2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
ay varya hepimiz ayrı ayrıı neler yaşamışız...
Ben doktor koltuğuna yığılıp kalmıştım heyecandan sonra da ellerim titremeye başlamıştı ağlamaya başlamıştım hastaneden eve gelene kadar da aglamistim sevinçten :) daha dün gibi :)

bugun doktorum biraz tuhaftı sanki pek fazla konusmadık bende heyecandan sormayı unuttum ne zaman gideceğimi bile söylemedi
yorgundur dalgındır belki ara ara hepimizin doktorlarında olabilir.bi hafta öndeyse kilosuda öndedir dolayısıyla kilosu iyidir..sıkıntı yapacak bişey yok bence..takvimine göre de önde görülüyor kilosu...

ölçüleri hep aynımıdır acaba kaç santim çevresi bende yapmak istiyorum hastane odasını kendimiz süslicekmişiz :)

kızlar kendi çantamıza neler koyalım iki takım pijama, bir tane gecelik sabahlıklı, iki çift çorap, iki tane emzirme sutyeni, terlik, havlu, üç beş tane gece pedi, 5 tane çamaşır aklıma bunlar geliyor siz neler koydunuz?

Bu sekilde 3 iste kendim kesiyorum yuvarlak.arkasindaki etiketi cikar yapistir kolay ve ucuz.netten siparis verirsen daha pahali. Matbaalara sor en iyisi

Eklentiler

• IMG_20150731_135921.webp
    34,2 KB · Görüntüleme: 83
hava o kdr sıcak ki yürüyüş yapamıyorum ama yüzmeye devam çok iyi geliyor
Çok şanslısın canım okadar çok isterdimki yüzmeyi şimdi bu sıcakta ohh serin serin ama doğumdan sonraya kaldı ne yazıkki allahtan burada ekime kadar giriliyo denize walla tadını çıkar

Kizlar bide ben hikayemi yazayim severek 4sene birbirimizi bekleyerek evlenen bi ciftiz ve ayri ayri ulkelerde yasadik...neyse geleyim bebisimize kizlar evlendik vajinismus illeti varmis bende bi turlu 6ay iliskiye giremedik sonra kadinlarkulubunde iste tavsiyeler egzersizleri okuya okuya bigun oldu uzerinden gecdi bi sene arada yasanan tatsizliklar ves oraya girmicem..biz ikimizde bebis istiyorduk olmuyodu cok istiyoduk bikere bile korunmadik ama olmadi sonunda bigun iki cizgiyi gorduk cok umutlandik ama hamile degilmisim cok agladik umudum kirilmisdi sadece dua ediyodum ve bende adet duzensizliyi var garip olan oki ELHAMDULILLAH ALLAHIN TAKDIRI son 4ay adet olmusdum pespese 5ci ay bekliyorum olmuyo uzuldum dedim askim duzensizliyim yine basladi doktora gidelim dedim tedavi olayim ya seni baba edemezsem diye agladim neyse esim de artik adet olmadigim icin hergun testler alip getiriyo bigun hayalet cizgiyi gordum ama bildiginiz hayalet pembelik bile yok esim seviniyo ben hayir olmaz bole askim pembe kirmiz olur fln diyorum 1hafta gecdi esim sabahin koru hadi doktora gidiyoruz bende askim bosuna umutlandirma kendinide benide diyr uzuluyorum neyse kani verdik beni eve birakdi 2saat sonra aradi ASKIM hamilesin dedin ALLAHIM INANAMADIM AGLADIM KAC DEFA RUYAMI RUYA MI DIYE BAGIRDIM ASKIM 2HAFTALIK HAMILESIN DEDI YA RABBIM OKADAR UMUDUM KIRILMISDIKI BIDE CINSELLIK BENIM ICIN SORUNLARLA BASLAMISDI HEP SORUNLARLA UGRASDIM DURDUM SUKURLER OLSUN DIYE KOSDUM YAN ODAYA DIZLERIMI YERE KOYDUM ALLAHIM SUKURLER OLSUM DIYE DUALAR ETD YUCE RABBIM INSALLAH KUCAGIMA NASIP EDER ALLAHIM HASRETINDE OLAN HERKESE ICINDEDE BIZLERE YAVRULARIMIZI SAGLICAKLA NASIP ETSIN INSALLAHHHH

Şampuan duş jeli tarak bikaç makyaj malzemesi ben kullan at kilot ve depend aldım onuda koyucam hastaneden çıkarken giyilecek kıyafet şimdilik bunlar aklımda akloma geldikçe atıyorum çantaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…