2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
valla canm ben de 2haftadır kullanıyorum demir hapını ama bende de ishal durumu söz konusu hatta kiloyu da bundan verdiğimi sanıyorum.. acaba zararlı mı bu durum..
hala devam ediyorsa bence doktoruna bir danış.3-4 günü geçen kabızlık yada ishal durumu tehlikeli.

makina farkı olabilir evet.bende hamilelik öncesi 7 km yapıyordum.baya hızlı oluyordu.sanırım ben genel olarakta hızlı yürüyen biriyim onun etkisi olsa gerek.

açıkcası bende bu tezi çürütmek istiyorum hayırlısı allahtan sağlıklı olsun cinsiyeti ne olursa olsun canımdan çok severim ama gönlümden geçen var benimde :) bu tatlı hakkı tezini çürütmek istiyorum bende

normalde ilk 3 ay pek verilmiyor demir ilacı..yan etkilerine baktınmı ishal varmı ki....
ilk kan tahlilimden sonra direk verdi doktor bana kan hapını.yanlış anımsamıyorsam alt sınır 60 olacak değer bende 30 tu.gebelik sonuna kadar kullanacaksın dedi.genel olarak kabız yapma etkisi var demir ilaçlarının.gebelik önceside çok kullanmıştım ozamanlarda aynı etkisi vardı.belki kişiden kişiye değişen bir etkide olabilir.

sorayım en iyisi canm

gebeliğin başından beri ençok yediğim şeylerden biri zeytin.yasaklı yaşamakta zor :/
maşallah bebişiniz kocaman olmuş.sağlıkla sıhhatle böyle devam eder büyümeye ve sıkıntısız kucağınıza alıp büyütürsünüz inşallah.

valla kuzucum ben ilk hamileliğimde vazelin kullandım dr kremlere gerek yok nemli tut yeter dedi sıfır çatlak sadece kalçamda elimin yetişmediği yerler çatladı.. şimdi yine vazelin kullanıyorum bu sefer elimin yetişmediği yerlere kızım sürüyor

bulantım hala devam ediyor benim..kusma zaten bir iki defa olmuştu...

:))) bende ekşiyi ayşeyi durumu finish

hadi gözün aydın haftaya bende gidicem sabırsızlıkla bekliyorum 1 nisanı

moralini bozmak gibi olmasın ama benim 3 aya kadar bulantım yoktu şuan bulantım başladı :)

bende desürekli olur demir eksikliği hep kullandım.hepte dediğin gibi kabızlık yaptı bende de..ben daha başlamadım ama dün doktorum yazdı başlıcam bugün akşam eve geçince

:))) bende ekşiyi ayşeyi durumu finish
kızıma hamileyden bol bol tatlı yedim, şimdi kısmetse oğlum olacak ben yine bol bol tatlı yemek istiyorum ama frenliyorum kendimi.. o tezler eskide kalmış teyzemlere mahsus kızlar devir değişti

kızıma hamileyden bol bol tatlı yedim, şimdi kısmetse oğlum olacak ben yine bol bol tatlı yemek istiyorum ama frenliyorum kendimi.. o tezler eskide kalmış teyzemlere mahsus kızlar devir değişti
bende ekşiyi çok yedim nasipse benimde oğlum olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…