2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
doğumdan sonra philips lumea almayı düşünüyorum..fikriniz varmı..emzirirken sıkıntı olurmu acaba
Merhaba, diğer IPL yöntemlerinde olduğu gibi Philips Lumea'nın da gebelik ve emzirme döneminde kullanılmasını önermiyoruz. İyi günler dileriz.

Canim citcitli badiler koy ağız Mendili az koymuşsun 2 pijama takımı koy bebise terler diye.bebisin bezini unutma))bebek yağını pisik kremi.havlu.1tanede kalın battaniye eylül sonuçta gerekebilir belki.

Ya sunu sormak istiyorum sana, ben 34+1 oldum artik, bebek asagida iyice, eee kasilmalarda duzenli artik benim rahim kisalmisti en son doktor her an olabilir demisti 1 hafta once, dogsa sorun olur mu?
Canım ohatu arkadaşımız 35+0 da dogum yaptı maşallah kızı da kendisi de iyi imiş...çipcilek arkadaşımızın bebeği ohatuya göre daha küçüktü o da iyi haberler verdi yani bu işler bebegin içerdeki sağlığı ve gelisimi ve Rabbim'In emri ile oluyor...sen de su anda 35. Haftanın içindesin Bebeğin gelisimi iyi ise hiç stres yapma sürekli dinlen geçirdiğin her gün kârdır...benim de erken dogum ihtimalim var dinlenip zaman geçireceğiz canım gerisi tevekkul...senin haftan da büyük canım merak etme ama mutlaka dinlen...

Bi de geceleri çok acıkmaya başladım, süt içiyorum ama son haftalarda kiloyu kapmayım :)
Allahtan buralar serinledi siz de serinlersiniz İnşaallah canım
Iki gecedir o aclik hissi bende de oluyor ya ama alistirmak istemiyorum kendimi iste. Burasi da iki üç gecedir serindi ama dun gece sanki kapi cam kapaliymis gibi bunaldim eşim uyuyor tabi pek rahat :) Düzce'deyim bir de bolunun dibinde normalde serindi ama bir aydir dayanilmiyor.

Kattı mübarek insan:))seni ise koydu canım...

Cok tesekkur ediyorum ayisigi3434 insanin icini ferahlatacak seyler duyması kadar güzel bir sey yok

Cok tesekkur ediyorum ayisigi3434 insanin icini ferahlatacak seyler duyması kadar güzel bir sey yok
Canım hepimiz burda rahatlıyoruz herkes onun ıcın yazışıyor ben burdaki arkadaslardan çok sey ögrendim ve hala da öğreniyorum...az kaldı hepimizin günü yaklaştı minikler gelsin ortam daha da güzel olacak ınsallah...

Günaydın kızlaaaar Yavaştan doğurmaya başladık sanki Bebek doğumca topuk kanı konusu aklıma takıldı. Sanırım özel hastanelerde doğumun ertesi günü alıyorlarmış. 3 gün sonrasında ise aile hekimliği topuk kanı için çağırıyormuş. Şahsen ben hastanede aldırmamayı düşünüyorum. İki defa canı yanmasın kuzumun diye. Bu konuda bilgisi olan var mı ?

Merhaba, diğer IPL yöntemlerinde olduğu gibi Philips Lumea'nın da gebelik ve emzirme döneminde kullanılmasını önermiyoruz. İyi günler dileriz.
bilgiler için tşk ederim..benim için kötü oldu bu durum..yaklaşık sütüm olursa 2 yıl emzirmeyi düşünüyordum...: ((

canım ertesi gün değil diye hatırlıyorum.ben ayın 22 sinde doğum yaptım mesela.
24 ünde eve geçtim.26 sında da topuk kanı için hastaneye gitmiştik.

Günaydın herkese mutlu günler ... Sorum şu kasılma oldugunu nasıl anlıyorsunuz ben hep bebegim sanıyorum çünkü elimi koyuyorum küçük birşey geziniyor sonra çekiyor bu kasılma mı yani ???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…