hala devam ediyorsa bence doktoruna bir danış.3-4 günü geçen kabızlık yada ishal durumu tehlikeli.valla canm ben de 2haftadır kullanıyorum demir hapını ama bende de ishal durumu söz konusu hatta kiloyu da bundan verdiğimi sanıyorum.. acaba zararlı mı bu durum..
makina farkı olabilir evet.bende hamilelik öncesi 7 km yapıyordum.baya hızlı oluyordu.sanırım ben genel olarakta hızlı yürüyen biriyim onun etkisi olsa gerek.ben gebelik öncesinde 1 saat 6 km hızda yürüyüş yapıyordum, üzerine de yarım saat kardiyo yapıyordum. belki makineler farklıdır, 3.5 gayet hızlı oluyor mesela. kalp atışım hızlansın istemiyorum hareket olsun yeter, maksat kasları güçlü tutmak..
açıkcası bende bu tezi çürütmek istiyorum hayırlısı allahtan sağlıklı olsun cinsiyeti ne olursa olsun canımdan çok severim ama gönlümden geçen var benimde :) bu tatlı hakkı tezini çürütmek istiyorum bendebenim hep ekşi istedi canım..portakal yer gibi limon yediğimi bilirim başlarda...tatlı ağzıma sürmedim desem yalan olmaz heralde...ha bire ekşi acı ne varsa önüme yiyorum..dün öğrendim erkek dedi doktor...çevremdekiler kesin kızdır ekşi yiyorsan dediler....böylelikle bunu çürütmüş oldum
dr da 12.haftada basla dedi canm o zaman basladım ama hafif yan etki diyor prospektüste..normalde ilk 3 ay pek verilmiyor demir ilacı..yan etkilerine baktınmı ishal varmı ki....
ilk kan tahlilimden sonra direk verdi doktor bana kan hapını.yanlış anımsamıyorsam alt sınır 60 olacak değer bende 30 tu.gebelik sonuna kadar kullanacaksın dedi.genel olarak kabız yapma etkisi var demir ilaçlarının.gebelik önceside çok kullanmıştım ozamanlarda aynı etkisi vardı.belki kişiden kişiye değişen bir etkide olabilir.normalde ilk 3 ay pek verilmiyor demir ilacı..yan etkilerine baktınmı ishal varmı ki....
sorayım en iyisi canmhala devam ediyorsa bence doktoruna bir danış.3-4 günü geçen kabızlık yada ishal durumu tehlikeli.
makina farkı olabilir evet.bende hamilelik öncesi 7 km yapıyordum.baya hızlı oluyordu.sanırım ben genel olarakta hızlı yürüyen biriyim onun etkisi olsa gerek.
gebeliğin başından beri ençok yediğim şeylerden biri zeytin.yasaklı yaşamakta zor :/Kızlar geldim doktordan çok şükür oglusum gayet iyi 210 gram ve 17.17.5 cm çıktı... artık iyice büyümüş tamamını göremedik parça parça baktık minnosa kıpır kipirdi. ... Kesinlikle tuz yok dedi zeytin patates karbonhidrat yok dedi... Zayıf olmama rağmen ödem cokmuş vucudumda ilaçlara yine devam
valla kuzucum ben ilk hamileliğimde vazelin kullandım dr kremlere gerek yok nemli tut yeter dedi sıfır çatlak sadece kalçamda elimin yetişmediği yerler çatladı.. şimdi yine vazelin kullanıyorum bu sefer elimin yetişmediği yerlere kızım sürüyorBayanlar herkese hayırlı günler... benim kasıklarımın olgugu bölgede deride hafif dökntü var birde vucudum kurudu benım acilen krem kullanmam lazım doktorum mustela önerdi interntten alanlar vardı sanırım tarihi felan sıkıntsızsa güvenilir bir int adresi verirmisiniz
bulantım hala devam ediyor benim..kusma zaten bir iki defa olmuştu...Merhaba guzel eylül anneleri..her ne kadar ekim anneleri grubuna yazsamda eylulde dogum yapacagimi hissediyorum :)) hanimler sizin bulantilar ne durumda diye sormak istedim 12. Haftam bugun bitiyor ve bende bittim artik bulantidan kusmadan halsizlikten asiri yogun yasayipta gecen varmi nolur gecicek diyin bana arkadaslar hayattan sogudum resmenn
:))) bende ekşiyi ayşeyi durumu finishaçıkcası bende bu tezi çürütmek istiyorum hayırlısı allahtan sağlıklı olsun cinsiyeti ne olursa olsun canımdan çok severim ama gönlümden geçen var benimde :) bu tatlı hakkı tezini çürütmek istiyorum bende
doktoruna sor istersen ishal çok su kaybettirir sana..dikkat etdr da 12.haftada basla dedi canm o zaman basladım ama hafif yan etki diyor prospektüste..
hadi gözün aydın haftaya bende gidicem sabırsızlıkla bekliyorum 1 nisanıKızlar geldim doktordan çok şükür oglusum gayet iyi 210 gram ve 17.17.5 cm çıktı... artık iyice büyümüş tamamını göremedik parça parça baktık minnosa kıpır kipirdi. ... Kesinlikle tuz yok dedi zeytin patates karbonhidrat yok dedi... Zayıf olmama rağmen ödem cokmuş vucudumda ilaçlara yine devam
Merhaba guzel eylül anneleri..her ne kadar ekim anneleri grubuna yazsamda eylulde dogum yapacagimi hissediyorum :)) hanimler sizin bulantilar ne durumda diye sormak istedim 12. Haftam bugun bitiyor ve bende bittim artik bulantidan kusmadan halsizlikten asiri yogun yasayipta gecen varmi nolur gecicek diyin bana arkadaslar hayattan sogudum resmenn
bende desürekli olur demir eksikliği hep kullandım.hepte dediğin gibi kabızlık yaptı bende de..ben daha başlamadım ama dün doktorum yazdı başlıcam bugün akşam eve geçinceilk kan tahlilimden sonra direk verdi doktor bana kan hapını.yanlış anımsamıyorsam alt sınır 60 olacak değer bende 30 tu.gebelik sonuna kadar kullanacaksın dedi.genel olarak kabız yapma etkisi var demir ilaçlarının.gebelik önceside çok kullanmıştım ozamanlarda aynı etkisi vardı.belki kişiden kişiye değişen bir etkide olabilir.
off zaten cok su da içemiyorum 1.5lt içsem seviniyorum yani..doktoruna sor istersen ishal çok su kaybettirir sana..dikkat et
kızıma hamileyden bol bol tatlı yedim, şimdi kısmetse oğlum olacak ben yine bol bol tatlı yemek istiyorum ama frenliyorum kendimi.. o tezler eskide kalmış teyzemlere mahsus kızlar devir değişti:))) bende ekşiyi ayşeyi durumu finish
moralini bozmak gibi olmasın ama benim 3 aya kadar bulantım yoktu şuan bulantım başladı :)
bende ekşiyi çok yedim nasipse benimde oğlum olacakkızıma hamileyden bol bol tatlı yedim, şimdi kısmetse oğlum olacak ben yine bol bol tatlı yemek istiyorum ama frenliyorum kendimi.. o tezler eskide kalmış teyzemlere mahsus kızlar devir değişti
Aa hayirli olsun canimm hatirladim seni pozitf idrar testi orneklernde konusuyodukk senin kacinci haftada belli oldu :))erkekler bastırdıııı :)))
günlük 2,5 içmeye çalışıyorum benim böbreklerde sıkıntılıoff zaten cok su da içemiyorum 1.5lt içsem seviniyorum yani..
hayırlısıyla kucağına al inşallah oğlunu cnm.. isim düşündünüz mü pekibende ekşiyi çok yedim nasipse benimde oğlum olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?