2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
canım bu turnusol kağıdı eczanede mi satılıyor bende duymuştum da:)
Valla nerde satildini bilmiyorum ama eczanede bunun icin turnusol iceren gunluk ped tarzi pedler varmis. Okulda konusuyorduk arkadaslarla ben o pedlerden alcam falan demistim de biyolojic arkadas hic alma ben sana verrrim laboratuardan dedi. Bende oylelikle edindim.

oldu başka dertleri :) emzirme arası uyuyup dinleneceğin saatlerde işlerle ilgilenirsin artık... bazen insan olduğumuzu unutuyorlar galiba... ben bunları duyunca oldukça rahat olduğumu anlıyorum...

Doktora gideceginizi anlamistir da ondan usludur oglun ozgecim.kirk takla atarlar baska zaman olsa ama doktora gostermek iatedigin hic biseyi yapmazlar randevu gunlerinde.iyi dusunelim iyi olsun

Ped seklinde arkadasim. Alsense adi da. Ben de medical gerecler satan biyerden almistim ankarada

Hiç sorma benim gorumcemde kızının bir kaç parça kıyafetini getirmiş pembe pembe eşim gördü bunlar olmaz pembe dedi nolacak abi evde giyer dedi eşim kabul etmedi geri götürdü çok ilginç ler ya

canım iyi yapmışsın vallahi hiç aklıma gelmezdi

Dun esimle agrilardan sizilardan konusuyorduk. Gorumcem biz daha yeni cikmaya basladigimizda dogum yapmisti. Esim o zaman askerdn yeni gelmisti. Aksam oyle konusurken, sen yine cok iyisin askim 8 ay boyunca rutin kontrol disinda 2 kez gittik sadece ben ablami nerdeyse gun asiri hastaneye goturuyordum. Masallah cok iyisin cok dedi. Bende kendi kendime hep diyordum ay cok miz miz oldum surekli oram agriyo buram agriyo diyorum adam sikilacak artik diyordum. Megerse adam durumdan gayet memnunmus yakinmalaimin az oldugunu soyluyor. Napsam az daha naz niyaz mi yapsam saltanatin bitmesine kaldi 1 ay sonra beisle ugrasacaiz malum :) :) :) ayyy ne sinsi bisey oldum ben boyle :) hep hormonlardan

dün 2 defa tuttu :)
Benim kizim da cok muzdaip bu hickiriklardan nerdeyse son bir aydir her allahin gunu en az 4 kez tutuyor oyle hemen de gecmiyo. 5-10 dk yi buluyor. Ilk dakikalarda bisey yok da bir sure sonra sinir oluyo hralde basliyo elini kolunu savurup poposunu kivirmaya :)

Simdi benimde psikopat tarafımi oksuosun :) yakinlarda bi kac okul var aslında napsamki

Kızlarcım herkese günaydın :) yavaş yavaş hazırlıklara başladım bebişin kıyafetleri yıkandı ama ütülicek bi cengaver lazım Dün hastane çantamız için
1 sabahlıklı gecelik
1 sabahlıklı pijama takımı
4 adet göğüs pedi
1 emzirme sütyeni
2 hamile külodu
Oğluş için
1 tulum takımı eldiven ve şapkalı
1 tam set hastane çıkışı
1 ufak set hastane çıkışı
1 penye battaniye
3 adet ağız mendili
Biberonu ve emziğini hazırladım alacak olduğum yenidoğan bebek bezi ıslak mendil terlik loğusa tacı hasta bezi veya orkid emin değilim aklıma gelen ekstra bişe yok şuan sizce ne eksik var başka

Ben en azından burdaki hastanelerin temizliğine içim rahat güveniyorum. İstanbul da annem ameliyat olduğunda temizlik konusunda terddutlerim vardı. Ama hiç sıkıntı yaşamadık çok şükür.

canım mhrsden randevu aldım necati beyden 14 ağustosa alabildim anca, cuma oluyor o da.

Canim ben birde dipent kullan at kilotlardan aldim cok kullanisli ve rahat oluyormus. Ped yine aldim yanima kanama fazla oldugunda onlar cok etkiliymis. 10 lu paket 22 liraydi migrosta.

Haklısın canım insan riskli gebelik durumunda olunca her seyden nem kapıyor...umarım sıkıntı olmaz sızıntılar...

Ya sunu sormak istiyorum sana, ben 34+1 oldum artik, bebek asagida iyice, eee kasilmalarda duzenli artik benim rahim kisalmisti en son doktor her an olabilir demisti 1 hafta once, dogsa sorun olur mu?

evet canım haklısın dün gerçek bi kasılma yaşadım ve anladım. kasılınca acı oluyor, bebek yapıyorsa öyle ağrı olmuyor

Hazır dursun miskcim bizim bebeilker çok sabırsız valla
Kızlar vallah ben 3 gündür yıkıyorum utuluyorum daha bitiremedim (((ama az kaldı lnsallah bide annemin aldıkları var onlar da çooook. vallah kattı doğurduğu günden beri yıkama ütüleme başladı benimcin.stres oldum ama iyiki baslamisim

Kizlar birde benim canim hic yemek ywmwk istemiyor sabah aksam sadece mwyve yiyesim var hele kahvalti zulum gibi geliyor. Napcam ben yaaa. Reamen iskence cekiyorum kahvalti edene kadar.

oldu başka dertleri :) emzirme arası uyuyup dinleneceğin saatlerde işlerle ilgilenirsin artık... bazen insan olduğumuzu unutuyorlar galiba... ben bunları duyunca oldukça rahat olduğumu anlıyorum...

neresi o rahat yer yaa, ben de geleyim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…