyi alternatif olan doktora göründüm çalışabilir raporu almam gerekiyordu da bugün)
bittiğin dede resim atarmısın nasıl olucakÜtü bitti nihayet şimdi Nil'imin hastane odasındaki beşiğinin tülünü yapacagım...
. Cnm benm gönlümde beklemekten yana ama iştedDr yokken ki o 10 günde suyum sancim gelirse...o stresi kaldiramym şimdide n gece uykularim bölünüyor inan.hiç bilmedgn bi Dr ve durumda olmk istemym cokkararszmcnm karar senin ama 39 kadar bekle derim ona keza şahsen ben beklicem içerde gelişimlerini ne kadar tamamlarlarsa o kadar iyi diye düşünüyorum.
Günaydın kızlar nasilsnz?? Sanrm birçok kişinin ortak sorunu Dr karın izin zamanı olmuş.ve bunlardan biri de benim maalesefff
Dr um 22 sinde izine ayriliyo bana istersen 21 ine alalm yoksa da 2 eylule kaliyo.21 inde 37+6 yim. 2 eylulde ise 39+3 oluyor.bebek iri oldugu icin 21 inde alirsak sorun olmaz dedi.aslinda ben 39. Haftayi tercih ederm tabii.ama korkum dr izindeyken aniden dogumun baslamasi.ay kizlar anlasilir oldummu bilmym amaa bana fikir verin lutfen neyapmaliyimmmm
canım benim kilosuna takılma bence 2500 üstünde doğacak ki bu da normal kilo zaten . 2500 üstü normal kabul edilir. ben neler yiyorum neler. eti bol bol tüketiyorum , hamurişi , tatlılar hiç kısmadan tabak tabak yiyorum . ama bak 35+2 yim bugün ben 6 kilo aldım bebek ise 1650 gr da düşün. aldıramıyorum kendime de bebeğime de . akşam bir oturuşta 1 ekmek yiyorum insan kilo alır di mi yok ? doğuma da gelince işte benim kafamı karıştıran sorun .. şimdi benim ki muhtemelen 1800 gr olarak dünyaya gelecek özel kesin sezeryan diyor. ama dünkü çapadaki doktorum burada küvezde yer olursa burada yaparsın normal yaparsın dedi? bende hocam ya oksijensiz kalırsa tehlikesi yok mu dedim ? her bebek için tehlike vardır dedi , minik bebeği normalle çok rahat doğurursun dedi bilemiyorum kafam karıştı ..
Sağol canimGecmiş olsun canım...
Ben hiç becerikli degilim canım bakalım olacak mi...bittiğin dede resim atarmısın nasıl olucak
Aman boş ver canım herkes kendini düşünüyo sen bebeğini düşün ne gerekiyosa onu yap herkes bi şekilde idare eder...ya kızlar yarın son ya benim ? müdürüm geldi yanıma , 4 ay sonra bekliyorum seni dedi . daha dur bismillah , daha işten çıkmadım bebek doğmadı ayıp ama ya. sinirlendim iyice ben 2 ay ücretsiz izin nasıl alacağım bilmiyorum . bir de espri yapıyor kendince bir zamanlar bilim ilacın sahibi bana kadın işçi çalıştırma demişti , haklıymış diyor . tövbe yarabbim ya..
Bosver cnm hic komik degilsin demek geliyo insanin icinden))ya kızlar yarın son ya benim ? müdürüm geldi yanıma , 4 ay sonra bekliyorum seni dedi . daha dur bismillah , daha işten çıkmadım bebek doğmadı ayıp ama ya. sinirlendim iyice ben 2 ay ücretsiz izin nasıl alacağım bilmiyorum . bir de espri yapıyor kendince bir zamanlar bilim ilacın sahibi bana kadın işçi çalıştırma demişti , haklıymış diyor . tövbe yarabbim ya..
ya kızlar yarın son ya benim ? müdürüm geldi yanıma , 4 ay sonra bekliyorum seni dedi . daha dur bismillah , daha işten çıkmadım bebek doğmadı ayıp ama ya. sinirlendim iyice ben 2 ay ücretsiz izin nasıl alacağım bilmiyorum . bir de espri yapıyor kendince bir zamanlar bilim ilacın sahibi bana kadın işçi çalıştırma demişti , haklıymış diyor . tövbe yarabbim ya..
Haklısın bu halime şükür de ahh bir kaldirabilsem kendimi. Iyice kendimi taşıyamaz oldum simdidenCanim sukret haline en azindan evdesin. Bunakdikca dus al soguk biseyler ye ic ferahlatir az da olsa seni...cok sukur bu gunlerimize...
haftasıyla uyumluysa sıkıntı yapma canım. zaten inan ultrason ölçümleri %100 sonuç vermez ki . + ve - kilolarda doğacak bebekler inan. ben 1000 kilo farkla doğan bebek bile duydum inan. haftasıyla uyumlu ise tamamdır .benim doktor da kilo söylemiyor, günüyle uyumlu diyor, ne kadardır kilosu deyince 2 gün önce 1800 gr civarıdır dedi. ama sizinkilere göre çok az oluyor 1800.. ben de anlamıyorum ama hiç umursamıyorum kilo vs..
Bende bazen sormasam söylemiyor bana da geçen az gelmişti kilosu ama bilmiyorum bir sıkıntı olmadığı sürece sorun yok demekki. Bu arada annem bir ebe ile görüşmüş (annemde ebe hemşire bu arada ) son dk ya kadar doğum şekli belli olmaz dedi ters giden birsey olmazsa eğer normal doğum yaptirirlarmis ama o an a Bağlı bir durummus. Oyle ssvd cok yaptirmislar tabi yine bir kaç doktor a soracak aklımda yani unutmadim :)benim doktor da kilo söylemiyor, günüyle uyumlu diyor, ne kadardır kilosu deyince 2 gün önce 1800 gr civarıdır dedi. ama sizinkilere göre çok az oluyor 1800.. ben de anlamıyorum ama hiç umursamıyorum kilo vs..
evet ücretsiz izin almak için amirin onayı gerekiyor. aslında işveren doğumdan sonra 6 aya kadar işçinin isteği doğrultusunda ücretsiz izin hakkı vermek zorundadır. ama işten çıkarılan da biliyorum. aşağıdaki yazıda böyle ama bilemedim tam olarak yarın yine muhasebe bölümüyle konuşacağım.canım memurlar kanununda izne tabi değil ücretsiz izin. sizin nasıl? amirin onayı gerekiyor mu?
Haklısın bu halime şükür de ahh bir kaldirabilsem kendimi. Iyice kendimi taşıyamaz oldum simdiden
haftasıyla uyumluysa sıkıntı yapma canım. zaten inan ultrason ölçümleri %100 sonuç vermez ki . + ve - kilolarda doğacak bebekler inan. ben 1000 kilo farkla doğan bebek bile duydum inan. haftasıyla uyumlu ise tamamdır .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?