Bence yeter gibi canımKızlar ben güya bebisin alışverişini tamamladım diyodum ama bugüngGozume çok az geldi.ben sayiyim sizce az mi.özellikle zıbın ve tekli alt almalıyım fikir verin lutfennn.. 4 citcitli zibin.1 10 lu hast çıkışı, 2 tane 5 li hast çıkışı,3 tulum,3 pijama takımı şeklinde alt ust,12 li ağız mendili,2 takım sırt bezi, biberon,2 kundak,2 ince battaniye3 eldiven takımı, 7 çift çorap..
Annem bana ic zibin cok lazim oluyo dedi 5-6 tane ic zibin aldim gomlek gibi ama dugme falan yok.ayakli alt pijama 4-5 tane almisim.3-4 tane tek ust yandan citcitli.bikac pijama takimi.iki tane 5 li hastane cikisi almistim.dun arkadasim gondermis 10 lu hastane cikisi ve pijama takimi iki zibin bi yelek.baya oldu yanicnm zaten aldkkarm hep 0-3 ay.onlar da enaz 2 ay giydirilir sanrm.Dr um surekli iri bebek dediği için korkup büyük aldm hep.bide topikleri okudum hast çantası ile ilgili millet birsuru sey koymuş korktm dedim çok mu az acaba.zaten 1 ay sonra felan dışarı çıkar alirm gerekirse yada dediğin gibi internettenisterm ozamn sşimdilik bunlar yeter hiç bakmiyim ;
:) iyi bari teşekkür ederim...Dr suyun miktarı iyi fazlaca hareket etmesi çok iyi dedi canım yanıyor dedim ama hiç olumsuz suyun fazla manasında söylemedi canım
Canım bu yazdıklarını bilmiyordum keske önceden sorsaydım plan aşamasında neyse artık okul sıkıntı çıkarmaz mudurum çok anlayışlı ama ısımı düzgün yapsam daha iyi idi...sağ ol canım bilgilendirdiğini ıcın...Anladım canım; normalde 37 den önceki erken Doğumlardaki hafta kaybı sona ekleniyor ama 37 den sonrakiler eklenmiyor; o yüzden sen yine de işgörmezlik raporunu 37 +0 da al canım okulda ok demiş sorun olmaz o zaman canım
İnsallah hic lazim olmaz demeliyiz bence canim.ilk etapta calisan calismayan hepimiz her daim yaninda olcaz bebislerimizin insallah.ben a101 e geldiginde nuk marka cam 125 ml ve 250 ml almistim baska da almadim.gerek olursa alirim sonra.bunlari da fiyati ucuz diye almistim yaniCnm peki kac tane biberon lazim oluyo bebisler icin
bebeğim ufak ya tatlım doktorlar 37.haftada almayı uygun gördüler , küvezde devam edecek.. yoksa anne karnında durdukça oksijensiz kalma riski artıyormuş.Neden 37.haftada alacaklar?
Sagol tatlim. Zazaa diye bi site miydi neydo ama dun ozge tasarladim ama kaydedemedim demisti.esime sordum photoshop programi kullandim sadece dedi. O sitede yapmamis yanietiketi aldığımız bi site vardı.ay yanlışmı hatırladım acaba..bu arada çok güzel olmuş
tmm ok ben ösgeyle karıştırdım seni..o yapmıştı..bende uğraşayım bakayım...Sagol tatlim. Zazaa diye bi site miydi neydo ama dun ozge tasarladim ama kaydedemedim demisti.esime sordum photoshop programi kullandim sadece dedi. O sitede yapmamis yani
Insallah lazim olmaz cnm bende nukun cam biberonunu240ml bi kucuk plastik 150 ml biberonunu aldim bide kaucuk emzikler aldim hem biberonlara hem normal emzik damakli olanindan bunlari tavsiye etdiler aldmİnsallah hic lazim olmaz demeliyiz bence canim.ilk etapta calisan calismayan hepimiz her daim yaninda olcaz bebislerimizin insallah.ben a101 e geldiginde nuk marka cam 125 ml ve 250 ml almistim baska da almadim.gerek olursa alirim sonra.bunlari da fiyati ucuz diye almistim yani
Yandık sanırım iyicene pişicezCanım bence normal ben klimayı devamlı açık bırakıyorum çarpıyor farkındayım ama kapatınca tansiyonum 10 nun altına düşüyor, elim ayağım kesiliyor nefesim daralıyor senin gibi; ev hiç esmiyor bizim maalesef haftaya : hafta daha sürecek çöl sıcakları geliyormuş nasıl olacak bilmem
Canım hiç sorma benim aklımdan hiç çıkmıyor tüp bebek di biliyorsun Son zamanlarda sabah akşam test yapıyordum belki çıkar diye ama hep negatif artık yapmaya korkuyordum tam kan testi vereceğim sabah eşim sabah kaldırdı işe gitmeden canım test yap öyle gidim dedi ilk idrarda daha net çıkar diyolarya kalktım yaptım ama umutlu değilim baktım negatif hiç beklemedim eşime canım yok dedim neyse canım belki kanda çıkar dedi sabah 9da gidecektik canım sen yat defi eşim yattım 08.30 eşim aradı canım hazırlan geliyorum dedi kalktım banyoya bir gittim ikinci çizgi çıkmış şok oldum aglayarak eşimi aradım hamileyim dedim eve gelmesini bekleyemedim ciddimisin dedi oda şok oldu eve geldi kapıda sarıldık ağladık hemen hastaneye gittik kandada çıktı çok sukur allahıma binlerce şükür allahım isteyen herkese nasip etsin...neler yaşadığımızı kimse bilmiyordu annemle kız kardeşim dışındabana hala rüya gibi geliyor...evde test yapışım tahlil için gece acile gidişim..ağlamalarım falan..Rabbim inşş sağlıkla nasip eder kucaklarımıza...sona az kaldı
Aynen canım ben oğlumu 21 günlükken yaptırmıştim abileride öyle olmuştu enflasyon ve ateş oluyordu cokta çabuk iyileşti üç günde geçti sünnet olurken uyusturmak için iğne bile hissetmesin diye krem sürdü sünnetcimiz emzigini emerek uyuyarak iş bitmiştiOglusum 2140 gr olmus kizlar 33+0 dayiz ama bacak boyu biraz geriden geliyor kisa Boylu olacak sanirim 40 cm mis boyu. Aman napim saglikli olsunda. Doktor 10 gunlukken yapabilirz dedi sunneti. Kucuk olunca aciyi daha ax hissediyormus ve hizli iyilesiyormus insallah saglikli olursa yaptirmayi dusunuyoruz hem idrar yolu enfeksiyonundan da korumus olcaz
Duvar silmek hem bu sıcakta hem bu karınla kendini dağa kolay şeylerle sina canım bu da ne allah korusun yorma kendiniEvet yalanci sancilar insani korkutuyorBen esyalari hallettim ama dolabi duzenlemem lazim. Bi de ev sanki cok daginik gibi geliyor. Bu da bi semptommus her seyi temizle ek istermis son aylarda hamile kadin. Yuva yapma icgudusu diyorlar :) enerjim olsa duvar silecegim. :)
ay varya hepimiz ayrı ayrıı neler yaşamışız...Canım hiç sorma benim aklımdan hiç çıkmıyor tüp bebek di biliyorsun Son zamanlarda sabah akşam test yapıyordum belki çıkar diye ama hep negatif artık yapmaya korkuyordum tam kan testi vereceğim sabah eşim sabah kaldırdı işe gitmeden canım test yap öyle gidim dedi ilk idrarda daha net çıkar diyolarya kalktım yaptım ama umutlu değilim baktım negatif hiç beklemedim eşime canım yok dedim neyse canım belki kanda çıkar dedi sabah 9da gidecektik canım sen yat defi eşim yattım 08.30 eşim aradı canım hazırlan geliyorum dedi kalktım banyoya bir gittim ikinci çizgi çıkmış şok oldum aglayarak eşimi aradım hamileyim dedim eve gelmesini bekleyemedim ciddimisin dedi oda şok oldu eve geldi kapıda sarıldık ağladık hemen hastaneye gittik kandada çıktı çok sukur allahıma binlerce şükür allahım isteyen herkese nasip etsin...neler yaşadığımızı kimse bilmiyordu annemle kız kardeşim dışında
canım ben ara ara evim güzel evim bölümüne bakarım...sana da denk geldimYandık sanırım iyicene pişicezgerçekten bazen tahammül edemeyip ağlıyorum. Yatarken dönemiyorum nefes darlığından. Eşim tutup yardım ediyor bebek gibiyim anlıycağın :) hayırlısı olsun bakalım bizleri neler bekliyor :)
çorapkızlar bebişin çantasını hazırladık dün 1 tane hastane çıkışı 2 tanede yedek koydm alt üst şapka eldiven vs. iki tane penye battaniye emzik biberon suluk ıslak mendil ağız bezi eksiğim varmı ? bez henüz almadık onuda alınca eklicem 5 tane koysam yeter heralde...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?