2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
kızlar benim velet hiç durmuyor gündüzleri anlamadım gitti. tamam hareket etsinde bu da fazla değil mi ? benim gibi olan var mı, merak ettim.
canım alan git gide daralıyor su miktarıda azaldığı için hareketleri daha çok ve daha net hissediyormuşuz..bende telaşlanmıştım.bi yerimi ağrıyor diye

o baya sallamış olayı canım
rahat olanlara bişi olmaz merak etme...o cocukta sıkıntı olmaz ..
ne gelırse bız pımpırıklılerın basına gelşır
ama bu kadar da boşvermişlik biraz fazla
Canım hediyelik ıcın sen mi gittigidiyordan kolonya şişesi siparişi vermiştin gecen hafta yanlış mi hatirliyorum...

Yok esim matbaa da bastirdi stickerli kagida demis cok da uygun fiyata halletti.A4 boyutunda iste ben ordan yuvarlak yuvarlak kesip arkasindaki kagidi cikarip yapistiriyorum bebek sekerlerine
hangi siteydi çubuk hatırlayamadım.bende bakacaktım

çok şükür belmacım..hayırlısıyla doğsalardı ısırırdık bol bol popişlerinden...sende durumlar nasıl..heyecan tavan demi..az kaldı kuzuya kavuşmaya
36.haftaya giriyorum canım artık.37 de alacaklar ya 1 hafta ya 2 hafta sonra doğum. yani toplamda en fazla 15 günümüz kaldı. çok heyecan var ama heyecandan öte korku var tabi ki. şimdi yarın özele gideceğim bakalım sezaryen tarihine kaç diyecek ?bir de şu aklımı karıştırdı çapadaki doktor burada yoğun bakımda yer olursa normal doğurursun dedi özel de sezaryen diyor kafam karıştı. ayrıca malum bebek için hiçbir şey almamıştım hepsini alacağım yarın . mothercare dan da prematüre bebek kıyafetleri alacağım. bugün işte son günüm hafta içi bütün hazırlıkları tamamlayacağım inşallah. öyle canım heyecan korku karışık bir şeyler yaşıyoruz...

Yaa kızlar ben niye doymuyorum yaa sürekli yemek istiyorum yerken yoruluyorum ama yinede yiyorum sizdede böyle iştah artışı varmı ?
var canım..içim kıyılıyor sureklı...helede sabaha karşı uyanırsam ve karnım acıkmıssa vay halıme ..bır lokma bısı yemeden gozume uyku gırmıyor...

Ayni aman arkadasim hareket etmese de aklimiz cikar fildir fildir dönsün bosver

ben ben bennnnn hiç durmuyor maşallah nst de bile doktor muhteşem diyor ..

iyi bari :) yalnız değilmişim... benim yavru 30. haftaya kadar pek sakindi sonra n'olduysa bi çoştu tutabilene aşk olsun... neyse inşallah keyiftendir :) biraz önce bir arkadaş yazmış hareket suyunun fazla olmasından olabilir diye ben de meraklandım. çok fazla olması da iyi değil çünkü. ben de şeker çıkmadı diye öyle aşırı dikkat etmiyorum yediklerime aman neyse, pazartesi kontrol var, her şeyi görür rahatlarım..

o baya sallamış olayı canım
rahat olanlara bişi olmaz merak etme...o cocukta sıkıntı olmaz ..
ne gelırse bız pımpırıklılerın basına gelşır
ama bu kadar da boşvermişlik biraz fazla
kesinlikle katılıyorum corolin

Günaydın güzel annislerrr. .. Dün benim doğum yapacağım hastanede çok yakın bir arkadaşım doğum yaptı ... 38. Haftada çatı muayenesi ve nst için kontrole gitti muayene sırasında korkmus baktirmamis gece de nisan gelmiş zaten doktor acil sezeryan a almış veeee bebiş dünyaya geldi 52cm 2900 gr maşallah sarışın bi bebiş. .. Resmen prova yaptım çok duygulandim aglama mak için zor tuttum kendimi bol bol odayi inceledim nasıl suslerim diye:))) Bu arada genel anestezi ile olmuş sezeryani çok iyi görünüyordu kalkıp yuruyebilmis de korkularım azaldı bu sayede.... İnşallah darısı hepimizeeee...

sıcaklardan olabilir canım...limonlu su için uzanmaya çalış ayaklarına yastık koy..tansiyonunuda mutlaka ölçtür..düşükte olabilir yüksekte..

Canım hediyelik ıcın sen mi gittigidiyordan kolonya şişesi siparişi vermiştin gecen hafta yanlış mi hatirliyorum...
ben verdım canım ...30 cc geldi 35 adet ...çok da begenmedım acıkcası....yenıden daha guzel yapan bı yere 2 TL den sipariş verdım onları ozel mısafırlere dıgerlerını de yaşlı teyzoşlara verırım
sen düşünüyorsan bırazcık daha fazla ver içine sinsin ben tavsıye etmıyorum
urunler bu arada sağlam geldı

benim günüm yaklaşık 10 gün geçtikten sonra yaptırmıştık tam bir haya kırıklığıydı...arık doktora gidip söktürücü alayım demiştim..bi hafta daha bekledik tekrar evde test yaptık hop anında çıkmıştı...o hayal kırıklığından sonra yaşadığımız sevinç tamamen mucizee

Kızlar selam. Ya benim gibi nefes almakda zorlanan var mı. Bazen yetmiyor boğulacakmışım gibi hissediyorum. Bazen bi ateş basıyor 2 dakka sürüyor geçiyor. Halsizlik derseniz o biçim. Normal mi bu sıcak basmaları ve nefessizlik

işini garantiye al derim canım..hadi yer olmazsa nolacak..zaten heyecan korku bi arada yaşıyorsun..eşyalarını hazır et canım bu hafta sonu..çantanı hazırla..kafan rahat olur..sonra direk doğuma gidersin.kuzuş inş biraz daha kilo alır o zamana kadar..

Canım gelenlerin fotosunu uygun zamanda atar misin ayrıca onlar 50cc değil miydi hani Nil arkadaşımız koymuştu resim...bir de yeni verdiğin siparişin linki varsa atar misin canım...yaslı teyzoslarin neyine yetmiyor

yok dıye bıldıgın bırseyın 1 hafta sonra ortaya cıkmasında gercekten mucıze olmuş canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…