- 31 Ocak 2015
- 783
- 1.295
- 113
gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün hayırlı evlat etsin insallahÖncelikle kızlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim iyiki varsınız.
Bugün öğlen 13:17 de kzum Zeynep İpek dünyaya hayatıma ömrüme merhaba dedi rabbime bin şükür herşey çok iyi 3170 gr kilosu 37 haftalık doğdu biraz aceleci davrandı yani :)
Pinkse canım 2. Detaylı Usg de değiştirdi ; ilkhaftalardan sonra Önde çıkmaya başlamıştı, Dr erken Döllenme olmuştur o zaman dedi
Hayirli omurlu olsun canim sağlıkla buyut kuzucugunuKızlar dün gece bu saatlerde kanama şikayeti ile hastaneye kaldırıldık ve 12 saat önce hamdolsun kızım dünyaya geldi. Darısı hayırla sağlıkla sizlere. Ve tabi zamanında inşallah.
Hb cnm sağlıcakla büyütelim minnaklarımızı bol bol uykuz gecelerde
Canım hayırlı olsun evladin sağlıkla büyüsün inşallah kızın :)Hb cnm sağlıcakla büyütelim minnaklarımızı bol bol uykuz gecelerde
Hayırlı olsun canım kilosu iyü maşallah darısı bizim başımıza artıkÖncelikle kızlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim iyiki varsınız.
Bugün öğlen 13:17 de kzum Zeynep İpek dünyaya hayatıma ömrüme merhaba dedi rabbime bin şükür herşey çok iyi 3170 gr kilosu 37 haftalık doğdu biraz aceleci davrandı yani :)
Canim hayirli olsun kavustun melegine masalah prensese kilosuda cok iyiHb cnm sağlıcakla büyütelim minnaklarımızı bol bol uykuz gecelerde
Hayirli olsun canim Allah hayirli uzun omurler versin.masallah bizim topigin bebisleri cok aceleci onlarda bunaldi sicaktan galiba :))Kızlar dün gece bu saatlerde kanama şikayeti ile hastaneye kaldırıldık ve 12 saat önce hamdolsun kızım dünyaya geldi. Darısı hayırla sağlıkla sizlere. Ve tabi zamanında inşallah.
Canım benim seni o kadar iyi anlıyorum ki. Bu büyük küçük işi değil zaten . Yan odamda ikizler vardı ve 2 kilolar ana küveze girmedi mesela. Ama 3200 doğmuş bir bebek var küvezde . Yani bu işler büyük küçük değil . Ama bize söylemişlerdi küvez olma ihtimali yüksek diye biliyorsun. Bebek 33 haftalık doğdu. Rabbim çıktıkları günı göstersin. Hiç üzülme benim de sütüm 3 gün gelmedi şimdi geliyor . Bol bol çorba sıvı tüket. Isırgan otu çayı yap. Hala hastanede misin ?
kızlar üzüleyim mi sevimeyim mi anlamadım. benim tansiyon düşmüyor. idrarda da protein çıktı. tansiyon hapına başladım. pazartesiye kadar hapı kullanacam. eğer düşmezse pazartesi yatış salı günü de doğum yapıyorum. günde 3 kez tansiyon ölçülecek. eğer tansiyon kullandığım hapa rağmen düşmezse pazartesiyi de beklemeyecekler cumartesi doğuracam. 36. haftadayım ama bebeğim 37 haftalık gözüküyor. 2800 gram. doktor kövezde kalmaz büyük ihtimalle dedi. doğum şimdilik normal olacak. suni sancı verecekler. duygularım çok karışık. ama üzüntüm biraz daha fazla. keşke zamanında doğsaydı. ama kavuşacağım için de seviniyorum. bana dua edin bol bol. ben de size ediyorum. çok sitresteyim.
Geçen ay gittiğimde 1.550 kg bakalım pazartesi randevumuz var doktorumuz ne diyecekbnm de 29 eylül. Aynyzz .bebeşin kaç kilo şuan
Canim benim insallah saglikla sihhatle alirsin yavrunu kucagina.en kisa zamanda anneler yavrularina kavusur insallah.bu arada benim kizimin adida gokce olacak insallahÜzülme canım rabbim farklı dert vermesin 39 40 haftayı tamamlayıp yine de 2 kusur doğanlar var önemli olan senin sağlıklı bir doğum geçirip bebeğini sağlıkla kucağına alman rabbim hayırlı doğum nasip etsin kızıma da dua edin Amine Gökçe bütün hastalıkları şifa bulup küvözde n çıkar inşallah
Canim benim bildigim tek tarafli olmaz sanci.belden kasiklara dogru adet sancisi gibi olur.doktorunu arayip bir sor yada kotuysen hastaneye git idrara yolundada bir sikinti olabilir.iyi haberlerini bekliyoruz insallah canim.Kizlar sabah 6 da bicak saplanir gibi sanci girdi , ne olur ne olmaz diye banyo yaptim, simdi ikinci sanci tekrar girdi, ama hep ayni noktadan giriyor, sol kasiktan,acaba dogum sancisi tek tarafli mi girer? Hafiften belime dokunuyor agri ama ,esim bekleyelim diyor, bir de mide bulantisi basladi, dogum hemen baslar mi yaaa, ne nisan var ne suyum geldi,
Öncelikle kızlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim iyiki varsınız.
Bugün öğlen 13:17 de kzum Zeynep İpek dünyaya hayatıma ömrüme merhaba dedi rabbime bin şükür herşey çok iyi 3170 gr kilosu 37 haftalık doğdu biraz aceleci davrandı yani :)[/QU
Gözün aydın cnm darısı başımıza sağlıkla mutlulukla büyüt:)
Canim ya dunden beri alta cok baski yapiyor bebis oramda hissdiyorum resmen sendede varmi bu sikayetler?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?