- 7 Aralık 2014
- 1.252
- 1.353
- 158
Merhaba, diğer IPL yöntemlerinde olduğu gibi Philips Lumea'nın da gebelik ve emzirme döneminde kullanılmasını önermiyoruz. İyi günler dileriz.doğumdan sonra philips lumea almayı düşünüyorum..fikriniz varmı..emzirirken sıkıntı olurmu acaba
Canım biz de onu merak edip baktık.sadece ücretsiz izinde alınmaz.ücretsiz izin dışında her türlü izin,doğum izni,rapor,heyet raporu durumlarında alınabiliyormuş.oskeortmen , catdog , aslan bebek , kuzumveben bizimoykumuz2701 topikte hatirladigim ogretmen arkadaşlar eylulde yatacak olan eğitim ögretim ödeneğini alacak miyiz? Dün bir yerde alamayız gibi bir ifade okudum bilgisi olan var mi?
Canim citcitli badiler koy ağız Mendili az koymuşsun 2 pijama takımı koy bebise terler diye.bebisin bezini unutma))bebek yağını pisik kremi.havlu.1tanede kalın battaniye eylül sonuçta gerekebilir belki.Kızlarcım herkese günaydın :) yavaş yavaş hazırlıklara başladım bebişin kıyafetleri yıkandı ama ütülicek bi cengaver lazımDün hastane çantamız için
1 sabahlıklı gecelik
1 sabahlıklı pijama takımı
4 adet göğüs pedi
1 emzirme sütyeni
2 hamile külodu
Oğluş için
1 tulum takımı eldiven ve şapkalı
1 tam set hastane çıkışı
1 ufak set hastane çıkışı
1 penye battaniye
3 adet ağız mendili
Biberonu ve emziğini hazırladım alacak olduğum yenidoğan bebek bezi ıslak mendil terlik loğusa tacı hasta bezi veya orkid emin değilim aklıma gelen ekstra bişe yok şuan sizce ne eksik var başka
Ben 32.haftadan beri her hafta nstye bağlanıyorum. Biraz şikayetlere ilgili.Benim kasılmam sancım vardı erken başladık.Kızlar benım gibi nst ye gireniniz varmı 34 hafta için nst erken degilmi
Canım ohatu arkadaşımız 35+0 da dogum yaptı maşallah kızı da kendisi de iyi imiş...çipcilek arkadaşımızın bebeği ohatuya göre daha küçüktü o da iyi haberler verdi yani bu işler bebegin içerdeki sağlığı ve gelisimi ve Rabbim'In emri ile oluyor...sen de su anda 35. Haftanın içindesin Bebeğin gelisimi iyi ise hiç stres yapma sürekli dinlen geçirdiğin her gün kârdır...benim de erken dogum ihtimalim var dinlenip zaman geçireceğiz canım gerisi tevekkul...senin haftan da büyük canım merak etme ama mutlaka dinlen...Ya sunu sormak istiyorum sana, ben 34+1 oldum artik, bebek asagida iyice, eee kasilmalarda duzenli artik benim rahim kisalmisti en son doktor her an olabilir demisti 1 hafta once, dogsa sorun olur mu?
Iki gecedir o aclik hissi bende de oluyor ya ama alistirmak istemiyorum kendimi iste. Burasi da iki üç gecedir serindi ama dun gece sanki kapi cam kapaliymis gibi bunaldim eşim uyuyor tabi pek rahat :) Düzce'deyim bir de bolunun dibinde normalde serindi ama bir aydir dayanilmiyor.Bi de geceleri çok acıkmaya başladım, süt içiyorum ama son haftalarda kiloyu kapmayım :)
Allahtan buralar serinledi siz de serinlersiniz İnşaallah canım
Kattı mübarek insan:))seni ise koydu canım...Kızlar vallah ben 3 gündür yıkıyorum utuluyorum daha bitiremedim (((ama az kaldı lnsallah bide annemin aldıkları var onlar da çooook. vallah kattı doğurduğu günden beri yıkama ütüleme başladı benimcin.stres oldum ama iyiki baslamisim
Erken değil canım ben de ilk 34 te girmiştim...Kızlar benım gibi nst ye gireniniz varmı 34 hafta için nst erken degilmi
Anladım canım bana da sacma gelmişti ama ifade net olunca kafam karıştı...Canım biz de onu merak edip baktık.sadece ücretsiz izinde alınmaz.ücretsiz izin dışında her türlü izin,doğum izni,rapor,heyet raporu durumlarında alınabiliyormuş.
Gerek yok ki istersen iptal edebilirsin eğer pazartesi gelmek istersen. Annem giriş yaptırır çünkü ben hiç randevu almadım.canım mhrsden randevu aldım necati beyden 14 ağustosa alabildim anca, cuma oluyor o da.
Canım ohatu arkadaşımız 35+0 da dogum yaptı maşallah kızı da kendisi de iyi imiş...çipcilek arkadaşımızın bebeği ohatuya göre daha küçüktü o da iyi haberler verdi yani bu işler bebegin içerdeki sağlığı ve gelisimi ve Rabbim'In emri ile oluyor...sen de su anda 35. Haftanın içindesin Bebeğin gelisimi iyi ise hiç stres yapma sürekli dinlen geçirdiğin her gün kârdır...benim de erken dogum ihtimalim var dinlenip zaman geçireceğiz canım gerisi tevekkul...senin haftan da büyük canım merak etme ama mutlaka dinlen...
Canım hepimiz burda rahatlıyoruz herkes onun ıcın yazışıyor ben burdaki arkadaslardan çok sey ögrendim ve hala da öğreniyorum...az kaldı hepimizin günü yaklaştı minikler gelsin ortam daha da güzel olacak ınsallah...Cok tesekkur ediyorumayisigi3434 insanin icini ferahlatacak seyler duyması kadar güzel bir sey yok
bilgiler için tşk ederim..benim için kötü oldu bu durum..yaklaşık sütüm olursa 2 yıl emzirmeyi düşünüyordum...: ((Merhaba, diğer IPL yöntemlerinde olduğu gibi Philips Lumea'nın da gebelik ve emzirme döneminde kullanılmasını önermiyoruz. İyi günler dileriz.
canım ertesi gün değil diye hatırlıyorum.ben ayın 22 sinde doğum yaptım mesela.Günaydın kızlaaaarYavaştan doğurmaya başladık sanki Bebek doğumca topuk kanı konusu aklıma takıldı. Sanırım özel hastanelerde doğumun ertesi günü alıyorlarmış. 3 gün sonrasında ise aile hekimliği topuk kanı için çağırıyormuş. Şahsen ben hastanede aldırmamayı düşünüyorum. İki defa canı yanmasın kuzumun diye. Bu konuda bilgisi olan var mı ?
Meslektaşız :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?