2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
benimki de aynı öyle bugün kontrol vardı kesin sezeryan özel durumumdan dolayı ama kesin tarih yok haftaya tekrar görüşelim o zaman konuşuruz diyor ev temizlenecek halılar yıkanacak ama daha tarih belli değil

ben hep ağdaya gidiyorum cnm. kısmet olursa yarın da gidicem

Kızlar, her şehirde varmıdır bilmem ama ben 4 sene önce süt sağma makinesi almama rağmen sütüm epey az olduğundan hastane tipi süt sağma cihazı kiraladm. Ankaradayım, kızılaydan senet imzalıyorsun ve aylık 70 liraydı ozaman, eve götürüyosun. Cihazın kendi o zaman 2000 tl idi. Biraz büyükçe ve cidden çok sağlam çekiyo :) yani benm evdeki oyuncak gibi kalmıştı :) inaşşalh ihtyaç olmaz ama aklınızda bulunsun...
Ayrıca hastaneye kendi cihazınızı götürmek zorunda olmayabilirsiniz, bence zaten vardır hastanenizde ama sormak lazım tabi..

Ulus suluhan carsisinda var kece kapi susleri ama bana pahali geldi malzeme alip kendim yaptim elimden geldigince.ama suluhan carsisi genel anlamda ucuz piyasaya gore

Kizlar el ve ayaklarim kasinmaya basladi arada kolumada bir iki tirmik atiyorum..Dus aldim hafifledi.gb oldu.Randuvumada daha var ayin 20sinde. Sizce hangi sıklikta kasinma olursa endisenmeliyim bu durumu yasayan varmi korkuyorumm

Öncelikle kızlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim iyiki varsınız.
Bugün öğlen 13:17 de kzum Zeynep İpek dünyaya hayatıma ömrüme merhaba dedi rabbime bin şükür herşey çok iyi 3170 gr kilosu 37 haftalık doğdu biraz aceleci davrandı yani :)

Maşallah canım, darısı başımıza

canım bende öyle istiyorum ama orda karnını kestiklerini falan biliyosunya sinirlerim bozulur gerilirim diye de korkuyorum nasıl rahat bırakabiliriz kendimizi
Şöyle söyleyeyim ilk önce başında falan birileri oluyor doktor da iyiye sohbet ediyor seninle . Ilk önce bana dedi ki şuan karnına dokunuyorum ameliyata başlamadım dedi ve 1 dakika sonra bir ağlama sesi duydum bebiş geldi... Sonra hemen onu alıyorlar tam arkanda doktor bakıyor inceliyor senin kafada hep bebişte oluyor dikişi düşünmüyorsun bile. Daha sonra bebeği sana getiriyorlar yanağına koyuyorlar öpmene izin veriyorlar o sırada herkes yorum yapıyor aynı annesi çok tatlı vs. Sonra bebek gidiyor tabii bu arada hep dikiş oluyor ama sen anlamıyorsun . Doktor seninle konuşuyor kendisini anlatıyor vs . Hiç anlamıyorsun dikiş yapıldığını , ekibin de iyiye seninle konuşuyorlar sohbet ediyorlar ve bitiyor . Sohbet ortamı gibi düşün zaten önünde koca örtü var hiçbirşey görmüyorsun . Bebeğini düşün hep rahatlatsın . Ben hep onu düşündüm yanağıma konmasını minicik ellerini ağlamasını çok güzel birşey . Sırf o anı tekrar tekrar yaşamak isterim ben .

Canim Rabbim hayırlı etsin bebişini. Allah kederini göstermesin inşallahhh.. aminn..

Tlfndan girince alıntı yapmak için yakalayamadim seni Allah hayırlı evlat etsin bebeğini inşallah canım. Sana bir daha evlat imtihanı yaşatmasın Rabbim. Aminn..

Avent kullanıyorum canım benimki küvezde kaldığı için mecburen sağıp götürüyorum ben memnunum şahsen .

Hep kızlar geliyor bakıyorum da bizim oğlandan ses seda yok. 1 Eylül sezeryan tarihimiz. Muhtemelen bekleyecek benim oğlan. Hatta ben o gün önce okula seminere gider sonra doğrurum, diye geziyorum ortalıklarda. Rabbim hepimizinkini hayırlı, sağlıklı ve akıllı versin inşallah..

Maşallah gözünüzaydın Allah analı babalı büyütsün inşallah
haYirl

Yerim ben sizi çok duygulandım hayırlı olsun taze anne .. Allah evlatlarımızı yanımızdan hiç ayırmasın inşallah..

Oyyyyyy kıyamam size , bol bol öp kokla kızını. Hayırlı uğurlu olsun arkadaşım Allah analı babalı büyütsün inşallah ..

Tlfndan girince alıntı yapmak için yakalayamadim seni Allah hayırlı evlat etsin bebeğini inşallah canım. Sana bir daha evlat imtihanı yaşatmasın Rabbim. Aminn..
Âmin canım bir de küvezden çıksa kucağıma alsam miniğimi çok mutlu olacağım . Rabbim evlatlarımızı bize bağışlasın.

Maşallah gozunaydin Allah analı babalı büyütsün hayırlı evlat olsn inşallah

cnm benbundan once 3 bebeğimi kaybettim.ikisi ileri haftalarda ydi.yanı Dr eskiden biliyo beni.ve dr uma gore risk almamaliyiz.yyani cokda yanaşmıyor .en son çatın dar dedi işte. Ama arastrdgma gore doğum anına kadar çatı darlığı netlik kazanmiyo.aynn cnm bnde yuruyuse ve hurma yemeye basladm.ama öyle hamlamisim ki kasiklarim feci Agridi yaaa.doğum olsada sorun olmaz bnce cnku gelişimi zaten önde kilosu da iyi..yeter ki gelsin o ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…