2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Gunaydin kizlar bugun hem oglumu gorcem hemde 32.hafta calisir raporu alcam bakalim hayirlisi. Aranizda yenidogan sunneti dusunen varmi? Doktoruma bi sorcam bakalim. Yaptirmayi dusunuyoruz bi aksilik olmaz ise
yenidoğan sünneti biz de düşünüyoruz, hastanenin ürologuyla da görüştük, kesinlikle tavsiye etti, hatta siz hastaneden çıkmadan onu halledelim dedi :)

Masallah canim melegine.bizimde yarin kontrolunuz bakalim bi sikinti yoktur insallah.bizede 3 hafta var yaklasik hayirlisiyla sagsaglim aliriz insallah kucagimiza.Rabbim korusun bizide meleklerimizide
amin canım cümlemizinkini inş...güzel haberlerini bekliyoruz yarın

Sevndm hallettiğinize.. Kırtasiyedemi bastırdınız? Sticker istiyorum mu diyoruz?
Yok esim matbaa da bastirdi stickerli kagida demis cok da uygun fiyata halletti.A4 boyutunda iste ben ordan yuvarlak yuvarlak kesip arkasindaki kagidi cikarip yapistiriyorum bebek sekerlerine

yazık bebeğe yaaa..yawrum benim..hadi arkdaşın tecrübesizdi..refakat eden kimsesi yokmuydu annesi vs..

kızlar benim velet hiç durmuyor gündüzleri anlamadım gitti. tamam hareket etsinde bu da fazla değil mi ? benim gibi olan var mı, merak ettim.
Benim ki de öyle kıpır kıpır hiç durmuyor. Gece gündüz öyle hareketli bazen diyorum yavrum yorulmuyormusun hiç :))
Birde ben dün ayaklarını sağ tarafta hissettim resmen sağdan sağdan tekme attı öyle ki bobregim bile ağrıdı.

o baya sallamış olayı canım
rahat olanlara bişi olmaz merak etme...o cocukta sıkıntı olmaz ..
ne gelırse bız pımpırıklılerın basına gelşır
ama bu kadar da boşvermişlik biraz fazla

bana hala rüya gibi geliyor...evde test yapışım tahlil için gece acile gidişim..ağlamalarım falan..Rabbim inşş sağlıkla nasip eder kucaklarımıza...sona az kaldı

Kızlar ya ara ara basıma agri giriyor Kafamı kaldırasın gelmiyor yüksek tansiyon belirtisi olabilir mi acaba...hafta sonu foto çekimi var ama bugün önceki göre daha halsizim hiçbir şey yapmak gelmiyor içimden.umarım yüksek tansiyon değildir aksam olctureyim diyorum...

Kızlar düşündüğümüz isimler le ilgili bir konu açmıştım. Ya şöyle bir sorunum var geçen sene arkadaşım doğum yaptı hamileyken konuşmuştuk ben bu ismi çok beğeniyorum dedim kendi oğluna koydu sonra daha bebis yokken yine konustugumuzda aa oğlumun ismini mi koyacaksin dedi. Bebeği öğrenince de başka bir isme karar verdik en içime sinen isim o ama bu kadın beni cildirtacak şimdi de diyor ki aa oğlumun göbek adı. Yani ben ne desem ne yapsam a oğlumun şu su bu su deyip duruyor. Bir de daha dogmamis bebekle kendi oğlunu kıyasliyor anlamadım ben

ihmal etme canım , geçmeyen baş ağrılarını doktora da bildirmek gerekli..

yenidoğan sünneti biz de düşünüyoruz, hastanenin ürologuyla da görüştük, kesinlikle tavsiye etti, hatta siz hastaneden çıkmadan onu halledelim dedi :)
kızlar cahilliğime verin..bu sünnet olayını çocuk doktoru mu yapıyor ürologlar mı

bana hala rüya gibi geliyor...evde test yapışım tahlil için gece acile gidişim..ağlamalarım falan..Rabbim inşş sağlıkla nasip eder kucaklarımıza...sona az kaldı
ben yıl başı gecesi ogrendım yanı 31 aralık günü test yaptım...regl olucam derken bı baktım ben normalde gununden once olmam gerekırken olmadım test yaptım çift çizgi....eşime tam gece 12 de soleyım yenı yıl hedıyesı olsun dedım ama o saate kadar dayanamadım...sonra esımle acıle gıttık b-hcg baktırdık bı baktık ordada deger yuksek bızde anlamsız bır gulumseme ..şaşkınlık...yenı yıla 3 kişi girdik hamd olsun rabbime bizlere bu guzel hedıyeleri verdi

Yaa kızlar ben niye doymuyorum yaa sürekli yemek istiyorum yerken yoruluyorum ama yinede yiyorum sizdede böyle iştah artışı varmı ?

düşük tansiyon belirtiside olabilir canım ama bi baktır en azından yakınlarda bır saglık ocagı varmı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…