- 7 Şubat 2013
- 1.044
- 1.773
- 133
en başından beri sezeryan demiştim ama son dönemde ondan da korkmaya başlamıştım ama doktor rahatlattı beni.Soylemistik sana yaramazlik yapmis iste annesineSezaryene mi karar verdin sen bu arada?
38+1 oluyor canım.canım inşallah şimdiden bunun sıkıntısına girdim inan.
bide annem kalsa diyorum,mide ameliyatı oldu.basit bir ameliyatta değil.
yine kalmak ister ama benim içim rahat etmez.dua edeyim de kayınvalidem gelsin.
baktım o da gelmiyor,hemşirelerden yardım isterim artık normal doğum olsa
bu kadar sorun etmezdim.ama gönlümde yatan annem olmadığı için eşim tabi
inşallah sorun olmaz.hakkımızda hayırlısı artık Rabbim kimseyi zorda bırakmasın inşallah.
gözün aydın canım.28 ağustos tarihinde kaç haftalık oluyorsun?
tahmini 40 haftadan önce olacağı için bir action olmaz sanırım ya da umarım diyelim.
Canim ya gelir o zaman annenin durumu da kotuymus en kötü dedigin gibi ihtiyaç olduğunda esin gelir gider takma kafana bi şekilde olur üzülme sencanım geçen sefer annem,kayınvalidem ve eşim kaldı yanımda.eşim dışarda bekledi 2 gün boyunca.
şimdi kayınvalidem ankara dışında,tahmini gelir diye ümit ediyorum ama bilemiyorum,
söyleyemiyorum da.gelirse kalır heralde diyorum inşallah ama geçen sefer ameliyattan sonra annem üstümü giydirdi.
anne rahatlığı olmasa da keşke kalsa yanımda,diğer türlü ne emzirmek için bebeği alabiliyorum ne
de yatış pozisyonundan oturma pozisyonuna geçebiliyorum.birinin kaldıması şart.
tek başına imkansız yani
ya da annem kalıcak ihtiyaç oldukça eşimi çağıracak o beni kaldıracak geri gidecek felan
valla ben de bilmediğimden söyledim :) ama miktar fazla gibi geldi akıntının.. doktoru bi ara mutlaka, bizi de habersiz bırakma..okim nişan acik pembe ya da kirmizi gibi gelmiyor mu kiii, benimki acik sari ve ilik su, bir de merak ediyorum nisan gelse sanci baslamaz mi
inşallah bebiş bekler bizi canım. 28.08.2015 olacak inşallahhhh. bi de anne adı Özge yazacak ya çok etkileyici yaHadi gözün aydin canım 28 Ağustos benim dogum günüm ne güzel bir güne vermişler tarihi hadi hakkinızda hayirlisi ınsallah...
Sağol canım bunlar 16 kg almadan önceki son haller :)) sağlıkla kucaklayalım yavrularımızı inş kilolar verilir; ama sen de manken gibisin arkadaşım geçengün okulda resmini koymuştun ya ben de sana bayıldım ne güzelsin maşallah; zarif çok güzel bi hamilesincatdog profil resmine bayıldım çok güzelsin oğlun da çok yakışıklı maşallah size ana oğul...
hadi hayırlı olsun... ısıracağız tabi popolarından bu kadarı hakkımız bence :)) 3 hafta büyük olmasına ne diyor dr? bi benim doktor mu takılıyor bu konuyor ?kızlar o yol bitmedi bugün. ben bu bebişi doğunca poposunu ısırcam. saat 11e kadar deli etti beni. neyse ki yanlış alarm. gayet yerindeymiş keyfi. ayrıca çok heyecanlandım 28 Ağustos'a gün verdi doktor. 22 sinde anestezi uzmanıyla tanışacakmışız. kan aldılar bol bol. test yapılacakmış. resmen doğum havasına girdim. cuma ameliyat epidural pazar da taburcu edecekmiş. buarada 10 -20 Ağustos Arasında doktor izne ayrılıyor. umarım o arada bi action olmaz.
bebek 3 hafta kadar büyük ve bu durum doğum tarihini etkiler mi diye sorunca birazcık dedi. ben bu işten hiçbir şey anlamadım. sata göre tarih verdi. Hakkımızda Hayırlısı. ne diyim.
cnm 4 cm açılma olunca iğneyi yapıyorlar ve sonrasında elinde koumanda tv seyrediyorsun :) yürüyememe gibi bir durum yok. sadece ağrı yok, baskı hissi var. ben en son 10 cm açılma olduğunda hissediyorum, dozunu ayarlarmısınız dedim, kemiklerin ayrılıyor, daha fazla kesmez ağrıyı dediler ama bunu dememle doğum yapmam arası 3-5 dk aldı ve dayanılmayacak bi ağrı değil. doğum odasına giderken yürüsen daha rahat olur doğumun dediler (tekerlekli sandalyeden ziyade) zaten yakındı oda, yürüyerek gittim, ebe başımda işte, doktorda altta bekliyo, sancı geince o baskıyı hissediyosun, şimdi ıkın dediler, 2. ıkınmamda doğdu çok şükür.. annem eşim felan da çok şaşırmışlar bu kdr hızlı olduğuna, hemen bebeğin sesini duydular tabi kapıda.. sonrasında doktorun dikişti temizlikti vs yine hiç hissetmiyosun..canım epidural normal hakkında bilgi verirmisin
yaacıklık kaç cm olunca ıgne oluyorsun?ıkınman güçleşiyormu ve dogumdan sonra ne kadar sure sonra uyuşukluk hissi geçiyor?
Canım bu arada ben seni rüyamda gördüm bir koydeyiz kavga eden gruplar var onları izliyoruz...sabah kalktim hayra yordum hemen ne alakaysa:)))inşallah bebiş bekler bizi canım. 28.08.2015 olacak inşallahhhh. bi de anne adı Özge yazacak ya çok etkileyici ya
Oske canım gününü almışsın çok sevindim çok Heyecanlı bekleyiş 3 hafta hayırlısıyla geçsin sen de sezeryan olucan için çok yürüyüş yapma bol bol uzan dinlen ki canım bebiş acele etmesin büyüsün kuzucuk; beni Dr Um böyle tembihledi :)))en başından beri sezeryan demiştim ama son dönemde ondan da korkmaya başlamıştım ama doktor rahatlattı beni.
kızlar dün doktor kontrolüm vardı, normal doğum olmasını çok istediğimi söyledim ısrarla! doktorum hurma ye dedi
canım alakasız olacak ama pafta tam olarak nedir?
zamanında sınav için ezber yaparken çok geçti ama hala tam olarak ne olduğunu
bilmiyorum.sadece ezber yaptım.
Canım ben Çapa da Prof Alkan hoca var perinatolog onun özel kliniğine gidiyorum kendisine güveniyorum içim rahat ama belki devlette de bir dra da gidebilirim ama kafam karışır diye de korkmuyor degilim...
Sağ ol canım...gecen aksam muhabbeti açılmıştı herkes birbirini merak ediyor diye benim de en çok merak ettiğim arkadaslardansin ınsallah biz de doğumdan sonra senin gibi naif oluruz neticede senin ikinci çocuk canım...oğluna bayıldım tam isirmalik...Sağol canım bunlar 16 kg almadan önceki son haller :)) sağlıkla kucaklayalım yavrularımızı inş kilolar verilir; ama sen de manken gibisin arkadaşım geçengün okulda resmini koymuştun ya ben de sana bayıldım ne güzelsin maşallah; zarif çok güzel bi hamilesin
canım evet suyu azalırsa vs neden belirtme ihtiyacı duyuyor ki? çok saçma yani. bebek olmuş 2600 daha ne olsun.. benim doktorum senin oğlan anca 2500 olur sen de rahat rahat doğurursun demişti. boynunda da kordon vardı, besleyen damarın biri eksikti. 41.haftaya kadar sezeryan demedik. bence vaktin varken başka bir doktora gidebilirsin, aklını karıştırmak istemem ama normal doğum istiyorsan normal destekçisi birine git ve fikrini al. hangi şehirdeydin canım unuttum?
Canım öncelikle senin adına sevindim suyun normale donmus ınsallah kalan zamanı da guzelce atlatirsin...esasında doktorum telkinde bulundu riskli donemi atlattık sıkıntı yapacak durum yok diye net konuştu ama 20 li haftalarda olsaydık kötüydü diye de ekledi...pazartesi devlete kan ve idrar tahlili ıcın gideceğim olmadı bir de orda baktiracagim canım...Daha önce de konuşmuştuk hatta benim degerim senden fazlaydı yanılmıyorsam. Recep has fazla demişti atıl yüksel risk yok demişti daha sonraki haftalarda başka bir hastane erken doğum riski demişti. Ama şuan suyum normal sinirlardaymis ki şekerim çıktı doğru düzgün diet de yapmiyorum. Acaba dedim sen de başka bir yere de mi gitsen bu proflar zaten tüm ihtimalleri dusunerek en kotusunden bakıyorlar.
Azcik normal doguma da ilgili gibiydin de sanki. Hayirlisi olsun senin ve bebegin icin insallahen başından beri sezeryan demiştim ama son dönemde ondan da korkmaya başlamıştım ama doktor rahatlattı beni.
Canım sudocrem iyi imiş bana önceden başka marka hediye gelmişti ama kullanmayacağım ben de sudocrem alacağım...Kizlar pisik kremi ne aldiniz bu sudocream iyi mi ondan mi alayim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?