2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
38+1 oluyor canım.

Canim ya gelir o zaman annenin durumu da kotuymus en kötü dedigin gibi ihtiyaç olduğunda esin gelir gider takma kafana bi şekilde olur üzülme sen

catdog profil resmine bayıldım çok güzelsin oğlun da çok yakışıklı maşallah size ana oğul...
Sağol canım bunlar 16 kg almadan önceki son haller :)) sağlıkla kucaklayalım yavrularımızı inş kilolar verilir; ama sen de manken gibisin arkadaşım geçengün okulda resmini koymuştun ya ben de sana bayıldım ne güzelsin maşallah; zarif çok güzel bi hamilesin

hadi hayırlı olsun... ısıracağız tabi popolarından bu kadarı hakkımız bence :)) 3 hafta büyük olmasına ne diyor dr? bi benim doktor mu takılıyor bu konuyor ?

canım epidural normal hakkında bilgi verirmisin
yaacıklık kaç cm olunca ıgne oluyorsun?ıkınman güçleşiyormu ve dogumdan sonra ne kadar sure sonra uyuşukluk hissi geçiyor?
cnm 4 cm açılma olunca iğneyi yapıyorlar ve sonrasında elinde koumanda tv seyrediyorsun :) yürüyememe gibi bir durum yok. sadece ağrı yok, baskı hissi var. ben en son 10 cm açılma olduğunda hissediyorum, dozunu ayarlarmısınız dedim, kemiklerin ayrılıyor, daha fazla kesmez ağrıyı dediler ama bunu dememle doğum yapmam arası 3-5 dk aldı ve dayanılmayacak bi ağrı değil. doğum odasına giderken yürüsen daha rahat olur doğumun dediler (tekerlekli sandalyeden ziyade) zaten yakındı oda, yürüyerek gittim, ebe başımda işte, doktorda altta bekliyo, sancı geince o baskıyı hissediyosun, şimdi ıkın dediler, 2. ıkınmamda doğdu çok şükür.. annem eşim felan da çok şaşırmışlar bu kdr hızlı olduğuna, hemen bebeğin sesini duydular tabi kapıda.. sonrasında doktorun dikişti temizlikti vs yine hiç hissetmiyosun..

inşallah bebiş bekler bizi canım. 28.08.2015 olacak inşallahhhh. bi de anne adı Özge yazacak ya çok etkileyici ya
Canım bu arada ben seni rüyamda gördüm bir koydeyiz kavga eden gruplar var onları izliyoruz...sabah kalktim hayra yordum hemen ne alakaysa:)))

en başından beri sezeryan demiştim ama son dönemde ondan da korkmaya başlamıştım ama doktor rahatlattı beni.
Oske canım gününü almışsın çok sevindim çok Heyecanlı bekleyiş 3 hafta hayırlısıyla geçsin sen de sezeryan olucan için çok yürüyüş yapma bol bol uzan dinlen ki canım bebiş acele etmesin büyüsün kuzucuk; beni Dr Um böyle tembihledi :)))

canım alakasız olacak ama pafta tam olarak nedir?
zamanında sınav için ezber yaparken çok geçti ama hala tam olarak ne olduğunu
bilmiyorum.sadece ezber yaptım.

Projeyi çizip çıktı aldığımız o büyük kağıtların her birine pafta diyoruz genelde A0 boyutunda ya da daha büyük kağıtlar masalara sığmaz. Onu rüzgarda açıp sonra katlamaya çalışmak bir eziyettir. Bir tane örnek fotoğraf da koyayım netten buldum.

Eklentiler

• kat4.webp
    68,7 KB · Görüntüleme: 72
Canım ben Çapa da Prof Alkan hoca var perinatolog onun özel kliniğine gidiyorum kendisine güveniyorum içim rahat ama belki devlette de bir dra da gidebilirim ama kafam karışır diye de korkmuyor degilim...

Daha önce de konuşmuştuk hatta benim degerim senden fazlaydı yanılmıyorsam. Recep has fazla demişti atıl yüksel risk yok demişti daha sonraki haftalarda başka bir hastane erken doğum riski demişti. Ama şuan suyum normal sinirlardaymis ki şekerim çıktı doğru düzgün diet de yapmiyorum. Acaba dedim sen de başka bir yere de mi gitsen bu proflar zaten tüm ihtimalleri dusunerek en kotusunden bakıyorlar.

Sağ ol canım...gecen aksam muhabbeti açılmıştı herkes birbirini merak ediyor diye benim de en çok merak ettiğim arkadaslardansin ınsallah biz de doğumdan sonra senin gibi naif oluruz neticede senin ikinci çocuk canım...oğluna bayıldım tam isirmalik...

istanbuldayım canım.. senin hikayeni okuyunca şuan yine aynı hisse kapılıyorum tam 3 haftadır hep bir şekilde sezeryan muhabbeti geçiyor kontrollerde... neden bu kadar erken bunu konuşma ihtiyacı hissediyor ki bana da garip geliyor.. başka bir doktor bulmak güvenmek benim için çok zor bu saatten sonra.. doktorumun olduğu hastaneyi seviyorum hem evime çok yakın hem de kaliteli bir hastane yoğun bakım ünitesi filanda var.. 38. haftamda doktorum izindeyken aynı hastanedeki diğer doktora kontrole gideyim diye düşünüyorum bakalım o ne dicek.. bide araştırma hastanesi var yine evime yakın olmazsa bide oraya giderim... kafam çok karışık

Canım öncelikle senin adına sevindim suyun normale donmus ınsallah kalan zamanı da guzelce atlatirsin...esasında doktorum telkinde bulundu riskli donemi atlattık sıkıntı yapacak durum yok diye net konuştu ama 20 li haftalarda olsaydık kötüydü diye de ekledi...pazartesi devlete kan ve idrar tahlili ıcın gideceğim olmadı bir de orda baktiracagim canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…