2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
ay varya hepimiz ayrı ayrıı neler yaşamışız...

şimdi sizler böyle anlatınca tekrar o güne gittim resmen 15 gün sonra öğrendim ben günüm geçince iki kere test yaptım ama hep negatif çıkmıştı sonra dişim ağrıyor diye doktora gittim doktor bi form verdi doldur diye hamilelikle ilgili madde vardı bende doktora dedim günüm geçti ama test yaptım çıkmadı diye emin olalım kan ver dedi ertesi gün kan sonucunu aldım doktor daha gelmemiş herhalde hastanede ne kadar insan varsa gösterdim hem değerlerden hamile olduğumu anlıyorum hem birinden tastik istiyorum en son başhekim yardımcısını bulmuş ona sormuştumm 3 haftalık hamilesin bu cümle kulalaklarımda hala ...

Yok canım sor tabi :) canım önce biberon emzik vs. Paketinden çıkarıp kullanımamış yeni bir Bulaşık süngeri ve deterjanla yıkayıp iyice duruladım; zaten bebek için ilk yıl hep ayrı Sünger kullanmıştım; neyse sonra büyük boy bi Çelik tencere ye hepsini doldurdum üzerine sıcak su döküp ( üstünü örtünceye kadar )kaynamaya başlayınca 5-ila 10 dk ki ben 10 kaynattım hep; sonra ocağı kapatıp temiz bi mutfak maşası yada süzgeçle kağıt havlunun üzerine çıkartıp kurumasını bekledim sonrada tamamen kuruyunca paketledim canım; hiçbiri erimiyor canım merak etme

Süper canım ben birgün yürüsem ikinci gün yatıyorum çok yoruluyorum

o kadar kilo almama rağmen hala aktifim ve bu beni çok sevindiriyor. zaten kilolu hamile kaldım üstüne de aldım. bünye sağlam heralde. neyse dilimi ısırayım son haftalarıda böyle atlatırım inşallah.

Canim gogus pedi kremi kalkani,pecete sabun orda dus alcaksan dus jelin sac bakim kremin sampuan fln tarak,pecete.yaninda bulunsun ne olur ne olmaz

en sabırsız benmişim galba ya genelde herkes adet gecikmesi sonrası öğrenmiş. ovu üzerinden 13. gün geçmişti test yaptım çıktı kan değerim 33tü :))))

en sabırsız benmişim galba ya genelde herkes adet gecikmesi sonrası öğrenmiş. ovu üzerinden 13. gün geçmişti test yaptım çıktı kan değerim 33tü :))))
herseferinde olumsuz sonuç alınca mecbur beklemiştim ben yaklaşık 10 gün .yinede çıkmamıştı tabii

Cnm peki kac tane biberon lazim oluyo bebisler icin
Canım aslında hep emerse başta hiç lazım olmuyor ama 2 tane aldım ben bi 240 lık plastik, bi de ileri de su için de kullanırım diye 120 lik cam biberon canım; eğer takviye mama alırsa da 2 tane yetiyor 3 saat arayla birini kaynatıp diğerinden veriyosun ; ben mastit ( Göğüste süt kanalı iltihabı) olunca 1 hafta mam vermek zorunda kalmıştım yetti :)

sende benim gibi sonradan öğrenmişsin sedacım.oyy kıyamamm

Cnm bende aynen 2tane aldim nukun cam olan240ml olan biberonu bide yine nukun plastik 150ml olanini aldim

Öyle iyi Anlıyorum ki seni aynıyım sandaletimi bağlayamıyorum hem ağlıyorum hem giymeye çalışıyorum; oğlum diyo ki noldu anne hareket edemiyorum diye ağlıyorum; eğilemiyorum, kalkmakta zorlanıyorum bazen iş yaparken bile ağlıyorum, oğluma da yetemiyorum ama bu sıcaklardan önce bu kadar değildim

A Aruz38 canım biz doğum için gittiğimizde taburcu olmadan yaptırıcaz kısmetse; ilk oğlumu da 2 günlükken yaptırmıştık hastanedeyken tek seferde oluyor; bebeğe narkoz bile vermiyorlar çok rahat oluyor canım

Insallah lazim olmaz cnm bende nukun cam biberonunu240ml bi kucuk plastik 150 ml biberonunu aldim bide kaucuk emzikler aldim hem biberonlara hem normal emzik damakli olanindan bunlari tavsiye etdiler aldm
Bende bi tane kaucuk emzik aldim ortodontik.ama emmesini de istemiyorum acikcasi.bi tek beni emsin ben yeterim ona

cat çok hassaslaşmışsın..dün doktordaydım eşim diyorki doktor karnına bastırıyor (ultrasondan bahsediyor) sesin çıkmıyordu anca bana gelince sesin çıkıyor..bende ağlamadan çok sinirlilik var...ha bide sen sanırım genel anetestezi olacaktın..panik yaptığından dolayımı istiyordun

himm yanı sadece o suda bekleticez anldm cnm.acaba bu işlemi ne sıklıkla yapmak lazim

Ilk kullanim icin bu şekilde yapip hastane cantama hepsini koydum. Artik ondan sonrasi bize kalmis,ister her kullanimdan sonra kaynamis suda bekletiriz. Istersek muslukta sicak suda yikar oylece kurumaya birakiriz,ben cok takmiyorum acikcasi,

Yaa zaten duygusalliktan geberiyoruz canim ne diye yazdin bunlari simdi.gozlerim doldu okurken.aglatacaksin beni

uygun fiyata stirilizatörler almanı tavsiye ederim cnm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…