biz hiç konuşmadık eşimle bu konuyu ama olursa 40ından sonra olur sankicanım ürolog ya da genel cerrah.
bizimkini cerrah yapmıştı.
Tansiyonun yüksek mi değil mi bilmiyorsun bence limonlu su içme yada yada bir iki damla damlat çünkü limon tansiyon düşürür eğer düşükse daha kötü olur. Başının altına yastık koy öyle uzan. Tansiyon değerini bilmeden ayaklarını diklemek de iyi değil. Bence serin bir dus al iyi gelecektir. Çok bilmislik yapmak değil niyetim yaşadığım şeylerBir deneyeyim canım şimdi...
canım nefes darlığı bende oluyor..azcık sıcakta kalayım boğulacak gibi hissediyorum 7/24 klimanın altındayım..yoksa çatlicam..sabah işyerinde çıkana kadar..akşama eve geçtikten sonra sabaha kadar..rahatsız edicek beni biliyorum ama dayanamıyorumKızlar selam. Ya benim gibi nefes almakda zorlanan var mı. Bazen yetmiyor boğulacakmışım gibi hissediyorum. Bazen bi ateş basıyor 2 dakka sürüyor geçiyor. Halsizlik derseniz o biçim. Normal mi bu sıcak basmaları ve nefessizlik
nil 50 lık dedı bana daha küçük geldi..bursadane geldı ...zaten gıttıgıdıyorun musterı hızmetrlerının numarası yok sadece maıl atıyorsun karsı taraf ısıne gelırse cevaplıyor...iade etmeklede ugrasmadım cam sonuçta kırılır eder bu sefer de onla ugrasmıyım dedım...eve gıdınce foto atarım canım yanı cok kotu degıl cok guzel de degıl...o yenıden sıparıs verdıgım yer cok ılgılı faceden ulaştım dolap süsü tasarım yaz ordan çıkıyor canımCanım gelenlerin fotosunu uygun zamanda atar misin ayrıca onlar 50cc değil miydi hani Nil arkadaşımız koymuştu resim...bir de yeni verdiğin siparişin linki varsa atar misin canım...yaslı teyzoslarin neyine yetmiyor
canım yakında eczane,sağlık ocağı varsa önce ölçtür bence.Canım var ama eşim yok evde otobuslere binemem araç da kullanamam of çok mutsuzum
ben varım.2-3 haftadır özellikle yemeklerden sonra nefes alamıyorum.çocuk baskı yapıyor.Kızlar selam. Ya benim gibi nefes almakda zorlanan var mı. Bazen yetmiyor boğulacakmışım gibi hissediyorum. Bazen bi ateş basıyor 2 dakka sürüyor geçiyor. Halsizlik derseniz o biçim. Normal mi bu sıcak basmaları ve nefessizlik
40 ından önce yaptıranda var diye biliyorum.ben 4.5 aylık yaptırdım.biz hiç konuşmadık eşimle bu konuyu ama olursa 40ından sonra olur sanki.siz nezamn yaptırmıştınız
limon suyu tansiyonu dengeler benim bildiğim..düşük tansiyonada yükesek tansiyona da iyi gelirTansiyonun yüksek mi değil mi bilmiyorsun bence limonlu su içme yada yada bir iki damla damlat çünkü limon tansiyon düşürür eğer düşükse daha kötü olur. Başının altına yastık koy öyle uzan. Tansiyon değerini bilmeden ayaklarını diklemek de iyi değil. Bence serin bir dus al iyi gelecektir. Çok bilmislik yapmak değil niyetim yaşadığım şeyler
Sag ol canım hepimiz birbirimize destek olmaya çalışıyoruz herkesten Allah razi olsun...devam ederse esimi çağıracağım ...Tansiyonun yüksek mi değil mi bilmiyorsun bence limonlu su içme yada yada bir iki damla damlat çünkü limon tansiyon düşürür eğer düşükse daha kötü olur. Başının altına yastık koy öyle uzan. Tansiyon değerini bilmeden ayaklarını diklemek de iyi değil. Bence serin bir dus al iyi gelecektir. Çok bilmislik yapmak değil niyetim yaşadığım şeyler
Anladım canım Nil whatsapp tan etiket secmek ıcın iletişime geçiliyor dedi sana ulaşmadılar mi ...bakayım faceye neler varmış...nil 50 lık dedı bana daha küçük geldi..bursadane geldı ...zaten gıttıgıdıyorun musterı hızmetrlerının numarası yok sadece maıl atıyorsun karsı taraf ısıne gelırse cevaplıyor...iade etmeklede ugrasmadım cam sonuçta kırılır eder bu sefer de onla ugrasmıyım dedım...eve gıdınce foto atarım canım yanı cok kotu degıl cok guzel de degıl...o yenıden sıparıs verdıgım yer cok ılgılı faceden ulaştım dolap süsü tasarım yaz ordan çıkıyor canım
Ben de evdeyim ama aynı durumdayım. Anneme geçtim simdi serin evi diye. Gene aynı. Boğulcam sanıyorum. Sizlerde de varmş normal demek ki... :) Rabbim sağ salim kurtarsın hepimizicanım nefes darlığı bende oluyor..azcık sıcakta kalayım boğulacak gibi hissediyorum 7/24 klimanın altındayım..yoksa çatlicam..sabah işyerinde çıkana kadar..akşama eve geçtikten sonra sabaha kadar..rahatsız edicek beni biliyorum ama dayanamıyorum
Aynı durumdayım canım. Normal demek ki :/canım yakında eczane,sağlık ocağı varsa önce ölçtür bence.
en azından neden başın ağrıdığını anlarsın tansiyondan kaynaklanıyorsa bile.
ben varım.2-3 haftadır özellikle yemeklerden sonra nefes alamıyorum.çocuk baskı yapıyor.
son aylarda geceleri nefes probleminden ayağa fırlıyordum.
40 ından önce yaptıranda var diye biliyorum.ben 4.5 aylık yaptırdım.
erken yaptırırsan lokal olur,iyi olur çabucak iyileşir.ben bu kadar beklediğime bile pişmanım
iyi bari :) yalnız değilmişim... benim yavru 30. haftaya kadar pek sakindi sonra n'olduysa bi çoştu tutabilene aşk olsun... neyse inşallah keyiftendir :) biraz önce bir arkadaş yazmış hareket suyunun fazla olmasından olabilir diye ben de meraklandım. çok fazla olması da iyi değil çünkü. ben de şeker çıkmadı diye öyle aşırı dikkat etmiyorum yediklerime aman neyse, pazartesi kontrol var, her şeyi görür rahatlarım..[/QUO. Dr un bana dedıgı hareketlı olması ıyı bıse ben soylemıstım cok hareketlı durmuyor dıye ıyı bıse demıstı kasları gelısıyor
Kızlar depent hasta bezinin külotlu olanından mı alacağız?büyük boy daha mı rahat olur acaba?nerden bulabiliriz büyük marketlerde göremedim
ben yıl başı gecesi ogrendım yanı 31 aralık günü test yaptım...regl olucam derken bı baktım ben normalde gununden once olmam gerekırken olmadım test yaptım çift çizgi....eşime tam gece 12 de soleyım yenı yıl hedıyesı olsun dedım ama o saate kadar dayanamadım...sonra esımle acıle gıttık b-hcg baktırdık bı baktık ordada deger yuksek bızde anlamsız bır gulumseme ..şaşkınlık...yenı yıla 3 kişi girdik hamd olsun rabbime bizlere bu guzel hedıyeleri verdi
Merhaba arama yaparken gördüm bir sorum olacaktık.tsh ve serbet t3 ve t4 değerleri 2.ayda normal iken 5.ayda sadece serbest T4 0,90 çıktı.en alt sınır 0,93.bunu dahiliyeciye gösterdim buna bişey yapılmaz dedi gönderdi endokrine filan yönlendirmedi.ama dr da çok begenmedim.bugün aklıma takıldı tekrar arıştırıken sizin yazını gördüm.sizin ne kadar düşüktü tedavi gördünüzmü zararları ne olabilir şimdi 30.haftamdayım ama hiç bir tedavi almadım.Kızlar merhaba,
Ben bugün şeker yüklememi yaptırdım sonuçlar normal çıktı. Ancak serbest T4 olması gerekenden biraz düşük çıktı. gebeliğimiz başında da serbest T4 normal ama serbest T3 olması gerekenden biraz düşüktü. sonra bir süre iyot ilacı kullandım ikisi de normale döndü. Doktor iyotu kesmemi zaten imom (omega3) tabletin içinde iyot olduğunu söyledi. ben de öyle yaptım. şimdi de serbest T4 düşük çıkması canımı biraz sıktı. yarın endokdinolojiden randevu aldım. umarım sıkıntılı bir durum yoktur.
canım ürolog ya da genel cerrah.
bizimkini cerrah yapmıştı.
tatlım komşularında fln bi tansiyon aleti yok mudur acaba?Canım var ama eşim yok evde otobuslere binemem araç da kullanamam of çok mutsuzum
36.haftaya giriyorum canım artık.37 de alacaklar ya 1 hafta ya 2 hafta sonra doğum. yani toplamda en fazla 15 günümüz kaldı. çok heyecan var ama heyecandan öte korku var tabi ki. şimdi yarın özele gideceğim bakalım sezaryen tarihine kaç diyecek ?bir de şu aklımı karıştırdı çapadaki doktor burada yoğun bakımda yer olursa normal doğurursun dedi özel de sezaryen diyor kafam karıştı. ayrıca malum bebek için hiçbir şey almamıştım hepsini alacağım yarın . mothercare dan da prematüre bebek kıyafetleri alacağım. bugün işte son günüm hafta içi bütün hazırlıkları tamamlayacağım inşallah. öyle canım heyecan korku karışık bir şeyler yaşıyoruz...
Eh bir de o var.Lohusa geceligi,pijama tk,hastane cikisi arayisindayim ben de. Allah gonlumuze gore buldursun bi an evvel:) bu arada lansinoh gogus kremi,pedi alacaklar ben bebekhouse dan aldim diger yerlere gore daha uygun geldi bana.Ustelik cok hizlilar
Canım komşularım okuldaki arkadaşlar onlar da memlekette başka da tanıdığımız fazla yok...uzandım biraz dinleneyim diyorum sonra doktorumu bilgilendireyim geçmezse esimi çağıracağım...tatlım komşularında fln bi tansiyon aleti yok mudur acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?