2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Bir deneyeyim canım şimdi...
Tansiyonun yüksek mi değil mi bilmiyorsun bence limonlu su içme yada yada bir iki damla damlat çünkü limon tansiyon düşürür eğer düşükse daha kötü olur. Başının altına yastık koy öyle uzan. Tansiyon değerini bilmeden ayaklarını diklemek de iyi değil. Bence serin bir dus al iyi gelecektir. Çok bilmislik yapmak değil niyetim yaşadığım şeyler

canım nefes darlığı bende oluyor..azcık sıcakta kalayım boğulacak gibi hissediyorum 7/24 klimanın altındayım..yoksa çatlicam..sabah işyerinde çıkana kadar..akşama eve geçtikten sonra sabaha kadar..rahatsız edicek beni biliyorum ama dayanamıyorum

Canım gelenlerin fotosunu uygun zamanda atar misin ayrıca onlar 50cc değil miydi hani Nil arkadaşımız koymuştu resim...bir de yeni verdiğin siparişin linki varsa atar misin canım...yaslı teyzoslarin neyine yetmiyor
nil 50 lık dedı bana daha küçük geldi..bursadane geldı ...zaten gıttıgıdıyorun musterı hızmetrlerının numarası yok sadece maıl atıyorsun karsı taraf ısıne gelırse cevaplıyor...iade etmeklede ugrasmadım cam sonuçta kırılır eder bu sefer de onla ugrasmıyım dedım...eve gıdınce foto atarım canım yanı cok kotu degıl cok guzel de degıl...o yenıden sıparıs verdıgım yer cok ılgılı faceden ulaştım dolap süsü tasarım yaz ordan çıkıyor canım

Canım var ama eşim yok evde otobuslere binemem araç da kullanamam of çok mutsuzum
canım yakında eczane,sağlık ocağı varsa önce ölçtür bence.
en azından neden başın ağrıdığını anlarsın tansiyondan kaynaklanıyorsa bile.

ben varım.2-3 haftadır özellikle yemeklerden sonra nefes alamıyorum.çocuk baskı yapıyor.
son aylarda geceleri nefes probleminden ayağa fırlıyordum.

biz hiç konuşmadık eşimle bu konuyu ama olursa 40ından sonra olur sanki.siz nezamn yaptırmıştınız
40 ından önce yaptıranda var diye biliyorum.ben 4.5 aylık yaptırdım.
erken yaptırırsan lokal olur,iyi olur çabucak iyileşir.ben bu kadar beklediğime bile pişmanım

limon suyu tansiyonu dengeler benim bildiğim..düşük tansiyonada yükesek tansiyona da iyi gelir

Sag ol canım hepimiz birbirimize destek olmaya çalışıyoruz herkesten Allah razi olsun...devam ederse esimi çağıracağım ...

Anladım canım Nil whatsapp tan etiket secmek ıcın iletişime geçiliyor dedi sana ulaşmadılar mi ...bakayım faceye neler varmış...

Ben de evdeyim ama aynı durumdayım. Anneme geçtim simdi serin evi diye. Gene aynı. Boğulcam sanıyorum. Sizlerde de varmş normal demek ki... :) Rabbim sağ salim kurtarsın hepimizi

Aynı durumdayım canım. Normal demek ki :/

SUHAN

Kızlar, biz hiç beklemiyorken bi kimyasal gebelik maceram olmuştu, kese kendiliğinden düşmeyince operasyon geçirmiştim kasım ayında, sonrasında dr 30-35 güne regl döngün başlar demişti.. Buarada bi ay kdr biz de eşimle kardeş olmuştuk :) tam yılbaşı gecesi bu kdr ayrılık yeter dedik, bn de kendimi toparlamıştım ama tabiki de korunmaya devam ediyoduk.. O gece biz korunduğumuzu sanırken oğluşum yola çıkmış bile :) sonrasında dr un dediği 30-36 gün nerdeyse 60 gün oldu bnde hala tık yok.. Ama gebelik aklımın ucuna gelmiyor, dr a kızıyorum, operasyonu düzgün yapamadı, içerde parça kaldı fln kendimi yerken, muayenede bi de baktık tam 6 haftalık hamişim ve o mucizenin kalbi güm güm atıyor
Sonrasında her ne kdr hazırlıksız yakalansak da aslında bu bebişi ne kdr istediğimizi farkettik.. Şükürler olsun dedik..
Allahım hepimizi sağ salim yavrularımıza kavuştursun, isteyip de olmayanlara tez zamanda nasip etsin inşallah

Merhaba arama yaparken gördüm bir sorum olacaktık.tsh ve serbet t3 ve t4 değerleri 2.ayda normal iken 5.ayda sadece serbest T4 0,90 çıktı.en alt sınır 0,93.bunu dahiliyeciye gösterdim buna bişey yapılmaz dedi gönderdi endokrine filan yönlendirmedi.ama dr da çok begenmedim.bugün aklıma takıldı tekrar arıştırıken sizin yazını gördüm.sizin ne kadar düşüktü tedavi gördünüzmü zararları ne olabilir şimdi 30.haftamdayım ama hiç bir tedavi almadım.

belmacım tabiki de en iisini sen bilirsin ama yoğun bakımda yer olmazsa allah korusun ne olucak? bnce hiç riske etme.. inş bebişin sağlıkla gelsin.. :)

göğüs pedini hiç önermio doktorlar ama cnm. onun yerine göğüs kalkanı al derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…