benimki de aynı öyle bugün kontrol vardı kesin sezeryan özel durumumdan dolayı ama kesin tarih yok haftaya tekrar görüşelim o zaman konuşuruz diyor ev temizlenecek halılar yıkanacak ama daha tarih belli değilHiç olmazsa nasıl doğurtcağını söylemiş bizimkine gidip gelioruz öyle ultrasonda bebeğe bakıyor o kadar. Doktorum çok iyi rahat biri ama garip geliyor bu kadar iri ve kendi sancı başlayana kadar bekleticek gibi. Gerçi 24ünde gittiğimde belki sezeryan kararı alır am a genelde doğum sorularıma son hafta belli olur şimdi bilemem diye geçiştiriyor. Sanırım normal doğumu teşvik eden bir doktor olduğu için böyle. Allah yardımcımız olsun ya. Kime çekmiş bunlar
Iyi akşamlar arkadaşlar sorum biraz özel olucak ama ne yapacağımı bilmiyorum ben en son agdaya 4 aylıkken gitmiştim sonra enfeksiyon çıktı bende jilete başladım ve artık ben özel bölgemi göremediğimden temizligimi yapamıyorum yarın agdaya gideyim dedim sizler ne durumdasınız Nasıl hallediyorsunuz
Canim ya dunden beri alta cok baski yapiyor bebis oramda hissdiyorum resmen sendede varmi bu sikayetler?ben hep ağdaya gidiyorum cnm. kısmet olursa yarın da gidicem
bnm de 29 eylül. Aynyzz .bebeşin kaç kilo şuanCanım benimde 29 eylul görünüyor ama sezeryan olacağım için 14 eylül dedi dr şimdilik
Maşallah canım, darısı başımızaÖncelikle kızlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim iyiki varsınız.
Bugün öğlen 13:17 de kzum Zeynep İpek dünyaya hayatıma ömrüme merhaba dedi rabbime bin şükür herşey çok iyi 3170 gr kilosu 37 haftalık doğdu biraz aceleci davrandı yani :)
Şöyle söyleyeyim ilk önce başında falan birileri oluyor doktor da iyiye sohbet ediyor seninle . Ilk önce bana dedi ki şuan karnına dokunuyorum ameliyata başlamadım dedi ve 1 dakika sonra bir ağlama sesi duydum bebiş geldi... Sonra hemen onu alıyorlar tam arkanda doktor bakıyor inceliyor senin kafada hep bebişte oluyor dikişi düşünmüyorsun bile. Daha sonra bebeği sana getiriyorlar yanağına koyuyorlar öpmene izin veriyorlar o sırada herkes yorum yapıyor aynı annesi çok tatlı vs. Sonra bebek gidiyor tabii bu arada hep dikiş oluyor ama sen anlamıyorsun . Doktor seninle konuşuyor kendisini anlatıyor vs . Hiç anlamıyorsun dikiş yapıldığını , ekibin de iyiye seninle konuşuyorlar sohbet ediyorlar ve bitiyor . Sohbet ortamı gibi düşün zaten önünde koca örtü var hiçbirşey görmüyorsun . Bebeğini düşün hep rahatlatsın . Ben hep onu düşündüm yanağıma konmasını minicik ellerini ağlamasını çok güzel birşey . Sırf o anı tekrar tekrar yaşamak isterim ben .canım bende öyle istiyorum ama orda karnını kestiklerini falan biliyosunya sinirlerim bozulur gerilirim diye de korkuyorum nasıl rahat bırakabiliriz kendimizi
Canim Rabbim hayırlı etsin bebişini. Allah kederini göstermesin inşallahhh.. aminn..Öncelikle kızlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim iyiki varsınız.
Bugün öğlen 13:17 de kzum Zeynep İpek dünyaya hayatıma ömrüme merhaba dedi rabbime bin şükür herşey çok iyi 3170 gr kilosu 37 haftalık doğdu biraz aceleci davrandı yani :)
Şöyle söyleyeyim ilk önce başında falan birileri oluyor doktor da iyiye sohbet ediyor seninle . Ilk önce bana dedi ki şuan karnına dokunuyorum ameliyata başlamadım dedi ve 1 dakika sonra bir ağlama sesi duydum bebiş geldi... Sonra hemen onu alıyorlar tam arkanda doktor bakıyor inceliyor senin kafada hep bebişte oluyor dikişi düşünmüyorsun bile. Daha sonra bebeği sana getiriyorlar yanağına koyuyorlar öpmene izin veriyorlar o sırada herkes yorum yapıyor aynı annesi çok tatlı vs. Sonra bebek gidiyor tabii bu arada hep dikiş oluyor ama sen anlamıyorsun . Doktor seninle konuşuyor kendisini anlatıyor vs . Hiç anlamıyorsun dikiş yapıldığını , ekibin de iyiye seninle konuşuyorlar sohbet ediyorlar ve bitiyor . Sohbet ortamı gibi düşün zaten önünde koca örtü var hiçbirşey görmüyorsun . Bebeğini düşün hep rahatlatsın . Ben hep onu düşündüm yanağıma konmasını minicik ellerini ağlamasını çok güzel birşey . Sırf o anı tekrar tekrar yaşamak isterim ben .
Avent kullanıyorum canım benimki küvezde kaldığı için mecburen sağıp götürüyorum ben memnunum şahsen .İçim şu serptin kuzu yaaa ben genel olmuştum kızımda uyanması zor oldu çok ağrılı sancılı falan Allah nasip ederse ben de spinal istiyorum
Elektrikli mi kullanıyorsun ben de yanıma alicam sanırım sütüm gelmezse cektiririm hastanede diyorum
haYirliyi akşamlar kızlar
Mesajların hepsini okuyamadım telden çok zor.
bugün Öykü müzü sağ salim elimize aldık. çok şükür küvez ihtiyacımız olmadı. 34+5 de 12:00 de 2500 gr olarak doğdu kızım.
alanyadan antalyaya sevk edildik bir arkadaş sormuştu. medikal parkta oldu. yarın durumumuz iyi olursa çıkışımız yapılacak. öpüyorum hepinizi, dualarınız için teşekkür ederim umarım sizinde doğumumuz iyi geçer dualarım sizinle
iyi akşamlar kızlar
bugün Öykü müzü sağ salim elimize aldık. çok şükür küvez ihtiyacımız olmadı. 34+5 de 12:00 de 2500 gr olarak doğdu kızım.
alanyadan antalyaya sevk edildik bir arkadaş sormuştu. medikal parkta oldu. yarın durumumuz iyi olursa çıkışımız yapılacak. öpüyorum hepinizi, dualarınız için teşekkür ederim umarım sizinde doğumumuz iyi geçer dualarım sizinle
Yerim ben sizi çok duygulandım hayırlı olsun taze anne .. Allah evlatlarımızı yanımızdan hiç ayırmasın inşallah..iyi akşamlar kızlar
Oyyyyyy kıyamam size , bol bol öp kokla kızını. Hayırlı uğurlu olsun arkadaşım Allah analı babalı büyütsün inşallah ..Öncelikle kızlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim iyiki varsınız.
Âmin canım bir de küvezden çıksa kucağıma alsam miniğimi çok mutlu olacağım . Rabbim evlatlarımızı bize bağışlasın.Tlfndan girince alıntı yapmak için yakalayamadim seniAllah hayırlı evlat etsin bebeğini inşallah canım. Sana bir daha evlat imtihanı yaşatmasın Rabbim. Aminn..
Maşallah gozunaydin Allah analı babalı büyütsün hayırlı evlat olsn inşallahÖncelikle kızlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim iyiki varsınız.
cnm benbundan once 3 bebeğimi kaybettim.ikisi ileri haftalarda ydi.yanı Dr eskiden biliyo beni.ve dr uma gore risk almamaliyiz.yyani cokda yanaşmıyor .en son çatın dar dedi işte. Ama arastrdgma gore doğum anına kadar çatı darlığı netlik kazanmiyo.aynn cnm bnde yuruyuse ve hurma yemeye basladm.ama öyle hamlamisim ki kasiklarim feci Agridi yaaa.doğum olsada sorun olmaz bnce cnku gelişimi zaten önde kilosu da iyi..yeter ki gelsin o ...Canım Dr hiç mi yanaşmıyor normal doğuma? ; suni Sancı ya da erken normal doğum isteği için aradın mı daha önceden Dr un ağzını canım; bu arada sen de madem istiyorsan doğum yaklaşsın, bol bol yürüyüş yap ki bebiş doğum Kanalı'na girsin canım; ama dikkat et tabi herşey yolunda ise bu seferde erken doğurayım diye bebek te riske girmesin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?