canım alan git gide daralıyor su miktarıda azaldığı için hareketleri daha çok ve daha net hissediyormuşuz..bende telaşlanmıştım.bi yerimi ağrıyor diyekızlar benim velet hiç durmuyor gündüzleri anlamadım gitti. tamam hareket etsinde bu da fazla değil mi ? benim gibi olan var mı, merak ettim.
Canım hediyelik ıcın sen mi gittigidiyordan kolonya şişesi siparişi vermiştin gecen hafta yanlış mi hatirliyorum...o baya sallamış olayı canım
rahat olanlara bişi olmaz merak etme...o cocukta sıkıntı olmaz ..
ne gelırse bız pımpırıklılerın basına gelşır
ama bu kadar da boşvermişlik biraz fazla
hangi siteydi çubuk hatırlayamadım.bende bakacaktımYok esim matbaa da bastirdi stickerli kagida demis cok da uygun fiyata halletti.A4 boyutunda iste ben ordan yuvarlak yuvarlak kesip arkasindaki kagidi cikarip yapistiriyorum bebek sekerlerine
36.haftaya giriyorum canım artık.37 de alacaklar ya 1 hafta ya 2 hafta sonra doğum. yani toplamda en fazla 15 günümüz kaldı. çok heyecan var ama heyecandan öte korku var tabi ki. şimdi yarın özele gideceğim bakalım sezaryen tarihine kaç diyecek ?bir de şu aklımı karıştırdı çapadaki doktor burada yoğun bakımda yer olursa normal doğurursun dedi özel de sezaryen diyor kafam karıştı. ayrıca malum bebek için hiçbir şey almamıştım hepsini alacağım yarın . mothercare dan da prematüre bebek kıyafetleri alacağım. bugün işte son günüm hafta içi bütün hazırlıkları tamamlayacağım inşallah. öyle canım heyecan korku karışık bir şeyler yaşıyoruz...çok şükür belmacım..hayırlısıyla doğsalardı ısırırdık bol bol popişlerinden...sende durumlar nasıl..heyecan tavan demi..az kaldı kuzuya kavuşmaya
Ben de endişelenmeye başladım arasam iyi olacak dru canım...ihmal etme canım , geçmeyen baş ağrılarını doktora da bildirmek gerekli..
var canım..içim kıyılıyor sureklı...helede sabaha karşı uyanırsam ve karnım acıkmıssa vay halıme ..bır lokma bısı yemeden gozume uyku gırmıyor...Yaa kızlar ben niye doymuyorum yaa sürekli yemek istiyorum yerken yoruluyorum ama yinede yiyorum sizdede böyle iştah artışı varmı ?
Ayniaman arkadasim hareket etmese de aklimiz cikar fildir fildir dönsün bosver
Benim ki de öyle kıpır kıpır hiç durmuyor. Gece gündüz öyle hareketli bazen diyorum yavrum yorulmuyormusun hiç :))
Birde ben dün ayaklarını sağ tarafta hissettim resmen sağdan sağdan tekme attı öyle ki bobregim bile ağrıdı.
ben ben bennnnn hiç durmuyor maşallah nst de bile doktor muhteşem diyor ..
canım ürolog ya da genel cerrah.kızlar cahilliğime verin..bu sünnet olayını çocuk doktoru mu yapıyor ürologlar mı
kesinlikle katılıyorum corolino baya sallamış olayı canım
rahat olanlara bişi olmaz merak etme...o cocukta sıkıntı olmaz ..
ne gelırse bız pımpırıklılerın basına gelşır
ama bu kadar da boşvermişlik biraz fazla
Canım var ama eşim yok evde otobuslere binemem araç da kullanamam of çok mutsuzumdüşük tansiyon belirtiside olabilir canım ama bi baktır en azından yakınlarda bır saglık ocagı varmı?
sıcaklardan olabilir canım...limonlu su için uzanmaya çalış ayaklarına yastık koy..tansiyonunuda mutlaka ölçtür..düşükte olabilir yüksekte..Kızlar ya ara ara basıma agri giriyor Kafamı kaldırasın gelmiyor yüksek tansiyon belirtisi olabilir mi acaba...hafta sonu foto çekimi var ama bugün önceki göre daha halsizim hiçbir şey yapmak gelmiyor içimden.umarım yüksek tansiyon değildir aksam olctureyim diyorum...
ben verdım canım ...30 cc geldi 35 adet ...çok da begenmedım acıkcası....yenıden daha guzel yapan bı yere 2 TL den sipariş verdım onları ozel mısafırlere dıgerlerını de yaşlı teyzoşlara verırımCanım hediyelik ıcın sen mi gittigidiyordan kolonya şişesi siparişi vermiştin gecen hafta yanlış mi hatirliyorum...
Bir deneyeyim canım şimdi...sıcaklardan olabilir canım...limonlu su için uzanmaya çalış ayaklarına yastık koy..tansiyonunuda mutlaka ölçtür..düşükte olabilir yüksekte..
mutsuz olma....ayaklarını yukarı dik bır de lımonlu su (az lımon sık)Canım var ama eşim yok evde otobuslere binemem araç da kullanamam of çok mutsuzum
benim günüm yaklaşık 10 gün geçtikten sonra yaptırmıştık tam bir haya kırıklığıydı...arık doktora gidip söktürücü alayım demiştim..bi hafta daha bekledik tekrar evde test yaptık hop anında çıkmıştı...o hayal kırıklığından sonra yaşadığımız sevinç tamamen mucizeeben yıl başı gecesi ogrendım yanı 31 aralık günü test yaptım...regl olucam derken bı baktım ben normalde gununden once olmam gerekırken olmadım test yaptım çift çizgi....eşime tam gece 12 de soleyım yenı yıl hedıyesı olsun dedım ama o saate kadar dayanamadım...sonra esımle acıle gıttık b-hcg baktırdık bı baktık ordada deger yuksek bızde anlamsız bır gulumseme ..şaşkınlık...yenı yıla 3 kişi girdik hamd olsun rabbime bizlere bu guzel hedıyeleri verdi
işini garantiye al derim canım..hadi yer olmazsa nolacak..zaten heyecan korku bi arada yaşıyorsun..eşyalarını hazır et canım bu hafta sonu..çantanı hazırla..kafan rahat olur..sonra direk doğuma gidersin.kuzuş inş biraz daha kilo alır o zamana kadar..36.haftaya giriyorum canım artık.37 de alacaklar ya 1 hafta ya 2 hafta sonra doğum. yani toplamda en fazla 15 günümüz kaldı. çok heyecan var ama heyecandan öte korku var tabi ki. şimdi yarın özele gideceğim bakalım sezaryen tarihine kaç diyecek ?bir de şu aklımı karıştırdı çapadaki doktor burada yoğun bakımda yer olursa normal doğurursun dedi özel de sezaryen diyor kafam karıştı. ayrıca malum bebek için hiçbir şey almamıştım hepsini alacağım yarın . mothercare dan da prematüre bebek kıyafetleri alacağım. bugün işte son günüm hafta içi bütün hazırlıkları tamamlayacağım inşallah. öyle canım heyecan korku karışık bir şeyler yaşıyoruz...
Canım gelenlerin fotosunu uygun zamanda atar misin ayrıca onlar 50cc değil miydi hani Nil arkadaşımız koymuştu resim...bir de yeni verdiğin siparişin linki varsa atar misin canım...yaslı teyzoslarin neyine yetmiyorben verdım canım ...30 cc geldi 35 adet ...çok da begenmedım acıkcası....yenıden daha guzel yapan bı yere 2 TL den sipariş verdım onları ozel mısafırlere dıgerlerını de yaşlı teyzoşlara verırım
sen düşünüyorsan bırazcık daha fazla ver içine sinsin ben tavsıye etmıyorum
urunler bu arada sağlam geldı
yok dıye bıldıgın bırseyın 1 hafta sonra ortaya cıkmasında gercekten mucıze olmuş canım...benim günüm yaklaşık 10 gün geçtikten sonra yaptırmıştık tam bir haya kırıklığıydı...arık doktora gidip söktürücü alayım demiştim..bi hafta daha bekledik tekrar evde test yaptık hop anında çıkmıştı...o hayal kırıklığından sonra yaşadığımız sevinç tamamen mucizee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?