ya ben geçen ay yaptım etiketlerden, çatır çatır da farklı kaydete basılıyodu, sen sorunca tekrar girdim ama nerden indirdiğimi bulamadım malesefkızlar bebek şekerini kendisi yapanlara bir sorum var. zazzle.com'dan etiketi hazırladım ama matbaaya nasıl götürcem kaydedemiyorum. ekran görüntüsünü aldım o şekilde götürsem basılabilir mi acaba ? yapanlar nasıl yaptı şu işe bi el atıverin.
Ben hem.demir icin surup hemde igne kullandim simdi sadece suruba devam ediyorum ama malesef degerler 8 den 9 a ancak yukselebildi. 9 un uzerine cikaramiyorum malesefkızlar bişey sorucam.
2 aydır demir hapı kullanmama rağmen hemoglobin değerim yülselmiyor.
12 nin altında.böyle bişey yaşayan ya da duyan var mı?
Bende yapmistim matbaaya mail attim ama cozunurluk kotu o yuzden basamayiz dediler bende daha igrasmadimya ben geçen ay yaptım etiketlerden, çatır çatır da farklı kaydete basılıyodu, sen sorunca tekrar girdim ama nerden indirdiğimi bulamadım malesefyapabileceğin şeyi yapmışsın şu anda, paintle açıp kırpacaksın print screen lediğin etiketi.. ben bulmaya çalışacağım, başarırsam sana dönüş yaparım.
kırptığın etiketi de at bi usb ye, götür matbaaya.. ben de daha bastırmadım
Sağol canım sanırım hallettim. matbaalar çok para istiyor. kırtasiyede kalın a4e bastırmaya karar verdim. birazdan çıkıp bastırıcaz inşallah.ya ben geçen ay yaptım etiketlerden, çatır çatır da farklı kaydete basılıyodu, sen sorunca tekrar girdim ama nerden indirdiğimi bulamadım malesefyapabileceğin şeyi yapmışsın şu anda, paintle açıp kırpacaksın print screen lediğin etiketi.. ben bulmaya çalışacağım, başarırsam sana dönüş yaparım.
kırptığın etiketi de at bi usb ye, götür matbaaya.. ben de daha bastırmadım
umarım olur ya çok heveslendim şimdi ben. bir de bu olmazsa nasıl yapıcaz ki?Bende yapmistim matbaaya mail attim ama cozunurluk kotu o yuzden basamayiz dediler bende daha igrasmadim
Hstaneye en son ptesi nts için gittim guzel bi hastane bi problem yasamadik cok sukur ilgililerde..Hastaneye gittinmi ben daha gidemedim ama ilk doğumu mu orda yaptım on numara bi.hastane ebeler çok ilgiliydi inş hayla öyledir
Çok iyi canım birazcık daha büyüsün kuzucuk ondan sonra gelsin hayırlısıyla :) inş senin ağrılarında çabuk geçerAz once geldik kizlar kizm 2500 gr olmis suyu iyi dedi. Alttan elle muayene etti acilma yok dedi. Nst ye bagladi. Birde serum taktilar. Belimdeki agri gecti ama karnimin alt kismindaki devam ediyor. Dogum sancisi oldugunu dusunmuyorum enfeksiyon olabilir dedi. Ilac verdi. Bol bol dinlen agrin gezmez veya artarsa tekrar gel dedi.
Canım ben mothercare den aldım düz beyaz sadece üzerinde çok az belli olan incecik gri çizilmiş Yıldız be ayıcık gibi desenleri var kumaşın çok sade ama kumaşı çok yumuşak canımKızlar hastane çıkışı alamadım daha ben
beyaz sade bir şey istiyorum hiç gordunuzmu gezdiğiniz yerlerde marka yeter bana net ten sipariş vercem zaten rüyalarına giriyor artık doktor doğuma al caz diyor ağlıyorum olmaz diyorum bebeğinin hastane çıkışı yok daha diye
Inş canım :)üzülme canım, 2 çocuk iş derken hepsi gider patır patır:)
Canım Dr iğne verir belki bu durumdakızlar bişey sorucam.
2 aydır demir hapı kullanmama rağmen hemoglobin değerim yülselmiyor.
12 nin altında.böyle bişey yaşayan ya da duyan var mı?
Canım 35 te işgörmezlik raporu alıp hastanenden kurumuna veriyorsun canım zaten 32 de çalışabilir almışsındır 37 ye kadar istediğin tarihte işgörmezliği alabilirsinkesinlikle canım, mutlaka hayır vardır..
şimdi ayarlama yapmaya çalışıyorum da, bişey danışaym size. özellikle memur arkadaşlara. 35.haftada izne ayrılırsam kuruma nasıl bildirmem gerek bunu? nasıl bi rapor almam gerek bilen var mı? kurumumdan görüştüğüm memur öyle bi rapora gerek yok dedi ama bence saçmaladı, nasıl gerek yok, nasıl anlıcaklar benim ayrıldığımı?
Canım ben de geneli tercih ediyorum, Boğazı'na solunum hortumu takıyorlar ama sen farkında olmıcaksın sadece amleliyattan sonra boğazında hafif bi tahriş olabiliyor birkaçgün hafif bi Öksürük o kadar Dr niye böyle korkutmuş ki anlamadım34.haftada kan degerim10 cikti, diyelimki bebek aceleci davrandi ve dogum basladi, kan degerinin dusuk olmasi dogum esnasinda sıkıntı yaratmaz mi?
Gunde 2 ye cikardik surubu ama yükselmiyor.
Aklimda degisik senaryolar uretiyorum, Iste dogum esnasinda kan kaybedilecek ya, tansiyonum duser,bayilirim,bi sey olur falan offf,zaten panik atakliyim,iyice tetikliyor bu dusunceler, bu arada ben genel anestezi ile sezeryan istedim,doktor epidural en rahati,genel olursan makineye bagli kaliosun, agzina bi alet koyuyoruz onla nefes alıyorsun tavsiye etmiyorum dedi,iyice korkuttu,epiduralde zihnim acik olcak o ani yasamak korkutuyor dedim,cok panik olursan igne ile uyuturum diyor, benim aklim cok karışık kizlar
Başladım ya hastane çıkışı aldım mesela bugün :) darısı yıkamaya :)Bende de eldivenlerin icinde vardi maalesef. Cok sert degildi ama. Sen kes yine de bence kesebildigin kadar derinden. Dikislere degirme ama dikkat et cnm. Kalan parca bisey yapmaz artik o kadar da degil herhalde.. Biyerden basla bak strese girersin vakit daraldikca.
sağol canım,peki daha önce genel oldun mu, sanırım bi çocugun var, ben de ısrar edicem genel içinCanım ben de geneli tercih ediyorum, Boğazı'na solunum hortumu takıyorlar ama sen farkında olmıcaksın sadece amleliyattan sonra boğazında hafif bi tahriş olabiliyor birkaçgün hafif bi Öksürük o kadar Dr niye böyle korkutmuş ki anlamadım
Güle gule kullanın canım ben de almadım Arayış içerisindeyim fikir olsun bana da...
Eline sağlık son halini de bekliyoruzKızlar ilk defa bebisin ıcın bir şey yaptim...Hastanedeki beşiğe göre yaptim gerçi tül azdı daha sık olmalıydı ama bunu bile yapmak beni çok mutlu etti...beşiğin önüne gelecek şekilde bir de fiyonk olacak...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?