- 3 Ağustos 2014
- 916
- 844
- 158
Neden geriden takip edelim ki canim :)))benimde ultrasonda muhtemel doğum tarihi 19 eylül çıkmıştı bende mi değiştirsem acaba :)))
Neden geriden takip edelim ki canim :)))
İşine karısmak istemem ama son haftalara doğru o fark kapanıyor. Oğlum 2 hafta önden giderken ilk çıkan hesaba göre doğru.Evet cnm 1 hafta onden ilerliyor deyince 1 hafta oncesini hesaplayip degisiklik yaptim boyle daha iyi oldu
valla canm ben de 2haftadır kullanıyorum demir hapını ama bende de ishal durumu söz konusu hatta kiloyu da bundan verdiğimi sanıyorum.. acaba zararlı mı bu durum..batıllar çok var valla yeme içme vucut şekline vs bakmıyo cinsiyet.hayırlısı neyse o olur inşallah.
kişi metabolizmasına bağlı demekki.ben kendimi az yemeye alıştırdığım için biraz fazla yiyince farkediyor hemen :/ ben 6 haftalıkken demir ilacına başladım onunda etkisi olabilir.kilo yapma gibi bir etkisi olmasada kabız olmayı tetikliyor.buyüzden hep dikkat ederek beslenmek gerekiyor :/
Bende de durum aynı hiç kilo almadım ama göbeğim 2 haftadır çıktı. hamile pantolonu giyiyorum zaten üstler de bikaç haftaya olmamaya başlar. sen anladigim kadariyla daha sağlıklı beslenebiliyorsun.. başladın mi kilo almaya
yok ben tuzu tamamen olmasada hayatımdan çıkardım çünkü hamile kalmadan öncede bugün tuzlu yesem ertesi gün alyansım parmağıma girmez ben öle şişen biriyim ki her zaman çok su içen biriyim o durumda bile şişerdim şuanda yemek hiç tuz olmadığı sürece ilave tuz atmıyorum canımda istemio ama turşuda yemiyorum zaten
Evet zaten dip balığı önerilmiyor.yüzey balıklarından şansımıza artık.
Ama bildiğim kadarıyla levrek ve lüfer dip balığı diye biliyordum.
şaşırdım doğrusu.
Yok canım kaşıntı kızarıklık ve akıntıdan anlaşılıyor zaten. Tabi ilerlemişse belli olur sanırım. Kültür yaptırmıştım ben temiz çıkmıştı. ama doktor vajina bölgesine bakınca ve akıntıya mantar dedi.canim mantar idrar tahlilinde mi belli oluyor..
YAA KIZLAR HEPİMİZ AŞAĞI YUKARI AYNI HAFTALARDAYIZ AMA BANA GÖRE GÖBEĞİM HENUZ YOK BASKALARI ÇIKMIŞ DİYO HAMİLE MİSİN DİYE SORANLAR BİLE OLDU.. BEN SİZİN GÖBİŞLERİNİZİ MERAK EDİYORUM GÖBİŞLERİN RESİMLERİNİ ATALIM MI EĞER SİZİN İÇİN SAKINCASI YOKSA :)
3 km hız çok yavaş sanki ben 4.5 la başlıyorum onda bile ayaklarım sürekli önceki plakaya çarpıyor.genel olarakta hızlı yürüyen biri olduğum için herhalde.
benim hep ekşi istedi canım..portakal yer gibi limon yediğimi bilirim başlarda...tatlı ağzıma sürmedim desem yalan olmaz heralde...ha bire ekşi acı ne varsa önüme yiyorum..dün öğrendim erkek dedi doktor...çevremdekiler kesin kızdır ekşi yiyorsan dediler....böylelikle bunu çürütmüş oldumben hamilelikten önce çok severdim ama şuan bebiş istemio sanırım turşu ekşi hiç canım istemio :) sanırım erkek olcak bebişim henüz belli değil ama tahminimce yediklerime göre öle düşünüyorum eskiden dışardan daha çok yerdik şuan ewde sağlıklı şeyler tercih ediyorum :)
:) maşallah bebişe de sana da canm :) benm de böyle ama benm zaten göbeğim vardı aynıymışım gibi geliyo bana :)benim göbek böyle.. ama görüldüğü üzere göğüsler daha önden gidiyor :)))
Eki Görüntüle 1468636
normalde ilk 3 ay pek verilmiyor demir ilacı..yan etkilerine baktınmı ishal varmı ki....valla canm ben de 2haftadır kullanıyorum demir hapını ama bende de ishal durumu söz konusu hatta kiloyu da bundan verdiğimi sanıyorum.. acaba zararlı mı bu durum..
hafiften var canım benimde böyle :)benim göbek böyle.. ama görüldüğü üzere göğüsler daha önden gidiyor :)))
Eki Görüntüle 1468636
aynı şekilde bende çok yürüdüm ilkinde.benimde normal olmadı.şans artık.evet ben de 3te yürüyebiliyorum en fazla.. yarım saat çok iyi geliyor belim yürüdüğüm zaman ağrımıyor. ben de ilk gebelikte çok yürüdüm de malesef normal doğum olmadı.. nasip..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?