2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
bende haftasonu inş yıkıyacam belmacım benimkilerde hazır dursun..

mesai mi delirdiler herhalde :) iyi danıyorsun maşallah... bence bebeğe zararı olmaz stres olmuyorsan fln. benim acil işler üst üste gelince kasılıyorum resmen o zaman çok ağrım oluyor..

Benim mudurum okul kapanmadan önce 37hafta eylüle denk geliyorsa sorun yok aktariririz demişti. Bugün konuştuk 5eylüle denk geliyor dedim 5 gün ekleyebiliriz dedi bunu mu kastetmis yani kafam karıştı iyicene[/QUOTE]
Bilmiyorum canım aslında yönetmelik çok açık ama farklı uygulamalar olabiliyor sanırım bi dene şansını bakalim
Dün ben de de aynısı oldu osgecjm sabah 6 da meyve suyu ve çikolata yedim yine de bana misin demedi 9.30 gibi biraz durtukledim sonra cevap verdi anlıyorum çok stresli ama biraz bekle
Kizlar sizin bebisinizede cok hickirik tutuyomu :)
günde 5 6 kere falan baya da uzun suruyor

Yo
Yok çapada değil canım çünkü asistanlar yapacak güvenecek bir doktorum olsaydı ona yaptırıldım bir de bebek suni sancıyı aldırmaz diyorlar. O yüzden görüştüğümüz bir özel var orada yaptıracağım yarın randevum var akşam beşte bakalım küvezde de yer varsa tarih verecek . Yoksa başka bir hastane bakacağım.

Benim mudurum okul kapanmadan önce 37hafta eylüle denk geliyorsa sorun yok aktariririz demişti. Bugün konuştuk 5eylüle denk geliyor dedim 5 gün ekleyebiliriz dedi bunu mu kastetmis yani kafam karıştı iyicene[/QUOTE]
Bilmiyorum canım aslında yönetmelik çok açık ama farklı uygulamalar olabiliyor sanırım bi dene şansını bakalim
Dün ben de de aynısı oldu osgecjm sabah 6 da meyve suyu ve çikolata yedim yine de bana misin demedi 9.30 gibi biraz durtukledim sonra cevap verdi anlıyorum çok stresli ama biraz bekle

Canım benim lökosit 8 Çıktığı olmuştu yine de gerek olmadı kullanmaya...önceki gün ayni dedigin sıcak akıntı bende de oldu ama üstünde durmadım takip et devam ederse sürekli drunu ararsın...

Takip edicem,randevum pazartesi daha, zaten riskli gebelikteyim,korkuuorum

Bu su gelme olayi 1 bardaga yakin olur ilik olur deniyor, ben sadece siziyor mu acaba diye endise ettim ,dedigin gibi akintidir insallahhh
canım bazılarının tamamen boşalıyor bazende dediğin miktarda.
benim ilkinde hepsi boşaldı.yarım kova vardır çok rahat.fazladır hatta.
çünkü hala hastanede geliyordu.
ama şuanda bendede akıntı oluyor son aylar baskıdan mı artık bilemiyorum.

Ah kuzum Rabbim yardımcın olsun bir de araç kullanıyorsun ama şükür iyi geldin az kaldı...iğne olayında esin yine iyi benimki çok korkak ben yaparken kafasını çeviriyor bakamıyor bile hatta bazen canımı acittigimda kızıyor yani hem yapamıyor hem de canini acitma diyor seninki cesaretliymis canım maşallah...

Canim dun sana yazmıştım ama kaynağı sanırım istanbulda arda lembetin çalıştığı hastaneye çok iyi diyorlar yeni doğan ünitesine de aynı şekilde biraz pahalı olduğu için boş yer de vardır mutlaka doktor çok iyi bi de onunla görüş istersen

mesai mi delirdiler herhalde :) iyi danıyorsun maşallah... bence bebeğe zararı olmaz stres olmuyorsan fln. benim acil işler üst üste gelince kasılıyorum resmen o zaman çok ağrım oluyor..

yani burda böyle, çünkü işimi yapacak başka kimse yok, istersen doğur o iş bitcek :)
zaten iş devrediyorum mesela, alttan alta diyorlar ki iyi devret de aramasın seni, yani beni ararsa ben ilgilenmek zorundayım doğum iznimde :) şirket hattımı kapatacağımı bilmiyorlar tabiii :)

Mesai mi yok artıkkkk yazıkgünah canım ya ...

Canım söyle soyleyeyim hocanın fiyatı 5500 hastane de 2300 alacak...ama sana Vital hastanesini de tavsiye ederim Alkan hoca orda da yaptırıyor orda da yoğun bakim ünitesi vs. her sey varmış fiyatı da 4000 bin civarı belki indirim de yaparlar hem de doguma Alkan hoca girmiş olur...

Bu su gelme olayi 1 bardaga yakin olur ilik olur deniyor, ben sadece siziyor mu acaba diye endise ettim ,dedigin gibi akintidir insallahhh
Canim ben o konda fenaaaaa psikopat davrandim. Ve okulun laboratuarindan turnusol kagidi aldim :) amniyon bazik oldugudan rengi degisip mavi - mor bir renk oluyor. Idrar kacirma vs durumlarinda ise idrar agirlili olarak asidik oldugundan kirmiziya donuyor. Islakligi hissettim anda kullanmak icin aldim bol bol :)

canım bu turnusol kağıdı eczanede mi satılıyor bende duymuştum da:)

Boyle gununu bilp beklemek daha bir heyecanli olsa gerek. Bu bir hafta gecmek bilmez sana. Saglikla kavus insallah canim evladina. Bakalim bizim hanfendi ne zman poposunu kaldirip gelecek :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…