Hala spor yürüyüş yapabilen varmı?? Brn kolımu kıpırdatamıyorun bu ne sıcak yarabbi
Ben doktor koltuğuna yığılıp kalmıştım heyecandan sonra da ellerim titremeye başlamıştı ağlamaya başlamıştım hastaneden eve gelene kadar da aglamistim sevinçten :) daha dün gibi :)ay varya hepimiz ayrı ayrıı neler yaşamışız...
doktorun normal demedimi kilosunakızlar bugun kontrolumm varrdı bebişin gelişimi 1 haftaa önde gidiyo acaba doğum tarihi değişir mii bebişin kilosuda 2578 gram ii mi acaba 35 haftalık görünüyo
bugun doktorum biraz tuhaftı sanki pek fazla konusmadık bende heyecandan sormayı unuttum ne zaman gideceğimi bile söylemedidoktorun normal demedimi kilosuna
ben dun 1 saat yuruyum dedım az kalsın dogurcaktım benım kasıklarım agrıyor hemen ...fazla yuruyemıyorumHala spor yürüyüş yapabilen varmı?? Brn kolımu kıpırdatamıyorun bu ne sıcak yarabbi
yorgundur dalgındır belki ara ara hepimizin doktorlarında olabilir.bi hafta öndeyse kilosuda öndedir dolayısıyla kilosu iyidir..sıkıntı yapacak bişey yok bence..takvimine göre de önde görülüyor kilosu...bugun doktorum biraz tuhaftı sanki pek fazla konusmadık bende heyecandan sormayı unuttum ne zaman gideceğimi bile söylemedi
bende öyleyim yürüyemiyor..birden sancı giriyor sonra belime vuruyor ağrıben dun 1 saat yuruyum dedım az kalsın dogurcaktım benım kasıklarım agrıyor hemen ...fazla yuruyemıyorum
ölçüleri hep aynımıdır acaba kaç santim çevresi bende yapmak istiyorum hastane odasını kendimiz süslicekmişiz :)Kızlar ilk defa bebisin ıcın bir şey yaptim...Hastanedeki beşiğe göre yaptim gerçi tül azdı daha sık olmalıydı ama bunu bile yapmak beni çok mutlu etti...beşiğin önüne gelecek şekilde bir de fiyonk olacak...
yorgundur dalgındır belki ara ara hepimizin doktorlarında olabilir.bi hafta öndeyse kilosuda öndedir dolayısıyla kilosu iyidir..sıkıntı yapacak bişey yok bence..takvimine göre de önde görülüyor kilosu...
çorap gelmesi aklıma tamam onu da akşam koyayım unutmadan çok heyecanlı ya
kızlar bi konu açtı çanta için istersen oraya bak ister istemez unutuyoruzçorap gelmesi aklıma tamam onu da akşam koyayım unutmadan çok heyecanlı ya
tamam cnm orayı görmedim bakayım hemen sağol...kızlar bi konu açtı çanta için istersen oraya bak ister istemez unutuyoruz
Çok şanslısın canım okadar çok isterdimki yüzmeyi şimdi bu sıcakta ohh serin serin ama doğumdan sonraya kaldı ne yazıkki allahtan burada ekime kadar giriliyo denize walla tadını çıkarhava o kdr sıcak ki yürüyüş yapamıyorum ama yüzmeye devamçok iyi geliyor
Benimde biraz yürüyünce sanki kasıklarıma doğru bi baskı oluyo bebek sanki iniyo aşağıya we inanılmaz yoruluyorum son ay hakikaeten zormuşben dun 1 saat yuruyum dedım az kalsın dogurcaktım benım kasıklarım agrıyor hemen ...fazla yuruyemıyorum
Hala spor yürüyüş yapabilen varmı?? Brn kolımu kıpırdatamıyorun bu ne sıcak yarabbi
Şampuan duş jeli tarak bikaç makyaj malzemesi ben kullan at kilot ve depend aldım onuda koyucam hastaneden çıkarken giyilecek kıyafet şimdilik bunlar aklımda akloma geldikçe atıyorum çantayakızlar kendi çantamıza neler koyalım iki takım pijama, bir tane gecelik sabahlıklı, iki çift çorap, iki tane emzirme sutyeni, terlik, havlu, üç beş tane gece pedi, 5 tane çamaşır aklıma bunlar geliyor siz neler koydunuz?
Süper canım ben birgün yürüsem ikinci gün yatıyorum çok yoruluyorumben spor değilde yürüyüş yapıyorum canım hala
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?