2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
ya ben geçen ay yaptım etiketlerden, çatır çatır da farklı kaydete basılıyodu, sen sorunca tekrar girdim ama nerden indirdiğimi bulamadım malesef yapabileceğin şeyi yapmışsın şu anda, paintle açıp kırpacaksın print screen lediğin etiketi.. ben bulmaya çalışacağım, başarırsam sana dönüş yaparım.
kırptığın etiketi de at bi usb ye, götür matbaaya.. ben de daha bastırmadım

kızlar bişey sorucam.
2 aydır demir hapı kullanmama rağmen hemoglobin değerim yülselmiyor.
12 nin altında.böyle bişey yaşayan ya da duyan var mı?
Ben hem.demir icin surup hemde igne kullandim simdi sadece suruba devam ediyorum ama malesef degerler 8 den 9 a ancak yukselebildi. 9 un uzerine cikaramiyorum malesef

Bende yapmistim matbaaya mail attim ama cozunurluk kotu o yuzden basamayiz dediler bende daha igrasmadim

34.haftada kan degerim10 cikti, diyelimki bebek aceleci davrandi ve dogum basladi, kan degerinin dusuk olmasi dogum esnasinda sıkıntı yaratmaz mi?
Gunde 2 ye cikardik surubu ama yükselmiyor.
Aklimda degisik senaryolar uretiyorum, Iste dogum esnasinda kan kaybedilecek ya, tansiyonum duser,bayilirim,bi sey olur falan offf,zaten panik atakliyim,iyice tetikliyor bu dusunceler, bu arada ben genel anestezi ile sezeryan istedim,doktor epidural en rahati,genel olursan makineye bagli kaliosun, agzina bi alet koyuyoruz onla nefes alıyorsun tavsiye etmiyorum dedi,iyice korkuttu,epiduralde zihnim acik olcak o ani yasamak korkutuyor dedim,cok panik olursan igne ile uyuturum diyor, benim aklim cok karışık kizlar

Sağol canım sanırım hallettim. matbaalar çok para istiyor. kırtasiyede kalın a4e bastırmaya karar verdim. birazdan çıkıp bastırıcaz inşallah.

Çok iyi canım birazcık daha büyüsün kuzucuk ondan sonra gelsin hayırlısıyla :) inş senin ağrılarında çabuk geçer

Canım ben mothercare den aldım düz beyaz sadece üzerinde çok az belli olan incecik gri çizilmiş Yıldız be ayıcık gibi desenleri var kumaşın çok sade ama kumaşı çok yumuşak canım

Merhaba arkadaşlar bugün kontrolüm vardı ; çok şükür herşey yolunda bebeğim başaşağı dönmüş suyun çok iyi dedi Dr, Bebeğin ölçümleri 2,5 hafta önde dedi; ağrı baskı ve kasılmaların sebebi bu dedi; kasık ağrıları ve Bebeğin toplandığındaki sancılar için magnezyuma mutlaka hergün devam dedi, nst de sancılar artarsa magnezyumu 2 ye çıkarırız dedi ama şimdilik tek doz; normal doğum beklemediğimiz için sezeryanda ilk doğumun dikişleri zorlanmasın diye istirahatle geçir çok yürüme artık dedi; ki ben zaten bu hafta pek yürüyemiyorum hem sıcak hem evde bile zor yürüyorum kasıklarım baskı yapıyor. Bi de arkadaşlar suyumuz ne kadar fazla olursa bebek o kadar çok hareket eder ve biz de o kadar iyi hissedermişiz , ben de suyum mu azaldı canım çok yanıyor diye yanlış düşünmüşüm

Canım 35 te işgörmezlik raporu alıp hastanenden kurumuna veriyorsun canım zaten 32 de çalışabilir almışsındır 37 ye kadar istediğin tarihte işgörmezliği alabilirsin

Canım ben de geneli tercih ediyorum, Boğazı'na solunum hortumu takıyorlar ama sen farkında olmıcaksın sadece amleliyattan sonra boğazında hafif bi tahriş olabiliyor birkaçgün hafif bi Öksürük o kadar Dr niye böyle korkutmuş ki anlamadım

Başladım ya hastane çıkışı aldım mesela bugün :) darısı yıkamaya :)

Aslında bugün çok sancim oldu nstye bağlandim yalancı sancılar dedi doktor ama korktum ışte hemen bitiririm artık yıkama utuleme işini kalan seyleride gelecek haftasonuna bitirmiş olurum gerçekten çok korktum

catdog sağol cevap için bugün biraz san cim oldu korkudan hemen bir tane aldım istediğim gibi bir sey bulamazsam alırım dediğim bir takım vardı onu aldim

sağol canım,peki daha önce genel oldun mu, sanırım bi çocugun var, ben de ısrar edicem genel için

Hanımlar 56 liraya düşmüş int almadım Kardeşimi iş çıkışı avm ye gönderdim o bakmış mağazada indirim yrn başlıcakmş son bir tane kalmış onu bize ayırmışlar yanında aynı renkte peluş topuda Var benim ki 17 numara bilginiz Olsun almak isteyenler bu fiyata kaçırmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…