bende haftasonu inş yıkıyacam belmacım benimkilerde hazır dursun..Günaydın kızlar ;
Dün bebişin eşyalarını yıkadım malum haftaya doğum var. Kasıklarım ağrıyor dünden beri dün doktora dedim ay hadi inşallah geliyordur umarım diyor. Hey yarabbim.. Eve daha kimseyi çağırmadım ne kendi ailemi ne de kayınvalidemi. Kafamı dinliyorum uzanıyorum zaten son bir haftam kimseyi çekemem. Doğuma bir gün kala gelirler artık. Ben eşimle iyeyim böyle ...evi de dün temizlettim , bugün bebeğin kıyafetlerini ütüledim artık dedim pufffffff öyle işte
mesai mi delirdiler herhalde :) iyi danıyorsun maşallah... bence bebeğe zararı olmaz stres olmuyorsan fln. benim acil işler üst üste gelince kasılıyorum resmen o zaman çok ağrım oluyor..canım ben azim ve inatla aslında mecburiyetle 37+0 a kadar çalışcam bir sorun olmazsa, o da 19 ağustosa denk geliyor, 13 gün var... tabii zorlanıyorum, sabah 6da kalkıyorum 6.40da servis 7de işyerindeyim, 5de çıkıyorum. salı günü mesai bile kaldım 9 buçuğa kadar. çok sinirlerim bozuluyor aslında( ben de rahat rahat evde doğum beklemek istiyorum. dokunsan ağlayacak gibiyim yani.
bilmiyorum da bu temponun bebeğe zararı yoktur inşallah
sen de haftaya doğum yapıyorsun sanırım, inşallah çok kolay gelişir herşey, çapada kararlı mısın?
Benim mudurum okul kapanmadan önce 37hafta eylüle denk geliyorsa sorun yok aktariririz demişti. Bugün konuştuk 5eylüle denk geliyor dedim 5 gün ekleyebiliriz dedi bunu mu kastetmis yani kafam karıştı iyicene[/QUOTE]yok canlar malesef öyle bi sansimiz yok o zaman da mesela 5 eylülde ayrıldın diyelim sadece 1 eylül 5 eylül arası sadece 5 günü atabilirsiniz çalıştığınız günleri yani hatta erken doğumda bile bu geçerli mesela benim 15 eylül normal doğum tarihim eğer 25 ağustosta dogurursam sadece eylül ayını ekleyebiliyirum agustostaki 5 günüm yanıyor çok gıcık bir durum ama böyle malesef ben de sezeryani 1 eylule mi getirsem diyorum bi yandan da 5 gün için bebegimi riske atmayayim diyorum
Dün ben de de aynısı oldu osgecjm sabah 6 da meyve suyu ve çikolata yedim yine de bana misin demedi 9.30 gibi biraz durtukledim sonra cevap verdi anlıyorum çok stresli ama biraz beklekızlar günaydın aklıma kötü Şeyler getirmek istemiyorum ama bebek saat 4 38 de uyandım ve o andan bu yana hareket etmedi ve bu çok anormal bi durum onun için . 10 50 de randevum var 80 km lik hastanemizin yolunu tutacaz biraz sonra. dua edin uyuyorsa uyansın oğlum. valizlerimi de Alıp çıkıcaz birazdan.
günde 5 6 kere falan baya da uzun suruyorKizlar sizin bebisinizede cok hickirik tutuyomu :)
Yok çapada değil canım çünkü asistanlar yapacak güvenecek bir doktorum olsaydı ona yaptırıldım bir de bebek suni sancıyı aldırmaz diyorlar. O yüzden görüştüğümüz bir özel var orada yaptıracağım yarın randevum var akşam beşte bakalım küvezde de yer varsa tarih verecek . Yoksa başka bir hastane bakacağım.canım ben azim ve inatla aslında mecburiyetle 37+0 a kadar çalışcam bir sorun olmazsa, o da 19 ağustosa denk geliyor, 13 gün var... tabii zorlanıyorum, sabah 6da kalkıyorum 6.40da servis 7de işyerindeyim, 5de çıkıyorum. salı günü mesai bile kaldım 9 buçuğa kadar. çok sinirlerim bozuluyor aslında( ben de rahat rahat evde doğum beklemek istiyorum. dokunsan ağlayacak gibiyim yani.
sen de haftaya doğum yapıyorsun sanırım, inşallah çok kolay gelişir herşey, çapada kararlı mısın?
Benim mudurum okul kapanmadan önce 37hafta eylüle denk geliyorsa sorun yok aktariririz demişti. Bugün konuştuk 5eylüle denk geliyor dedim 5 gün ekleyebiliriz dedi bunu mu kastetmis yani kafam karıştı iyicene[/QUOTE]yok canlar malesef öyle bi sansimiz yok o zaman da mesela 5 eylülde ayrıldın diyelim sadece 1 eylül 5 eylül arası sadece 5 günü atabilirsiniz çalıştığınız günleri yani hatta erken doğumda bile bu geçerli mesela benim 15 eylül normal doğum tarihim eğer 25 ağustosta dogurursam sadece eylül ayını ekleyebiliyirum agustostaki 5 günüm yanıyor çok gıcık bir durum ama böyle malesef ben de sezeryani 1 eylule mi getirsem diyorum bi yandan da 5 gün için bebegimi riske atmayayim diyorum
Dün ben de de aynısı oldu osgecjm sabah 6 da meyve suyu ve çikolata yedim yine de bana misin demedi 9.30 gibi biraz durtukledim sonra cevap verdi anlıyorum çok stresli ama biraz beklekızlar günaydın aklıma kötü Şeyler getirmek istemiyorum ama bebek saat 4 38 de uyandım ve o andan bu yana hareket etmedi ve bu çok anormal bi durum onun için . 10 50 de randevum var 80 km lik hastanemizin yolunu tutacaz biraz sonra. dua edin uyuyorsa uyansın oğlum. valizlerimi de Alıp çıkıcaz birazdan.
günde 5 6 kere falan baya da uzun suruyorKizlar sizin bebisinizede cok hickirik tutuyomu :)
Canım benim lökosit 8 Çıktığı olmuştu yine de gerek olmadı kullanmaya...önceki gün ayni dedigin sıcak akıntı bende de oldu ama üstünde durmadım takip et devam ederse sürekli drunu ararsın...
canım bazılarının tamamen boşalıyor bazende dediğin miktarda.Bu su gelme olayi 1 bardaga yakin olur ilik olur deniyor, ben sadece siziyor mu acaba diye endise ettim ,dedigin gibi akintidir insallahhh
Hazır dursun miskcim bizim bebeilker çok sabırsız vallabende haftasonu inş yıkıyacam belmacım benimkilerde hazır dursun..
Ah kuzum Rabbim yardımcın olsun bir de araç kullanıyorsun ama şükür iyi geldin az kaldı...iğne olayında esin yine iyi benimki çok korkak ben yaparken kafasını çeviriyor bakamıyor bile hatta bazen canımı acittigimda kızıyor yani hem yapamıyor hem de canini acitma diyor seninki cesaretliymis canım maşallah...kenefir gözlüüutanmaz bide eşinin yanında soruyor...neyseki bitirdin sen...bende haftayı tamamalrsam bi oh çekecem...araç kullanırkende zorlanıyorum.. şimdiye kadar bişey demedim ama son hafta eşim bıraksın beni..dün bide iğnemi yaparken şükret haline evde iğneni yapan var dedi.zoruma gitti..
Canim dun sana yazmıştım ama kaynağı sanırım istanbulda arda lembetin çalıştığı hastaneye çok iyi diyorlar yeni doğan ünitesine de aynı şekilde biraz pahalı olduğu için boş yer de vardır mutlaka doktor çok iyi bi de onunla görüş istersenYo
Yok çapada değil canım çünkü asistanlar yapacak güvenecek bir doktorum olsaydı ona yaptırıldım bir de bebek suni sancıyı aldırmaz diyorlar. O yüzden görüştüğümüz bir özel var orada yaptıracağım yarın randevum var akşam beşte bakalım küvezde de yer varsa tarih verecek . Yoksa başka bir hastane bakacağım.
mesai mi delirdiler herhalde :) iyi danıyorsun maşallah... bence bebeğe zararı olmaz stres olmuyorsan fln. benim acil işler üst üste gelince kasılıyorum resmen o zaman çok ağrım oluyor..
Mesai mi yok artıkkkk yazıkgünah canım ya ...canım ben azim ve inatla aslında mecburiyetle 37+0 a kadar çalışcam bir sorun olmazsa, o da 19 ağustosa denk geliyor, 13 gün var... tabii zorlanıyorum, sabah 6da kalkıyorum 6.40da servis 7de işyerindeyim, 5de çıkıyorum. salı günü mesai bile kaldım 9 buçuğa kadar. çok sinirlerim bozuluyor aslında( ben de rahat rahat evde doğum beklemek istiyorum. dokunsan ağlayacak gibiyim yani.
günaydın pampa....
pampa nedir yaaaa..ne gıcık oluyorum şu kelimeye
Amin canim cok sagol cumlemize insallahTakma kuzum bosverrr sen eşinle iyi ol yeter bebisini de sağlıkla kucağına almayı nasip etsin allah
Canım söyle soyleyeyim hocanın fiyatı 5500 hastane de 2300 alacak...ama sana Vital hastanesini de tavsiye ederim Alkan hoca orda da yaptırıyor orda da yoğun bakim ünitesi vs. her sey varmış fiyatı da 4000 bin civarı belki indirim de yaparlar hem de doguma Alkan hoca girmiş olur...Valla medipol sezeryan 1900 dedi , medical park 3200 dedi hizmette melekem hoca diye biri varmış onasorayım dedim ama Cumartesi geç gittiğimiz için fiyat alamadık. Sana hizmet fiyat verdi mi ? Gerçi hocanın anlaşması varsa fiyatı farklıdır .
Canim ben o konda fenaaaaa psikopat davrandim. Ve okulun laboratuarindan turnusol kagidi aldim :) amniyon bazik oldugudan rengi degisip mavi - mor bir renk oluyor. Idrar kacirma vs durumlarinda ise idrar agirlili olarak asidik oldugundan kirmiziya donuyor. Islakligi hissettim anda kullanmak icin aldim bol bol :)Bu su gelme olayi 1 bardaga yakin olur ilik olur deniyor, ben sadece siziyor mu acaba diye endise ettim ,dedigin gibi akintidir insallahhh
Haklısın canım insan riskli gebelik durumunda olunca her seyden nem kapıyor...umarım sıkıntı olmaz sızıntılar...Takip edicem,randevum pazartesi daha, zaten riskli gebelikteyim,korkuuorum
Canim ben o konda fenaaaaa psikopat davrandim. Ve okulun laboratuarindan turnusol kagidi aldim :) amniyon bazik oldugudan rengi degisip mavi - mor bir renk oluyor. Idrar kacirma vs durumlarinda ise idrar agirlili olarak asidik oldugundan kirmiziya donuyor. Islakligi hissettim anda kullanmak icin aldim bol bol :)
Boyle gununu bilp beklemek daha bir heyecanli olsa gerek. Bu bir hafta gecmek bilmez sana. Saglikla kavus insallah canim evladina. Bakalim bizim hanfendi ne zman poposunu kaldirip gelecek :)Günaydın kızlar ;
Dün bebişin eşyalarını yıkadım malum haftaya doğum var. Kasıklarım ağrıyor dünden beri dün doktora dedim ay hadi inşallah geliyordur umarım diyor. Hey yarabbim.. Eve daha kimseyi çağırmadım ne kendi ailemi ne de kayınvalidemi. Kafamı dinliyorum uzanıyorum zaten son bir haftam kimseyi çekemem. Doğuma bir gün kala gelirler artık. Ben eşimle iyeyim böyle ...evi de dün temizlettim , bugün bebeğin kıyafetlerini ütüledim artık dedim pufffffff öyle işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?