ay varya hepimiz ayrı ayrıı neler yaşamışız...
Yok canım sor tabi :) canım önce biberon emzik vs. Paketinden çıkarıp kullanımamış yeni bir Bulaşık süngeri ve deterjanla yıkayıp iyice duruladım; zaten bebek için ilk yıl hep ayrı Sünger kullanmıştım; neyse sonra büyük boy bi Çelik tencere ye hepsini doldurdum üzerine sıcak su döküp ( üstünü örtünceye kadar )kaynamaya başlayınca 5-ila 10 dk ki ben 10 kaynattım hep; sonra ocağı kapatıp temiz bi mutfak maşası yada süzgeçle kağıt havlunun üzerine çıkartıp kurumasını bekledim sonrada tamamen kuruyunca paketledim canım; hiçbiri erimiyor canım merak etmecnm kusura bkma bu konuda hiç bilgi yok oyuzden çok detay soryrm kaynatmak derkn acilimi ne tam olarak..yanı tencerede ki su kaynamaya başlayınca ocağın altını kisip malzemeyi atıp 5 dk snra ocağıkapatiyorz oöyle mi?? Ya erirse emzik?? Tam o islemi detay yazarmisn
Süper canım ben birgün yürüsem ikinci gün yatıyorum çok yoruluyorum
Canim gogus pedi kremi kalkani,pecete sabun orda dus alcaksan dus jelin sac bakim kremin sampuan fln tarak,pecete.yaninda bulunsun ne olur ne olmazkızlar kendi çantamıza neler koyalım iki takım pijama, bir tane gecelik sabahlıklı, iki çift çorap, iki tane emzirme sutyeni, terlik, havlu, üç beş tane gece pedi, 5 tane çamaşır aklıma bunlar geliyor siz neler koydunuz?
şimdi sizler böyle anlatınca tekrar o güne gittim resmen 15 gün sonra öğrendim ben günüm geçince iki kere test yaptım ama hep negatif çıkmıştı sonra dişim ağrıyor diye doktora gittim doktor bi form verdi doldur diye hamilelikle ilgili madde vardı bende doktora dedim günüm geçti ama test yaptım çıkmadı diye emin olalım kan ver dedi ertesi gün kan sonucunu aldım doktor daha gelmemiş herhalde hastanede ne kadar insan varsa gösterdim hem değerlerden hamile olduğumu anlıyorum hem birinden tastik istiyorum en son başhekim yardımcısını bulmuş ona sormuştumm 3 haftalık hamilesin bu cümle kulalaklarımda hala ...
herseferinde olumsuz sonuç alınca mecbur beklemiştim ben yaklaşık 10 gün .yinede çıkmamıştı tabiien sabırsız benmişim galba yagenelde herkes adet gecikmesi sonrası öğrenmiş. ovu üzerinden 13. gün geçmişti test yaptım çıktı kan değerim 33tü :))))
Canım aslında hep emerse başta hiç lazım olmuyor ama 2 tane aldım ben bi 240 lık plastik, bi de ileri de su için de kullanırım diye 120 lik cam biberon canım; eğer takviye mama alırsa da 2 tane yetiyor 3 saat arayla birini kaynatıp diğerinden veriyosun ; ben mastit ( Göğüste süt kanalı iltihabı) olunca 1 hafta mam vermek zorunda kalmıştım yetti :)Cnm peki kac tane biberon lazim oluyo bebisler icin
sende benim gibi sonradan öğrenmişsin sedacım.oyy kıyamammşimdi sizler böyle anlatınca tekrar o güne gittim resmen 15 gün sonra öğrendim ben günüm geçince iki kere test yaptım ama hep negatif çıkmıştı sonra dişim ağrıyor diye doktora gittim doktor bi form verdi doldur diye hamilelikle ilgili madde vardı bende doktora dedim günüm geçti ama test yaptım çıkmadı diye emin olalım kan ver dedi ertesi gün kan sonucunu aldım doktor daha gelmemiş herhalde hastanede ne kadar insan varsa gösterdim hem değerlerden hamile olduğumu anlıyorum hem birinden tastik istiyorum en son başhekim yardımcısını bulmuş ona sormuştumm 3 haftalık hamilesin bu cümle kulalaklarımda hala ...
herseferinde olumsuz sonuç alınca mecbur beklemiştim ben yaklaşık 10 gün .yinede çıkmamıştı tabii
Cnm bende aynen 2tane aldim nukun cam olan240ml olan biberonu bide yine nukun plastik 150ml olanini aldimCanım aslında hep emerse başta hiç lazım olmuyor ama 2 tane aldım ben bi 240 lık plastik, bi de ileri de su için de kullanırım diye 120 lik cam biberon canım; eğer takviye mama alırsa da 2 tane yetiyor 3 saat arayla birini kaynatıp diğerinden veriyosun ; ben mastit ( Göğüste süt kanalı iltihabı) olunca 1 hafta mam vermek zorunda kalmıştım yetti :)
Öyle iyi Anlıyorum ki seni aynıyım sandaletimi bağlayamıyorum hem ağlıyorum hem giymeye çalışıyorum; oğlum diyo ki noldu anne hareket edemiyorum diye ağlıyorum; eğilemiyorum, kalkmakta zorlanıyorum bazen iş yaparken bile ağlıyorum, oğluma da yetemiyorum ama bu sıcaklardan önce bu kadar değildimYandık sanırım iyicene pişicezgerçekten bazen tahammül edemeyip ağlıyorum. Yatarken dönemiyorum nefes darlığından. Eşim tutup yardım ediyor bebek gibiyim anlıycağın :) hayırlısı olsun bakalım bizleri neler bekliyor :)
Bende bi tane kaucuk emzik aldim ortodontik.ama emmesini de istemiyorum acikcasi.bi tek beni emsin ben yeterim onaInsallah lazim olmaz cnm bende nukun cam biberonunu240ml bi kucuk plastik 150 ml biberonunu aldim bide kaucuk emzikler aldim hem biberonlara hem normal emzik damakli olanindan bunlari tavsiye etdiler aldm
cat çok hassaslaşmışsın..dün doktordaydım eşim diyorki doktor karnına bastırıyor (ultrasondan bahsediyor) sesin çıkmıyordu anca bana gelince sesin çıkıyor..bende ağlamadan çok sinirlilik var...ha bide sen sanırım genel anetestezi olacaktın..panik yaptığından dolayımı istiyordunÖyle iyi Anlıyorum ki seni aynıyım sandaletimi bağlayamıyorum hem ağlıyorum hem giymeye çalışıyorum; oğlum diyo ki noldu anne hareket edemiyorum diye ağlıyorum; eğilemiyorum, kalkmakta zorlanıyorum bazen iş yaparken bile ağlıyorum, oğluma da yetemiyorum ama bu sıcaklardan önce bu kadar değildim
Canım hangi acıdan onermiyorlarmis ilk defa duydum...
aynen canımbenimde aynı senin gibi canım 2 testte de çıkmayınca ben ümidi kesmiştim off gene düzenim bozuldu bu havalar beni mahvediyor diyo söyleniyordum meğer oğlum geliyormuş
himm yanı sadece o suda bekleticez anldm cnm.acaba bu işlemi ne sıklıkla yapmak lazim
Yaa zaten duygusalliktan geberiyoruz canim ne diye yazdin bunlari simdi.gozlerim doldu okurken.aglatacaksin beniCanım hiç sorma benim aklımdan hiç çıkmıyor tüp bebek di biliyorsun Son zamanlarda sabah akşam test yapıyordum belki çıkar diye ama hep negatif artık yapmaya korkuyordum tam kan testi vereceğim sabah eşim sabah kaldırdı işe gitmeden canım test yap öyle gidim dedi ilk idrarda daha net çıkar diyolarya kalktım yaptım ama umutlu değilim baktım negatif hiç beklemedim eşime canım yok dedim neyse canım belki kanda çıkar dedi sabah 9da gidecektik canım sen yat defi eşim yattım 08.30 eşim aradı canım hazırlan geliyorum dedi kalktım banyoya bir gittim ikinci çizgi çıkmış şok oldum aglayarak eşimi aradım hamileyim dedim eve gelmesini bekleyemedim ciddimisin dedi oda şok oldu eve geldi kapıda sarıldık ağladık hemen hastaneye gittik kandada çıktı çok sukur allahıma binlerce şükür allahım isteyen herkese nasip etsin...neler yaşadığımızı kimse bilmiyordu annemle kız kardeşim dışında
Ay kiyAmamBende bi tane kaucuk emzik aldim ortodontik.ama emmesini de istemiyorum acikcasi.bi tek beni emsin ben yeterim ona
Kızlar bide emzik ve biberon u kaynatmalimiyiz ilk kullanım öncesi..yapcksak bana bilen biri detaylı anlatabilir mi?? Nasıl yapcm bilmym( bide su biberon temizleme fırçası aldınızmi.yani. kısacası biberon ve emzikleri nasıl temizlecksnz.biberon philips cam biberon emzikse nuk anne gogusu ile aynı olandan.bide biberon kaynatrkn biberon başlığını da mi kaynatcz erimez mi )) kızlar bilgnz varsa paylaşin lutfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?