2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
kızlar hayırlı doğumlar dilerim. Benim kızım 2 yaşında oldu Graco Contour Prestige Peacoat Park Yatagını satıyorum.Düşünen varsa mesaj atabilir.

Evet cnm 1 hafta onden ilerliyor deyince 1 hafta oncesini hesaplayip degisiklik yaptim boyle daha iyi oldu
İşine karısmak istemem ama son haftalara doğru o fark kapanıyor. Oğlum 2 hafta önden giderken ilk çıkan hesaba göre doğru.

valla canm ben de 2haftadır kullanıyorum demir hapını ama bende de ishal durumu söz konusu hatta kiloyu da bundan verdiğimi sanıyorum.. acaba zararlı mı bu durum..

evet kilo aldım 2 kilo kadar. beslenmeme dikkat etmeye çalışıyorum. protein ağırlıklı besleniyorum ama canım bişeyler çekerse yiyorum da açıkcası.. tatlı çok istemiyor canım, buna seviniyorum umarım ilerleyen haftalarda da böyle devam eder:) yürüyüşlere de başladım artık, günlük yarım saat yürüyorum zamanla artıracağım..

rafine tuzu kesin ama kaya tuzu kullanabilirsiniz bolca mineral içeriyor, ihtiyacımız var o minerallere..

Evet zaten dip balığı önerilmiyor.yüzey balıklarından şansımıza artık.
Ama bildiğim kadarıyla levrek ve lüfer dip balığı diye biliyordum.
şaşırdım doğrusu.

balık yağı kullanacaksanız ifos sertifikası olan balık yağlarından alın ağır metal içermediğine ve temiz denizlerde yetişen balıklardan yapıldığına ilişkin bi sertifika bu.

canim mantar idrar tahlilinde mi belli oluyor..
Yok canım kaşıntı kızarıklık ve akıntıdan anlaşılıyor zaten. Tabi ilerlemişse belli olur sanırım. Kültür yaptırmıştım ben temiz çıkmıştı. ama doktor vajina bölgesine bakınca ve akıntıya mantar dedi.

kızlar bişey soracam 15+ 3 deyim bugun cok yoğun bulantılarım kusmalarım vardı 2 gündür azaldı hatta bugun kesildi sanki hem seviniyorum hem korkuyorum boyle olan varmıydı aramızda

benim göbek böyle.. ama görüldüğü üzere göğüsler daha önden gidiyor :)))

3 km hız çok yavaş sanki ben 4.5 la başlıyorum onda bile ayaklarım sürekli önceki plakaya çarpıyor.genel olarakta hızlı yürüyen biri olduğum için herhalde.

ben gebelik öncesinde 1 saat 6 km hızda yürüyüş yapıyordum, üzerine de yarım saat kardiyo yapıyordum. belki makineler farklıdır, 3.5 gayet hızlı oluyor mesela. kalp atışım hızlansın istemiyorum hareket olsun yeter, maksat kasları güçlü tutmak..

benim hep ekşi istedi canım..portakal yer gibi limon yediğimi bilirim başlarda...tatlı ağzıma sürmedim desem yalan olmaz heralde...ha bire ekşi acı ne varsa önüme yiyorum..dün öğrendim erkek dedi doktor...çevremdekiler kesin kızdır ekşi yiyorsan dediler....böylelikle bunu çürütmüş oldum

Kızlar geldim doktordan çok şükür oglusum gayet iyi 210 gram ve 17.17.5 cm çıktı... artık iyice büyümüş tamamını göremedik parça parça baktık minnosa kıpır kipirdi. ... Kesinlikle tuz yok dedi zeytin patates karbonhidrat yok dedi... Zayıf olmama rağmen ödem cokmuş vucudumda ilaçlara yine devam

valla canm ben de 2haftadır kullanıyorum demir hapını ama bende de ishal durumu söz konusu hatta kiloyu da bundan verdiğimi sanıyorum.. acaba zararlı mı bu durum..
normalde ilk 3 ay pek verilmiyor demir ilacı..yan etkilerine baktınmı ishal varmı ki....

evet ben de 3te yürüyebiliyorum en fazla.. yarım saat çok iyi geliyor belim yürüdüğüm zaman ağrımıyor. ben de ilk gebelikte çok yürüdüm de malesef normal doğum olmadı.. nasip..
aynı şekilde bende çok yürüdüm ilkinde.benimde normal olmadı.şans artık.
normalde dışarda daha hızlı yürüyorum ama koşu bantı bende biraz korku yarattı
hangi balık yağını kullanıyorsun peki?
ben oğluma carl..n veriyorum.ama kullanma talimatı değişmiş sanırım.
hamile ve emzikliler doktoruna danışsın yazıyor.doktoruma sormadan kullanamadım.
şimdilik imomla devam ediyorum.

Bayanlar herkese hayırlı günler... benim kasıklarımın olgugu bölgede deride hafif dökntü var birde vucudum kurudu benım acilen krem kullanmam lazım doktorum mustela önerdi interntten alanlar vardı sanırım tarihi felan sıkıntsızsa güvenilir bir int adresi verirmisiniz

Merhaba guzel eylül anneleri..her ne kadar ekim anneleri grubuna yazsamda eylulde dogum yapacagimi hissediyorum :)) hanimler sizin bulantilar ne durumda diye sormak istedim 12. Haftam bugun bitiyor ve bende bittim artik bulantidan kusmadan halsizlikten asiri yogun yasayipta gecen varmi nolur gecicek diyin bana arkadaslar hayattan sogudum resmenn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…