Gözünüz aydın canım sağlıkla büyütün bebeğiniziiyi akşamlar kızlar
Mesajların hepsini okuyamadım telden çok zor.
bugün Öykü müzü sağ salim elimize aldık. çok şükür küvez ihtiyacımız olmadı. 34+5 de 12:00 de 2500 gr olarak doğdu kızım.
alanyadan antalyaya sevk edildik bir arkadaş sormuştu. medikal parkta oldu. yarın durumumuz iyi olursa çıkışımız yapılacak. öpüyorum hepinizi, dualarınız için teşekkür ederim umarım sizinde doğumumuz iyi geçer dualarım sizinle
Gözünüz aydın canım Allah analı babalı büyütsün darısı başımıza inşallahiyi akşamlar kızlar
bugün Öykü müzü sağ salim elimize aldık. çok şükür küvez ihtiyacımız olmadı. 34+5 de 12:00 de 2500 gr olarak doğdu kızım.
alanyadan antalyaya sevk edildik bir arkadaş sormuştu. medikal parkta oldu. yarın durumumuz iyi olursa çıkışımız yapılacak. öpüyorum hepinizi, dualarınız için teşekkür ederim umarım sizinde doğumumuz iyi geçer dualarım sizinle
Ben genelde 37.haftasini doldurmayanlara normal dogum onermiyorum,ama illa yapacaksan sorumluluk sen de diyor.
Böyle diyen bir doktor var ve ben korkuyorum, neden sorumluluk ve bütün çaba bana yükleniyor, allah korusun bebegin bi yeri incinse,ben sana demiştim mi diyecek
DivaSatanica evet resmen gün sayiyorum,her an gelebilir baya kasilmam var,normal denemek istiyorum, bu nedenle 1 haftacik daha dayanayim diye wc haric kalkmiyorum bile...dedigin gibi doktorlar abartıyor da olabilir ama ben kime güveneyim valla yaaa arkadasin 2800 ile normal dogurmus ee ben de yaparim o zaman
Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün kuzunu misssss kokuluya inşallah bol bol süt olur annesinin memişlerinde bir an önce toparlanmaniz dileğiyleiyi akşamlar kızlar
Bilmiyorum ki canım dediğin doğrudur; ben zaten boynumdan dolayı sezeryan taraftarıyım ama öyle bi talebim olmadı ama Dr dediği buDikiş yerinin ince olmasının riski artırdığı ıspatlanmamış canım, yani daha kalın olup Rüptür olabileceği gibi ince olup yırtılma olmayan olmuş.. Bir gösterge değil akademik araştırmalara göre..
canım gözün aydın sağlıklı olmanıza cok sevındım insallah hayrlısı ıle cıkarsınız guzel antalyamda suan bu sıcakta dikkat edin allah yardımcınız olsun:)iyi akşamlar kızlar
kaç haftalıksın cnm beenmde ağrım ve sivrileşme oluyor ara ara dr normal dedi.Daha doguma var ama dr um beni nst ye almaya başladı sancı cıkmadı daha dogrusu cok az ve düzensiz cıktı önemli görmedi dr haftaya yine gel dedi. Bugun de sanırım yordum kendimi karnım çok sert aksamdan beri hatta sanki yaygan karnım bugun sivrileşti gibi belimde ara ara agrıyor bi korku geldi içime sanki doğuracak gibi hissediyorum mümkün mü ??
Hayırlı olsun canım Allah analı babalı büyütsün inş; darısı sağlıkla hepimizin başına :)iyi akşamlar kızlar
9 eylul doğum 36 haftalık oluyorum sanırım. Senın ne zmn basladı bu sıvrılesmekaç haftalıksın cnm beenmde ağrım ve sivrileşme oluyor ara ara dr normal dedi.
Bizimkide hep agustos sonu diyor genelde hislerinde yanilmaz ama bekleyip gorecegizEşim eylülün ilk haftası bekliyor bebişi
Sence ne zaman gelir desem hep Eylülün ilk haftası diyor adamın içine mi doğuyor
2 haftadır falan var sıvrılıyor 5 dk faln sonra seklı değişiyor sertleşiyor baskı gıbı oluyor ben henuz 34 haftadyım suan9 eylul doğum 36 haftalık oluyorum sanırım. Senın ne zmn basladı bu sıvrılesme
2 haftadır falan var sıvrılıyor 5 dk faln sonra seklı değişiyor sertleşiyor baskı gıbı oluyor ben henuz 34 haftadyım suan
Ben dr sordum sıvrılesme dedıgın karnın bur yerde toplanıyor sert oluyor bazen alt tarafa baskı yapıp agrı verıyor mu demek ıstıyorsun9 eylul doğum 36 haftalık oluyorum sanırım. Senın ne zmn basladı bu sıvrılesme
dogru soyluyorsun cnm temkınlı olmakta fayda var benımde hazır deil bende hazırlamalıyım acilen:)Hımm anla
Hımm anladım canım normaldir o zaman bnmkide ama bn yinede valizimi hazırlayayım :) hala hazırlamadım da, ne olur ne olmaz
Ben dr sordum sıvrılesme dedıgın karnın bur yerde toplanıyor sert oluyor bazen alt tarafa baskı yapıp agrı verıyor mu demek ıstıyorsunkasılma oluyor bu ve dr sordum olabılır artık 6.aydan ıtıbaren kadınlar da olur rahım kendını doguma hazırlıyormus su ve nısan gelmedıkten sonra bıse olmaz bende karnım sertken natye gırdım bıse cıkmadı
dogru soyluyorsun cnm temkınlı olmakta fayda var benımde hazır deil bende hazırlamalıyım acilen:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?