- 27 Ocak 2011
- 1.989
- 1.672
- 358
- 34
Valla nerde satildini bilmiyorum ama eczanede bunun icin turnusol iceren gunluk ped tarzi pedler varmis. Okulda konusuyorduk arkadaslarla ben o pedlerden alcam falan demistim de biyolojic arkadas hic alma ben sana verrrim laboratuardan dedi. Bende oylelikle edindim.canım bu turnusol kağıdı eczanede mi satılıyor bende duymuştum da:)
oldu başka dertleri :) emzirme arası uyuyup dinleneceğin saatlerde işlerle ilgilenirsin artık... bazen insan olduğumuzu unutuyorlar galiba... ben bunları duyunca oldukça rahat olduğumu anlıyorum...yani burda böyle, çünkü işimi yapacak başka kimse yok, istersen doğur o iş bitcek :)
zaten iş devrediyorum mesela, alttan alta diyorlar ki iyi devret de aramasın seni, yani beni ararsa ben ilgilenmek zorundayım doğum iznimde :) şirket hattımı kapatacağımı bilmiyorlar tabiii :)
Doktora gideceginizi anlamistir da ondan usludur oglun ozgecim.kirk takla atarlar baska zaman olsa ama doktora gostermek iatedigin hic biseyi yapmazlar randevu gunlerinde.iyi dusunelim iyi olsunkızlar günaydın aklıma kötü Şeyler getirmek istemiyorum ama bebek saat 4 38 de uyandım ve o andan bu yana hareket etmedi ve bu çok anormal bi durum onun için . 10 50 de randevum var 80 km lik hastanemizin yolunu tutacaz biraz sonra. dua edin uyuyorsa uyansın oğlum. valizlerimi de Alıp çıkıcaz birazdan.
Ped seklinde arkadasim. Alsense adi da. Ben de medical gerecler satan biyerden almistim ankaradaValla nerde satildini bilmiyorum ama eczanede bunun icin turnusol iceren gunluk ped tarzi pedler varmis. Okulda konusuyorduk arkadaslarla ben o pedlerden alcam falan demistim de biyolojic arkadas hic alma ben sana verrrim laboratuardan dedi. Bende oylelikle edindim.
canım iyi yapmışsın vallahi hiç aklıma gelmezdiCanim ben o konda fenaaaaa psikopat davrandim. Ve okulun laboratuarindan turnusol kagidi aldim :) amniyon bazik oldugudan rengi degisip mavi - mor bir renk oluyor. Idrar kacirma vs durumlarinda ise idrar agirlili olarak asidik oldugundan kirmiziya donuyor. Islakligi hissettim anda kullanmak icin aldim bol bol :)
benimkinide öyle ya özellikle su içince oluyor günde 2 kez falan :)Bu soruyu ben de soracaktım günde kesin 2 kez oluyor ve bazen uzun suruyor...
Benim kizim da cok muzdaip bu hickiriklardan nerdeyse son bir aydir her allahin gunu en az 4 kez tutuyor oyle hemen de gecmiyo. 5-10 dk yi buluyor. Ilk dakikalarda bisey yok da bir sure sonra sinir oluyo hralde basliyo elini kolunu savurup poposunu kivirmaya :)dün 2 defa tuttu :)
Hickirsa neden çok hıçkırıyor hickirmasa niye hıçkırıyor hamilelik gerçekten çok değişik ve mükemmel bir süreç...benimkinide öyle ya özellikle su içince oluyor günde 2 kez falan :)
Evet malesef.dogum yapacam hala cocugun ismi yokcanım kötü olmuş bu olayama yapacak bi şey yok
Canim ben o konda fenaaaaa psikopat davrandim. Ve okulun laboratuarindan turnusol kagidi aldim :) amniyon bazik oldugudan rengi degisip mavi - mor bir renk oluyor. Idrar kacirma vs durumlarinda ise idrar agirlili olarak asidik oldugundan kirmiziya donuyor. Islakligi hissettim anda kullanmak icin aldim bol bol :)
Ben en azından burdaki hastanelerin temizliğine içim rahat güveniyorum. İstanbul da annem ameliyat olduğunda temizlik konusunda terddutlerim vardı. Ama hiç sıkıntı yaşamadık çok şükür.
Canim ben birde dipent kullan at kilotlardan aldim cok kullanisli ve rahat oluyormus. Ped yine aldim yanima kanama fazla oldugunda onlar cok etkiliymis. 10 lu paket 22 liraydi migrosta.Kızlarcım herkese günaydın :) yavaş yavaş hazırlıklara başladım bebişin kıyafetleri yıkandı ama ütülicek bi cengaver lazımDün hastane çantamız için
1 sabahlıklı gecelik
1 sabahlıklı pijama takımı
4 adet göğüs pedi
1 emzirme sütyeni
2 hamile külodu
Oğluş için
1 tulum takımı eldiven ve şapkalı
1 tam set hastane çıkışı
1 ufak set hastane çıkışı
1 penye battaniye
3 adet ağız mendili
Biberonu ve emziğini hazırladım alacak olduğum yenidoğan bebek bezi ıslak mendil terlik loğusa tacı hasta bezi veya orkid emin değilim aklıma gelen ekstra bişe yok şuan sizce ne eksik var başka
Haklısın canım insan riskli gebelik durumunda olunca her seyden nem kapıyor...umarım sıkıntı olmaz sızıntılar...
Kızlar, bu konuda uzman değilim tabiki ama sertleşmelerin hepsi de kasılma değil, bebek hareketleri de oluyor ama bence ayrımını yapmak çok zor değil çünkü sonrasında elinizi koyduğunuzda kaçıyor hemen başka tarafa:) kasılmadaysa daha çok ağrı oluyor ve genelde benim kasılmam olduğunda biraz daha uzun sürebiliyor ancak öyle ayırıyorum:))
Kızlar vallah ben 3 gündür yıkıyorum utuluyorum daha bitiremedim (((ama az kaldı lnsallah bide annemin aldıkları var onlar da çooook. vallah kattı doğurduğu günden beri yıkama ütüleme başladı benimcin.stres oldum ama iyiki baslamisimHazır dursun miskcim bizim bebeilker çok sabırsız valla
oldu başka dertleri :) emzirme arası uyuyup dinleneceğin saatlerde işlerle ilgilenirsin artık... bazen insan olduğumuzu unutuyorlar galiba... ben bunları duyunca oldukça rahat olduğumu anlıyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?