2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Bence yeter gibi canım

Annem bana ic zibin cok lazim oluyo dedi 5-6 tane ic zibin aldim gomlek gibi ama dugme falan yok.ayakli alt pijama 4-5 tane almisim.3-4 tane tek ust yandan citcitli.bikac pijama takimi.iki tane 5 li hastane cikisi almistim.dun arkadasim gondermis 10 lu hastane cikisi ve pijama takimi iki zibin bi yelek.baya oldu yani

Canım bu yazdıklarını bilmiyordum keske önceden sorsaydım plan aşamasında neyse artık okul sıkıntı çıkarmaz mudurum çok anlayışlı ama ısımı düzgün yapsam daha iyi idi...sağ ol canım bilgilendirdiğini ıcın...

Cnm peki kac tane biberon lazim oluyo bebisler icin
İnsallah hic lazim olmaz demeliyiz bence canim.ilk etapta calisan calismayan hepimiz her daim yaninda olcaz bebislerimizin insallah.ben a101 e geldiginde nuk marka cam 125 ml ve 250 ml almistim baska da almadim.gerek olursa alirim sonra.bunlari da fiyati ucuz diye almistim yani

Sagol tatlim. Zazaa diye bi site miydi neydo ama dun ozge tasarladim ama kaydedemedim demisti.esime sordum photoshop programi kullandim sadece dedi. O sitede yapmamis yani
tmm ok ben ösgeyle karıştırdım seni..o yapmıştı..bende uğraşayım bakayım...

Insallah lazim olmaz cnm bende nukun cam biberonunu240ml bi kucuk plastik 150 ml biberonunu aldim bide kaucuk emzikler aldim hem biberonlara hem normal emzik damakli olanindan bunlari tavsiye etdiler aldm

Yandık sanırım iyicene pişicez gerçekten bazen tahammül edemeyip ağlıyorum. Yatarken dönemiyorum nefes darlığından. Eşim tutup yardım ediyor bebek gibiyim anlıycağın :) hayırlısı olsun bakalım bizleri neler bekliyor :)

bana hala rüya gibi geliyor...evde test yapışım tahlil için gece acile gidişim..ağlamalarım falan..Rabbim inşş sağlıkla nasip eder kucaklarımıza...sona az kaldı
Canım hiç sorma benim aklımdan hiç çıkmıyor tüp bebek di biliyorsun Son zamanlarda sabah akşam test yapıyordum belki çıkar diye ama hep negatif artık yapmaya korkuyordum tam kan testi vereceğim sabah eşim sabah kaldırdı işe gitmeden canım test yap öyle gidim dedi ilk idrarda daha net çıkar diyolarya kalktım yaptım ama umutlu değilim baktım negatif hiç beklemedim eşime canım yok dedim neyse canım belki kanda çıkar dedi sabah 9da gidecektik canım sen yat defi eşim yattım 08.30 eşim aradı canım hazırlan geliyorum dedi kalktım banyoya bir gittim ikinci çizgi çıkmış şok oldum aglayarak eşimi aradım hamileyim dedim eve gelmesini bekleyemedim ciddimisin dedi oda şok oldu eve geldi kapıda sarıldık ağladık hemen hastaneye gittik kandada çıktı çok sukur allahıma binlerce şükür allahım isteyen herkese nasip etsin...neler yaşadığımızı kimse bilmiyordu annemle kız kardeşim dışında

Aynen canım ben oğlumu 21 günlükken yaptırmıştim abileride öyle olmuştu enflasyon ve ateş oluyordu cokta çabuk iyileşti üç günde geçti sünnet olurken uyusturmak için iğne bile hissetmesin diye krem sürdü sünnetcimiz emzigini emerek uyuyarak iş bitmişti

kızlar bebişin çantasını hazırladık dün 1 tane hastane çıkışı 2 tanede yedek koydm alt üst şapka eldiven vs. iki tane penye battaniye emzik biberon suluk ıslak mendil ağız bezi eksiğim varmı ? bez henüz almadık onuda alınca eklicem 5 tane koysam yeter heralde...

kızlar bugun kontrolumm varrdı bebişin gelişimi 1 haftaa önde gidiyo acaba doğum tarihi değişir mii bebişin kilosuda 2578 gram ii mi acaba 35 haftalık görünüyo

Son düzenleme:
Duvar silmek hem bu sıcakta hem bu karınla kendini dağa kolay şeylerle sina canım bu da ne allah korusun yorma kendini

ay varya hepimiz ayrı ayrıı neler yaşamışız...

canım ben ara ara evim güzel evim bölümüne bakarım...sana da denk geldimgüle güle oturmak nasip etsin inşşş

çorap

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…