2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün hayırlı evlat etsin insallah

Pinkse canım 2. Detaylı Usg de değiştirdi ; ilkhaftalardan sonra Önde çıkmaya başlamıştı, Dr erken Döllenme olmuştur o zaman dedi

Benim bebeğim de bir hafta geriden geliyor. İki hafta önce detaylı ultrasona girdim tekrar doktor gec döllenme olmuştur dedi SATi ileri çekti ama kadın doğum uzmanı en basta haftasina uygun gidiyormuş sonradan oluşmuş gerilik SAT ile oynayamayiz dedi ve kabul etmedi. O yüzden merak ettim sagol

Hanımlar kendinize dogum sonrası îçin nasıl korse aldınız ben henüz almadım da

Hayırlı olsun canım kilosu iyü maşallah darısı bizim başımıza artık

Hb cnm sağlıcakla büyütelim minnaklarımızı bol bol uykuz gecelerde
Canim hayirli olsun kavustun melegine masalah prensese kilosuda cok iyi darisi bizlere olsun.doktorun ultrasonda soyledigi kilo tuttumu kuzum merak ediyorum?

Kızlar dün gece bu saatlerde kanama şikayeti ile hastaneye kaldırıldık ve 12 saat önce hamdolsun kızım dünyaya geldi. Darısı hayırla sağlıkla sizlere. Ve tabi zamanında inşallah.
Hayirli olsun canim Allah hayirli uzun omurler versin.masallah bizim topigin bebisleri cok aceleci onlarda bunaldi sicaktan galiba :))

Hastane den perşembe günü taburcu oldum canım.
Sütum azar azar geliyor bi öğünde 20 ml veriyorlar mis kızıma şırınga ile günde 160 ml anca alabiliyor ilerde artiracaklarmis.
İlk günlerde anne sütü alamadığı için de sarılık başlamış birde şimdi işin tedavi si de alıyor.
Burda doğmuş bebekler imiz in sağlığına kavuşması için fetih ya da yasin mi dağıtsak bebeklerimizin ismine dua edilir.
Kızımız in ismi Amine Gökçe olacak inşallah

Kizlar sabah 6 da bicak saplanir gibi sanci girdi , ne olur ne olmaz diye banyo yaptim, simdi ikinci sanci tekrar girdi, ama hep ayni noktadan giriyor, sol kasiktan,acaba dogum sancisi tek tarafli mi girer? Hafiften belime dokunuyor agri ama ,esim bekleyelim diyor, bir de mide bulantisi basladi, dogum hemen baslar mi yaaa, ne nisan var ne suyum geldi,

Üzülme canım rabbim farklı dert vermesin 39 40 haftayı tamamlayıp yine de 2 kusur doğanlar var önemli olan senin sağlıklı bir doğum geçirip bebeğini sağlıkla kucağına alman rabbim hayırlı doğum nasip etsin kızıma da dua edin Amine Gökçe bütün hastalıkları şifa bulup küvözde n çıkar inşallah

Canim benim insallah saglikla sihhatle alirsin yavrunu kucagina.en kisa zamanda anneler yavrularina kavusur insallah.bu arada benim kizimin adida gokce olacak insallah

Canim benim bildigim tek tarafli olmaz sanci.belden kasiklara dogru adet sancisi gibi olur.doktorunu arayip bir sor yada kotuysen hastaneye git idrara yolundada bir sikinti olabilir.iyi haberlerini bekliyoruz insallah canim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…